tuca je s leđa dok muž gleda

Muž voli da me Gleda sa Drugim

Upoznavanje Srbija

Da odmah stavim svima do znanja – moj muž voli kada zavodim druge muškarce. To je njegov fetiš kao i moj, i smatramo da svako ima pravo da svoj brak vodi na način na koji oboma odgovara. Možete se slagati sa nama ili ne, ali znamo da nismo sami u tome i da ima dosta parova koji tako razmišljaju. Ovo je jedna kratka istinita avanturica.

***

Tog dana je suprug bio odsutan zbog posla, a ja sam sanjala erotski seksualni san i probudila se opasno napaljena. Da je moj muž kod kuće, popela bih se na njegov tvrdi kurac i jahala ga do iznemoglosti. Budući da sam bila sama, prešla sam prstima po mokroj pičkici dok sam drugom rukom masirala sise.

Zatvarajući oči i grickajući usnu jecala sam dok sam se sećala sna. Prstima sam tucala svoju picu sve brže i jače i dublje, osećajući kako mi uzbuđenje raste. Bila sam na pola puta kroz svoj orgazam, stenjala sam glasno kao i uvek, kada sam čula zvono na ulaznim vratima. Zbunjena što mi neko zvoni tako rano i jebeno frustrirana što me prekidaju, nabacila sam neku nebitnu majicu na sebe i krenula ka vratima.

Nisam imala donji deo na sebi, ali nisam planirala da potpuno otvorim vrata već samo da provirim. Otvarajuć vrata, primetila sam da je u pitanju neki poštar, kurir, štagod koji drži paket. Bio je visok, tamne kose i tamno plavih očiju. Bio je prosečne građe i primetila sam tetovaže na njegovim rukama. Nisam mogla a da ne zurim u njega i da ga odmeravam.

Mora da je primetio jer se osmehnuo i nasmejao pre nego je počeo da govori. Nisam čula ni reč koju je rekao. Sve o čemu sam mogla da razmišljam je da se probija kroz vrata i naginje me preko kauča, dajući mi orgazam za kojim žudim. I dalje sam bila napaljen i frustrirana što je upropastio moju jutarnju orgazmičku seansu. Mora da je shvatio da ga ne slušam jer se lagano zakašljao. Došla sam sebi, brzo se nasmejala i izvinila.

„Izvini. Uhvatio si me usred nečega i malo sam rastrojena“, rekla sam.

„U redu je, pitao sam samo da li je sve u redu jer sam začuo glasnu buku dok sam kucao i zvučalo je prilično intenzivno“, odgovorio je. gola pička pred kurirom

„Bilo je baš, baš intenzivno…. ali si me prekinuo i… bez uvrede ali pokvario si trenutak“, promrmljala sam uz jasne nazlage flerta.

Nasmejao se, izvinio i krenuo da mi predaje moj paket. Prišla sam da preuzmem kutiju i zaboravila da imam na sebi tanku usku majicu bez brusa. Pogledala sam ga u oči, ali one su bile previše zauzete buljenjem u moje sise. Počeo je da crveni i brzo je skrenuo pogled. Osećajući se drsko i puna samopouzdanja zbog načina na koji je reagovao, „slučajno“ sam pustio da paket padne.

I on i ja smo krenuli da ga dohvatimo, ali sam ga pustila da ga sam podigne, tako da, kada je podigao glavu sa zemlje, usta su mu se otvorila i on je ostao bez reči. Hvatao je paket ali bio je u ravni sa mojom mokrom pičkom ispod majice. Njegova glava je nastavila da se podiže dok je gledao moje savršene sise i tvrde bradavice.

„Da li ti se sviđa ono što vidiš?“, upitala sam.

Još uvek bez reči i veoma crven u licu, klimnuo je glavom. Uzela sam njegovu ruku i polako prešla njome preko svojih sisa dok je nastavio da kleči na zemlji. Prešla sam njegovim prstima preko svojih tvrdih bradavica i ispustila lagani jauk, bivajući se vlažnija svake sekunde. Mogla sam da vidim kako mu kurac postaje sve tvrđi kroz njegovu odeću dok sam drugom rukom prolazila kroz njegovu kosu.

Zgrabio je moje sise i stisnuo da mi pokaže da je spreman da se igra. Lice mi je bilo u plamenu i osećala sam kako mi telo pulsira kada je počeo da me dodiruje. Do tada smo se preselili unutra i zatvorili vrata zbog nepoželjnih komšija. Prsti su mu sada bili duboko u meni, uhvatio me za vrat i gurnuo me na vrata da bih znala ko je glavni. Ovo je samo povećalo moj perverzni poriv. Volim kada je muškarac dominantan.

Klizio je prstima u moja usta, mokrim od moje pice, a ja sam isisala sokove sa njih dok je otkopčavao pantalone. Uhvatio me je za kosu i povukao mi glavu unazad dok je izvlačio kurac i klizio vrhom po mom klitorisu, zadirkujući me. Prisilio me je da se spustim na kolena i rekao mi da ga primim u zadnji deo grla. jebanje u usta kurir

Držao je moju kosu u ruci dok mi je vukao glavu napred-nazad, sve dublje i jače uz svoj kurac. Dok je to radila, začula sam da se neko parkirao na naš prilaz. Muž, nema ko drugi. Vratio se iznenada rano. Primetio je vozilo kurirske službe i očigledno planirano ušao na zadnja vrata. Gutala sam kurčinu a on se nalazio iza mog jebača polu skriven i snimao telefonom.

Takođe je izgledalo kao da je skidao pantalone da bi mogao da se mazi. Momak, previše rastrojen da bi primetio mog muža iza sebe ili automobile koji prolaze pored, nastavio je da nabija kurac i drži moju glavu jače, dok sam gutala njegovu mladu kurčinu. Stenjao je na takav način da me je toliko napalio da sam osetila kako mi kaplju sokovi niz butine.

Želela sam gau sebi. Mora da je to shvatio jer me je povukao i gurnuo mi jezik u usta pre nego što me je okrenuo. Pribio mi je ruke uz leđa i gurnuo me na vrata dok je drugom rukom počeo da drka kurac. Pitao me je da li sam spremna za njega. Molila sam ga da mi ga nabije žestoko. Jače me je pribio na vrata govoreći mi da molim. tuca je s leđa dok muž gleda

Uhvatio me je za kosu i povukao mi glavu unazad dok sam ga molila da zabije svoj kurac u moju vruću, mokru pičku. Znala sam da moj muž voli ovo. Uživao je da gleda kako ovaj muškarac dominira mnome. Skliznuo je u mene lepo i sporo, od toga kako sam se osećala neverovatno. To nije dugo trajalo jer me je sekundu kasnije nagnuo i hvatao me za kukove što je jače mogao dok je počeo da me razvaljuje moju picu.

Jebao me je tako jako da je morao da pomeri ruke sa mojih kukova do ramena da mi glava ne bi lupila o vrata. Tako sam glasno stenjala i molila za još da je svaka osoba na ulici sigurno morala da me čuje. Zabijao je kurac sve jače i jače, jednom rukom i dalje na mom ramenu, a drugom me je hvatao za sise.

Pravio je i on dosta buke, a disanje mu je bilo tako ubrzano da sam znala da će ubrzo svršiti. Ruke su mu se spustile do mojih kukova i on me je sve jače i brže privlačio uz svoje telo tako da ste mogli da čujete kako me udara sa velike udaljenosti. Nisam mogla više da izdržim. Svršila sam po njegovom kurcu dok je nastavio da me jebe. Nastavila sam da dahćem sve glasnije.

Tada sam osetila kako eksplodira u meni. U to vreme oboje smo bili pritisnuti na vrata dok se znoj slivao između naših tela. Mogla sam da osetim kako mu kurac pulsira dok je još bio duboko u sebi. Moj muž više nije bio iza nas.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 42 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!