pušenje dva kurca

Mušterije su Uvek u Pravu

Upoznavanje Srbija

Ja sam Tijana, imam 45 godina, sa prirodnom dugom kovrdžavom kosom svetlo smeđe boje. Moje mere nisu važne ali mogu reći da sam lepo građena žena sa divnim grudima. Sećam se tog dana vrlo dobro. Bio je divan topao letnji dan i obukla sam se u krem suknju koja mi je išla do pola butina, bledoplave najlon čarape i tamno plavu bluzu. Inače sam vlasnica jednog poznatog butika u centru mog grada.

Bilo je prilično rano kada sam ugledala svoje prve dve mušterije. Čudno je bilo to što su mušterije bili mlađi muškarci u dvadesetima, iako j moj butik striktno za žensku odeću. Videla sam da su zbunjeno gledali po modelima pa sam sa osmehom prišla.

„Momci, mogu li nekako da vam pomognem?“zgodna milfara

Pocrveneli su i shvatila sam da deluju i mlađe nego što sam mislila. Izbrusili su nekoliko reči ne rekavši zapravo ništa smisleno.

„Tražite haljinu?“

„Da. Haljina…“ polako je boja počela da im se vraća na lica.

„Za koga? Jednog od vas?“

„Ha, ne ne. Našoj majci je rođendan.“

„O pa lepo. Sinovi kupuju mami haljinu za rođendan. Pa dobro, jeste li videli nešto što vam se sviđa?“

„Ova deluje baš lepo.“

„Pa to je najnoviji model momci, imate dobro oko. A koji broj vam treba?“ Pogledali su se i nisu imali pojma. „Opusti se. Polako. Počnite sa svojim imenima.“

„Ja sam Dejan, ovo je Boris.“ Dejan je pokazao na Borisa. „Derjane, Borise, kakve je građe vaša mama?“

Pogledali su se ponovo i u glas rekli – tako kao vi.

„Ouuu dakle mama je u formi.“ – našalila sam se. Podigla sam roze letnju haljinu. „Ova je jako lepa ali rekla bih da je boja pogrešna. Pozadi imam gomilu stvari, sa raznim dezenima i bojama… hajde da pogledamo na brzinu.“

Otišli smo kroz vrata u jedan poveći magacin gde držim mnogo stvari. Počela sam da tražim. Žuta haljina je bila premala, bela haljina je bila ogromna sa masivnim delovima za sise i smejali su se.

„A šta momci kažete na ovu?“ Podigla sam plavu haljinu koja mi se dopala. „Ovo je… da, moja veličina…“ Držala sam je uz sebe. Tada se desilo nešto što mi niko nikada nije tražio. Boris je pocrveneo i upitao – da li biste je obukli?

Ne samo da je to bilo neprimereno da se traži od mene, nego je bilo i neprofesionalno da uopšte i pomislim na to. Međutim… ovi mladi momci su delovali veoma slatko. Mogla sam da im budem majka, što je zapravo zvučalo mnogo seksi u mojoj glavi. Sa druge strane, bila je to najskuplja haljina u ponudi.

„Vi ste ozbiljni?“

Umesto da odgovore, Dejan je prišao i veoma polako mi pomogao navučem bluzu preko svojih ispruženih ruku. U trenutku ostala sam pred njima samo u svom grudnjaku. Obojica su uživala u prizoru mojih bujnih grudi. Delovalo je kao da me jebu pogledima. Tada sam rekla nešto za šta sam mislila da ću zažaliti. „Khm… mislite da je u redu da samo ja budem u donjem vešu?“ dva brata sisaju sise

Ovaj put su se pogledali ali nije bilo ničega nesigurnog u njima. Skinuli su majice a potom i donje delove ostavši samo u boksericama. Ova dva mlada brata su imali divne izbočine, delovalo je da su već napola dignuti. Obris Dejanovih bokserica i veoma očigledna izbočina dala mi je znak da je ili uzbuđeniji od brata, ili veći. Tada sam lagano skinula suknju i ostala u najlonkama i gaćicama. Borisov penis se trznuo kada sam ostala u tako polu golom stanju.

„Jesu li one… prirodne?“ – upitao je Dejan sa požudom u očima. Delovalo je da sve izmiče kontroli.

„Khm… da, naravno.“

Tada je njegova ruka polako prišla i obuhvatila moju dojku. Iako sam i dalje bila u dobrim godinama i lepim izgledom, seks nije bio nešto što sam kod kuće redovno dobijala. Naprotiv, moj muž je bio veoma specifičan po tom pitanju i poslednjih godina retko je želeo seks sa mnom. Tako da vam je jasno kako sam se osećala kada je ova mlada jaka ruka dotakla moje telo.

„Momci.. jeste sigurni da je ovo dobra ide..“

Pre nego sam izrekla rečenicu do kraja, oni su se primakli, skinuli mi brus i spojili usta sa mojim osetljivim bradavicama. Bili su pomalo grubi, nešto što ranije nisam volela, ali u tom trenutku to me je žestoko napalilo. Dok su mi sisali dojke, braća su zajedno spuštala moje gaćice na pod. Činilo se da su ruke posvuda po meni pa sam uzvratila i zavukla ruke u njihove bokserice kako bih uhvatila njihove penise. pušenje dva kurca

Drkala sam ih i dojila ih. Bilo je veličanstveno ali i pomalo strašno, posebno jer su im kite bile velike i debele, onakve kakve sam samo videla u porno filmovima. Tada su se udaljili i spustili me na kolena, a potom počeli da me šamaraju kurčevima i da mi ih guraju u usta. Osetila sam se tako nisko, tako nemoralno… i tako JEBENO napaljeno! Gutala sam sisala i pušila, pljuvačka se slivala do mojih sisa, gubila sam dah. Opet grubost od koje su mi klecala kolena.

Posle par minuta postala sam svesna da sisam samo jedan kurac. Tada sam osetila jednog od braće iza sebe kako mi trlja kitu o pičku. Namestila sam mu se i dozvolila mu bez reči da uđe u mene. Bio je tako debeo i dugačak da me je raširio do ivice bola. Krenuo je da me tuca i sada sam imala dva kurca – nešto o čemu sam samo maštala do tada.

Bilo je divno, svršavala sam na jedan kurac a gutala sam drugi. Ali nisam bila spremna za ono što se kasnije desilo. Boris je sada iz moje pice počeo da se mazi o moj šupak. „Š-šta to radiš?“ upitala sam i na sekundu prestala da pušim Dejanu.

„Opusti se. Jesi li nekada imala dva kurca u sebi?“ dvostruka penetracija

U tom trenutku momci su me podigli, opkolili me i krenuli da ulaze u mene istovremeno – Boris u šupak a Dejan u pičku. Za razliku od drugih žena ja nisam previše maštala o duploj penetraciji. Barem do tog dana u butiku. Snažno sam vrisnula kad sam osetila da Boris klizi unutra. Sve je počelo da se oseća veoma zategnuto i iznenada je sve pulsiralo.

Tada se i Dejan ubacio u moju spremnu pičku i krenulo je tucanje kakvo je nemoguće opisati rečima. Naravno da sam odmah svršila čim su krenuli da me jebu. Bili su uigrani, znala sam da ovo nije prvi put da dele ženu. Poskakivala sam, tresla, se, celo telo mi je gorelo. A onda vrelina! Braća su zajedno svršavala u moje otvore!

„Kupujemo i rozu i plavu i zelenu… i onu žutu.“ – rekao je Dejan usplahireno pre nego je izašao iz mene.

„Dogovoreno momci. Samo mi dajte par minuta da se sredim.“ – rekla sam, ošamućena od jebačine. Spakovala sam im haljine i uzela najveći pazar za jedan dan od kada sam otvorila butik. Nakon što su otišli, nosila sam haljinu na sebi bez gaćica i osećala sam se seksi zamišljajući ih kako se vraćaju da me opet izjebu žestoko. Ali pre toga morala sam da uklonim snimke kamera iz magacina, za svaki slučaj.

Mada… možda bih trebala da ih zadržim… za trenutke kada sam sama i napaljena 😉

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!