stojeća poza jebanje

Komšija je Prodrmao moj Svet

Upoznavanje Srbija

Prvi put sam primetila Milana u holu naše stambene zgrade dok sam čekala drugaricu. Imao je lepo telo, čitao je neku knjigu dok je takođe nekoga čekao. I da, bio je veoma mlad, možda čak i 15 godina mlađi od mene. Delovao je iskreno, odano, razigrano… da li sam spomenula da je mlad?

Bila sam ushićena kada su nam se pogledi sreli, ali sam samo skrenula pogled i pravila se da ne primećujem. U tom trenutku stigla je moja drugarica pa smo se pozdravile i otišle. Nisam joj spomenulo to moje nevino flertovanje sa komšijom. Nisam nameravala da ga delim.

Nekoliko dana kasnije, čudno, ponovo smo se sreli. Ovaj put je to bilo u teretani koja je bila u sklopu naše zgrade. Bila sam tamo već neko vreme i dobro sam se oznojila kada je on ušao. Da li je baš mene tražio? Egoistički sam pomislila. Nadala sam se. Međutim, ponašala sam se normalno, nastavila da treniram i prepustila prvi korak njemu.

Povremeno sam bacala pogled ka njemu ali ništa preozbiljno. Ubrzo sam završila trening, pokupila stvari i nisam ga videla dok sam izlazila iz teretane, ali kada sam došla u deo sa pićem na izlasku iz teretane on je tamo stajao. Pružio mi je flašu vode i osmehnuo se. Skoro sam svršila na taj pogled. Uzela sam flašu iz njegove ruke i nadala se da nije primetio moju naježenu kožu. Devojke vole da igraju na kartu nevinosti, makar na početku. treniranje u teretani

Ja sam inače Maja i dobro izgledam. Nisam kraljica lepote, ali kada uzmete u obzir moje zdravo, zategnuto telo i moje divne sise, nisam loša za ženu od 40 godina. Mogla bih da imam svaku vrstu muškarca, ali volim ih mlade i to smanjuje izbor. Takođe volim da budem glavna i dominantna. To tek skraćuje spisak.

„Zdravo, ja sam Milan. Setio sam te se od pre neki dan, biće da smo komšije, tek nedavno sam se uselio ovde. Izgledaš kao da si jako žedna.“

Kad bi samo znao koliko sam žedna!

„Hoćeš li da se nađemo za nekih sat vremena i odemo na večeru? Sigurno si i gladna nakon treninga.“

„DA! Khm… da, naravno… može.“

„Super, vidimo se.“

**

Naš sastanak je bio prijatan. Moja odeća je otkrivala dosta, ali je ostavila i neke stvari mašti na volju. Mislim da je bila dobra kombinacija za prvi sastanak. Što se tiče njega, bio je u uskim farmerkama i beloj košulji dugih rukava zbog čega sam poželela da ga jebeno silujem već u predvorju. Srećom, pribrala sam… nekako.

Imali smo uobičajene razgovore upoznavanja, sve je bilo prirodno a ne iznuđeno. Radio je u marketingu u velikoj firmi i ponekad je radio od kuće. Ja sam bila pravnica u maloj firmi. Razmenili smo malo detalja o našim porodicama. Bila sam jedino dete. Volim da to spomenem da impliciram da volim da imam svešto poželim (malo razmažena, da).

Moj bivši muž nije baš to voleo. Prebrzo smo se venčali, ubrzo rastali… ali to je bilo pre mnogo godina. A i on je bio stariji od mene, pa eto, razumljivo je da je puklo. Milan je bio najstariji od troje dece i bilo na poslu ili kod kuće, shvatila sam da je zaista voleo da udovoljava ljudima. Pokoran i mlad? Jebote. dignut kurac

Postavio mi je mnogo opštih pitanja, ali ništa previše lično. Onda me je pitao kako volim da me zovu. Razmišljala sam o imenima koja su mi se dopadala, ali prvo koje sam spomenula bilo je ime mog muža koje mi se nije dopalo. Nazivao me je svojom ‘dobrom devojkom’.

Onda sam primetila da je Milan ćutao nekoliko minuta. Pogledala sam ga i videla zacakljeni pogled u njegovim očima. Delovao je veoma opušteno. Iskoristila sam priliku da pogledam njegovo međunožje. Bio je izuzetno tvrd! Bio je nepomičan, skoro katatoničan i to me je uplašilo.

„Milane! Jel je sve u redu?“ Pozvala sam ga, a on je trepnuo i polako se vratio odakle god da je bio. „Kako bi voleo da me zoveš Milane?“

Bez oklevanja je odgovorio: „Gospodarice.“

Moje telo se odmah naglo naježilo. Osetila sam poznato curenje iz moje pičke. Ali da li je to bilo samo rečeno kroz šalu ili je bio iskren? Tek smo se upoznali i nijedan muškarac nije toliko bio direktan. Možda je on drugačiji? Uspela sam da se osmehnem i pokušala sam da izgledam smireno dok sam odgovarala: „Gospodarice? Vidi ti njega… Još nismo ni spavali, a ti već igraš igrice!“

„Oh, to nije igra Majo. To nije ni nužno seksualno. To je šta god želiš da bude. Takav sam.“

Da li ljudi zaista tako pričaju, pitala sam se dok sam ga uzimala za ruku i stavila je na moje međunođje, samo tanka tkanina ga je delila od moje pulsirajuće pičke.

„Tako znači?“ odgovorila sam, „biće da si ti jedan veoma hrabar momak.“

Više nije bilo potrebe za pretvaranjem. Znao je koliko sam napaljena na njega i pokazao mi je to svojom ogromnom tvrdom izbočinom tokom svog sanjarenja. To je značilo da me želi isto toliko koliko i ja njega. Večera je bila gotova a desert se spremao. Krenuli smo kod mene a on mi je otvarao svaka vrata i pomagao mi da uđem i izađem iz taksija. U međuvremenu smo se ljubili i milovali, raspirujući plamen naše zajedničke strasti.

Kad sam ušla u svoj stan, osetila sam da je vreme da isprobam svoj novi nadimak Gospodarica. Između vrelih strasnih poljubaca počinjem da mu naređujem svaki pokret koji treba da napravi i on me je slušao do savršenstva. Bila sam gola za nekoliko sekundi. „Nabij prst u mene! Ohhhhh ahhhhh!“

Neočekivano brzo sam se približavala svom prvom orgazmu izazvanom od muškarca u poslednjih nekoliko meseci, dok se ljubljenje nastavlja.

„Spusti pantalone. Sada bokserice! Jebeno uđi u mene.“

Osećam kako njegov tvrdi penis polako ulazi do kraja. Nije dugačak, ali je dovoljno dugačak i dovoljno tvrd da počne da me podiže sa poda. Nije predugačak ali je super debeo i ispunjava me u potpunosti i ja sam u dominantnom raju! Vreme je za šou! Ali on prestaje! Zašto je stao? Ne mogu da podnesem.

„Jebi me!“ stojeća poza jebanje

Tada počinje da se zabija u mene snažno i duboko. Osećam se skoro nemoćno, držim se za njega dok me grubo i divlje tuca. Podignuta sam od poda i drži me u vazduhu dok me razvaljuje. Komandujem koliko mogu dok moj orgazam počinje da raste. „Jebi me jako“ Jače!“ Urlam a moj orgazam me ispunjava.

Počinjem da prskam… a kad smo kod prskanja, to se dešava ponekad, ali nikada prvi put sa nekim! Natapam njega, natapam pod i zidove oko nas. Moj orgazam me proždire. Vrišteći njegovo ime iznova i iznova: „Milane! Milane! Milane!“ Svršavam tako jako da sam se skoro onesvestila. U tom trenutku i on kreće da prska i naši sokovi se mešaju u koktelu strasti i bluda.

Viseći u njegovim rukama, osećam se kao da sam u magli dok mu govorim da me odvede u moj krevet. Mazimo se i ljubimo kao da smo to radili godinama unazad. Ali opet postajem gospodarica i grubo ga gurnem dole, a on me ljubi svuda oko moje peckave pice. „Imaš ahhhhh tako lep kurac… ufff i prelep jezik!“

U početku počinje da liže polako, a zatim sve brže. „Svršavam Milane!“ Počinje da mi sisa klitoris i taj orgazam je toliko intenzivan da mi se kosa naježi. Svaki deo mog tela deli ovaj orgazam. Moje bradavice su sada kao kamen tvrde. Njegovo lizanje i sisanje sada postaju mekši i sporiji, ali ne prestaju. On sada ima kontrolu. On ima moje telo, moj um. svršavanje squirt

Na ivici sam i znam da neću moći da zadržim svoje sokove… ali ne govorim mu. Ubrzo osetim kako šiklja iz mene…. ali on ne staje. Moji krici ekstaze i njegovo snažno dahtanje… umivam ga svojim sokovima, fontamna iz mene prekriva mu lice a on otvara usta. Topim se dok gledam kako guta moje vrele sokove.

Podižem se, uzimam ga ruke i prelazim njima preko njegovih grudi. Mmmmm je sve što mogu da kažem dok se saginjem da ih poljubim i nežno ih sisam. Postoji nešto više u ovom momku nego samo seks koji potresa zemlju… i jedva čekam da saznam sve o njemu… Čim se osvestim.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 21 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!