liže stopala svojoj gospodarici

Moja Femdom Komšinica

Upoznavanje Srbija

Jednog dosadnog dana tražio sam Domino damu na internetu i naišao sam na ovu ženu koja je bila u mojoj blizini i bio sam siguran da poznajem tu ženu. A onda mi je kliknulo – to je ona ona komšinica preko puta mene. I dalje nisam bio sto posto siguran sve dok je nisam video pre neki dan i da, to je ona.

Nasmejao sam joj se sutradan kada sam iznosio namirnice iz auta. Čim sam ušao u kuću i zatvorio vrata izvukao sam kurac i masturbirao, misleći na nju i njena stopala koja je na internet stranici opisala kao “neodoljive objekte obožavanja.”

Nisam mogao da verujem da je to ona! Od tog trenutka sam osetio da ima neku moć nada mnom, a dan kasnije sam je ponovo video i sve što sam mogao da uradim je da pogledam dole i ne uspostavljam kontakt očima. Ovo me je posramilo i brzo sam ušao u kuću.

Tog popodneva mi je na vrata stigla pošiljka i kada sam video od koga je, počeo sam da se uzbuđujem ali i da postajem nervozan. Otvorio sam poruku i pisalo je.. Hej gubitniče, videla sam te danas i nisi se mogao naterati ni da me pogledaš u oči. Šta si ti? Pokorni rob?

Iskreno, mislim da znaš ko sam ja. Zapravo, sigurna sam u to jer poznajem taj potlačeni gubitnički pogled kada ga vidim. Želim da budeš pred mojim vratima sutra u 13:00. Mislim da bismo se mogli zabaviti!

Bio sam postiđen, uplašen… ali i uzbuđen jer me je videla na trenutak a odmah me je pročitala kao knjigu.

12.30 sutradan i još uvek nisam znao da li mogu da prođem sa tim.

12:50. dlanovi mi se znoji… ne sme niko da me vidi iz komšiluka, moram biti pažljiv.

12:55 krenuo sam ka njenoj kući.

Vrata su se otvorila i rečeno mi je da uđem. Rekla mi je da zatvorim vrata i skinem odeću. Nisam bio siguran u sve ovo, nikad nisam pričao sa njom, a kamoli da budem go pred njom. Rekao sam sebi dobro, sad sam tu i biću hrabar, a ona je viknula “požuri!” Počeo sam da skidam gornji deo, potom cipele i čarape. Usledile su pantalone, a onda sam nakon dubokog uzdaha povukao bokserice. Stavila mi je povez preko očiju i rekla mi da puzim. Spustio sam se na sve četiri i krenuo do njene dnevne sobe prateći njen glas.

“Gubitniče, pričaj mi, koji fetiši pale tebe i taj tvoj patetični kurac? Na šta uveče drkaš taj mali kurac?” Nisam znao šta da radim ili kažem, ali je ona glasno insistirala. Rekao sam da stvarno volim stopala i bol.

Kada sam rekao da imam veliki fetiš na ženska stopala, smejala mi se podrubljivo, dodatno me ponizivši.

“Prvo želim da sedneš tom guzom na pod i raširiš noge. Razbiću ta jaja tvoja bedna da vidim da li si dovoljno vredan za moja stopala.” femdom i udaranje u jaja

Udarila me je 10 puta u jaja i sve što sam mogao da izustim bilo je “hvala gospodarice.”

Posle tih udaraca, jaja su mi bila u plamenu i jebeno su me bolela, ali je to ona prelepa bol. Rekla mi je da sam dobro prošao i da je ponosna na mene posebno jer sam bio prvi put sa njom. “Mislim da si zaslužio da vidiš i obožavaš moje bose noge, zar ne robe?”

Rekao sam da bih voleo da budem pod njenim nogama, molio sam je uz bol koja se iz međunožja polako penjala naviše. Tada sam čuo neku nepoznatu buku. Neki muški glas je rekao “mislio sam da danas ne radiš seanse.”

Zakikotala se i rekla da nije po rasporedu, ali da se tako zadesilo. Rekla mi je da skinem povez sa očiju, pa sam ugledao nju i njenog dečko, po svemu sudeći. Nasmejao se i rekao mi –“Hej, ti si onaj momak preko puta nas?”

Sve što sam mogao da kažem je “da gospodine” i spustio glavu. Video je moja crvena jaja i pitao me zbog čega sam ovde, a ona je rekla da obožavam stopala i da mi je upravo razbila jaja. Nasmejao se i rekao da će nas pustit da uživamoi, što je bilo olakšanje za mene.

Rekla je “poljubi mi noge”, i nisam morao dvaput da razmišljam. Ljubio sam ih svuda, bili su tako mekani i sićušni. Rekla je da otvorim usta i stavila je pola stopala unutra i naterala me da gubim dah. liže stopala svojoj gospodarici

“Hoćeš da ih ližeš?”

“Da, molim vas, voleo bih to više od svega!”

Voleo sam svaki trenutak ljubljenja i lizanja, nisam mogao da se zaustavim dok sam lizao svaki centimetar njenih stopala. Ukus je bio ostvarenje sna. Iznenada je sve prekinula i oterala me, “Uzmi svoju odeću i izlazi!”

Rekao sam ‘da gospođo’, ali ona je na odlasku rekla – idi i pozdravi se sa mojim dečkom i zahvali mu što ti je dozvolio da obožavaš moja stopala.

Otišao sam gore i uljudno se zahvalio njenom dečku kako mi je i naredila. Otišao sam kući, zatvorio vrata i nisam mogao da verujem šta sam upravo uradio.
***
Sledećeg dana nisam znao šta da radim, hteo sam da odem da je vidim ponovo, ali sam bio nervozan više nego dan pre. Našao sam njen broj na netu i nazvao je. Ona se javila i ja sam se predstavio i objasnio ko sam, ali ona je pitala “ko?”

“Gubitnik… vaš rob preko puta.”

“O, zdravo i šta mogu učiniti za tebe?”

“Molim te…vas. Mogu li doći da vas vidim danas.”

Rekla je da mogu u 14 časova, ali će i njen dečko biti tamo. Otišao sam do njih u dogovoreno vreme, vrata su se otvorila i rečeno mi je da uđem u dnevnu sobu. Uradio sam to i video njih dvoje kako sede zajedno. Rekao je da skinem odeću i kleknem kao gubitnik. Pogledao sam gospođu koja je ćutala, znao da moram ovo da uradim.

“Razmišljali smo o tebi i želimo da te učinimo našim robom u celibatu.

Bio sam šokiran!

“Želimo da zaključamo taj tvoj kurac i da ga posedujemo. Ovo je jedini način da ti dozvolim da obožavaš moja stopala, a David ili bolje da kažem Učitelj, neće učestvovati u našim sesijama. Osim naravno ako ga ti lično želiš,” rekla je sa osmehom.

Nisam dugo razmišljao. Za ta stopala sam spreman ići na kraj sveta!

“Molim vas, mogu li biti vaš rob u celibatu? Preklinjem vas, molim vas Gocpodarice.”

“Kakav gubitnik! Da gubitniče, možeš. A sada dođi da ti zarobimo tog crva kojeg nazivaš svojim kurcem.”

Nije bilo lako da mi se kita spusti posebno jer je bio u njenim rukama, a ni njeni šamari na mojim jajima nisu pomagali.

“Ha… mislim da ću morati da ga iscedim pre nego ga zarobim!”

Pljunula mi je na kurac, stegnula jaja svom snagom i potom krenula da mi ga sisa gurajući celu dužinu u svoje grlo. Bilo je iznenada i od šoka nisam izdržao duže od svega minut pre nego sam vikao da ću svršiti. Spustila je kurac uperivši ga na svoja stopala koja su ubrzo postala prekrivena mojom spermom.

Zaključala mi je prljav spermiv kurac u kavez i ključ uzela za sebe. Bilo mi je veoma neprijatno što sam tako zaključan pred njima, ali sam želeo ovo i želeo sam ponovo da probam ta stopala. Ali za stopala sam morao da čekam jer sam ubrzo bio izbačen iz njene kuće.

Otišao sam kući i pomislio šta sam uradio. Imam kavez na kiti, a nisam ni stigao da joj budem rob nogu. Dobio sam poruku u 19h da dođem odmah i skinem se go u njihovoj spavaćoj sobi. Nervozno sam išao, skinuo se go i ušao u spavaću sobu. Oboje su bili goli i rekli da moram da ih gledam dok se tucaju. gleda ih dok se jebu

Seo sam tamo i gledao ih dok je stavljao svoj ogroman penis u nju. Pogledao me je i rekao da joj ne mogu dati ono što joj treba pošto sam patetični mali gubitnik koji zaslužuje da bude u kavezu.

Nakon vrelog seksa, gospođa me je pitala da li bih želeo da joj poližem stopala? Odgovorio sam da želim. Bili su znojavi i lizao sam ih dugo a ukus je bio neverovatan. Ona ima tako lepa meka stopala sa crveno obojenim noktima.

Njen dečko je uživao da mi se ruga dok sam joj lizao stopala. Tada mi je rečeno da idem kući jer žele da se osveže.

Ovo je trajalo oko godinu dana. Puštali bi mi kurac iz kaveza svakih par meseci, ali su onda morali da se presele zbog posla i dogovorili smo se da okončamo stvari.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!