klinac je jebe u kolima

Milf na Fudbalskoj Utakmici 3. Deo

Upoznavanje Srbija

Ne mogu više da izdržim, gubim kontrolu. Pomeram se nazad i počinjem da otkopčavam pantalone.

„Postajete nestrpljivi, ha?“ zadirkuje.

„Želim da te jašem, jel to jasno klinac?“ Kažem mu, skidajući pantalone.

Bacam pantalone na prednja sedišta i brzo skidam gaćice. Ostavljam ih na podu i nameštam Baneta. On drži svoj kurac, sa glavićem pravo na ulazu u moju pičku. Trlja me gore -dole po ulazu, zadirkuje me. Konačno, klizim dolje na njegov penis, moja maca milostivo prihvata svu njegovu kitu.

Zabacujem glavu unazad dok se moji zidovi vagine rastežu kako bi se prilagodili njegovoj veličini, a on me hvata za bokove. Moja maca je čvrsto omotana oko njegovog penisa. Uhvatim se za njegova široka ramena i počnem polako da se krećem gore-dole. Uhvati me za potiljak i privuče me bliže, pa opet počne da me ljubi, dok su nam se jezici spojili dok ga jašem.

Svaki put kad sam kliznula niz njegov kurac, osetila sam trnce užitka koji su mi se proširili telom, i jedino o čemu mogu razmišljati je kako ga želim osećati još više. Počinjem da ga jašem još brže, stenjući mu u usta dok me njegov penis širi do neprepoznatljivih širina. Nikada se nisam ovako osećala. Ovako … divlje? Ne znam kako da to opišem, ali kao da se nešto u meni probudilo. jaše mlad kurac u kolima

Nikada nisam mogla ni da zamislim da sa mužem tako vodim ljubav, ili bolje reći – da se TUCAM u autu na sinovoj fudbalskoj utakmici. Ali evo me. Srećno skakućući po kurcu nekoga protiv koga je moj sin igrao, napaljena kao kurvetina kakva sam tada i bila. Neverna kučka bez mrvice griže savesti. Sve o čemu sada mogu da brinem je da dobijem što je moguće veće zadovoljstvo.

Osećam njegove ruke kako me snažno hvataju za kukove dok ga jašem, dok nam jezici udaraju jedan o drugi, automobil poskakuje gore -dole od divljeg vođenja ljubavi koje se odvija unutra. Na zadnjem sedištu vozila u kojem bi se vozio moj sin kada bih ga vozila na i sa fudbalskih treninga – ja varam svog muža sa nekim ko mi po godinama može biti sin. Automobil koji ima toliko srećnih uspomena sada se koristi za jebanje kao da sam tinejdžer na maturskoj večeri.

Bane mi pušta kukove, hvata za dupe i širi mi guzove dok ga jašem. Ovo me samo tera da ga ‘vozim’ još brže, jer me još više pali. Automobil je sada ispunjen zvucima naše kože kako lupaju zajedno dok se ja tresem o njegov kurac, čvrsto ga stisnuvši picom.

„Jebote, tako si uska!“ on stenje, hvatajući me za dupe još čvršće.

„Tako si veliki!“ Uzvraćam jecajući odgovor.

Bane počinje da mi sisa bradavicu dok ga jašem, a ja se pomeram tako da mi sise budu pravo u njegovom licu, gotovo ukopavajući ga između njih. Obuhvatila sam mu ruke oko potiljka i nastavila da ga jašem.

„O Bože! Ne mogu da verujem kako je ovo dobro!”

Njegov penis stalno udara u moje najosjetljivije delove, označavajući ih kao svoje. Sve što mogu učiniti je nastaviti jahati njegov kurac. Svaki put kad kliznem dole, zadovoljstvo se pojačava. Zabacujem glavu unazad i glasno jaučem dok on počinje da se zabija u mene. On me sada seže još dublje, i osećaj je previše dobar da bih se sada čak i pomerila.

Sada mogu samo da se usredsredim na to da mu dopustim da nastavi da mi razvaljuje pičku. Držim ga još čvršće i čvrsto zatvorim oči. Čujem njegovo prigušeno stenjanje kako dolazi između mojih sisa, i on počinje jače da se zabija u mene.

„O moj Bože! Tako je dobar osećaj!“ Jaučem.

Prošle su godine od kada me je neki muškarac doveo do takvog uzbuđenja. Želim jako svršiti na njegov penis. On se neprestano zabija u moju usku pičku, razvlačeći je, čineći tako da moja pica nikada ne može zaboraviti njegov kurac. Držim ga još čvršće, a moji jauci se pretvaraju u vriske.

Čvrsto zatvaram oči i osećam zadovoljstvo i požudu kako se šire po celom telu. Sa još jednim jakim udarcem, njegov kurac me šalje u vrišteći orgazam. Najneverovatniji jebeni orgazam u mom životu. To je bilo najglasnije što sam ikada vrištala. Neprestano se zabija u mene dok vrištim i svršavam, ne dajući mi priliku da se odmorim.

Polako počinje usporavati kako mi orgazam odumire, sve dok se ne zaustavi. Oboje smo zadihani i oznojeni, ali njegov kurac je i dalje tvrd i spreman za pokret. Drhtavo silazim s njegovog penisa, koji je premazan mojim sokovima.

„Ufffff … to je bilo neverovatno …“ ispustila sam, zadihana.

„Još uvek mogu da idem. Izgleda da i ti možeš.“ kaže, gurajući me na leđa.

Nasmešim se ovome i raširim noge za njega. „Zašto ne bismo saznali?“ Pitam, noge su mu raširene za njega.

Još sam pakleno mokra, a prizor njegovog kurca prekrivenog mojim sokovima izluđuje me. Postrojava svoj penis sa mojom picom i umesto da trlja glavu o ulaz kako bi me zadirkivao, uvlači ga u jednom pokretu. Pretpostavljam da nije želeo čekati jer zna koliko se dobro osećam.

Njegov kurac me još jednom ispunjava, dajući mi osećaj da sam opet napunejna. Nežno ga obgrlim nogama, moleći ga da se ponovo pokrene. Konačno, počinje polako gurati svoj penis unutra i van iz moje pičke, dopuštajući mi da se opet naviknem na njegovu veličinu. Drago mi je što počinje nežno, ali deo mene samo želi da učini što je moguće jače i uništi moju pičku.

Počinje da se kreće malo brže, jednom rukom na mojoj nozi, a drugom na desnoj sisi, gnječeći je.

„Sviđa ti se ovaj kurac?“ pita on dok njegov penis klizi unutra i van moje uske pičke.

„Jebeno mi se sviđa.“ Ja odgovaram. Čvršće ga obgrlim nogama i osećam kako još više ubrzava korak.

Automobil sada zasigurno skače gore -dole, pa svakome ko ga vidi postaje očigledno šta se dešava unutra. Ali nije me moglo biti briga da me uhvate, jer samo želim da ponovo svršim. Sise mi sada poskakuju, a Bane pažljivo gleda. Kunem se, počeo je da ide još brže samo da bi mogao da ih gleda kako skaču. klinac je jebe u kolima

Mislim da ću mu to učiniti još zabavnijim. Hvatam i štipam obe bradavice, gledajući ga pravo u oči. „Sviđaju li ti se ove sise, dušo?“ – pitam smešeći se dok se igram sa njima.

„Uhhhhh…. da da.“ odgovara on, počevši još jače da me jebe.

Zabacujem glavu unazad i ispuštam tiho i dugo stenjanje. Svaki potisak čini jauk jačim. Moja maca je sada u osnovi oblikovana u oblik njegovog penisa. Nakon što sam doživela nešto ovako veliko, nisam ni sigurna kako će se penis mog muža sada osećati.

Javni seks je već rizičan, ali varanje mog muža I jebanje nekoga ko je godina mog sina čini ga dvostruko erotičnijim i još rizičnijim. Definitivno ću morati da kažem svojim drugaricama o ovome. Biće tako ljubomorne na mene!

„Ti si tako prljava kučka.“ Bane stenje.

„Mmmmm … znam … šta ću kad volim mladu kurčinu“ jauknem, uživajući u njegovom kurcu koji se zabija u mene.

Stenje mi u uho, a vruć dah me naježi. Osećam njegova mišićava leđa dok udara kitu u mene, a nokte mu zabijam u leđa. „Toliko volim tvoj jebeni kurac!“ Vrištim.

Mogu da čujem kako neko napolju navija, pa mislim da je neko postigao gol, ali se ponovo fokusiram na kurac u sebi. Upravo takav seks sam želela i nikada nisam znala da će mi ga dati neko njegovih godina. Bez obzira na to, on je veći od mog muža i oseća se mnogo bolje. Mogu samo da se nadam da će njegov tim i moj sin ponovo igrati.

Približavamo se vrhuncu, i silno želim da svršim. Počinjem da razmišljam i sećam se da je danas ‘siguran’ dan. Oh, jebeno će mu se svideti kad mu kažem. „Bane, možeš da svršiš u mene …“ Stenjem, čvrsto omotana oko njega.

„Uhhhhhhh? Stvarno?“ uzbuđeno pita.

„DA-DA! Napuni me klinac… jebeno me napuni!”

Pomisao da budem ispunjena njegovom vrućom spermom je ono što me gura preko ivice. Dok ja svršavam, moja maca se čvrsto hvata za njegov penis, kao da moli za spermu. I to je i učinjeno. On me ispunjava svojom spermom!

Dok zajedno svršavamo, čujem kako gomila izvana ponovo navija, zajedno sa zviždukom. Sa jednim zadnjim udarcem, on prestaje da se kreće i ostaje u meni, odmarajući se. I dalje sam čvrsto omotana oko njega, moja bolna maca se i dalje hvata za njegov penis. Opuštam se i odmotavam oko njega, a on polako klizi.

„To je bilo … tako jebeno dobro …“ kažem.

Bane se osvrće oko sebe, hvata komad papira i olovku sa stražnje strane i škraba po njima. „Šta pišeš?“ Radoznalo pitam.

„Moj broj. U slučaju da se moj tim ne suprotstavi timu tvog sina, da možemo dogovoriti sastanak.”

Uzvraćam osmeh. Odlaže papir na prednje sedište i počinje da se oblači. Gledam njegovo vrelo telo kako se rasteže i savija dok se oblači.

“Pa, pošalji mi poruku kad budeš htela. Odlazim sada.“ govori mi dok otvara vrata i zatvara ih za sobom.

„Sranje. Trebalo je da ga nateram da mi svrši u usta. Želela sam da okusim tu mladu spermu“ Mrmljam u sebi.

Obučem se i izađem napolje, uprkos tome što mi je kosa u neredu. Vraćam se na teren i vidim da je meč već završen. Pogledam na semafor i vidim da je tim mog sina izgubio 3-4.

„U kurac.“ Mislim u sebi.

Vidim sina kako se vraća iz svlačionice i obaveštavam ga da je njegov tim izgubio.

„Bila je dobra tekma! Dobićete ih sledeći put!“ on kaže. Nasmešim se, pa se popnemo u auto da se spremimo za odlazak kući.

„Hej, šta ovo miriše …“ kaže moj sin, mirišući vazduh.

„Hmm? Ne osećam ništa.“ Kažem, pokušavajući da održim ozbiljnost.

Dok se vozimo, vidim Baneta kako stoji tamo. On vidi moj auto, nasmeši se i mahne mi. Uzvraćam pozdrav brzim namigivanjem i krećem kući sa sinom ka mom dragom suprugu

KRAJ

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 7 Prosek: 4.9]

2 komentara na “Milf na Fudbalskoj Utakmici 3. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!