cimerka je gleda kako se jebe

Kada strasti Eksplodiraju

Upoznavanje Srbija

Znao sam da Gordana ima dečka, i u svojoj naivnosti, mislio sam da će to biti važno. Uvek sam naše nevino flertovanje smatrao upravo kao što sam i rekao – nevino. Devojka me je nedavno ostavila i moje emocije su bile malo poljuljane. Gordana je bila visoka i vitka sa srednjim grudima, čvrstom guzom, slatkim licem i prelepom svtlom kosom. Kretala se graciozno i sa puno samouverenosti.

Upoznali smo se na fakultetu ali je pravo druženje bilo ono koje smo imali u teretani. Namestili smo tako da uvek imamo zajedničke termine za trening. Ali vežbanje nam nije bila jedina zajednička stvar, imali smo nekoliko zajedničkih interesovanja i uvek je bilo lako razgovarati sa njom.

Sećam se, bila je to jedna hladna subota u decembru, pripreme za januarski rok odavno su trajale ali mi smo uživali i proveli smo skoro ceo dan zajedno. To veče odlučili smo da naručimo picu. Vratili smo se u studentski dom i ja sam otišao u svoju sobu da uzmem nešto novca i istuširam se. Kada sam se potom pojavio u njenoj sobi i ona se istuširala i nosila je svoj bade mantil.

Završili smo picu, popili nekoliko piva i smestili se da gledamo TV sedeći na podu pored kreveta njene cimerke koja tada nije bila u gradu. Osećao sam njen levi kuk kako dodiruje moj i toplinu u mom telu koja nije bila od alkohola. Kliznuo sam rukom niz nogu i preko njenog kolena. Okrenula se ka meni, razdvojenih usana. ljubljenje i romantika

Nagnuo sam se prema njoj i usne su nam se spojile. Osećao sam kako se napetost poslednjih meseci pretvara u strast dok su je moje ruke okruživale, privukao sam je uz sebe i držao je dok je moj jezik pritiskao njene usne i ulazio u njena usta. Privukao sam je na sebe, tako da su njene noge opkolile moje bokove.

Mogao sam da osetim lupanje njenog srca na mojim grudima, kao što sam siguran da je ona mogla da oseti moje. Naše disanje je prešlo u dahtanje, naše strasti su rasle, naše grudi su se dizale i spuštale ubrzano. Njeni kukovi su klizili po meni, stisnula je svoje međunožje o moje. Osećao sam kako moje želje dostižu vrhunac, kako mi krv juri a moj kurac se stvrdnjava.

Uz dva poteza njen ogrtač je bio na podu. Moje usne su se pomerile niz njenu bradu, do njenog uha i niz njen vrat. Grickao sam je od vrata do ramena. Njen brus je bio sledeći i otkrio sam njene manje ali čvrste grudi. Moje usne pritisnule su meku kožu, ljubeći je od areole do tvrde bradavice. Zabacila je glavu unazad, obuhvatila me rukama oko potiljka i privila me na svoje grudi.

Cičila je dok me je dojila a ja sam bio van sebe. Bacio sam je na njen krevet a ona je skinula moju majicu. Hteo sam da skinem šorc i bokserice kada smo čuli da ključ ulazi u bravu. Gordana je pritrčala krevetu i navukla ogrtač preko grudi. Ostavila me da sedim na podu, bez majice i sa kitom koja je naprezala moj šorc.

Cimerka Marina je buljila u nas, a onda joj se zbunjen izraz lica pretvorio u osmeh kada je primetila moju masivnu erekciju. Brzo je izašla a Marina je je tada uz kikot skinula svoje mokre gaćice. Pružila mi je ruku i odvela me do kreveta. Zajedno smo legli na krevet a priznajem da moja erekcija uopšte nije splasnula sa Marininim ulaskom. Zapravo, njeno buljenje u moj kurac je pojačalo moje uzbuđenje. poza 69 afera

Prst mi je skliznuo između njenih usmina. Gledajući je u oči, polizao njene sokove sa prsta. Onda sam krenuo niz njen vrat, grudi, stomak… sve do njene mirisne pičkice. Njeno drhtanje i pokreti postali su snažniji. Njena ruka me je na kratko prekinula, imala je neku zamisao, video sam to u njenim očima.

„Nikada nisam probala… a tako jebeno želim…“

Nisam znao na šta misli, ali kada me je smestila na leđa i zaokrenula se, shvatio sam. Spojili smo se stomacima u pozi 69. Počela je da ga drka, u početku polako, ali kada je njeno uzbuđenje poraslo, povećala se i brzina njenih poteza, kao i moje uzbuđenje. Tada smo oboje spustili usta jedno drugom na polni organ.

Sisala mi ga je nežno i sa mnogo veštine a ja sam njenu pičku saletao poljupcima i dugim lizanjem. Divno mi ga je pušila, povremeno ga primajući duboko u grlo a potom ga ljubeći i grickajući. Stezala je rukom moja jaja a ja sam uključio prste i nabijao ih u njen uski topao ulaz. Bilo je božanstveno i nezaboravno, ta aroma, ta toplina…

Prevrnuo sam se, okrenuo je i zgrabio joj grudi. Njeni kukovi su se savijali prema meni: „Jebi me!“ Bez pripreme, samo sam naslonio kitu na njen ulaz i zabio ga žestoko! Počeo sam da se krećem, prodirući sve dublje svakim potezom. Prvo smo bili neusklađeni, a onda smo našli ritam i počeli da pomeramo tela uglas.

Ne znam kako ali osetio sam još nečije prisustvo… perifernim vidom mogao sam da vidim da nas neko posmatra. „Okreni se dušo…“ Podigla se i naguzila Tada sam ušao u nju od pozadi i okrenuo glavu. Pred vratima stajala je Marina cimerka. Oblizivala se, stavila je prst preko usta pokazujući mi da je ne otkrivam, a potom je isti prst spustila u gaćice. cimerka je gleda kako se jebe

Izvio sam leđa i zaronio duboko u Gordanu, pljeskajući je po guzi. Osećao sam kako njeno telo drhti ispod mene, dok je prvi talas orgazma preuzeo kontrolu. Topla gusta tečnost obložila je moj penis. Njeni sokovi su tekli niz moj kurac i prekrivali mi skrotum usled čega sam počeo snažnije da je tucam.

Duboki grč je izbio iz donjeg dela mojih leđa i eksplodirao sam! Svršavao sam glasno i u mlazovima u njenu pičkicu koja je još jednom doživela vrhunac nakon osećaja moje vrele tečnosti u sebi. Vlažni i znojavi pali smo na krevet. Krajičkom oka video sam da je Marina izašla iz sobe. Ispružio sam ruku, pomilovao je po kosi, niz leđa, i držao je uz sebe.

**

Probudio sam se usled kucanja, Gordana je i dalje čvrsto spavala. Ustao sam iz kreveta i otvorio vrata. Bila je to Marina. „Jesi li uživala sinoć?“

„Sada mi je jasno zašto je luda za tobom iako ima dečka. Da, bilo je prelepo gledati vas… samo šteta što ja nisam bila na njenom mestu.“

„Ko zna… možda jednog dana.“ – rekao sam joj i vratio se u krevet pored Gordane, zagrlio je, poljubio i zaspao.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 15 Prosek: 4.5]

1 komentar na “Kada strasti Eksplodiraju

  1. Još samo da znam koga je jebao, a tko je gledao ?
    Malo govori o Gordani na početku, a onda o tome kako jebe Marinu i puni je !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!