sisanje kurca klincu u kolima

Milf na Fudbalskoj Utakmici 2. Deo

Upoznavanje Srbija

„Pa, zašto me onda ne opipaš još malo?“ kaže mi premeštajući moju ruku na njegova prsa.

Ne odmičem ruku već je držim tamo, pritiskajući i pipajući njegova tvrda prsa i trbušne mišiće. „Isuse, ti živiš u teretani ili?“ Pitam smejući se oduševljeno.

Nasmejao se ovome i zavalio se, dozvoljavajući mi da mu opipam grudi i trbušnjake. Posle izvesnog vremena, ponovo seda i stavlja ruku na moju butinu. Podignem obrvu na ovo i nasmiješim mu se, dajući mu do znanja da mu neću odmaknuti ruku.

„Hej, to je pošteno. Mislim, ti mene opipavaš već neko vreme.“

„Naravno, ne bih želela da se osećaš zapostavljeno.“

Njegova ruka polako mi se prikrala uz butinu, približavajući se međunožju. Ali, umesto da mu odgurnem ruku kao što bi to učinila svaka pristojna udata žena, ja sam dodatno raširila noge, olakšavajući mu.

Pomerio je ruku na samo jedan centimetar od moje mace, i odmah sam osetila kako se počela grčiti i vlažiti. Ne znam zašto ovo radim! Znam da je povredio mog sina, i znam da sam udata žena, ali iz nekog razloga…

Možda je to zato što sam već dugo gladna za pažnjom. Možda je to zbog toga što dobro izgleda ili što je toliko mlađi. Moglo bi biti bilo šta, ali jedno sigurno znam – loži me!

Spuštam pogled i vidim ispupčenje u pantalonama. Već mogu reći da je veći od mog muža, ali nastavlja da raste, na moje iznenađenje. Približavam mu se, usta uz njegovo uho. „Ne bismo trebali ovo da radimo sa toliko ljudi u blizini.“ Šapnem pokušavajući da se suzdržim od izvlačenja njegovog kurca ovde i sada.

„Gde onda treba da idemo?“ pita me i dalje mi stiskajući butinu.

„Moj auto. Crveni kombi, pa ćemo imati više nego dovoljno prostora da se … malo zabavimo. Ja ću prva otići, a ti sledi posle minut -dva.“

„Shvatio sam.“ kaže mi, puštajući bedro da mogu da ustanem. Ustajem i počinjem da prolazim pored njega, i osetim brzinski šamar po dupetu. Gledam ga nazad, a on sleže ramenima i smeška mi se. Uzvraćam osmeh i osećam da sam još više paljena. Takvo ponašanje mi nije svojstveno… da volim flertovati, ali osećala sam se pomalo kao kurvetina…

Brzo odlazim do auta i ulazim pozadi, pazeći da su vrata otključana kako bi mogao ući. Prođe minut, a Bane stiže. Otvara vrata i zatvara ih za sobom.

„Čekaj, čekaj.“ Kažem, naginjući se napred i podižući mrežaste roletne na prozorima. „Ovo bi trebalo otežati ljudima da vide. Ne želim da na kraju budem označena kao kurva mama koja je jebala nekoga ko je bio u suprotnom timu na fudbalskoj utakmici svog sina.”

Bane klimne i gurne me dole tako da ležim na leđima na zadnjem sedištu. On mi se popne među noge i počne gladno da me ljubi. Uzvraćam mu, gurajući mu jezik u usta. Osećam kako mu je jedna ruka krenula od mog kuka, uz moju stranu, i na moju dojku, koju počinje da opipava kroz moj džemper.

Stenjam mu u usta i hvatam se za ruku koja mi se igra sisama. Počinje da se trlja o moju skrivenu picu, terajući me da još jače jauknem pre no sam mu zabila jezik do grla. Guram kukove uz njega, želeći da me pritisne još jače. Osećam kako postajem sve mokrija što se više trlja o mene, a disanje mi postaje sve isprekidanije.

Osećam njegovu ruku kako se vuče do dna džempera, koji brzo podiže, otkrivajući moje sise koje su sada prekrivene samo mojim belim čipkastim grudnjakom. Otkačinjem grudnjak i skidam ga, otkrivajući mu svoje gole grudi.

„Pretpostavljam da devojčice u tvojoj školi nemaju ovakve sise, ha?“ Zadirkujem. „Ufff… Video sam mnogo sisa, ali tvoje su jebeno posebne!“ uzvikuje, hvatajući me za desnu sisu. klinac sisa milf sise u kolima

Mali je očigledno iskusan za svoje godine, ali sisa moje grudi kao da nije godinama osetio bradavice u svojim ustima. Ne mogu verovati u kakvoj se situaciji nalazim. Protivnik mog sina, koji ga je izbacio iz igre zbog povrede, sada mi sisa bradavice u autu dok se sin presvlači svega stotinak metara od nas u svlačionici!

Unutrašnjost automobila počinje da se zagreva i Bane to primećuje. On se malo podigne i povuče košulju, pokazujući svoje napeto, vrelo telo. „Sranje …“ promrmljam, dok ga praktično jebem očima.

On se nasmeje na ovo i ponovo se nagne napred, ponovo me poljubivši. Nakon vrelih poljubaca, sišao je i seo na jedno od sedišta. Skida kratak šorc i konačno mi otkriva šta je bilo ispod. Dug, debeo penis. Vlažim se samo gledajući ga. Velika žila teče duž tela penisa i ne mogu da odvojim pogled od njegovog kurca.

Klečim na kolena i naginjem se napred, držeći se laktovima. Samo ga gledam, divim se njegovoj veličini i obimu.

„Veći od tvog muža?“ – pita on, prekidajući tišinu.

„Ne mogu jebeno ni da se porede …“ promrmljam, i dalje zureći u TO.

Polako približavam lice mladom kurcu. Konačno, polako omotam usne oko glavića i klizim ustima niz njegovu osovinu, stižući do osnove njegovog penisa. Hvala bogu, nisam se zagrcnula, mada ni sama ne znam kako.

„Jebote …“ Čujem ga kako stenje.

Počinjem ga sisati, usta su mi bila čvrsto omotana oko njegova penisa. Jezik mi prolazi duž njegove osovine svaki put kad se povučem. Slobodnom rukom hvatam mu loptice i igram se sa njima, dajući mu verovatno jedan od najboljih pušenja u životu. Njegovi jauci se pojačavaju, pa još brže sisam. sisanje kurca klincu u kolima

Sisam do korena, uprkos činjenici da nikada ranije nisam imala ovako veliku kurčinu u ustima. Zatvorim oči i usredsredim se na to da ga usisam, sve jače nabadam ustima po njegovom kurcu, pazeći da obratim pažnju na svaki njegov deo.

Osećam kako hvata moju kosu šakama i podiže me prema gore. Teško dišem pošto sam se toliko usredsredila na duboko pušenje, ali kad podignem pogled, glava mu je zabačena unazad i dahće.

„Jebote, blizu sam, polako …“ stenje, grudi mu se dižu i spuštaju.

Smejem se i ljubim mu vrh kurca. „Šta, jel je previše dobro?“ Zadirkujem, ljubim i ližem glavu.

„Bože, i više nego dobro …“ kaže, i dalje držeći moju kosu čvrsto u svojoj šaci.

Stalno mu ližem i ljubim vrh kite dok se odmara, gledajući kako mu se kurac grči dok ližem. Prelazim jezikom gore -dole po njegovom vratilu, gledajući ga u oči dok to radim. Sada ležim na stomaku, udaram nogama iza sebe dok ga sisam. Osećam njegovu ruku kako me hvata za dupe, koje opipava dok ga ljubim i ližem po njegovom ogromnom kurcu.

Opet me udario po dupetu, a ja ga pogledam s usnama omotanim oko vrha njegova penisa i smeškam mu se. Opet me udario u dupe i osećam kako postajem sve mokrija svaki put kad ga poljubim.

Sve o čemu mogu da razmišljam je da ga zajašem! Ima nešto u tome, u toj nevaljaloj pozi. Mislim da će žene pa i neiskusne devojke to mnogo bolje razumeti. Stvar je kontrole! Kontrole intenziteta, kontrola dubine, ugla… Dame, znate na šta mislim, zar ne? 😉

KRAJ 2. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 3.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!