maser je vezao i jebao

Grub, Snažan Maser

Upoznavanje Srbija

Bila je to duga nedelja. Pet dana bavljenja decom koja glume kašalj, bolove u stomaku i gripu samo da bi izbegli nastavu u školi. Bio je petak, a ja sam bila spremna za vikend. Odlučila sam da rezervišem sesiju masaže u hotelu koji sam inače posećivala. Moj omiljeni fizioterapeut je bio Mladen. On je imao kratku smeđu kosu, sanjive plave oči i koliko sam mogla da vidim, prelepe bicepse i grudi. Plus, imao je magične ruke koje su pravile čuda.

Stigla sam tamo, prijavila se i devojka iz kancelarije me je odvela u sobu. „Mladen će uskoro doći“, rekla je tiho i stidljivo.

Da li je i ona bila zaljubljena u njega? Nasmejala sam se dok sam se svlačila. Uvek sam ostavljala gaćice na sebi, ali grudnjak je morao da ode da bi mogao da mi obradi leđa. Legla sam na sto i pod topao peškir.

„Gospođice Marina“, rekao je Mladen svojim senzualnim glasom.

„Zdravo Mladene. Drago mi je da te vidim.“

„Takođe. Kako je na poslu?“

„Očajno! Ponekad ne znam šta je gore, deca ili roditelji!“

On se nasmejao. „Pa, dozvoli mi da se posebno pobrinem o svojoj omiljenoj medicinskoj sestri.“

„Imaš svu dozvolu ovoga sveta.“

Mladen se postavio na stolicu pored moje glave. Uvek je počinjao tako što mi je masirao lice i skalp glave. Znao je gde da pritisne da mi otvori sinuse i opusti glavu. Njegovi palčevi su mi prelazili preko nosa, ispod očiju i preko mojih usana. Ne znam zašto, ali poljubila bi mu prste ponekada.

Tada mi je polako stavio jedan prst u usta. Sisala sam ga dok ga nije lagano povukao. „Deluješ posebno napeto danas“, šapnuo mi je na uho. „Mislim da ti treba moj poseban tretman.“

„Ufff… Da, obavezno“, uzdahnula sam.

Mladen je počeo da me trlja slatkim uljem lavande po vratu i ramenima. Polako je spuštao peškir, sve dok se vrhovi mojih grudi nisu otkrili. Prešao je rukama preko njih. Spustio je peškir samo još malo.

„Prelepo“, čula sam ga kako govori. Njegovi palčevi su prešli preko mojih bradavica. „Uhhhhh“, stenjala sam. Mladen je držao moje grudi, vrteći moje bradavice među palčevima. Zatim je počeo da gnječi moje sise svojim snažnim rukama. maser joj masira sise

„Mmmmm….“

„Veoma si osetljiva dušo“, šapnuo je. „Da li da nastavim?“

„Da… Da, molim te…“

„Da li je ovo dobar osećaj, način na koji te dodirujem?“

„Ufff…“

Mladen je još više sklonio peškir, otkrivajući moje gaćice. Prolio mi je ulje po stomaku a deo je kapao između nogu. Mladen je počeo da klizi rukama preko mog skrivenog klitorisa i između mojih raskošnih butina.

„Mladenee! Uhhhhhhh!“

„Budi moja dobra devojka. Pomeri te kukove. Raširi malo noge za mene.“

Leđa su mi se izvila dok sam podizala karlicu kako bih upoznala njegov dodir. Čim je sklonio natopljene gaćice s mene, uvukao je jedan prst u mene, pa drugi i treći, sve dok mu se cela ruka nije uvukla u mene, osim palca kojim je radio moj klitoris.

„Uhhhhhh! Aaahhhhhh!“ Držala sam ruku preko usta. Moja karlica se previjala i povijala. Mladen je polako povukao ruku. Ponovo mi je došao do glave.

„Okusi svoje sokove“, rekao je, klizeći prstima u moja usta. Polizala sam sok moje pice sa njegove ruke. „Želiš li da nastavim sa svojim posebnim tretmanom prema gospođice Marina?“

„Da, o da Mladene!“

„Reci mi šta hoćeš“, liznuo mi je ušnu resicu.

„Pomislićeš svašta o meni.“

„Probaj me“, nežno me je liznuo po uhu.

„Želim da me zavežeš i da mi zapušiš usta.“

„Mmmmm, da te učinim mojim malim zarobljenikom i da izjebem tvoje bespomoćno telo?“

„O Bože, da! Da, molim te.“

„Širom otvori usta.“ Uradila sam kako je naređeno. Gurnuo mi je krpu u usta. Čula sam cepanje trake. Stavio mi je komad debele, super lepljive trake preko usana. „Reci nešto za mene, draga moja.“

„Mmmmmmmmm, mmmmmmmm, mmmmmmmm!“

„Dobro. Sada mi daj ruke.“ Vezao ih je konopcem, podigao mi ih preko glave i vezao za sto. Na kraju mi je stavio povez na oči. Drhtala sam od iščekivanja.

„Izgledaš tako lepo.“ Mladen me je poljubio u vrat. „Sada ću te odvesti negde gde nikada ranije nisi bila.“ Pokrio mi je grudi svojim ustima. Njegov jezik se stručno vrteo oko moje bradavice.

„Mmmmmmmmm, mmmmmmmm, mmmmmmmm!“ Plakala sam.

Mladen mi je zadao poljupce preko stomaka. Osetila sam njegov jezik blizu svog mokrog ulaza. Počeo je da mi masira i gnječi butine. Njegove ruke su se približile mojoj pički, ali nikada nisu dodirnule. Mladen je gnječio i gurao moje mišiće.

„Mmmmmmmmm, mmmmmmmm!“ Izvila sam leđa.

„Ne, ne, ne još. Moram da te dodatno kaznim.“ Njegova masaža se nastavila niz moje noge. Gurao je mišić lista napred-nazad, trčao i gnječio dok nije stigao do mog stopala. „Ah, imaš prelepa stopala. Mogu da te stimulišem dodirujući prava mesta na tabanima.“

Počeo je da pritiska deo mog stopala. Uzbuđenje je proletelo mojim telom. „Mmmmmmmmmmmm!“ Plakala sam. Zacvilila sam od zadovoljstva. Mladen mi je stavio stopala na svoja ramena dok mi je trljao noge. „Ovaj pogled je neverovatan. Jebote, imaš tako lepu pičku!“ Raširio mi je noge. Mogla sam da osetim njegov vreli dah na svom klitorisu. maser je vezao i jebao

Poljubio mi je klitoris. Njegov jezik je klizio u meni. Plakala sam. Doveo me je do drugog orgazma. Osećala sam kako klizim sve dublje i dublje dok… nije stao.

Nekako me je okrenuo na stomak. Mladen je počeo da mi gnječi zadnjicu rukama, najpre nežno, a zatim dublje. Zabio je laktove u tesna mesta. Onda mi je obradio donji deo leđa.

„Hoćeš da svršiš draga moja?“ klimnula sam glavom. Raširio mi je guzove i lizao mi anus. „Jesi li spremna da uzmem tu pičku?“ Osetila sam kako mi vrh pečurke trlja klit. „To je dobra devojka. Reci mi da želiš da te jebem.“ „Mmmmmmmmm, hmmmmmmmm!“

Mladen je skliznuo u mene. Njegov kurac mi je dodirnuo grlić materice. Moja maca je zagrlila njegovu debljinu. „Ohhhhhh, osećaš se tako dobro! Kreći se sa mnom! Da! Da! Ohhhh jebote!“ Mladen je pomerao kukove u krug, polako, izazivajući moj orgazam. Obuhvatio je moje lice rukama.

Zatim je ubrzao tempo. Bio je opasno grub i veoma snažan! Počeo je žestoko da se zabija u mene. „Mmmmmmmmmmm! Mmmmmmmmmmm! Mmmmmmmmmmm!“

Iznenada, telo mu se ukočilo. Polako me je pustio. Odvezao mi je ruke i ostavio me da mlohavo ležim na stolu za masažu, još uvek vezanih očiju i začepljenih usta.

„Marina? gospođice Marina?“ Mladen me je tiho pozvao. „Završio sam sa tobom za danas.“

„Ha?“ Oči su mi se otvorile.

Mladen je stajao pored mene, brišući ruke o peškir. „Spavala si prilično duboko. Pretpostavljam da sam te previše dobro izmasirao.“

„O Mladene, tako mi je žao. Nisam imala nameru da zaspem, verovatno sam premorena i…“

„Ma opusti se. To samo znači da sam dobro uradio svoj posao. Dakle, da li ćemo se uskoro ponovo videti?“

Pogledala sam dole. Bila sam potpuno pokrivena.

„Khm… Da, apsolutno.“

„Budi dobra i ne zaboravi da u narednih nekoliko dana piješ puno vode.“

„Hoću. Ostaviću tvoju napojnicu kod tvoje asistentkinje kao i uvek.“

„Vrlo dobro. Ustani i istuširaj se kada budeš spremna, a ja idem da vidim ko je sledeći.“

Izašao je iz sobe.

San? To divno iskustvo je bilo san? Ha! Ustala sam polako. Obukla sam beli ogrtač koji su davali svojim klijentima i krenula pod tuš. Posegnula sam u džep i tamo je bio presavijeni papir. Pisalo je – Voleo bih da večeram sa tobom nekada. Pozovi me. – Mladen

Ispod njegovog potpisa bio je ispisan broj njegovog mobilnog. Dok sam ulazila pod tuš, nasmešila sam se. Možda se neki snovi ipak ostvare. Vidimo se uskoro, Mladene.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!