napaljena žedna transeksualka

Baš slučajno

Upoznavanje Srbija

Ovo je ispalo sasvim slučajno i sasvim neobičan događaj za mene. Dan kao većina drugih. Posao, dolazak kući i kraći odmor. Danas je četvrtak i u 19 trebam na rekreaciju. Četvrtkom je to bazen i nekih pola sata obaveznih vježbi a poslije toga još pola sata zabave u bazenu kako tko hoće. Kad sam se u kabini svukao i krenuo prema bazenu primjetio sam da me jedan mladi dečko promatra. Nije to ništa neobično ali kad sam prošao pored njega i pogledao ga vidio sam mu sjaj u očima i nešto mi je govorilo da bi mladić volio da ga potrošim. Kroz glavu mi prođe misao da sam si umislio i kako bih se trebao „prizemljiti“ malo . Vježbe u bazenu su prošle uobičajeno i trajale su dvadesetak minuta tako da nam je ostalo oko 40 minuta za slobodno plivanje i zabavu po želji. Čim su vježve prošle pogledao sam prema rubu bazena i vidio da se onaj mladić opet zagledao prema meni. Zaronio sam i nakon nekoliko metara izronio i krenuo prema njemu. Kad sam doplivao skroz do njega pitao sam ga što ne pliva malo. Odgovorio je da prvi dan samo promatra. Izašao sam iz bazena i krenuo pod tuš. Uvijek sam ostajao do kraja ali sam sad bio siguran da će „mali“ doći za mnom. Bio sam u pravu. Izašao je odmah poslije mene iz bazena i krenuo stepenicama na kat gdje su tuš kabine. Imao je jako svjetlu put i tijelo glatko, depilirano. Kupaće gaćice na njemu su ocrtale nešto malo naprijed ali zato iza guzicu poput ženske. ispupčena i primamljiva. Namjerno sam namještao duže malo papuče na noge da ga pustim prvog da krene. Išao je ispred mene stepenicama i svjestan da ga promatram njihao je bokovima kao cura. Kad smo ušli u prostoriju sa tuševima skinuo sam kupaće sa sebe a on je krajem oka gledao u moj kurac.
– Sviđa ti se?
– Lijep je .
napaljena žedna transeksualkaPrišao sam mu i uhvatio ga za guzicu rekavši mu da bi bio taman za njegovu guzicu.
– Nisi mislio valjda ovdje. Netko će naić .
– Kad se okupaš slijedi me do auta vani
– I što mi želiš raditi
– Ništa što i ti sam ne želiš. Znam da bi volio probati moj kurac
– Hm. važi.
Otuširao sam se i krenuo van iz objekta . U staklu na izlaznim vratima sam vidio da je „mali“ na vrhu stepenica i da me prati. Sjeo sam u auto, upalio ga i pričekao da dođe. Otvorio je suvozačka vrata i sjeo pored mene. Odmah sam krenuo. Pogledao sam ga . I on je mene promatrao. Kad je osušio kosu i frizura mu je bila Femy kao i garderoba. Trenirka uska poput tajica. Stavio sam ruku na njegovo koljeno u vožnji. Ništa nije rekao samo me promatrao. Kad smo izašli iz grada vozio sam dalje i za par minuta smo stigli do kuće u kojoj nitko ne živi od kad su mi roditelji umrli. Rekao sam mu da ostane u autu dok otvorim ogradu i parkiram se u dvorištu. Kad sam parkirao i zatvorio ogradu otvorio sam suvozačka vrata i rekao mu da može izaći slobodno.
Kad smo ušli u kuću upalio sam svjetlo u hodniku jer je vani bio mrak a roletne su spuštene. Uhvatio sam ga za ruku i poveo u sobu. Primjetio sam da je malo nesiguran i da se boji.
– Ako si se predomislio nije problem. Možemo se vratit u grad. Ne moraš se bojati. Nisam manijak. Samo te želim jebati jer mi se sviđaš a vidim da i ti to želiš.
– Želim ali sve je nekako ubrzano. Ne gubiš vrijeme. Odmah prelaziš u akciju.
Prišao sam mu, uhvatio ga za guzicu i poljubio kratko u usta liznuvši jezikom njegove usne. Stavio je ruke oko mog vrata i sad je on meni lizao malo usne . Počeli smo napaljujući poljubac i igru jezicima. Kružio sam jezikom po njegovim ustima i oko njegovog jezika. Sve vrijeme sam mu milovao guzove. Zavukao sam ruke ispod trenirke i gaćice nisam napipao. Milovao sam ga i počeo skidati. Kad sam ga svukao imao je na sebi ženske čipkaste tangice. Krenuo sam rukama prema majici i skinuo mu a ispod je bio čipkasti grudnjak. Hm, ovo je CD curica sa malim kurčićem. On je svukao moj donji dio trenirke i gaće u jednom potezu i kurac u punoj erekciji mu je bio pred ustima.
– Uuuu kako je velik. Mmmm.
ljubio mi je glavić i pušio ga . Ubrzo je počeo uzimati sve više u usta dok ga nije na kraju cijelog ususao i držao dok se nije počeo gušiti. Ispustio ga je, hvatao zrak i opet se nabijao usnama na njega. Brzo me je doveo do orgazma. Kad je sperma krenula zagrcnuo se. Nije očekivao toliko puno odjednom i malo mu se cijedilo po bradi. Nije ga ispuštao već je i dalje pušio i drkao ga. Za nekoliko minuta je bio tvrd kao kamen. Podigao sam ga , okrenuo i namjestio da klekne na krevetu. Pomaknuo sam mu špagicu od tangi i prstom mu počeo ulaz u guzu masirati. Malo sam popljuvačio prst i ušao mu je bez problema. Grickao sam mu nježno guzove i prstom ga širio i pripremao za kurac. Kad se dovoljno opustio stao sam iza njega , naslonio glavić i utisnuo mu ga u guzicu. Vrisnuo je i rekao – polako, debel je. Nisam puno mario što mi govori. Malo sam zastao a on se namjestio malo bolje i krenuo sam sa jebanjem. Kretao sam se u njemu prodirući sve dublje. Uskoro se čulo samo kako moja jaja udaraju kad mu ga zabijem do kraja. Njegova je glaava bila u jastuku da utiša zvukove njegovog cviljenja i uzdisanja. Držao sam ga za kukove i jebao desetak minuta. Izvukao sam kurac i rekao mu da sad legne na leđa. Namjestio se sa nogama u zraku i čim sam mu ga uvukao do kraja nagnuo sam se . ljubio me strasno između dahtanja i uzdisanja.
– Uživaš kad je guza puna
– Daaa, obožavam kad sam ovako dobro popunjen. Uhhhh, mmm, jebi me ljepotane moj, volim tvoj kurac. Jel ti voliš moju guzu?
– Da ne volim ne bih te sad popunjavao. Daj vamo usta da više ne pričaš.
Ljubio sam ga i jebao . Zapomagao je, spominjao sve što mu je palo na pamet. Kad sam osjetio da sperma kreće zabio sam mu ga naglo do kraja još par puta i počeo mu puniti guzicu. Trzao sam se u njemu i držao ga tako da ostanem do jaja u njemu. Kad sam ga ispraznio legao sam pored njega. prebacio je nogu preko mojih nogu , namjestio glavu na moja prsa i rekao da nije nikad do sada ovako brzo došlo do seksa kao danas. Uvijek je bilo malo gledanja, izlazak na piće i tek nakon nekoliko susreta bi se izjebao.
– Nisam se mogao oduprijeti želji koliko si me privukao na prvi pogled. A ti ne gubiš vrijeme. Uletio si u moju guzicu sat vremena od prvog susreta. Jesi uvijek ovakav.
– Sad sam prvi put i ja ovako požurio. Ne znam zašto ali nešto mi je kliknulo u glavi da te moram jebati odmah.
– Tebi kliknulo u glavi, meni u guzi i dobro je to ispalo mili. Sad moram ići. Vratit ćeš me u grad nadam se.
– Da i ja sam iz grada. Ovo nije moje ali imam ključ.
Odvezao sam ga do bazena. Prislonio je usne i nakon kratkog poljupca izašao iz auta.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 16 Prosek: 4.4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!