gay pušenje u javnom toaletu

Kako je počela moja Opsesija

Upoznavanje Srbija

Stajao sam u malenoj toalet kabinici gradske biblioteke i bukvalno se tresao od iščekivanja. Nikada ni u najluđim snovima nisam mogao zamisliti da ću stajati u javnom toaletu i čekati da uđe potpuni stranac kako bih mu popušio kurac. Doduše, naravno da sam razmišljao o tome u svojoj najluđoj mašti, ali nikada ne bih verovao da ću zapravo oživeti tu maštu.

Dakle sa svojih napunjenih dvadeset godina krenuo sam u avanturu svog prvog erotskog iskustva sa drugim muškarcem. Pokucao je na vrata kabine i ja sam otključao rezu. Srce mi je kucalo sto puta brže nego ikada ranije. Bio je viši od mene, mršaviji od mene, sladak. Kosa mu je bila duga i izgledalo je kao da se nije obrijao nekoliko nedelja.

Na internetu mi je rekao da je u četrdesetima, ali ja bih se usudio da pretpostavim da bi bez te brade lako prošao kao momak u tridesetima. Ali to me je sve mnogo manje zanimalo od onoga šta tačno čuva u svojim plavim farmerkama. Pokušao sam da se predstavim, ali on je samo postavio svoj prst na moje usne da bi me ućutkao.

Radosno sam pao na kolena i brzo krenuo da mu otkopčavam dugmad na farmerkama. Mislim da nisam mogao dovoljno brzo da mu skinem pantalone, ali kada sam to uradio, dočekao me je prijatan prizor. Njegov penis je bio mekan u tom trenutku, ali je izgledao kao da je već sada velik kao moj kada je dignut. gay pušenje u javnom toaletu

Nisam mogao zaustaviti sebe već sam odmah morao da zaronim pravo u akciju. Usta su mi se omotala oko glave njegovog mekanog penisa i nežno sam sisao. Uživao sam u osećaju kako njegov kurac postaje sve veći. Trudio sam se da ga primim u usta koliko god sam mogao odjednom.

Njegove ruke su uhvatile moj potiljak i počeo je da me tuca u usta. Bio je prilično duboko i po načinu na koji je njegovo telo reagovalo znao sam da uživa u naporu koji su moja usta ulagala. Počeo sam tada instinktivno da mu masiram jaja. Pročitao sam negde da većina momaka to radi. Bio sam na nebu. Kurac mi je bio tvrd, ali nisam se usudio da ga dodirnem da ne bih izgubio ravnotežu i koncentraciju usmerenu na oral koji sam pružao.

„Jesi spreman?“ Dahtao je šapatom.

Pokušao sam da odgovorim, ali u mojim ustima je još uvek bio njegov kurac. Dobio je poruku i počeo još više da ubrzava svoje zabadanje. Osetio sam kako mu se jaja stežu i pripremio se za trenutak o kojem sam godinama maštao. Rafal toplog semena ispunio mi je usta. Predivan ukus je preplavio sva moja čula. Bio sam zaljubljen! Zaljubljen u ukus guste tople sperme! Voleo sam način na koji mi je ispunio usta. Hteo sam više. Želeo sam više i još. Ustao sam i pogledao ga.

„Da li ti se svidelo?“ upitao sam sa nervoznim osmehom.

„Odlična si kučka.“

Bio sam toliko preplavljen seksualnom energijom da mi je praktično došlo da ga preklinjem da me pojebe baš tamo u javnom wc-u. Otvorio je vrata i izašao ostavivši me tamo samog, želeći još kurca. Želeo sam duže da ga osetim u svojim ustima. Mislim da sam se u tom trenutku navukao na kurac. Navučen na neverovatnu drogu poznatu kao muški polni organ. drkanje u wc-u

Raskopčao sam farmerke. Moje bokserice su bile mokre od pre-sperme. Nasmejao sam se i povukao ih dole. Sedeći na toaletu počeo sam da drkam svoj skroman kurac. Bilo mu je baš teško i praktično je molio za pažnju. Drkao sam polagano, podižući iščekivanje orgazma do tačke loma. Mislim da sam tiho stenjao u tom toaletu želeći izvan mašte da me drugi tip jebe u usta, koristeći me kao svoju drolju. Konačno sam ubrzao drkanje.

Toliko sam želeo da svršim da je bukvalno bolelo. Trebalo mi je slatko oslobađanje. Dozvolio sam sebi zadovoljstvo svršavanja. Debeli niz sperme ispunio je moju otvorenu ruku i odmah sam je prineo ustima. Lizao sam spermu sa ruke, i želeo sam još i još. Nisam bio zadovoljan onim što sam dobio, i bio sam gotovo siguran da će mi trebati više sperme nego što sam mogao zamisliti da nahranim svoju novonastalu glad.

Podigao sam pantalone. Napuštajući toalet nasmejao sam se, znajući da neće proći dugo dok ne probam još.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 20 Prosek: 4.4]

1 komentar na “Kako je počela moja Opsesija

  1. Da budem iskrena kada pročitam ovo u javnom toaletu malomi zapara uši a nikako mi nije jasno zašto tamo?Ja to nikada nisam radila ne zato što nisam imala ponuda i prilike za tako nešto,ali bi mi sigurno smetao onaj neprijatni miris javnog toaleta.Uveksam bila za seks u kolima,u šumi ili parku mnogo radije nego u javnom toaletu.

    Svidja mi se 3
    Moze to i bolje 0

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!