sexy dojne rublje

Od golog foto modela do porno glumice 2 – Erotsko snimanje u foto studiju

Upoznavanje Srbija

Ljeto se približavalo, a oni su skupili skromnu sumu novca za ljetovanje. Nije bilo dovoljno ni za sedam dana kao prethodne godine. Znali su da mogu računati na potporu svojih roditelja, kako Aninih tako i Lukinih, ali to ni izdaleka nije bilo dovoljno za duži boravak. Onda je Luka izašao s jednom idejom.
– Znaš, jedan moj prijatelj ima znanca koji se bavi komercijalnom fotografijom. Ima svoj mali foto studio. Prijatelj mi je rekao da ovaj lik traži ženski model za seriju fotografija kojima se reklamira žensko donje rublje. Bitno je da model bude mlad, zgodan i da na koži nema tragova kupaćeg kostima. Mislim da zadovoljavaš sve uvjete. Što misliš?
– Ako tako možemo zaraditi novac za more ja pristajem.
– Nemoj očekivati neki basnoslovni honorar za poziranje, ali zaradit ćemo nešto.
Naredni su dan otišli do foto studija radi dogovora. Studio se nalazio u prizemlju jedne privatne kuće na periferiji grada. U razgovoru s vlasnikom, koji je osobno fotografirao modele, utvrdili su sve detalje uključujući i honorar. Zarada je bila skromna, ali ipak nešto. Snimanje je trebalo započeti narednog dana u poslijepodnevnim satima. Prije rastanka fotograf je zatražio da na snimanje Ana dolazi sama. Rekao je da nazočnost partnera stvara nelagodu kod modela, a to se jako vidi na slikama. Prije odlaska zamolio je još Anu da se skine gola kako bi sa sigurnošću utvrdio da njezino tijelo ispunjava sve zahtjeve za snimanje. Na Anin i Lukin začuđeni pogled odgovorio je,
– Moram provjeriti kako izgleda njezino tijelo i je li jednoliko osunčana po cijelom tijelu uključujući guzu i grudi. Bolje da to sad provjerim nego sutra kad dođe na snimanje. Najvažnije mi je da nema tragova kupaćeg kostima na tijelu. Ostale proporcije mi se čine u redu.
– Dobro.
– Vidim da gospođica ima boju od sunčanja. Vjerujem da se sunčala gola na nekoj plaži za nudiste ili slično. Zato mislim da ne bi trebao biti problem da mi se pokaže gola. Uostalom namjeravamo ju snimati u donjem rublju kad će malo toga biti pokriveno.
To je bilo zadovoljavajuće objašnjenje za Anu i Luku. Pristala je skinuti se. U konačnici ovdje će ju golu vidjeti samo jedan čovjek, a na plaži na moru vidjelo ju je bar stotinjak ljudi, a da ne govorimo o onome muškarcu koji ju je vidio kako se jebe. Prvo je skinula majicu pa zatim hlače. Ostala je samo u bijelom čipkastom grudnjaku i bijelim tangama. Polako je otkopčala grudnjak i odložila ga na stolac. Pokazale su se njezine male, ali lijepo oblikovane sise. Bradavice su joj odmah iskočile što je svima pokazivalo da je seksualno uzbuđena. Nakon kratke stanke spustila je i gaćice i ostala samo u tenisicama. Fotograf ju je dobro odmjerio. Posebno se zadržao na njezinoj guzi, čvrstoj i obloj. Bio je zadovoljan onime što vidi. Posebno su mu se svidjele Anine stidne dlake uređene u obliku staze. Anina je pička bila sasvim mokra. Mogla se sad ponovno odjenuti. Fotograf ju je još zamolio da na snimanje donese svoje štikle koje bi nosila pri snimanju u stojećem položaju. Rekao je za ženama noge i guza puno bolje izgledaju kad su u štiklama. Na Lukin pitanje tko će sve biti prisutan na snimanju fotograf je odgovorio da su to on i njegov asistent koji brine o osvjetljenju, a pruža i pomoć modelu ako je to potrebno. Pozdravili su se s vlasnikom studija uz dogovor da Ana dođe na snimanje sutradan poslije podne.
Luka je dovezao Anu na snimanje narednog dana i odmah se udaljio. Kad je ušla u studio bila je upućena u jednu malu prostoriju, koja je služila kao garderoba, da se presvuče u rublje koje je tamo bilo pripremljeno. Bio je to dosta klasičan bijeli grudnjak i čipkaste gaćice koje su pokrivale veći dio guze. Obukla je i štikle sa dosta visokom petom koje je donijela sa sobom. Prije snimanja asistent joj je nanio diskretni make up oko očiju kao i ruž za usne. Početna snimanja obavljala su se u stojećem položaju u jednom uglu studija. Tamo su zidovi i pod bili obojeni u bijelo. Fotograf i asistent upućivali su ju kako da se namjesti. Bili su to klasični stojeći položaji. Ponekad je trebalo istaknuti guzu tako da se malo sagne ili se pak isprsiti. Taj su dio snimanja brzo završili. Posao su nastavili na jednome velikome i uzdignutom madracu presvučenom također bijelom tkaninom. Ovdje su neki položaji bili eksplicitniji: raširene noge kad leži na leđima, izbačena guza kad stoji na koljenima sagnuta prema naprijed i slično.
sexy dojne rubljeNakon kraće stanke i osvježenja Ana se trebala presvući u novi komplet donjeg rublja. Taj je pak bio dosta izazovan: prozirni grudnjak i tanga gaćice sa prozirnom tkaninom naprijed i tankom trakom otraga. Bradavice njezinih grudi dosta su se dobro vidjele kroz prozirnu tkaninu grudnjaka, a nazirala se i šumica između njezinih nogu. Kad je vidjela o kakvom se rublju radi na trenutak je zastala. Shvatila je da radi propagandne fotografije i da takvo rublje prolazi na tržištu pa ga treba reklamirati. Prošla ju je prvobitna nelagoda pa je tako odjevena krenula u studio očekujući nekakvu reakciju dvojice muškaraca s kojima je radila. Nikakve reakcije nije bilo. Vladali su se kao da je došla u bundi. Pravi profesionalci. Ponovili su se položaji u uglu studija i na madracu. Fotograf je ovaj put tražio da naprći guzu i malo raširi noge kako bi se vidio prostor između bedara koji je želio snimiti sa stražnje strane. Ana je tad reagirala.
– Jeli ovo baš potrebno?
– Draga moja, žene koje namjeravaju kupiti takav komplet žele biti sigurne da ovakve minimalističke gaćice pokrivaju njihov spolni organ da ne kažem pičku. Mnoge će ovakvo rublje kupovati preko Interneta, jer im je neugodno to tražiti u prodavaonici rublja. Zato ga neće moći isprobati. Moramo im zato pokazati da je pička potpuno prekrivena. Sljedeći model, koji ćeš odjenuti, ima potpuno protivnu namjenu. Njime se želi pokazati da žena nosi donje rublje, a u stvari je gola, grudi i međunožje su joj razgolićeni.
Prvo objašnjenje joj se činilo zadovoljavajućim, dok ono o narednom modelu rublja nije baš razumjela. Popela se na madrac i kleknula, raširila je noge, a glavu i prsa spustila do madraca. Guza joj je stršala u vis, a raširene noge otvarale su pogled na pokrivenu pičku. Fotograf je iskoristio položaj za veći broj fotografija iz raznih rakursa.
Sljedeći se komplet sastojao od potpuno otvorenog grudnjaka. Tri su trake samo obavijale sisu dok je ona u stvari ostala potpuno gola. Tanga gaćice su bile slične prethodnima, samo je na tkanini prednje strane bio jedan prorez koji je omogućavao pristup pički. Sad joj je postalo jadno da je u takvom rublju žena zapravo gola. Sad je snimanje išlo puno brže, jer Ana je znala kako se treba namjestiti. Bez pogovora je zauzela i položaj s naprćenom guzom iako se sad prorez malo rastvorio i omogućavao je pogled na središnji dio njezine pičke. Ovaj put ju to nije smetalo.
Fotograf je bio jako zadovoljan odrađenim poslom i to nije krio. Nakon što se Ana presvukla u svoju odjeću htio je na kratko porazgovarati s njom.
– Ana, bili ste izvrsni. Jako sam zadovoljan s fotografijama, već ovako na prvi pogled. Želim vam se ispričati ako sam bio vulgaran u objašnjavanju onog položaja.
– Vulgaran, u čemu?
– Pa kad sam rekao da gaćice pokrivaju pičku.
– Pa tako se to kaže. Nije potrebno okolišati nego stvari nazvati pravim narodnim imenom.
– Bio sam zanesen fotografiranjem pa mi je izletjelo, ali ok, ako nisam stvorio nelagodu.
– Molila bi da nadalje slobodno koristite izraze kao pička, sisa, jebanje i druge. Osim toga molila bi da mi se vi i vaš asistent obraćate sa ti, a ne sa vi. Ugodnije ću se osjećati.
– Pristajem sa zadovoljstvom, ali da to vrijedi i za tebe.
– Dogovoreno.
– Prije nego odeš iznio bi ti još jedan prijedlog. Znam da ti za ovo snimanje nisam mogao dati bogzna kakav honorar. Zato ti predlažem još jedno snimanje s tim da budeš potpuno gola. Za to ti mogu ponuditi 50% veći honorar.
Ana je bila zatečena ovim prijedlogom. Nije znala što bi odgovorila. Prihod je bio jako primamljiv, ali da se snima gola za nekoga, s tim se još nije pomirila. Da bi dobila na vremenu postavila je nekoliko pitanja.
– Je li bi snimanja obavljala ista ekipa, mislim ti i tvoj asistent i u ovom studiju?
– Odgovor je da na oba pitanja.
– Kakve bi to bile fotografije i kome su one namijenjene?
– To bi bile erotske fotografije s tim da budu što više hot. To znači da se ništa ne smije skrivati drugim riječima moraju biti eksplicitne. Ja surađujem s više inozemnih erotskih časopisa. Ove bi bile namijenjene erotskom časopisu jednoga stranog muškog kluba. Časopis ima samo tiskano izdanje, to znači da se fotografije ne mogu naći na Internetu. Nema bojazni da bi on mogao doći u ruke nekome iz ovih krajeva.
– Što to znači da bi trebale biti hot. Što bi još trebala pokazati osim normalno potpuno golo tijelo i sigurno bi morala raširiti noge da mi se vidi pička.
– Osim toga što si navela bilo bi poželjno da se sama diraš i da se zadovoljiš prstićima. Dodao bi još 10% na honorar ako bi se zadovoljila dildom pred kamerom.
– Pa, neznam.
– Ana, zar te nikad nije netko uhvatio kad si se jebala s dečkom i gledao vas u akciji?
– Da, bilo je toga.
– Jeste odmah prekinuli ili ste nastavili jebati se pred promatračem.
– Najčešće bi nastavili.
– U čemu je onda razlika. Samo u ovom slučaju u tebe ulazi dildo umjesto živog kurca.
– U redu. Pristajem.
Fotograf ju je zamolio da noću spava u spavaćici, u svakom slučaju bez gaćica. Na snimanje bi trebala doći sutradan u nekoj laganoj haljini bez donjeg rublja. Trebala bi biti gola ispod haljine. To je neophodno kako se na koži ne bi vidjeli tragovi od grudnjaka i gaćica koji onemogućuju golo snimanje. Ani to nije predstavljalo problem. Bilo je već ljetno doba. Voljela je biti slobodna ispod haljine.
Na večer Ana se susrela s Lukom u jednom kafiću. Ispričala mu je kako je prošlo snimanje kao i fotografov prijedlog da se slika gola pa i kako se zadovoljava dildom. Luka joj je pružio punu podršku da napravi takve fotografije. Oboje su se poveselili većem novcu koji će Ana tako zaraditi. Luka je priznao da ga pali da njegova djevojka širi pičku pred dvojicom do nedavno nepoznatih muškaraca.
– Moram ti priznati da mi se digao kurac kad se sjetim da ćeš tamo biti sasvim gola s njima. Mogli bi te oni lako i pojebati.
– Daj ne pričaj gluposti. Do sad su se ponašali jako profesionalno. Čekaj, sad mi je palo na pamet. Tebe uzbuđuje da se ja tamo jebem s njima dvojicom.
– To je istina. Ne bi imao ništa protiv da te pojebu. Ne bi, međutim, volio da slike te jebačine dođu u ruke nekome ovdje kod nas.
– Znaš da sam se sad i ja navlažila. Baš bi mi prijao kurac sad. Gdje bi mogli?
– Čini mi se da je tu pored kafića neka kuća s vrtom. Kuća je u mraku. Izgleda da nema nikoga. Mogli bi iza kuće.
– Hajdemo.
Ušli su u otvoreno dvorište susjedne kuće. Iza kuće našli su stol sa klupom. Idealno mjesto za jebodrom. Ana baš nije bila obučena za brzinski seks. Morala je skinuti hlače i gaćice, ali što se mora, nije teško. Luka je spustio hlače i bokserice. Ana ga je opkoračila i sjela na kurac koji je lako ušao u nju cijelom svojom dužinom. Počeli su se lagano jebati. Ubrzo je luka skinuo njezinu majicu kako bi joj mogao ljubiti grudi. Ana ljeti grudnjak nije nosila. Svršili su dosta brzo i tiho. Obukli se i krenuli dalje.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 10 Prosek: 4.9]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!