udara je kitom po licu

Ispunjenje Fantazija 3. Deo

Upoznavanje Srbija

Uhvaćeni u tami, muškarci nikada nisu prestali da ljube i ližu Sandrin vrat, niti da joj gnječe grude. Sada je Sandra osetila kako joj je Stefan skliznuo bratelu sa ramena i pustio da joj halter sklizne sa dojke. Gotovo odmah Stefan joj je obuhvatio sisu, dok joj je usnama okružio bradavicu i počeo sisati i lizati, zbog čega je seksualno uzdahnula.

Sledeći bljesak munje iznenadio je Damira kada je video Stefana kako se gladno hrani dojkama njegove žene, gurajući stvari još jedan korak dalje. Damir je bio ambivalentan u vezi sa daljom eskalacijom, ali igrao je igru pitajući se dokle će Sandra pustiti stvari da odu. Tako je Damir spustio vratelu sa druge strane i počeo da proždire drugu dojku svoje žene.

Oba muškarca su počela da trljaju probuđene kurčeve prkeo odeće.

„Ohhh! OHHHHHH!“ uzdahnula je Sandra dok se spuštala na kauč; izgubljena u trenutku dok ju je tama obavijala i samo zvukom kiše i sopstvenim jaucima ispunjavala je prazninu. Začula su se tri brza udara groma koja su se preklapala i Damir je mogao da vidi raspaljeni izraz Sandrinog lica.

Bilo mu je očigledno da je Sandra odvedena u svet snova svojih erotskih maštarija koje su delili u krevetu. Sandra je imala sanjiv, slobodan izraz lica. Koliko bi daleko otišla njegova supruga, pitao se Damir, nije siguran da li je zaista želeo da zna, ali nekako se osećao primoranim da to sazna.

„Podigni je i odnesi u spavaću sobu, hoćeš li?“ – pitao je Damir impulsivno, znajući da veći i mišićaviji Stefan može lakše da podigne i nosi Sandru.

Damir je već bio u hodniku koji je vodio do spavaće sobe dok je govorio. „Idem napred i zapaliću sveće.” Pretpostavljam da ćemo saznati koliko je Sandra spremna da ovo podnese – pomisli Damir dok je išao do spavaće sobe paleći sveće. Damirova ambivalentnost je iz trenutka u trenutak rasla.

Da li bi Sandra išla do kraja? Nije bio baš siguran u to. Ali sa druge strane, jedna od njegovih najvećih maštanja bila je gledanje kako se Sandra nabija na ogroman kurac. A Bog zna, Stefan je imao takvu baš takvu kitu. I pored toga, Damir je sebi rekao, ako je to ono što Sandra želi, ne bi trebalo da joj stoji na putu, bez obzira na svoja osećanja.

Stefan nije bio daleko iza Damira kad je podigao Sandru u zagrljaj. Kratko se promeškoljila iz svog “sna” i videla je Damira kako pali sveće dok ju je Stefan nosio niz hodnik. Srce joj je ubrzalo, shvatajući da je Damir nameravao da njihovu fantaziju pretoči u stvarnost. Mišićavi Stefan čvrsto je držao Sandru u rukama i nosio je u spavaću sobu.

nosi ortakovu ženu do krevetaPrilazeći vratima spavaće sobe, Sandra je mogla da vidi kako svetlost sveća treperi unutra, baš kao što je to nebrojeno puta i zamišljala. Dok su prolazili kroz vrata, Sandra je pogledala levo i gde je njen suprug sedeo go na stolici u uglu, gladno je gledajući i milujući svoju nabreklu kurčinu … baš onako kako je ona to zamišljala milion puta.

Trnci su ponovo započeli između Sandrinih nogu i odande zračili, čineći da joj celo telo podrhtava od želje. Zaista će se dogoditi, baš onako kako su oni to zamislili. Kao što je o tome sanjala bezbroj puta. Znala je da se muškarci sada ne mogu vratiti nazad, granica je pređena.

Stefan je prišao dnu bračnog kreveta i spustio Sandru na noge, smirujući je dok nije imala tlo pod sobom. Sandra je pogledala u Stefanove oči očekujući šta će doći.

„Možeš li sama da stojiš? – upita Stefan tiho.

„Da, da, mislim da mogu“, odgovori Sandra, sanjarski.

„Onda se skini za mene“, naredi Stefan. „Predugo sam čekao da vidim tvoje preslatko telo. Ne mogu više da čekam.“

Sandra je instinktivno okrenula glavu i pogledala svog supruga tražeći njegovo odobrenje.

„Ne gledaj svog muža“, rekao je Stefan, glasom nežnim, ali čvrstim. „Za sada će on samo da gleda, baš kao u fantaziji. Sada se skini. I kad završiš, ukloni i moju odeću.“

Sandra je na trenutak stajala zaleđena, okrenuta licem prema mužu, dok je izbegavala kontakt očima sa Stefanom.

„Hajde Sandra, nastavi s tim“, nestrpljivo je nagovarao Stefan. „Znaš da to želiš.“

Uzdahnuvši, Sandra je konačno uspostavila kontakt očima sa Stefanom, podigla majicu preko glave i bacila je na podnožje kreveta.

„Sad suknja“, rekao je Stefan, glasom koji je postao hitniji i uzbuđeniji sada kada je video koliko su Sandrine grudi savršeno okrugle, kao i tvrde i bujne braon bradavice. Sandra je pogledala Stefana dok je gladnim očima proždirao njene grudi, shvatajući da je beskorisno dalje se boriti.

Ruke su joj se tresle dok se petljala sa šlicom na zadnjoj strani kratke suknje, a dok ju je spuštala okrenula se prema mužu, obuzeta sramotom dok je puštala da padne na pod.

„Već sam ti rekao Sandra, tvoj suprug će samo gledati“, rekao je Stefan. „Već je video tvoju golu pičkicu. Sad se okreni i pusti me da uživam u tvojoj čudesnoj, mokroj pički.“

Celo telo joj se pretvorilo u jarku crvenu nijansu od glave do pete, što je bilo vidljivo čak i pri prigušenom svetlu sveća.

„Nisi valjda mislila da već ne znam?“ Stefan se tiho nasmejao. „O vašim seksualnim željama, potrebama i požudama. Tvoj suprug je podelio sa mnom sve što o vama trebam znati. Kako voliš da ti se liže pica, pozicije koje preferiraš, tačno kako da te dovedem do jebenog orgazma. Kako da ti udovoljim i nateram te da moliš za još … to je bila naša glavna tema razgovora u proteklom periodu.“

Sandra je podigla pogled prema Stefanu, a oči su joj bile mešavine prkosnog besa i prepune neobuzdane požude.

„Sad me svuci“, zahtevao je Stefan. „Zar ne želiš da vidiš specijalni poklon koji sam ti pripremio?“ Ponovo je Sandra kratko oklevala. „Uradi to sada Sandra. Odmotaj svoj poklon“, zahtevao je Stefan dok je hvatao Sandru za ramena i vukao je ka sebi. „Uradi, ovo je i tvoja fantazija. Sećaš se?“

Sandra je pogledala u Stefanove oči dok se nadvio nad njom, a zatim pokorno spustila glavu. Počela je polako da mu otkopčava košulju dok su joj drhtali prsti. Kad je završila, skinula ju je s njegovih širokih ramena i pustila je na pod, otkrivajući njegova klesana, mišićava i dobro preplanula prsa.

Stefan je ponovo stavio obe ruke na Sandrina ramena i podstakao je na kolena dok je otkopčavala njegove kratke pantalone. Stefan nije nosio donje rublje, pa mu se penis oslobodio dok je spuštala njegove bermude na pod. Sandrine oči su se raširile kad je pogledala prema Stefanu koji joj se smeškao.

„Tačno, to je sve samo za tebe. Tvoj poklon“, rekao je Stefan, smejući se u sebi. „Kad završiš sa mučenjem ovog tvrdog kurca, napuniću svaki tvoj divni otvor kao da ih nikada ranije nisi primala u sebe.“ udara je kitom po licu

Stefan je penisom ošamario Sandrino lice. Sandrine oči su se još jednom raširile. Izraz zaprepašćenja i neverice preleteo joj je po licu. „Tako je Sandrice. Jebeno te je željan“, rekao je Stefan. „Imaš nekog posla za obaviti.“

Sandra se još jednom ukočila, nesposobna da se pomeri. Prekrižila je ruke kako bi prekrila grudi i sedela paralizovana i ne znajući šta da radi.

„Šta je bilo, ne želiš svoj poklon?“ zadirkivao ju je Stefan dok se saginjao i šaptao joj na uho. „Znam da tvoj suprug želi da me gleda kako ti ga dajem. Ne verujš mi? Onda se okreni i pogledaj ga.“

Stefan ju je tada okrenuo prema njenom mužu dok je crvenela od srama. Gotovo je odmah skrenula pogled, spuštajući ga nadole. Damir je bio siguran da je to to, to je bila tačka kada će Sandra otkazati sve, prekinuti ove bludne radnje i pobeći.

Damir je sedeo iscrpljen osećanjima, nesiguran u sebe i svoju ženu. Nikada nije mislio da će pustiti da stvari idu tako daleko. Koliko bi dalje išla? Je li Stefan bio u pravu? Da li bi Stefanov ogroman penis namamio Sandru da postane njihova drolja… njihova kurva?

 

KRAJ 3. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!