jebanje s guza njami

Stranac na Jezeru

Upoznavanje Srbija

Morala sam da pobegnem od svega. Užurbani raspored svakodnevnog života. Računar, mobilni telefon, kućni poslovi, obaveze na poslu. Monotonija svakodnevnog života. Otišla sam na internet i uradila nešto što sam želela da uradim već neko vreme. Iznajmila sam lepu vikendicu na planini pored jezera. Savršeno da napunim baterije.

Vožnja je bila duga, ali bez zanimljivih događaja. Zaustavila sam se u centru malog sela i pokupila još neke sitnice za svoj sedmodnevni odmor. Moj cilj je bio samo da uživam u samoći. Putovala sam vijugavim zemljanim putem do svoje skrovite male kućice. Sunce je polako zalazilo, a ja sam mogla da čujem kako cvrčci cvrkuću.

Nakon što sam raspakovala stvari iz auta, natočila sam sebi čašu vina i izašla na divno dvorište koje je gledalo na jezero. Bilo je tako mirno. Jednostavno sam uživala u prizorima i mirisima i bila sam oduševljena kada sam videla zvezde kako su počele da se pojavljuju na crnom somotnom nebu.

Iznenada, začula sam psa kako zavija u daljini i to me je malo zbunilo ali umorna od puta odlučila sam da odem u krevet kako bih mogla ustati rano sledećeg jutra.

**

Probudila sam se vedra iako je bilo veoma rano. Odlučivši da odem na kratku šetnju, zgrabila sam jabuku i par banana, fotoaparat i krenula. Zašla sam u šumu koja je okruživala malu kućicu i pratila vijugavu stazu koja je sekla kroz visoke, mirisne borove. Fotografisala sam prelepo divlje cveće, zeca koji gricka zelenilo, neke zanimljive formacije stena i staro iskrivljeno drvo koje je ličilo na lice starca. Ptice koje su pevale na drveću kao da su najavile moj prilazak živopisnom jezeru.

Sela sam na klimavi mol, izula patike i čarape i umočila sam prste u hladnu vodu. Krajičkom oka mogla sam da vidim kako mali čamac dolazi iza visokog jezerskog korova i rogoza. Čovek i njegov pas, pomislila sam u sebi, zgrabivši aparat da snimim mirnu scenu. Čovek, koji me je primetio, mahnuo mi je, a ja sam uzvratila.

Pas, prelepi zlatni retriver, počeo je da laje i skočio je u vodu. „MAKS!“ vikao je čovek dok je bespomoćno gledao kako veliki pas pliva prema meni. Shvativši da je pas odlučan u nameri da dođe do mene, čovek je ubrzano brodićem krenuo prema obali da me „spasi“ od svog psa. Nažalost, nije primetio veliku masu korova koja je zgrabila njegov čamac, uzrokujući da se zaglavi.

Čuo sam kako psuje a Maks je stigao do obale. Pokušala sam da mu se sklonim s puta ali se on otresao i poprskao me vodom. Čula sam pljusak iza sebe i zaključila da je čovek odustao od borbe sa korovom i uskočio je u vodu u želji da dopliva do obale. Maks je bio velika maza i skočio je na mene u znak pozdrava. mokra i seksi u jezeru

Težina velikog psa bila je prevelika za moje malo telo pa sam upala u vodu zajedno sa njim. Osetila sam kako me snažne ruke grabe oko struka i vuku na obalu. „Bezobrazan pas“, čula sam čoveka kako govori, dahćući. „Khh khh..“, nakašljala sam se, „ma nije me povredio, samo je hteo da me pozdravi.“

Odeća mi se lepila za kožu, hladna voda je izazvala stvrdnjavanje bradavica ispod tankog materijala moje majice. Bila sam svesna da je majica skoro providna, i videla sam da je i on primetio, jer mu je pogled često bežao ka mojim grudima. Pročistio je grlo i brzo skrenuo pogled, postiđen što sam ga uhvatila kako bulji u moje grudi. Osetila sam momentalno uzbuđenje što me tako gledao, osetila sam kako mi se bradavice sve više stežu i mole ga da pogleda u njih.

„Trebali bi da uđemo unutra“, predložila sam, „imam čiste peškire da se lepo osušimo.“

Dok sam šetala mokra sa slepljenom odećom na sebi, mogla sam da osetim kako mu pogled prelazi na moje dupe, dah mi je ponovo zastao i nadala sam se da uživa u onome što gleda.

„Dakle“, upitala sam dok me je pratio stazom. Maks mu je bio za petama, „kako se zoveš?“

„Siniša. A ovaj bezobraznik je Maks.“

Pogledala sam preko ramena i primetila da posmatra kako mi se njišu kukovi i noge. Ne obazirući se kuda idem, spotakla sam se o neki koren i počela da padam napred. Njegove snažne ruke su ponovo bile oko mene, zgrabio me je i privukao me k sebi. Osetila sam njegove mišiće kroz mokru košulju, jeza me je prošla kad sam osetila kako njegov palac prelazi preko moje zategnute bradavice.

„Pažljivo… ne želimo da se povrediš“, njegova usta su bila topla i vlažna na mom uhu.

Bez razmišljanja sam se okrenula prema njemu i spojila svoja usta sa njegovima. Iznenađeno je uzdahnuo, ali je uzvratio poljubac, pomerajući ruku da mi obuhvati sisu, stežući moju bradavicu. Povukao se i hrapavim glasom rekao: „Hajde da izađemo iz ove vlažne odeće.“

Dajući Maksu naređenje da ostane u hodniku, poveo me je u malu dnevnu sobu. Oči su mu bile ledeno plave dok je gledao u mene. Pocepao mi je odeću, hladan vazduh na mojoj vlažnoj koži izazivao je jezi na mome telu. Primetivši moju drhtavicu, nagnuo se prema meni i počeo da mi sisa dojku. lizanje pičke u stojećoj pozi

Glava mi je bila nagnuta unazad i zastenjala sam od ushićenja dok je osećaj prostrujao mojim malim telom. Osetila sam njegovu snažnu, grubu ruku kako skida ostatak odeće sa mene. Osetila sam čisto zadovoljstvo izlaganja kad je moje gaćice povukao na moja kolena. Njegov jezik je klizio niz moje telo sve dok nije kleknuo preda mnom, jednom rukom uhvatio moju guzu i povukao moju mokru picu u svoja usta. Odmah sam svršila, a njegov jezik je lizao sokove koji su šikljali iz mene.ž

„Jebeno si ukusna…“ rekao je dok me je spuštao na pod. Stajao je iznad mene i gledao u moje golo telo dok je polako skidao sopstvenu odeću. Njegov penis je bio uveliko uspravljen dok sam gledala kako ga uhvata u ruku i počinje da drka, ugrizla sam se za usnu u iščekivanju, dozvoljavajući mojoj ruci da se spusti između mojih nogu. Njegove oči su pratile pokrete moje ruke, osmeh na njegovom licu dok su mi prsti razdvajali usmine da pokažem moj natečeni klitoris.

Pomerila sam se na kolena i dok sam trljala klitoris, nagnula sam se i uzela njegov tvrdi kurac u usta a njegova jaja u slobodnu ruku. Uzdahnuo je dok je hvatao moju kosu i zabijao mi kitu u usta, dok su mi prsti mahnito radili na njegovim jajima. Osetila sam kako mu se jaja stežu u mojoj ruci, znajući da je blizu.

„Okreni se….“ šapnuo je, „želim da gledam tu tvoju sočnu guzu dok te tucam.“

Učinila sam kako je traženo, malo pomaknuvši dupe dok mi nije bilo potpuno udobno. Počeo je tako što je prešao prstom niz moju kičmu, a zatim ga je pratio jezikom. Onda je počeo da grize moje dupe dok je ubacivao prste u moju mokru picu. Njegov jezik je zaronio među moje guzove navodeći da ponovo zadrhtim od ovog novog osećaja. jebanje s guza njami

Kada se ponovo pomerio i uzjahao na mene, bila sam toliko mokra da je kliznuo pravo u nabore moje napaljene pičke. Mogla sam da osetim njegovu dužinu dok je klizio unutra, istežući me i čula sam kako jeca od zadovoljstva. Zabijao je sve jače i jače, dublje i dublje, dok su njegove ruke snažno hvatale moju guzu i povremeno je šamarale.

Usklađeno smo se tucali dok nismo oboje eksplodirali. Iscrpljeni, srušili smo se, a on je još uvek bio na meni. Nežno me je poljubio u rame, „Nisam te pitao…“, šapnuo je, „kako se zoveš?“

„Marina“, zakikotala sam se.

„Pa“, osetila sam njegov osmeh na svom ramenu, „drago mi je što smo se upoznali.“

„Zadovoljstvo je moje“, odgovorila sam.

Siniša je podigao pogled i kroz prozor je video Maksa koji je zaspao, „Dobar pas“, šapnuo je.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 18 Prosek: 4.4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!