anal trojka napolju

Avantura kraj auto puta

Upoznavanje Srbija

Vraćajući se kući nakon dana provedenog na plaži, Dragana se vozila autoputem osećajući svežinu i peckanje od dana provedenog na suncu. Na sebi je imala samo letnju haljinu, jer je pre vožnje skinula vlažni bikini. Dok je vozila, misli su joj odlutale u to kako je bio dobar osećaj ležati na suncu. Ne samo da se napunila energijom već se osećala napaljeno, i dok je razmišljala o tome, jedna ruka joj je nesvesno milovala butinu.

Ruka joj se pomerila ispod haljine, milujući sebe po unutrašnjoj strani butina. Osećala je kako joj se usne razdvajaju, dozvoljavajući prstima da uđu i osete vlagu između njenih nogu. Draganani prsti su trljali klitoris koji je stvrdnjavao i nabrekao. Izgubljena u trenutku, Dragana je iznenada primetila vozilo pored svog automobila.

Čudno je bilo to što je nije pretekao već je vozio pored nje istom brzinom. Pogledala je preko i primetila da su se dva mlađa momka vozila u tom kabrioletu i posmatrali je. Očigledno su uživali u pogledu. Bolje da da gas i utekne im, pomislila je u sebi. Ali tada joj je sinula jedna nevaljala misao.

Izvukavši svoj mokri prst, Dragana ga je na trenutak ubacila u usta, a zatim im poslala poljubac. Zadirkivala ih je i uživala u tom seksi osećaju. Verovatno su tvrdi kao kamen a ne mogu ništa da urade povodom toga, nasmejala se u sebi. Dalje uz put, Dragana je primetila veliku benzinsku pumpu pored puta.

Taman da piškim – rekla je u sebi. Dragana se brzo parkirala i ušla u toalet koji se nalazio uz pupmu. Minut ili nešto kasnije izašla je napolje i videla kabriolet parkiran pored njenog automobila. Šetajući oko njega videla je ona ista dva tipa sa kojima je flertovala.

„Lepa predstava. Zastala si da završiš posao?“ upitao je jedan od mladića.

„Možda je ono što ti zaista treba nešto tvrđe i veće od tih lepih prstiju“, rekao je drugi tip. vaćarenje napolju

Pre nego što je Dragana uspela da odgovori, dvojica momaka su joj prišla i okružili je. Jedan ju je gurnuo prema prednjem delu njenog automobila i postavio se ispred nje. Drugi tip ju je uhvatio za ruke i povukao nazad preko haube njenog automobila. Ona je sada praktično ležala na haubi svog automobila. Oni su oslobodili svoje kurčeve koji su bili napeti ko strune!

„Momci, zar ne mislite da je ovo malo rizično?“

Momak ispred nje razdvojio joj je noge tako da je sada bila otvorena za njega. Momak iza nje zgrabio je njenu haljinu i povukao je otkrivajući njeno golo telo. „Ne brini, ova benzinska pumpa je naša. Neki bi rekli da je ovo sudbina. Pogledaj buraz, obrijanu mokru pičku imamo ovde“, rekao je momak ispred.

„I prelepe sise ako smem primetiti“, rekao je momak iza nje i jednom rukom je držao za zglobove, a drugom rukom uhvatio njene dojke i čvrsto ih stisnuo. Dragana je glasno zastenjala. „Mislim da joj se to sviđa“, rekao je dok je gnječio Draganine sise. „Kladim se da će joj se i ovo svideti“, rekao je momak između Draganinih nogu dok je zarivao lice u njenu izloženu pičku. Osetila je kako ju je njegov vlažni topli jezik lizao svuda.

„Jebote“, uzdahnula je Dragana.

Počela je da uživa u osećaju dok su je dva stranca uzimala na javnom mestu po danu. Njegov jezik je pogodio pravo mesto i ona je osetila kako se orgazam gradi. Momak iza nje se pomerio u stranu i ona je osetila kako joj je zgrabio kosu i okrenuo joj glavu u stranu. Njegov penis je bio napolju i imao ga je uperen pravo u njena usta. Podigla je pogled i videla ga kako se osmehnuo dok joj je vodio glavu na svoj penis. Ona je razdvojila usne da ga primi unutra. pušenje dva kurca na otvorenom

Dok je sisala, pojavio se i drugi tip i sada je imala dva kurca u svojim ustima. Kako im je sisala tako su i oni postajali grublji. Koristili su njena usta poput pičke i karali je a pritom su je držali za kosu. Bila je bukvalno poput kurve koju jebu na ulici. Bila je gola i u situaciji o kojoj nije mogla ni da sanja, ali zbunilo ju je to što je jebeno uživala.

Mogla je jasno da čuje automobile na autoputu kako prolaze nedaleko od njih. Da li mogu da nas vide? – pitala se ali je nije bilo briga. Nije prošlo dugo pre nego što je osetila kako joj se jedan od penisa grči u ustima i osetila je kako je čupa za kosu. On svršava, pomislila je.

„Ne još… želim to slatko dupence!“

Kurac joj je napustio usta a drugi se zabio do grla. Momak se pomerio iza nje i počeo da ulazi u njenu usku guzu. Vrištala je ali se nije mnogo čula jer su joj usta bila puna. Malo po malo on je ulazio u njen šupak i počeo da je analno jebe. anal trojka napolju

Tada je osetila tople mlazove sperme u ustima. Dragana je gutala i gutala a za to vreme drugi momak je ubrzao korak. Dragana se sada bolje namestila, naguzila i počela da uživa u analnom seksu koji nije imala dugo vremena. Kada je bio na ivici, momak je iz guze ušao u njenu mokru pičku i divljački je tucao.

Ali to nije dugo trajalo. Još samo nekoliko udaraca i osetila je kako joj je pica ispunjena toplom spermom. Dragana je na trenutak zatvorila oči. Pre nego što je uspela da se pomeri, osetila je kako joj se isti topli jezik vraća u pičku. „Zaslužila je i ona da svrši!“ – rekao je momak koji ju je lizao.

Njen orgazam je došao iznenada, ona ga je uhvatila za glavu i uvukla njegovo lice dublje u svoju pičku. „Daa daa ahhhhhhhh“, vrištala je Dragana dok je ležala na haubi. Bilo joj je potrebno dobrih 5 minuta da se pribere i prnađe svoju haljinu.

„Kada god poželiš da se tucaš ti naiđi, mi smo uvek tu“, rekao je momak dok je zakopčavao rajsferšlus. „Možda se vidimo ponovo na putu“, rekao je namigujući.

Dragana je ostala na haubi automobila. Gola. Izjebana. Iscrpljena i razdragana. Vau, pomislila je. To je bilo neočekivano. Bolje da se obučem i krenem kući. Moram hitno da pozovem Vesnu da dođe na kafu piće i da joj sve ispričam. – sa osmehom je govorila dok je tražila telefon da pozove svoju drugaricu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 4.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!