jebanje supruge sa drugaricom

Drugarica Trbušna Plesačica

Upoznavanje Srbija

Zašto sam bila tako nervozna? Mislim, nije svaki dan da tvoja najbolja prijateljica želi da zavedeš njenog muža dok ona gleda jer žele da začine svoj seksualni život! Budući da sam profesionalna trbušna plesačica, navikla sam da zavodim muškarce, do neke tačke! Dozvolila bi da mi stave novac za pojas, malo bih se okretala kako bih zadovoljila njihovu fantaziju o trbušnoj plesačici, ali ništa više od toga.

Sada sam međutim bila u kući svoje najbolje prijateljice, spremala se da igram za nju i njenog muža, za kojeg sam smatrala da je đavolski zgodan, da im pomognem u braku. Ovo je bilo ludo. Trebala bih da odustanem od ovog dogovora. Onda sam se setila da mi je Sanja dala hiljadu evra. Dobila sam jebenih hiljadu evra za ples i jebanje njenog muža. Pa, dobro bi mi došao novac.

Sanja je sve spremila. Ona i njen suprug Miroslav sedeli su na podu u prelepim orijentalnim haljinama. Njena je bila crvena, njegova crna. Imala je jastuke po podu, tamjan je goreo, a svetla su bila prigušena. Donela je rekvizite koje sam tražila, mač sa dugom oštricom i poslužavnik sa zapaljenim čajnim lampama.

Pustila je muziku, neku lepu sporu, senzualnu arapsku muziku. Nadala sam se da im se dopao moj izbor kostima. Sanja se zaklela da Miki voli ljubičastu i srebrnu boju, pa sam na sebi imala ogrlicu sa novčićima, ljubičasti grudnjak ukrašen srebrnim novčićima, širok kaiš od srebrnog novčića i suknju ljubičastog kruga. Uvek sam plesala bosa. Nosila sam srebrne narukvice na obe ruke. Ljubičasti veo mi je sakrio lice od ispod očiju do donjeg dela vrata. seksi trbušna plesačica

Kleknula sam pred njima i stavila poslužavnik na glavu. Dok sam mahala rukama u mekim krugovima i krstovima, pomerala sam i torzo kao da pratim sat na zidu. Naslonila sam se na ruke, ispružila noge i otkotrljala stomak prema plafonu. Tacna se nikada nije pomerila. Polako sam ustala na noge, još uvek balansirajući na poslužavniku. Zatim sam ga odložila i skinula ekstra dugačak ljubičasti veo sa šljokicama koji sam zavukla u suknju.

Počela sam da se vrtim sa njim. Koristila sam ga da pokrijem svoje telo, povlačeći ruke preko grudi, zatim sam stala ispred Miroslava i otvorila ga. Udahnuo je duboko.

„Katarina“, izdahnuo je, „ja… nikad nisam video ovu tvoju stranu.“

„Da li ti se sviđa?“ Stavila sam mu ruke oko vrata. Naslonio se.

„Ja…ja…da. Volim trbušne plesačice. Krećeš se….“

„Da li te ona uzbuđuje, dušo?“ Sanja je posegnula i ušla između njegovih nogu.

„Mmm, da, draga, ona me opasno pali.“

„Ovo radim za tebe,“ Rekla sam.

Povukla sam se i nastavio da radila seksi talasanje i krugove kukovima. Sanja je posegnula iza sebe i izvukla konopac. „Vreme je Katarina.“ Klimnula sam i podigla ruke.

„Sanja, šta joj radiš to?“

„Samo malo da začinim njen ples. Umesto obične trbušne plesačice, ona će biti vezana trbušna plesačica.“

On to nije znao, ali ja sam bila perverzna i pokorna. Žudela sam da me vezuju, zapuše usta i ponize. Sanja je presavijala konopac na pola i omotala ga oko mog struka. Slobodne krajeve je nagomilala kroz petlju. Zatim je odvojila krajeve, čvrsto ih povukla i namotala oko mog struka pre nego što je napravila čvor. Vezala mi je ruke iza leđa. Na kraju, napunila mi je usta čistom krpom i slojevitom lepljivom trakom preko mojih usana. Završila je tako što mi je zavezala ljubičastu krpu preko usta i nosa. Miki je posmatrao celu stvar. Po načinu na koji je disao mogla sam zaključiti da je napaljen.

„Idi da mu igraš na krilu draga.“ klimnula sam glavom.

Prišla sam mu i opkolila ga. Njegove prelepe oči su se raširile dok je uzeo moje kukove u svoje ruke.

„O moj Bože, Katarina… ja… ti si tako jebeno zgodna!“

„Mhmmm“, rekla sam, kotrljajući kukove u njegovim rukama. On me je povukao k sebi. „Tako te želim“, rekao je. Sanja je došla iza mene. Podigla je moj grudnjak, otkrivajući moje grudi. Obuhvatila ih je u rukama i poljubila me u potiljak.

Zastenjala sam i naslonila se na nju. „Da li je ovo dobar osećaj?“

„Mmmm!“ klimnula sam glavom.

Otvorio je Miki tada ogrtač i izvukao tvrdi kurac. Gurnuo mi je suknju gore i nazad i gurnuo kurac u moju toplu, pulsirajuću picu. Uhvatio me je za kukove i nabio me na svoj kurac.

„Ohhhhhh“, zastenjao je. „Imaš dobru pičku! Tako toplu i usku!!„ Snažno me je udario rukom po dupetu.

„Hmmmm!“ Sanja je vrtela moje bradavice u rukama. Imala je lakši dodir od bilo kog muškarca. Nikada me ranije nije dotakla žena. Nekako mi se svidelo.

„Zapleši mi na kurcu“, rekao je.

Napinjala sam se o zategnuto uže. Sanja me je snažno zgrabila kada sam povikala. Moje sopstveno telo je eksplodiralo od ogromnog orgazma.

Miki me je pustio. Ustala sam. „Položi je! Očisti joj pičku!“ reče svojoj ženi.

„Sa zadovoljstvom, dragi!“ Postavila me je na pod i zaronila mi pod suknju pre nego je krenula da mi jede pičku! Sanja je bila majstorska sa svojim jezikom. Uvlačila ga je u moje usmine. Sisala mi je klitoris. Sve to vreme, Miki je sedeo i drkao, gledajući kako me njegova žena jede.

„Vas dve ste jednostavno previše seksi za reči!“ On je kleknuo pored mene. Oslobodio mi je geg. „Popuši moj kurac! Hajde!“

Gutala sam mu divan tvrd kurac i gušila se u njemu bez stida. Bila sam toliko dobra da je ubrzo bio na ivici orgazma, pa je odlučio da promenimo mesta. Sanja je otvorila svoj ogrtač. Spustila je svoju picu na moje lice dok je on pozicionirao glavu između mojih nogu.

Nikad nisam probala pičku. Sanja je bila pomalo slana, ali dobra. Prevrnula sam jezikom oko njenog klitorisa. „Uhhhhhhh, oh Katarina, upravo tamo, oh sranje…. sranje….“

Njen sok od pice curio mi je u oči i usta. „Očisti je“, rekao je Miki. Zatim je dodirnuo moju picu vrhom glavića.

„Da li ti se sviđa da te jebemo?“ Počela je Sanja da me ljubi u vrat i da mi masira grudi. Miki je bio u meni za nekoliko sekundi. „Jebote! O sranje!“ jebanje supruge sa drugaricom

Zadovoljstvo je bilo veliko! Vatre od uzbuđenja stalno su eksplodirale u mom stomaku i klitorisu. Glava mi je plivala u moru zadovoljstva. Gurnula sam grudi u Sanjina usta.

„Svršiću ponovo“, plakao je Miroslav.

Napunio me je spermom nao niko do tada.

„Dođi ovamo i očisti mi kurac“, rekao je svojoj ženi. „Trljaj njenu pičku dok to radiš!“

Sanja je kleknula. Dok je sisala kurac svog muža, igrala se sa mojom pičkom. Miki se srušio na pod. Njegov kurac je posato mlohav. Znoj mu je prekrilo telo. Sanja je gurnula jezik u moja usta.

„Da li si uživala u tome dušo?“ upitala me.

„Oooo da“, uzdahnula sam.

Otišla sam gore. Pažljivo sam skinula kostim i stavila ga u torbu za odeću. Onda sam zakoračila u glavni tuš. Imali su jednu glavnu glavu tuša i nekoliko dodatnih. Ooo, ta topla voda je bila sa neba! Čula sam buku u kupatilu.

„Sanja? Ti si?“ Svetla prigušena. Vrata su se otvorila.

„Ne“, uzdahnuo je Miroslav. „Ja sam. Hteo sam da ti kažem hvala.“

„Imaš tragove od užeta“, rekao je.

„Nestaće.“

„Nadam se.“ Provukao je ruku između mojih nogu. Moje telo je počelo da bruji. On mi je gricnuo ušnu resicu. „Ohhh“, zastenjala sam.

„Do sledećeg puta, slatka moja trbušna plesačice“, poljubio me je i omotao peškir oko struka, „čuvaj se.“

Te noći kada sam došla kući, otvorila sam torbicu i našla ček na dve hiljade evra! To je bilo dvostruko više od onoga što smo dogovorili. Onda sam videla belešku. „Jedva čekam da ponovo zaplešeš za nas. Ti si najbolji prijatelj kojeg bi žena mogla da ima. Miki je bio veoma zadovoljan! Dodatak je za dobro obavljen posao!“ – Sanja.

„P.S. Tvoja pica je jebeno ukusna!“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 9 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!