jaše kurac nepoznatom taksisti

Kiša, Taksista i Kamera

Upoznavanje Srbija

Danas nije bio moj dan. Kasnila sam na posao i nisam mogla da nađem ključeve, a muž je već otišao. Zvala sam ga da pitam da li zna gde su, ali nije ni on znao. Na kraju mi je pozvao taksi i rekao da će doći za oko 15 minuta. Obično nisam od onih koje gube stvari. Ili kasne. Šta bi još moglo poći po zlu?

Istrčala sam napolje do auta da vidim da li sam ih ostavila unutra baš kad je počela da pada kiša. Opet, sve maler do malera. Sva vrata su bila zaključana. Otrčala sam nazad u kuću da ne pokisnem jer sam nosila beli top. Nažalost, trebalo mi je predugo. Kiša me je već natopila od glave do pete.

Htela sam da se presvučem kada sam čula sirenu automobila. Mora da je taksista bio veoma nestrpljiv jer je zaseo na jebenu sirenu. Nema vremena. Zaboravivši da uzmem i jaknu, uputila sam se u taksi i dočekao me čovek koji je izgledao oko 10 godina stariji od mene i delovao je kao da je imao jako loše jutro.

Brzo sam ušla i rekla mu gde treba da idem što sam prijatnije mogla. Klimnuo je glavom i počeo da vozi. Ceo put nije bilo reči ali sam primetila da me često gleda u retrovizoru. Zurila sam kroz prozor, posmatrajući kišu i krajičkom oka primetila da je spustio ogledalce na moje grudi.

Htela sam da započnem razgovor kada mi je telefon zazvonio. Zvao je muž da mi kaže da je gledao kameru od ranije koja mu je povezana sa telefonom, i da kada sam tražila ključeve izgledala sam veoma seksi. Bio je vrlo opisan i rekao mi je da bi bilo mnogo bolje da nisam nosila grudnjak.

Prokomentarisao je kako ih je sigurno primetio i taksista, pošto sam ja žurila da uđem u taksi, a sise su sigurno poskakivale dok sam jurila od naše kuće do auta. Nervozno sam se nasmejala i dala mu do znanja da još nisam stigla na posao i da sam još uvek sa vozačem. Rekao je – da sam ja vozač, ne bi skidao pogled sa tebe.

Tiho sam rekla da je takva situacija trenutno, da me vozač posmatra i odmerava. Ovo ga je uzbudilo, ali je morao da ide pošto je njegov šef upravo ušao. Spustila sam slušalicu i osmehnula se vozaču. Činilo se da mu je sada bolje raspoloženje. Primetila sam da je njegov retrovizor još uvek uperen ka mojim grudima. seksi kurvica na zadnjem sedištu

Moj beli top je sada bio više vlažan nego mokar, ali su mi bradavice i dalje bile veoma tvrde i primetne. Pretvarala sam se da „popravljam“ kosu. Provukla sam prste kroz nju energično da bi mi se sise tresle napred-nazad od pokreta mog tela. Ovo je zaista privuklo njegovu pažnju. Bio je toliko usredsređen na to da me posmatra da je svetlo postalo zeleno a još uvek je stajao.

Uzdahnula sam pre nego što sam pogledala ka njemu. Skrenuo je oči što je brže mogao i namestio retrovizor. Stigli smo na moj posao i pitala sam ga da li bi baš on mogao da dođe u 16h da me odveze kući, na šta je pristao u sekundi. Nakon što sam ušla unutra, pozvala sam muža da mu kažem kakav je bio ostatak puta.

Rekao mi je kako je jebeno napaljen i poželeo je da se više dogodilo. Razgovarala sam s njim kratko i poslala mu posle poruku da će me isti taksista ostaviti kući oko 16:15 u slučaju da želi da proveri kameru i da se uveri da sam bezbedno stigla. Dodala sam smajli koje namiguje na kraju da privučem njegovu pažnju. Poslala sam mu i sliku da vidi koliko su mi bradavice još uvek tvrde i vidljive kroz majicu.

***

Dan je prošao prilično brzo, a i dalje je padala kiša. Bilo je 15:55 i očekivala sam da će moj taksi biti tamo u narednih 5 minuta. Setila sam se kako je moj muž rekao da bi bilo mnogo bolje da nisam nosila grudnjak. Ostali moji saradnici su otišli pa sam odlučila da otkopčam grudnjak i skinem ga. Stavila sam ga u fioku svoga stola.

Stajala sam napolju minut-dva pre nego što je taksi stigao da još malo pokisnem. Priznajem da sam bila ozbiljno uzbuđena i napaljena. Naravno, majica mi je bila tesna uz sise tokom cele vožnje kući i on je definitivno uživao u svakoj sekundi. Naročito kada smo morali da skrenemo ili da vozimo preko grubih delova na putu. Čak je nekoliko puta nepotrebno pritisnuo kočnice samo da bi ih gledao kako poskakuju.

Kada smo bili na prilazu moje kuće, bilo je tačno 16:15 i znala sam da će moj muž gledati. Taksista, veoma crven u licu i pomalo nervozan, rekao je cenu vožnje. Nije se okrenuo da me pogleda. Umesto toga, samo me gledao preko retrovizora. Petljala sam po zadnjem sedištu da pronađem svoju tašnu da bih shvatila da sam bila toliko rastrojena pre nego što sam otišla sa posla da sam je tamo sigurno zaboravila.

Dala sam mu do znanja da ću morati da utrčim i da mu donesem novac iz kuće. Naslonio je glavu na sedište, zatvorio oči i rekao da će sačekati. Umesto da izađem iz auta, nagnula sam se napred, ispružila ruku i počela da mu trljam butinu. Bio je zatečen i iznenada me zgrabio za ruku. Shvativši šta radim, uzeo je moju ruku i vratio je na svoju nogu.

Nastavila sam da ga trljam dok je on otkopčavao pantalone. Okrenuo je glavu prema mojoj i počeo da me ljubi. Ubrzo je u moju šaku sleteo tvrd kurac, nabrekao i spreman za mene. Prinela sam ruku ustima i olizala je pre nego što sam se vratila da ga poljubim. Stavila sam ruku na njegov penis i počela polako da klizim gore-dole.

Što sam brže drkala, to je njegovo disanje postajalo glasnije. Otvorila sam vrata, izašla i dok sam bila okrenuta ka kameri koja je gledala na prilaz skinula sam gornji deo. U to vreme, vrata su mu već bila otvorena, a sedište gurnuto skroz unazad, blago zavaljeno. Sada su mu bile spuštene pantalone, a on je sedeo i čekao da se popnem na njega. jaše kurac nepoznatom taksisti

Skinula sam farmerke, ali sam ostavila gaćice. Povukao me je na sebe i počeo da me ljubi ali mnogo grublje nego ranije. Povukao je moje gaćice u stranu i gurnuo svoj kao kurac u mene, lepo i sporo, dok sam lagano stenjala. Njegove ruke su bile svuda po meni dok sam se lagano nabijala na predivan kurac ovog nepoznatog taksiste.

Stiskao mi je sise i hvatao me za dupe želeći dublje da se zabije u mene. Znala sam da moj muž može da vidi većinu ove jebačine, ali želela sam da mu dam više. Znala sam da će me jebati kasnije sa mojim prljavim gaćicama umrljanim od sperme i želela da mu priuštim bolji kadar. Okrenula sam se, sada okrenuta prema volanu, i gurnula ga nazad u sebe. Činilo se da mu se ova poza više dopada jer me je uhvatio za kukove i počeo da me navlači na sebe sve brže i brže.

Uzdisao je sve glasnije što me je sve više palilo. Zgrabila sam volan kao polugu i počela da ga jašem snažno a on me je udario po guzi više puta, ostavljajući tragove. Moje sise su poskakivale sve brže što sam ga jače jahala. Znam da je moj muž gledao jer sam čula kako mi stižu poruke na telefon na zadnjem sedištu. Taksista nije obraćao pažnju na to. Jednom rukom me uhvatio za kosu, a drugom za sise.

Potom, ruka koja je bila na mojim sisama sada je prešla na trljanje mog klitorisa. Prineo je prste mojim ustima i gurnuo ih unutra. Lizala sam, a on ih je uzeo nazad kako bi klizao po mom klitorisu dok sam ja nastavila da udaram o njegovo telo. Moje stenjanje je postajalo sve glasnije i on je znao da ću svršiti. Jednom rukom me uhvatio za bok, a drugu stavio na moje rame kako bi se bolje uhvatio. taksista joj svršio na pičku

Tada me je karao najjače što je mogao i šikljala sam sokovima po njemu. Moje gaćice su bile mokre, natopljene. Njegovo zabijanje je postalo snažnije, a zvuci koje je proizvodio su me izluđivali. Nisam mogla a da ga ne preklinjem da svrši za mene. Postajao je sve brži i tvrđi i dublji.

Izvukao je penis i privukao me uz svoje telo. Njegov kurac je bio na mom klitorisu dok je svršavao. Njegova sperma je bila svuda po mojim sisama, stomaku i pički, dok smo oboje ležali, ubrzano dišući. Položila sam glavu na njegovu, stavila njegovu ruku u svoju i počela da je trljam po sebi. Poslednje što sam uradila dok smo ležali stavila sam njegove prste u usta dok sam gledala u kameru i namignula.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 9 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!