sekretarice se jebu sa šefom

Sekretarice – Dugonoge Lepotice

Upoznavanje Srbija

Posle dve godine kao terenski predstavnik za firmu koja radi plastiku, unapređen sam u sedište kompanije kao novi regionalni menadžer prodaje. Sa dvadeset pet godina bio sam najmlađi zaposlenik koji je ikada stekao tu uzvišenu poziciju. Nisam ni slutio da će promocija imati i neke prilično neočekivane koristi.

Upoznao sam zaposlene devojke prvog dana na poslu. Potpredsednica proizvodnje me je vodio u obilazak i naša poslednja stanica bila je moja nova kancelarija na poslednjem spratu. Kada smo izašli iz lifta, noge su mi utonule u skupe, plišane tepihe. Postojao je kratak ulazni hol, koji je vodio direktno u deo za prijem. Ovde su dva stola bila postavljena pored vrata sa mojim imenom na sjajnoj zlatnoj ploči. Za ovim stolovima su sedele dve najlepše žene koje sam ikada video.

Potpredsednica me je obavestila, kada smo prvi put razgovarali o mom prelasku u štab, da ću dobiti dve sekretarice. Jedna bi se bavila poslovima među odeljenjima, a druga bi nadgledala regionalna pitanja na terenu. Ono što je propustila da mi kaže je koliko će one biti prelepe. Ona levo je bila statua Venere sa dugom žutom kosom i blistavo plavim očim – Danijela.

Daca, kako više voli da je zovu, mi se nasmejala prijateljski dok ju je potpredsednica predstavljala. Njen pandan je bila podjednako zapanjujuća devojka po imenu Vesna. Bila je brineta sa misterioznim zelenim očima. Njene zrele, pune usne bile su obojene jarko crvenom bojom i, dok smo razmenjivali pozdrave, moj um se pitao kakav bi im bio ukus.

Odmah sam odbacio te vrste fantazija. Koliko god da su ove dve ljupke dame bile praznik za moje samačke oči, bio sam previše svestan važnosti moje nove pozicije i izazova koji će predstavljati. Stoga sam odlučio da stavim svoj lični život na čekanje, uključujući i romansu, sve dok ne budem utvrdio moju poziciju na poslu. dve prelepe seksi sekretarice

Srećom, to nije bio problem. Ispostavilo se da su i Daca i Vesna bile posvećeni profesionalci, od kojih svaka poseduje obilje poslovnog znanja. Većinu vremena sam morao samo da predložim mogući tok akcije i one bi izašle i završile zadatak brzo i efikasno daleko iznad mojih očekivanja. Nas troje smo brzo postali najproduktivniji tim u odeljenju.

Naravno da mi nije smetalo da svaki dan dolazim kod dve tako lepe žene. Kao vatreni ljubitelj nogu, posebno mi je bilo drago što su obe ove lepotice obilato obdarene u toj kategoriji. Svaka od njih ima duge, zgodne noge.

Činilo se da vreme brzo prolazi i pre nego što sam se okrenuo, moj prvi kvartalni finansijski izveštaj je trebalo da bude spreman za veliku konferenciju. Bilo je mnogo posla koji je trebalo da se uradi, a poslednjih nekoliko dana pre roka je bilo izuzetno naporno. Svi smo uložili duge radne sate.

Jedne večeri sam ponudio da devojke odvezem kući, shvativši da su propustile voz zbog prekovremenog boravka. Ulazeći za volan svog automobila, bilo mi je neprijatno da vidim primerak časopisa koji se bavio „Fetišom Noga i Stopala“ koji sam ostavio na suvozačevom sedištu. Vesna je, ušavši prva, videla časopis i pokupila ga. Stidljivo se osmehnula i podigla ga da Daca vidi.

Mora da mi je lice postalo crveno dok je moj um pokušavao da izmisli objašnjenje. Na moje olakšanje, ništa nije bilo potrebno. Obe devojke su se pogledale kao da dele neku privatnu poruku. Onda se Vesna okrenula prema meni i rekla: „Pa, svakako je lepo videti da ne razmišljaš uvek samo o poslu.“ Uz to je bacila magazin na zadnje sedište i ja sam pokrenuo motor.

***

Sledećeg dana nas troje smo se vratili redovnoj rutini i nisam više razmišljao o incidentu. Uz njihovu neprocenjivu pomoć, izveštaj je završen dan ranije i predstavljen potpredsednici. Kada me je nazvala sledećeg dana, trebalo je da mi kaže da je moja prezentacija bila ogroman uspeh. Bila je izuzetno zadovoljna mojim učinkom i predvidela je da će moja budućnost u kompaniji biti veoma duga i profitabilna.

Možete zamisliti moje ushićenje kad sam spustio slušalicu i seo u stolicu uz okretanje sa rukama sklopljenim iza glave. Da, stvari su se odvijale sasvim dobro. Naravno, takođe sam shvatio da moram da podelim svoju sreću sa Dajanom i Dacom. Bez njihovog lojalnog truda, moj uspeh ne bi bio moguć.

Tako sam te noći na putu kući svratio u obližnju cvećaru. Naručio sam svakoj desetak crvenih ruža i dao instrukcije kuriru da ih isporuči u kancelariju rano sledećeg jutra. Ubrzo posle devet, devojke su uletele u moju kancelariju, svaka od njih blistala dok je držala svoje bukete slatkog mirisnog cveća. Pre nego što su uspeli da izgovore ijednu reč, ustao sam i svakoj dao belu kovertu u kojoj su bili bonus čekovi. Bile su potpuno iznenađene.

„To je zato što ste dve najbolje sekretarice koje je menadžer ikada imao“, objasnio sam srećno.

„Ohhhh“, uzviknula je Danijela dok se impulsivno nagnula bliže i poljubila me u obraz. „Tako si divan.“

„Najbolji šef ikada,“ oglasila se Vesna, gledajući me sa osmehom. „Moraćemo da pronađemo neki poseban način da vam se zahvalimo“, dodala je sa nestašnim sjajem u očima.

„Samo nastavite sa odličnim radom. To je sve što mi treba.“

Dok su izlazile i mirisale ruže, po milioniti put sam bio zapanjen koliko sam zaista srećan što ih imam u svom timu. Dok sam izlazio iz lifta sledećeg jutra, dočekao me prizor koji će garantovano zagrejati krv svakog čoveka koji je navršio pubertet. Sa strane njenog stola stajala je Danijela. Bila je savijena, razdvojenih nogu, prevlačeći ruke preko svojih nogu obloženih prozirnim najlonom.

Čarape su bile crne sa šavovima pozadi. Nosila je kratku sivu suknju koja je grlila bokove sa širokim, crnim kožnim kaišem i blistavu snežno belu košulju koja je savršeno suprotstavljala njenu preplanulu zlatnu kožu. Konačno, odeća koja je privukla moju posebnu pažnju bile su njene cipele. Bile su to seksi crne cipele sa štiklama. Upravo su te cipele savijale njene pune listove i tako naglašavale njenu zastrašujuću lepotu. Ugledavši me preko ramena, nastavila je da mazi čarape i nevino me pozdravila.

„Dobro jutro šefe. Izgleda da će biti sjajan dan.“

Tada se Vesna pojavila iza ugla noseći gomilu fascikli i znao sam da sam u velikoj nevolji. Bila je obučena skoro kao Daca, jedina razlika u tome što je njena bluza bila svetlo plava, a oko vrata je nosila divnu ogrlicu. Osim toga, bila je obučena u zlobne visoke potpetice, čarape i veoma usku suknju koja joj je ljuljala bokove dok je hodala.

Rekao sam da neću mešatri posao i zadovoljstvo, ali tada sam izgubio svu kontrolu.

„Sedi šefe.“ – reče Daca i smesti me u stolicu.

Tada joj je prišla i Vesna i na moje poptuno iznenađenje – počele su da jedna drugoj skisaju odeću! Usled bolne erekcije, otkopčao sam pantalone i bez srama počeo da drkam kurac dok su se njih dve skidale i pogledima obletale moj ud, oblizujući usne. sekretarice mu sisaju kurac

Sav profesionalizam je bio bačen kroz prozor, a moje dve sekretarice su pale na kolena. Samo u svojim čarapama i štiklama, one su počele rukama i ustima da obrađuju moju kitu, povremeno pljujući na njega i nabijajući ga duboko u grlo. Bile su toliko sinhrone da nisam imao ni mrvicu sumnje da su ovo radile i pre, i to mnogo puta.

„Jebeno si ukusan… uhhh kako je tvrd… jel voliš naše noge šefe.. kako ću da sednem na ovaj prelep kurac…“ – obasipale su me prljavim rečima i sisale mi kurac.

Bio sam na ivici i morao sam ih prekinuti! Namestio sam je obe na svoj radni sto i nabio se prvo u Dacinu, a posle par udara sam prešao u Vesninu pičku i počeo naizmenično da ih tucam! Vrištale su a nisu se ni libile da se međusobno ljube kako bi me dodatno napalili dok sam iz razvaljivao pičke.

Bili smo opasno glasni ali me nije bilo briga. Bio sam van sebe, bio sam potpuno opčinjen sa ove dve sekretarice i želeo sam da ih imam! Nisam se zaustavio sve do pre svršavanja kada sam ih povukao za kosu i počeo da im prskam spermom po licima. Osmeh nisu skidale sa lice iako su obe bile prekrivene sluzavom tečnošću.

Iscrpljen, pao sam u stolicu i gledao ih kako musave i gologuze uzdišu u post orgazmičkom zadovoljstvu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 8 Prosek: 4.4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!