seks sa starijom

Napumpao sam maminu prijateljicu

Upoznavanje Srbija

Bok, zovem se Albert, kao mladi student s nepunih dvadeset napokon mi se ostvarila želja, završio sam s maminom prijateljicom tetom Davorkom. Predivna žena od četrdesetak, srednje duge smeđe kose. Bila je savršena, mislim da sam se zaljubio u nju još od kada sam bio klinac od devet godina, prvi puta kada sam drkao, maštao sam o njoj. Nisam bio nešto uspješan sa curama, upisao sam i fakultet, bližila mi se i dvadeseta, a ja sam ostao junfer. Čak i dobro izgledam, i nisam neki šupak, sa dosta sigurnosti sam prilazio curama, ali jednostavno nije išlo, jednostavno nisam imao sreće – kad te neće onda te neće. I svake večeri sam završio sam u svom krevetu drkajući i maštajući o curama koje sam popušio, baš Marfijev zakon, a često puta mi je u maštu dolazila i teta Davorka.
Nije se nikada udavala, ponekad je mama znala napomenuti kako je eto teta Davorka ostala sama.
Bližio se ispitni rok, pa sam sjedio doma i učio, netko je pozvonio, kada sam otvorio, bila je teta Davorka. Bok Albert, dali je mama doma, ja sam se malo zbunio, zamuckivao sam, ali brzo sam se snašao, otišla je do trgovine, dolazi za kojih pola sata, hoćete je pričekati? Teta Davorka je ušla, sjela u dnevnu, dok sam ja gutao knedle, vrelina mi je udarila u lice, a kurac mi je nabreknuo. Teta Davorka je otprilike moje visine, srednje duge crvene kose i zelenih očiju. Ima skladne lijepo zaobljene noge, guzu i sise, ni velike ni male, taman, vidjela je moju reakciju na nju, pogledi su nam se susreli, ona se nasmiješila.
seks sa starijomKako mi je bilo neugodno, ponudio sam da skuham kavu – pa dobro, rekla je, tvoja mama će kad dođe, sjedni tu da nisam baš sama dok je čekamo. Ja sam još uvijek zamuckivao, a i bilo mi je lakše sjediti s onom nabreklinom među nogama. Čuj Davore da te pitam, treba mi mala pomoć da prebacim neke stvari u garažu, mislila sam naravno pitati tvoju mamu, ali nisi ni ti više klinac, pa prvo da tebe pitam. Bio sam zbunjen i još uvijek crven u licu, pristao sam, makar malo da budem blizu tete Davorke. Krenula su pitanja kako faks, i tako, ima li neka zgodna studentica, ma nema odgovorio sam, uto je naišla mama, taman sam šmugnuo da ne vidi kako mi se digao, a teta Davorka je samo rekla – bez brige biti će i cura.
Dva dana kasnije sam otišao do tete Davorke, bila je nekako prelagano obučena za ovo doba godine, sportska kraća suknja do pola bedara i majica. Opet sam pocrvenio i kurac mi je opet nabubrio a ona mi se osmjehnula.
Nakon što sam se nateglio ko konjina, teta Davorka mi je ponudila sok, ja sam se nekako stisnuo da ne vidi nabreklinu, htio sam pobjeći i doma i isprazniti se. Teta Davorka je skužila, pogledala me u oči, osmjehnula se i rekla, još te pamtim kao klinca, pa sam ti ponudila sok, jesi možda za nešto drugo, evo baš imam neko vino. Pristao sam, natočila nam je vino, malo me omamilo pošto ne pijem, ali sam uspio pokrenuti razgovor počeo sam s autom koji me impresioniralo. Je dala sam ga srediti, zbilja je lijep, kao i vi odgovorio sam. Teta Davorka se osmjehnula, vidjela je da gledam čas u noge, čas u sise, mislio sam da nisam malo napastan i rekao sam, ma to je od vina fino je i slatko, Teta Davorka se osmjehnula i rekla je kao i ti.
I imaš li curu, upitala je – nemam, ne ide. Teta Davorka je rekla – bez brige, naći ćeš srodnu dušu, uvijek se spoje. Vino me malo ohrabrilo, ali teta Davorka vi ste lijepa žena i sami ste, a meni se jako sviđate. Teta Davorka se približila, dodirnula mi je ruku i rekla mi je, da vidim da me škicaš već duže, zgodan si, ona u koju se ti zaljubiš je sretnica. Osjetio sam kako mi uši gore, kurac mi je htio iskočiti iz gaća, procijedio sam, ja sam zaljubljen u vas… Lagano mi je rukom prolazila po bedru i rekla, i ti se meni sviđaš, treba ti cura tvojih godina, a za ovo ne smije tvoja mama saznati…. …ovo mora ostati, među nama, pogledali smo se i teta Davorka je približila usne mojima i prvo me lagano poljubila, dali ti se sviđa, upitala je, potvrdio sam, opet je približila usne, lagano me ljubila, u ustima sam osjetio njezin topli jezik, bilo je predivno, sav sam gorio.
Na svom ukrućenom prijatelju sam osjetio vrelinu i vlagu njezine mačkice. Htio sam je poševiti, ali ne znam kako bi joj to rekao. Kao da mi je čitala misli, rekla mi je – tvrd je, sigurno ga želiš staviti u mene.
Malo me ljubila, ugrizla me za vrat, zatim mi je lagano gurnula jezik u uho, što me uspalilo i šapnula je, uzbuđena sam, želiš li? Progutao sam knedlu i potvrdio, da. Teta Davorka me strašno palila, mačka i pol, njezina vrela i vlažna pica dodiruje mog ukrućenog prijatelja, i moje i njezine gaćice su bile vlažne, mislio sam da će mi kurac eksplodirati.
Nije mi trebalo dva puta reći, lagano sam ju polegao, prvo sam joj ljubio usne, lagano sam se spuštao preko vrata, grudi, trbuha, do gaćica. Lagano sam ih krenuo skidati, prvo sam ugledao njezinu prijateljicu, dlakavi trokutić, progutao sam knedlu, poljubio sam grmić, a onda sam nastavio skidati gaćice duž njezinih nogu. Lagano je izvukla stopala, prošao sam rukama cijelom dužinom po njezinim njezinih predivnim nogama. Bile su predivne, često puta sam maštao kakve li su dok sam je promatrao. Nespretno sam se skinuo, teta Davorka je lagano raširila svoje noge i prvi put sam ugledao roza vratašca. Legao sam na nju, kako sam bio neiskusan, teta Davorka ga je namjestila, još na glaviću sam osjetio vrelinu i vlagu njezine mačkice. Lagano sam do kraja ušao u nju do kraja, umjesto da odmah krenem, malo sam stajao da na cijeloj dužini mog prijatelja osjetim toplinu njezine vagine. Osjetio sam mišiće koji su ga obgrlili i tople sokove. Lagano sam krenuo, kratkim pokretima išao sam unutra van, teta Davorka je rekla – samo polako da ti ne ispadne, super ti ide. Uzdisala je i izvijala se ispod mene kao jegulja, osjetio sam toplinu njezinog vitkog tijela. Uspijevao sam se suzdržati, umjesto da se zaletim, lagano sam prolazio njezinom mačkicom, uživajući u osjećaju prvog seksualnog iskustva. Uvijek su me palile starije, ali nisam se nadao da će mi nevinost skinuti skoro duplo starija dama. Htio sam da što duže traje, da što duže uživam u osjećaju topline i vlage oko mog prijatelja. Osjetio sam kako me obgrlila nogama, dok sam ga zabijao glasno je uzdisala i stenjala. Kada je zabacila glavu unazad, ugrizao sam je za vrat, uživala je, počela je glasno stenjati i izvijati se ispod mene, svršavala je, osjetio sam da mi dolazi, ubrzao sam. Svršit ću, a Davorka me još jače stisnula nogama i prostenjala je – svrši u mene. U jednom trenutku sam ga zario do kraja, Davorka je zastenjala i zabacila glavu, opet sam je ugrizao za vrat u isto mjesto, njezino stenjanje me samo još više palilo, zastao sam i osjetio sam kako izlijeću mlazovi sperme i nestaju u njoj.
Svršavati u tetu Davorku, skoro duplo stariju damu o kojoj sam toliko maštao, na koju sam toliko puta drkao – to je bio poseban osjećaj. Stenjala je i izvijala se, mišići njezine vagine su ga stisnuli, kao da su htjeli iscijediti zadnju kapljicu iz njega. Neko vrijeme sam ležao na njoj, osjetio sam kako smo se dobro oznojili, pogledali smo se, nasmiješili i strastveno poljubili.
Malo me bilo frka jer nemam zaštitu, može li teta Davorka zanijeti, čak me i uspaljivala ta misao, zamišljao sam kako bi joj stajao trbuščić, ali kako bi to objasnili.
Idućih mjeseci smo se u tajnosti nalazili i seksali, dogovorili smo se da sve ostaje među nama, teta Davorka mi je uzela nevinost, poklonila mi je prvo iskustvo iskustvo, i bila je prva koja je primila moju spermu. A i saznali smo da teti Davorki još nije otkucao biološki sat, zatrudnila je, mami je rekla da je bila u jednoj kratkoj vezi i desilo se, ali mi znamo pravu istinu.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 76 Prosek: 4.6]

1 komentar na “Napumpao sam maminu prijateljicu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!