nabijen u njen čmar

IGRA ISTINE 6

Stvari se nisu odvijale kako je bilo planirano. Ivana nje dolazila iz Italije, niti sam ja odlazio tamo. Vladan je Ivani stavio do znanja da bi hteo da se vide, da razgovaraju i usput pokušavao da joj obelodani da ju je prevario sa Majom. Hteo je da to izvede kao slučajno, plašeći se da bi Ivana shvatila da je neka nameštaljka u igri ukoliko bi bio previše direktan.

U međuvremenu, ponovili smo našu seansu još dva puta. Taj drugi, odnosno treći put je bilo prilično traljavo i tada sam odlučio da se isključim iz toga. Bio sam, naravno, svestan da se Maja povremeno viđa sa Vladanom, ali joj nisam pravio probleme oko toga. Bio sam fokusiran na Ivanu, Sandru i Milijanu, ali i pored snimka koji sam posedovao, nisam uspevao da kresnem ni jednu od njih. Imati kompromitujuće snimke je jedna stvar, a kako ih iskoristiti je sasvim nešto drugo.

Negde polovinom septembra saznao sam da je Milijana napustila Peđu. Pokupila je klince i otišla kod svojih roditelja, podnevši momentalni zahtev za razvod braka. Maja mi je rekla da je Peđa izgubio neke silne pare na kocki i da je to za Milijanu bila poslednja kap u čaši.

Pitao sam se da li je Milijana bila ponovo bila ulog u toj partiji pokera ili čega već.
Saznao sam kasnije da nije bila.

Milijanu sam video na rođendanskoj žurci kod Majine kume Jelene, krajem Oktobra, i dobar deo večeri sam proveo u razgovoru sa njom. Izgledala je fantastično i bila je odlično raspoložena. Videlo sa da se promenila na bolje od kako je napustila Peđu. Bilo je očigledno da je Peđa crpio energiju iz nje svojom zavisnošću o kocki. Koketirala je pomalo sa mnom te večeri i prihvatio sam njenu igru, nadajući se da ću joj se napokon uvući u gaćice.

Stvari su se sjajno odvijale između nas dvoje i do kraja večeri je bila spremna, ali nas je sprečila činjenica da su nas svi na toj proslavi znali, te da bi bili suviše sumnjivi ukoliko bi se izgubili negde zajedno. Nisam bio siguran da li je Maja primetila šta se između nas događa. Svakako nije ništa rekla, a da budem iskren nije me ni zanimalo. Naš brak je vremenom gubio svaki smisao i mislim da su ga samo naša deca održavala u životu.

Prilika da se Milijana i ja već sledećeg dana nađemo nasamo, ukazala se nenadano te večeri. Milijana je tražila stan za sebe i klince, a moj drugar Miroslav je prodavao stan svojih roditelja. Stan je bio trosoban, na odličnoj lokaciji i u mirnom kraju. Što je bilo najbolje nije bio ni mnogo skup.

Nazvao sam Miroslava odmah i rekao mu da imam potencijalnog kupca, te da bi Milijana htela sutra da vidi stan. Miroslav je morao na poslovni put, Milijana je bila slobodna samo sledećeg dana i to ako ode ranije sa posla. Nakon toga bila je zauzeta sledeće dve nedelje, a nije htela da propusti tu priliku. Dogovorili smo da ja pokupim od Miroslava ključeve od stana sutradan ujutro i odem tamo zajedno sa Milijanom popodne. Kockice su se idealno složile.

Pokupio sam Milijanu u dva popodne sledećeg dana. Gledao sam je kako prilazi mom autu, dok je u meni rasla temperatura. Nosila je kostim u crnoj boji, i belu košulju ispod. Na nogama crne čarape i cipele na visokim štiklama. Preko ruke je nosila mantil i torbu. Bio je to onaj business look, koji sam obožavao na ženama.

Dva dugmeta na njenoj košulji su bila raskopčana, otkrivajući vrhove njenih fantastičnih grudi. Hodala je graciozno i u istom trenutku jebozovno. Njene noge na visokim štiklama bile su praznik za oči. Ušla je u auto u oblaku parfema. Kosa joj je bila raspuštena, a na nosu je imala lepe naočare, koje su je činile još jebozovnijom.

Nisam znao gde ću sa očima, što je Milijana primetila i upitala me:“Šta ti je? Nikada nisi video lepu ženu?”

“Jesam, ali ti si iznad toga.” – odgovorio sam.

Milijana se nasmejala i bilo mi je jasno da sam pogodio pravu žicu. Tokom vožnje razgovarali smo o neobaveznim stvarima. Vreme, posao i ta sranja. Milijana se smejala mojim odvalama i bilo nam je oboma jasno da će razgledanje stana biti u nekom desetom planu tog popodneva.

Stan je bio polu namešten i nalazio se u lepoj zgradi okruženoj zelenilom. Nije bilo mnogo nameštaja. Neka velika sofa u dnevnoj sobi, jedna fotelja i par stolica u kuhinji. Milijana je odložila mantil i torbu na fotelju i počela sa razgledanjem. Ja sam zauzeo mesto na sofi i čekao je da završi. Nekoliko minuta kasnije Milijana se vratila, skinula sako i sela pored mene.
“Stvarno je toplo ovde.” – rekla je.
“Jeste. Hoćeš li da otvorim malo prozor? Ti možeš da se raskomotiš još malo.”

Milijana se nasmešila i to je bio osmeh posle kojeg se reaguje. Provukla je svoje prste kroz moju kosu i rekla:“Ne brini se za mene, ali idi i otvori prozor malo. Ovde treba svežeg vazduha.”

Otišao sam do prozora i otvorio ga odprilike za trećinu. Okrenuo sam se i ugledao Milijanu kako sedi, zadignute suknje i rašrenih nogu. Njene gaćice su bile kraj nje i pokazivala mi je svoj izbrijani pičić. Polako je otkopčavala košulju i gledala me pravo u oči. Osetio sam kako mi se momentalno digao. Njene sise su kipele iz crnih korpica njenog donjeg veša. Skinuo sam farmerice i bokserice.

drolja sa kitom u ustimaMoja batina je iskočila napolje poput opruge. Prišao sam joj, ali je podigla nogu i stavila mi je na levu butinu. Podvukla mi je stopalo ispod jaja i milovala ih tako, oslobodivši desnu sisu, dok je dva prsta druge ruke smestila u već vlažan pičić. Vrh njene cipele mi je dodirivao mi je anus. Bilo je to potpuno novo iskustvo za mene i palilo me je do ludila. Trajalo je to nekoliko sekundi, dok nije izvadila i drugu sisu. Još uvek je draškala svoj klitoris, kada sam joj prišao i smestio joj kurac u usta.

Sisala ga je gutajući ga do polovine i prigušeno stenjala. Stajao sam ispred nje i pustio je da se zabavlja. Sisala ga je vrhunski. Bilo je to definitivno jedno od najboljih pušenja koje sam dobio. Spuštala se do mojih izbrijanih jaja. Lizala ih i sisala, pa bi se vraćala jezikom celom dužinom do glavića. Uspevala je da zguta znatno više od polovine moje batine i nekoliko puta sam osetio kako joj glavić prolazi kroz krajnike.

Na kraju ga je stavila između svojih sisa. Osećaj je bio apsolutno fenomenalan. Pljunula je na moj glavić i između svojih grudi. Tucao sam joj sise nekoliko sekundi, dok se nije nagnula u nazad i legla tako da su joj stopala bila na podu. Raširila je noge, otkrivajući mi svoj ružičasti procep. Kleknuo sam i spustio svoj jezik na njen izdepiliran pičić. Ukus njenih sokova bio je poput nektara. Zastenjala je strasno i zgrčila se na sekundu ili dve, da bi se potom opustila i ispustila prigušeni krik. lizanje ucenjene pičke

Lizao sam joj klitoris prvo lagano, zatim brže, zabijao svoj jezik u nju najdublje što sam mogao i ponovo se vraćao na njen klitoris. Nekoliko sekundi kasnije čuo sam je kako govori:“Daj mi… Daj mi sad…” – dahtala je – “Svršiću… Daj miii…”

Uspravio sam se na kolena i prešao joj glavićem preko pičića par puta. Uhvatila ga je u korenu, povukla me nežno ka sebi i smestila ga u svoju uzavrelu utrobu. Ušao sam lagano, osećajući njenu pičku na svakom milimetru moje batine. Polako sam ubrzavao tempo, dok je Milijana postaja sve glasnija, Stavio sam njenu levu nogu na svoje rame i odmakao joj desnu malo u stranu, šireći je maksimalno.

Zabio sam se u nju svom siliom. Milijana je vrisnula, a ja sam nastavio da je jebem u žestokim i brzim naletima. Njena vriska i stenjanje su se malo utišali, dok sam ja još uvek držao tempo. Ponovo je glasno vrisnula na pragu orgazma, te sam dohvatio njene gaćice i smestio ih joj u usta. Nisam hteo da nas prekinu komšije ili policija. Nekoliko sekundi kasnije sam usporio i gledao je kako se grči u orgazmu, uz prigušene krike, dok je njena pička stiskala moj palamar kao da ga sisa.

nabijen u njen čmarJedva sam se uzdržao da ne svršim tada sa njom. Milijana se tresla sa poslednjim iskrama orgazma. Izvadio sam ga i postavio ga na njen anus. Nije ništa rekla, pa sam ga natempirao i polako joj ga uterao. Bila je dobro razrađena i toliko oblivena svojim sokovima, pa sam joj ga lako i lagano smestio do jaja.

Dahtala je ubrzano i gledala u plafon. Izvukao sam ga do polovine i sjurio joj ga žestoko. Zabacila je glavu unazad, izvila se u leđima i vrisnula, sa gaćicama još uvek u svojim ustima. Ščepao sam je za sise i stisnuo ih grubo, osećajući njene čvrste bradavice na dlanovima. Iz nje su još uvek cureli sokovi, kvaseći mi međunožje.

Tucao sam je nekoliko minuta i napokon se zabio u nju svom silinom, puneći je potocima sperme. Izašao sam iz nje i uspravio se. Milijana je izvadila gaćice iz svoji usta i dahtala, još uvek u istom položaju, raširenih nogu. Iz njenog anusa je kapala sperma. Otišao sam u kupatilo i oprao svoju, tada spuštenu, batinu iznad lavaboa. Osvrnuo sam se za peškirom ali nije bilo ni jednoga. Vratio sam se u dnevni boravak. Milijana mi je dodala paklo vlažnih maramica, te sam se doveo u red.

Seo sam na sofu i posmatrao je kako skida košulju i suknju. Sela je kraj mene, nagnula se i obuhvatila mi kurac ustima. Počela je da ga sisa i polako me vraćala u život. Palacala je jezikom po mom glaviću, dok sam ja razmišljao o tome kako da je nagovorim da je istuširam zlatnim tušem.

“Sačekaj.” – rekao sam – “Moram do klonje. Upišaću se. Hoćeš li sa mnom?”
“Ne bih.” – rekla je – “Ovde nema peškira i nisam spremna za to.”
“Možemo srediti da ti peškir i ne treba.”

Osmehnula se i odmahnula glavom. Gledala me je nekoliko sekundi i napokon rekla:“Hajde. Volim to i ne vidim zašto bih sa tobom tako nešto propustila.”

Milijana je izula cipele, skinula se potpuno gola i ušla u tuš kabinu. Kleknula je i otvorila usta. Nisam mogao da verujem šta mi se događa. Bilo je to ostvarenje mojih najluđih snova. Prišao sam joj i pustio mlaz direktno u njena usta.

Napunio sam ih i ona ispljune mokraću na svoje predivne sise. Zalio sam je po licu u tim trenucima i polako sam ostajao bez municije. Milijana je ponovo otvorila usta, progutala to malo što mi je ostalo, dohvatila mi kurac usnama i isisala ostatak. Bio sam ponovo spreman i čvrst poput stene. Taj njen kratak hod, gde potpuno gola, vlažna od moje mokraće, odlazi u dnevnu sobu je nešto što nikada nisam zaboravio. Ne sećam se da sam ikada bio toliko napaljen.

Naguzio sam je na sofu i sjurio joj ga od nazad u vlažnu i spremnu pičku. Tucao sam je ucenjena i izjebanakao sumanut u ludačkom tempu, potpuno sluđen predašnjim iskustvom. Dahtao sam kao da trčim maraton i tucao je, pa verovatno kao nikoga do tada. Milijana je glasno stenjala pod mojim naletima i nekoliko minuta kasnije počela da se izvija u leđima u novom orgazmu. Uhvatio sam je za kosu i povukao joj glavu prema sebi, izvijajući je još više.

Bila je savršeno nagužena i osetio sam, u tom trenutku, da sam joj ga zabio najbublje do tada. Svršavala je u strasne jecaje i ja polako usporim tempo. Izašao sam iz nje i ona klekne na pod ispred mene. Ponovo ga je strpala u usta i počela da ga sisa i liže. Bila je to ista poza iz tuš kabine. Kroz glavu mi je prošla slika kako joj pišam u usta i sperma prsne iz mene poput fontane. Zalio sam joj lice prvim mlazom, dok je ostatak završio u njenim ustima.

Milijana i ja smo se kresnuli još pet puta i svaki put je bilo fantastično. Maja je vrlo brzo postala svesna zbivanja između Milijane i mene, ali ništa nije komentarisala. Nisam nikada saznao da li je Peđa išta čuo o aferi njegove žene sa mnom. gutačica sperme i pišaćke

Jednom prilikom sam joj rekao za snimak i da sam čuo čitav njihov razgovor one večeri u Grčkoj. Milijana se nasmjela i rekla:“Ja sam lagala. Zar zaista misliš da bih njima ispričala šta radim u onim klubovima, ili na svingerskim žurkama, kada odem kod sestre u Amsterdam?! Odabrala sam tada svoj prvi seks sa Maretom, jer je bio dovoljno perverzan za nivo njihovih priča. Imam ja i perverznije doživljaje od toga, ali sam to zadržala za sebe.”

Znam da je Ivana lagala. Imala je ona mnogo perverznijh seansi od one koju je ispričala. To ti može onaj Vladan potvrditi. Za Maju ne znam. Mislim da je govorila istinu. Sandra nije toliko promiskuitetna kako tvrdi. Znam da se povremeno upušta u veze sa strane, ali ništa ozbiljno i ne toliko često. Budi oprezan sa tim snimkom. To i nije nešto što bi njih nateralo da odu u krevet sa tobom. Mada kod Sandre imaš dobre šanse i bez toga. Rekla mi je jednom prilikom da bi te rado probala.”

Posle tih njenih reči nisam znao šta da činim. Ostalo mi je da čekam povoljnu priliku. Vladan mi je rekao da Milijana izmišlja za Ivanu, ali mu nisam poverovao.

Bio je kraj Januara kada smo čuli da je Peđa izvršio samoubistvo, nakon što je izgubio neke silne pare na kocki. Dobar deo tog novca je predhodno pozajmio, nadajući se da će mu se sreća osmehnuti. To se, kao u većini slučajeva, nije desilo.

Dva meseca kasnije Milijana se odselila sa klincima u Ameriku, gde je imala strica koji joj je dao posao u svojoj firmi. Više je nikada nisam video.

3 thoughts on “IGRA ISTINE 6

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!