šef je tuca u kancelariji

Nevaljala u Šefovoj Kancelariji

Upoznavanje Srbija

Obično tiha konferencijska sala bila je prepuna kancelarijskih radnika koji su se družili i smejali, žvakali sir i krekere i pijuckali pića raznih boja. U jednom uglu, veliki televizor sa ravnim ekranom prikazivao je video visoke rezolucije kamina koji pucketa. U drugom uglu, ogromna božićna jelka, elegantno ukrašena, blistala je nad gomilom.

Ivana, sitna mlada žena sa šeširom Deda Mraza, uzela je svoj ružičasti koktel i mešala ga malom slamčicom dok je skenirala more ljudi. Njen telefon je rekao 18:29. Božićna zabava je počela pre sat vremena, a ona još uvek nije videla Baneta. Balkon drugog sprata, koji je gledao na konferencijsku salu, još uvek je bio mračan bez traga i glasa od njega.

Iskrivila je usne, zatim ispila celo piće i vratila čašu napunjenu ledom na šank. Ivana je prolazila kroz gomilu prema stepenicama. Bojan, sedokosi računovođa, pokazao je na njen džemper, klimnuo joj glavom i osmehnuo se u znak odobravanja dok je prolazila. Bio je to jedan od onih ružnih pletenih božićnih džempera sa rudolfom koji se igrao u snegu sa sve crvenim nosom. Ispod je nosila kratku crvenu suknju sa belim krznom oko ruba. sekretarica u božićnom džemperu

Stigla je do vrha stepenica. Prazan hodnik bio je obložen vratima sa svake strane. Pogledala je niz stepenice kako bi se uverila da je niko ne prati, a zatim otišla do trećih vrata sa leve strane. Ivana je stala i slušala pred vratima. Mogla je da čuje Banetov prigušeni glas na drugoj strani. Pokušala je sa kvakom. Bila je otključana. Vratila je poslednji pogled iza sebe kako bi se uverila da niko ne dolazi, a zatim je lagano otvorila vrata i provirila unutra.

Kancelarija je bila mračna. Bane je sedeo iza svog stola u sjaju ekrana kompjutera sa slušalicom telefona zalepljenom za uho. Provukla se kroz vrata i nežno zatvorila vrata za sobom, okrećući rezu da ih zaključa. Potpetice su joj kucale po drvenom podu dok je koračala prema stolu. Beli krzneni deo njene suknje povijao se i zadirkivao oko njenih glatkih butina.

Bane je sedeo zavaljen u svojoj stolici, olabavljene kravate, bele košulje raskopčane. Podigao je pogled prema njoj, frustrirano prešavši očima. Zatim je imitirao pištolj rukom, uperio ga u svoju glavu i pucao. Ivana mu se tužno osmehnula. „Znam da će sa nabavkom biti sranje“, rekao je Bane u telefon, „ali kažem vam da je ovaj novi klijent ozbiljan u pogledu saradnje, uslove koje nam nudi su odlični.“

Ivana je kroz njegove crne pantalone mogla da vidi oblik opuštenog penisa. Sagnula se dole i prešla vrhovima prstiju duž izbočine. Bane ju je pogledao, ali je nastavio da priča. „Da, to je tačno. Letim tamo u ponedeljak.“ Njeni prsti su pronašli njegov šlic i ona ga je otvorila. Zavukla je ruku u otvor tkanine i izvukla njegov kurac. Rastao je i ukrutio se u zakrivljeni čelik u njenoj šaci. Banetove oči prikovaše se za Ivanine.

„Znaću više u ponedeljak. Nazvaću vas čim završimo.“ Ivana je zaigrano povukla njegovu erekciju. „Imam još jedan poziv, moram da ga preuzmem, pa ćemo razgovarati sledeće nedelje. U redu. Da. Pozdrav.“ Bane je spustio slušalicu i uputio Ivani strog pogled.

„Božićna žurka je počela pre sat vremena“, rekla je, i dalje mu drkajući kurac. „Svi su dole.“

„Ti si jedna nevaljala devojčica Ivana“, rekao je.

„Znam“, isplezila mu se prkosno.

Bane je ustao sa stolice, okrenuo Ivanu, zgrabio je za ruku i gurnuo je napred preko svog stola. Udarila je o drvenu površinu sa glasnim jaukom. Njen šešir Deda Mraza je pao na pod. Bane je pronašao njenu drugu ruku i držao joj obe ruke iza leđa. Slobodnom rukom povukao joj je suknju do struka, otkrivajući njene ružičaste pamučne gaćice.

„Znaš li šta radim nestašnim devojčicama?“ Zakačio je prst oko elastične trake njenih gaćica i spustio ih do kolena. Njena ćelava mala pica virila je ispod dva punačka guza. Ivanino disanje se sada pretvorilo u tiho dahtanje. Pritisnuo je palac u usmine njene pičke. Lako se uvukao ceo u nju. šef je tuca u kancelariji

Njegov palac je radio unutra i okolo u njoj, opuštajući je. Ivana je zarila čelo u sto, pokušavajući da ostane tiha. Njen miris mu je sada ispunio nozdrve. Miris koji je govorio da je spremna za njega. To je bilo dobro. Izvukao je palac i trljao njene sokove po vrhu svog penisa. Nagnuo se napred, penis mu je i dalje virio kroz pantalone, i poravnao je vrh.

Njena pica je napravila vlažan zvuk dok je on tonuo do kraja u nju. Ivana je uzdahnula tiho ali oštro. Njena unutrašnjost je bila kao topla svila. Bane je pustio njene ruke i stavio jednu svoju na svaki od njenih bokova. Izvukao je kurac skoro do kraja. Onda ga je ponovo zabio unutra. Žestoko. Guzovi su joj vibrirali i ispuštali vlažan zvuk šamaranja.

Ivana se obema rukama uhvatila za ivicu stola i držala se. Bane ju je tucao iznova i iznova, isprva polako, ali je stalno povećavao tempo. Ivana je bila primorana da se ugrize za usne da ne bi vrisnula. Da je neko slučajno bio u susednoj kancelariji ili prolazio pored, sigurno bi je čuo. Banetovi udari su postajali sve jači i brži.

Kada je Ivanin orgazam došao, bilo je još glasnije. Svaki mišić u njenom telu se zapalio. Glava joj je klisnula unazad, a lice joj se izobličilo u ništa osim u dva ispupčena oka i razjapljenih usta, zamrznutih u tihom vrisku. Kada je svršila, srušila se u gomilu papira na stolu. Bane je nastavio, osećajući kako mu se skrotum steže, signalizirajući da je blizu.

Ubrzao je i uskoro počeo da vsršava u pičku svoje asistentkinje. Sa svakim udarcem sve više je pucao u nju, sve dok nije bio prazan. Izvukao se iz nje i srušio se u svoju stolicu. Kada je Ivana prikupila dovoljno energije, povukla je gaćice koje su tada počele da upijaju njene i njegove sokove. Ustala je i okrenula se Banetu rumena lica. puši kurac šefu u kancelariji

Bane je mazio kurac koji je ležao napola mlohav kroz otvor šlica, umazan svojom spermom i njenim sokovima. „Počisti svoj nered“, rekao je. Ivana se spustila na kolena, između njegovih nogu. Uzela ga je u usta, stisnula usne oko baze i mljackala sa njim, sišući ostatke sperme s njega. Zatim ga je vratila u njegove pantalone i povukla šlic.

„Dobra devojka“, rekao je. „Sada idi da se očistiš pa ćemo se naći dole.“ Ivana je klimnula glavom i otišla. Bane je ustao i namestio košulju. Krenuo je da izlazi iz kancelarije, ali je primetio da mu se sto pomerio nekoliko centimetara napred. Vratio ga je na mesto, a zatim izašao kroz vrata.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

erotski oglasi

Don`t copy text!