jebanje pred mužem

Ispunjena Novogodišnja Želja

Upoznavanje Srbija

Haljina koju smo odabrali za veče bila je apsolutno zadivljujuća – dugačak, uski dizajn Calvin Klein-a od tanke tkanine koja prijanja uz svaku oblinu, smele plavo-bele dijagonalne pruge koje bukvalno zahtevaju fokus na pomenute obline. Njena duga bujna kosa sa prirodnim plavim pramenovima mazi joj ramena. Moja draga žena Ceca je prizor od kojeg zastaje dah. Ma oduzima dah.

Ona to zna. Ona je samosvesna u pogledu svoje lepote uprkos svojim zrelim godinama. Naši planovi su – novogodišnja žurka a potom nešto što nikada nismo uradili u svojih 45 godina. Čim ulazimo u restoran tog skupocenog hotela svedočim kako se muške glave okreću, ali i od mnogih žena, čak i onih od 20 godina.

Krećemo prema plesnom podijumu ispred benda koji je svirao. Svi je jebu pogledima, skidaju je u svojim glavama i rade joj takve perverzne stvari kakve ne mogu ni zamisliti. Odmah uzimamo šampanjac i pijuckamo dok plešemo. Muzika je preglasna za razgovor tako da joj prilazim povremeno do uha i govorim koliko je lepa, seksi… i da je svi gledaju. Crveni se u licu, ali ja znam da joj imponuje i da joj pička curi. sisata seksi supruga

22:30.

Smanjujemo alkohol jer ne želimo da je boli glava s obzirom da njen cilj za veče. Ukoliko niste do sada shvatili – plan je da joj pronađemo gospodina za jebanje. Ali ne bilo ko. Mora biti neko privlačan, neko posban, definitivno neko drugačiji. Izbirljiva je. Zato se mnogo krećemo i šetamo od restorana, po hotelu, do kafića u sklopu istog.

Mi smo inače redovni gosti tamo, šankeri i konobari nas poznaju. Nalazimo mesto za stolom i ne prođe mnogo vremena pre nego što se momak u svojim 30-ima pojavi za našim stolom. Predstavljajući se kao Miloš, on daje komplimente mojoj ženi i mi spontano započinjemo mali razgovor.

Razlog što nam je prišao, po njegovim rečima, bio je što mu je ekipa negde otišla pa se dosađivao sam. Ali po tome kako je gledao Cecu bilo je jasno da mu se sviđa. Ona se takođe ozarila pošto je on visok i privlačan i ima onaj izgled mladog ali zrelog i pametnog momka. On nastavlja da laska Ceci, dovoljno da bude jasno da mu se sviđa, ali ne previše da ne uvredi mene.

Ali i ona postaje uključena u razgovor, što je potvrda njenog interesovanja. Za ove prilike imam njene slike na svom telefonu, uključujući one od pre 20 godina kada je bila model. „Pre 20 godina?? Ma nemoguće! Nije se skoro uopšte promenila.“

„Ako ćemo iskreno, najveća promena je što je sada brije.“

On na trenutak gubi osmeh sa lica jer shvata šta sam želeo da kažem tom izjavom. On joj lagano dodiruje leđa a Ceca odgovara tako što spušta ruku na njegovu butinu. To je taj znak koji sam čekao – dala je svoje odobrenje.

„Briješ je redovno ili samo za ovako specijalne prilike?“

„Ja sam moderna žena. Kada sam bila tvojih godina, dlake su bile normalna stvar. Danas je malo drugačije. Dakle da, moja pičkica je uvek redovno obrijana.“

Totalno se opustila pa sam se udaljio pod izgovorom da moram u toalet ali sam zapravo bio u blizini i posmatrao. Dodiri su postali sve učestaliji i “neprimereniji“ a moj kurac je rastao. U jednom trenutku me je Ceca pogledala preko ramena, namignula mi i potom smestila jezik u njegova usta.

„Soba 826″, obaveštavam Miloša tiho dok on ljubi moju ženu. Oboje ustaju i krećemo prema liftovima. U liftu podižem njenu haljinu i pokazujem mu da moja žena ne nosi gaćice.

„Jebote“ dahće Miloš. „Neverovatno lepa glatka pičkica. Ti si veliki srećnik.“

Nežno je gurnem k njemu a on osmah poseže za njenom picom. „Mokra!“ pušenje kurca u liftu

Ceca ga hvata za kaiš, otkopčava i vuče pantalone i bokserice na pod. Njegov tvrdi kurac pulsira u njenoj ruci. Ona kleči i kreće da mu ga sisa. Zbunjen jer nije očekivao Miloš gubi dah jer ga moja žena iskusno prima duboko u grlo. Karmin joj se razmazuje dok oralno kuša ovaj nepoznati debeli kurac. Uzimam telefon i snimam oral dok se moja supruga guši u mladom mesu.

Najavljujem da sledi naš sprat. Miloš hvata pantalone za šetnju do naše sobe. Ceca ponosno šeta u svojoj golotinji sa dignutom haljinom, reklamirajući svakome oko nas da vidi da ona poseduje dva muškarca u krevetu.

Brzo se skidamo ja i Miloš a on drka kurac željno iščekujući. Ona mu prilazi, poliže ga preko celog lica i šapne mu: „Ova haljina košta nekoliko hiljada evra… želim sada da je pokidaš i nabiješ mi taj tvrdi kurac u pičku!“ jebanje pred mužem

On je posluša bez pogovora i u dva poteza kida skupocenu haljinu, baca je na krevet i svom silinom joj se nabija u ribicu. Postavljam telefon na ormar da snima, palim tompus koji sam čuvao za ovu priliku i lagano drkam kurac dok moja supruga stenje u usta ovog nepoznatog momka. Bilo je to ostvarenje dugogodišnje želje.

Mali je bio ekstra jebač. Doduše, ovo „mali“ je više kao šala pošto je bio sve samo ne mali. U trenutku kada je svršio i napunio njenu pičku nije se zaustavio. Ostao je tvrd i nastavio da je tuca, nešto što ne može svako da ostvari.

„Jebi me u guzu …“ – zacvilila je Tamara i okrenula se na stomak a potom izdigla guzu visoko.

Kada je ta debela kobasica uklizala u iskusan šupak moje supruge i ja sam umalo doživeo vrhunac. Došao sam do njene glave i stavio joj ga u usta dok ju je mali tucao u čmar. Trebalo mi je svega minut-dva da istresem svoje seme u njeno grlo. Ubrzo je i njena treća i poslednja rupa bila začepljena jer je Miloš svršio u njena creva.

Pozdravili smo se sa njim i ispratili ga iz sobe svega 15 minuta pre ponoći. Savršeno vreme da goli legnemo, sipamo šampanjac i u zagrljaju dočekamo Novu Godinu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!