svršavanje gay u usta

Želeo je da mu Ostvarim Fantaziju

Upoznavanje Srbija

Već neko duže vreme sam posećivao sajt gde muževi dele fotografije svojih žena. Za oko mi je zapao jedan tip koji je pokazivao slike svoje žene a živeli su u istom gradu kao i ja. Odgovarao sam na njegove objave i davao joj komplimente, pisao kako je zgodna i kako mi je kurac uvek tvrd dok gledam njene fotografije.

Tokom narednih nekoliko meseci razmenili smo brojne mejlove i slao mi je njene fotografije u različitim fazama skidanja, neke od njih kako masturbira sa dildom, neke od nje pod tušem, i linkove snimaka na kojima mu sisa kurac. Poslao sam mu nekoliko snimaka na kojima drkam na njene fotografije i ćaskali smo o tome kako je jebem, kako mi sisa kurac i drugi scenariji.

Jednog dana me je iznenada pitao da li želim da se nađem sa njima na ručku. Rekao je da bi mu bilo jebeno seksi da ručam sa njima znajući da sam je već video golu, a da ona to ne zna. Obojica smo bili u vojsci, tako da smo izmislili priču o tome da smo ortaci sa služenja vojnog roka i da smo se ponovo povezali nakon dosta godina.

***

Našli smo se u fensi restoranu blizu njih. Ona je bila još zgodnija uživo nego na slikama. Njene bradavice su bile živahne i vidljive kroz njenu tanku haljinu. Njih dvoje su sedeli preko puta mene u separeu, a ja sam držao telefon pored sebe sa otvorenim fotografijama da bih mogao da gledam njene fotografije na krevetu sa plavim dildoom u pički dok je ona nesvesna toga sedela tako blizu. Nepotrebno je reći da mi je kurac divljao u pantalonama tokom razgovora. seksi žena u restoranu

Nakon divne večere pozvali su me u njihov novi dom. Nisam ostao dugo, pa smo se posle svega dva pića oprostili i ja sam krenuo kući. Nakon tog susreta nastavio je da mi šalje njene fotografije. Već posle nedelju dana smo se ponovo sreli na kafi i posetili njihov stan. Ništa se nije desilo osim jedne lepe turneje, razgovora gde smo on i ja razmenjivali priče iz vojske kao da smo ih zajedno doživeli, itd.

Onda sam jednog dana dobio mejl od njega sa pitanjem da li sam ikada učestvovao u zabavi u troje i šta mislim o njegovoj ženi. Napisao sam da sam bio sa nekoliko parova i da sam je zaista smatrao privlačnom, da i dalje masturbiram na njene fotografije dok zamišljam njene usne omotane oko mog penisa. Oral je bilo nešto što me je najviše ložilo još od tinejdžerskih godina. Bukvalno ne moram ni da jebem ribu, dovoljno mi je da mi popuši.

On mi je uzvratio sa pitanjem da li želim da se možda nađem sa njim kako bi mi pokazao neke druge njene filmove. A onda je usledilo jedno šokantno pitanje. Napisao je sledeće: „Da li bi mogao da se igram sa tvojom kitom dok gledaš snimke moje žene?“

Bio sam malo zbunjen. Nisam imao takva iskustva, to bi bio prvi put da pustim nekog muškarca da se igra sa mojim kurcem. Ali koncept je bio nekako erotičan jer bih gledao njene videe a neko bi se igrao sa mojom kitom, tako da sam posle par dana razmišljanja pristao.

Posle par dana došao sam kod njega. Popili smo kafu i pričali o nebitnim temama. Kada smo se opustili one je izašao iz sobe i vratio se sa laptopom. Premestili smo se u dnevnu sobu, ja sam seo na kauč, okrenuo ekran ka sebi i naišao na brdo njenih snimala. Prvi je bio sa njom pod tušem i gledao sam kako se seksualno peni, milujući grudi i mažeći se po telu.

Posebnu pažnju je posvetila svojoj pički koju je detaljno prala i trljala. Mogao sam da vidim na snimku i da čujem da svršava. Dok sam gledao video, osetio sam ruke kako mi otkopčavaju kaiš i pantalone. Ruke su mi povukle pantalone i donje rublje do članaka, kurac mi se trzao dok sam gledao video.

Osećao sam kako njegove ruke počinju lagano da me miluju i masiraju dok sam sedeo i gledao njegovu ženu kako masturbira na kameri. Jedna od njegovih ruku je drkala moj kurac dok je druga počela da me miluje po jajima. Slika na ekranu se promenila i ona je ušla u sobu. Nosila je zeleni ogrtač i dok je prilazila kameri otvorila ga je i pustila ga da padne. Potpuno izložena, počela je da se mazi dok je prilazila još bliže.

„Pričaj mi šta gledaš.“ – rekao je napaljivo dok mi je drkao kurac. gay pušenje na kauču

Počeo sam da pričam sa onim što sam gledao, a on je nastavio da se igra sa mojim kurcem. Na kameri sam je gledao kako kleči i pruža ruku ka kamermanu. Polizala ga je po glaviću. Rekao sam, „Ona sada liže kurac…“ kad sam ovo rekao, osetio sam kako mi jezik udara po glavi kurca. Onda kada je progutala penis na ekranu, osetio sam kako moj penis gutaju topla usta.

Nastavio sam da govorim ono što gledam i zapravo osetio kako mi kurac postaje još tvrđi i trza se dok sam osećao kako njegova usta oponašaju njene postupke. Ovo je trajalo nekih desetak minuta dok sam opisivao kako je sisala kurac na ekranu, ponekad ga lizala, a ponekad gutala. Ponekad bi sisala vrh i trzala ga rukom. Sve što je ona radila ja sam komentarisao a on je radio meni.

„Sada je baš počela da ubrzava.. ufff… jebeno ga prima u grlo.. žestoko ga prima kao jebena kučka!“

On je pojačao svoj ritam i počeo još dublje da prima moj kurac u usta. Onda sam osetio kako mi se jaja stežu. Čuo sam kako glas na kameri koji kaže da je spreman da svrši i rekao sam mu da sam i ja blizu svršavanja. I dalje gledajući ekran, osetio sam kako mi sperma da puca iz mog tvrdog penisa! Mlaz za mlazom vruće sperme slao sam u njegova usta!

Gladno je sisao moj kurac ne dopuštajući da mu sperma iscuri sa usana. Na ekranu njegova žena je lizala istrošeni kurac i nasmešila se, sperma je sijala na njenim usnama usne. On je još neko vreme lizao moj kurac sve dok ni kap sperme više nije bilo vidljivo. Moj istrošeni kurac je visio, pantalone su mi još uvek bile oko stopala. svršavanje gay u usta

Poklopio sam laptop i opustio se. Ustao sam i povukao pantalone. On se izgubio na par minuta pa se vratio iz kuhinje sa pivom. „Hvala ti druže. Ovo mi je bila ogromna fantazija. Nadam se da si i ti uživao.“

„Iskreno, bio sam malo skeptičan… ali bilo je jebeno dobro!“

Popili smo pivo i razgovarali o raznim temama. Dok sam odlazio, rukovali smo se i on je rekao da će razgovarati sa njom i videti da li možemo organizovati neku trojku. Zaista je želeo da vidi moj kurac u njenim ustima i želeo je da joj svršim u pičku. Rekao sam mu da smo u kontaktu.

Od tada smo razmenili još nekoliko mejlova i ubrzo je naš kontakt nestao. Moguće je i to da mu je od početka jedino bilo bitno da ostvari svoju fantaziju, bez iskrene želje da delimo njegovu ženu. Ali nisam razočaran. Bilo je to jedno divno i nezaboravno iskustvo.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 14 Prosek: 4.7]

1 komentar na “Želeo je da mu Ostvarim Fantaziju

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!