supruga strapon pegging

Desilo se sasvim slučajno (pegging)

Upoznavanje Srbija

„Nije tako lako kao što izgleda, a?“ Rekao sam sa osmehom koji moja žena nije mogla da vidi ali ga je sigurno osetila.

„Kako god“, uzdahnula mi je Maja u vrat. „Ja ću.“

***

Ležali smo u krevetu na boku, dobra stara poza kašike. Kao bračni par, za održavanje zdravog seksualnog života ključno je znati šta funkcioniše, a šta ne. Ako nije pokvareno, nemojte popravljati. Dakle, ako želim da nateram svoju ženu da svrši, bez obzira na to koliko dugo to radimo ili koji položaj pokušavamo, stavim je na bok, uđem u nju i desnom rukom trljam njen klitoris. To daje rezultate. Svaki put.

Na taj način uvek mogu da znam kada je blizu jer će me uhvatiti za guzu i povući me čvršće i bliže. Ući ću duboko, moja ruka je još uvek masira, i ubrzo počinje grčeviti orgazam, upotpunjen trzanjem nogu, tragovima noktiju koji se vuku po mojoj zadnjici, a njeni sokovi teku niz moj kurac i jaja.

Ona je u omamljenosti i ide kuda je moji kukovi vode. Češće je to jednostavno kotrljanje, usmeravanje licem prema dole na krevet, njeno dupe viri prema nebu dok se ja podižem na vrh. Ponekad joj povučem kosu. Ponekad nanesem crvenu boju na njene punačke guzove. Potezi su duboki i dugi dok ne postanu kratki i brzi i to je otprilike sve što je potrebno za tako mokru i tako usku pičku. kašikanje poza sex

Ranije sam je obaveštavao sam da svršavam sve dok mi Maja nije rekla da zvučim smešno. Uvek je znala kada svršavam. Mogla je to osetiti. Nisu reči bile potrebne. E uglavnom to je poza u kojoj smo bili kada smo došli u ovu situaciju. Pod pritiskom vremena, ali i dalje željni rezultata. Nije bilo dovoljno vremena ni za adekvatnu predigru pa je Maja insistirala da samo upotrebim lubrikant i požurim.

„Potreban si mi u sebi, odmah jebote.“ Pozivno je mrdnula svojim golim dupetom. Bikini linije odvajale su preplanulu kožu koju je svako mogao da vidi od neokaljanog terena koji je samo meni bio poznat. Iscedio sam previše maziva na moj već pulsirajući penis i pritisnuo se uz nju. Prošao je između njenih guzova kao kreditna kartica.

„O dušo, već si tako tvrd.“

„Spreman da budem u tebi.“

„Pa prestani da pričaš onda i jebi me.“

Kada mi se svideo ugao, povukao sam ruku i uhvatio njen kuk. Onda se to desilo. Nagnuo sam se i dok je moj kurac prodirao u nju, čuo sam one dve reči koje nijedan normalan momak ne želi da čuje.

„Pogrešna rupa jebote!“ Maja je viknula sa mešavinom iznenađenja i nelagode.

„Stvarno?“

„Zar ne osetiš?!“

„Paaa… ne baš.“

„Pa jebote izvadi ga! Šta je sa tobom?“

Nisam imao dobar odgovor na to. Ali iz svega „lošeg“ se ponekada stvori i nešto dobro. To je bila situacija koja je započela naš pohod na analnu igru. Ali to nije sve, nije samo njeno dupe ostalo u igri. Počelo je kao prst tokom pušenja… pa dva. Petljali smo se sa analnim čepom dok nije postao normalnost.

Strap-on je bio prirodni napredak. Počelo je skromno i raslo je. I tu zapravo započinjemo našu priču. Naša naga tela stisnuta zajedno. Maja se ugnezdila iza mene, pokušavajući da dotera najnovije i najveće oružje u svom arsenalu — dildo od 18cm boje mesa sa dva čvrsta testisa. Počeli smo sa mnom na leđima i sa nekoliko prstiju i puno maziva. Nakon malo vremena, smatrala je da sam spreman, udarila me je po levom guzu i rekla mi da se namestim na bok.

Sada, dok sam gledao unazad preko svog ramena, gledao sam kako se Maja muči da savije svoje telo pored mog da pronađe odgovarajući ugao za umetanje. Koža ispod crnih kaiševa njenog pojasa i dalje je sijala čak i u mraku. Ispružio sam ruku i petljao oko njenog lažnog kurca. Odbila mi je ruku.

„Bež tamo.“

„Samo pokušavam da pomognem.“

„Hoćeš da pomogneš, gurni zadnjicu gore.“ Potapšala me je po leđima.

Pokušao sam da učinim svoje dupe što je moguće prijemčivijim. Moj penis je poskakivao u repozicioniranju kao da me podseća da je još uvek tu. Počeo sam lagano da ga milujem.

„Uspeću…“- hrabrila je sama sebe.

Povukla mi je ruku i položila je ispred mene. Lišen svih obaveza, sklopio sam ruke i zagledao se u noćni stočić. Iščekivanje mi je stvaralo leptire u stomaku. Maja se vratila na posao, podešavajući ugao kaiša i podižući kukove. Osetio sam dno njene karlice uz sebe. Uzbudio sam se od uzbuđenja. Pritisnula se napred.

„Kakav je osećaj dušo?“ Maja je disala o moj vrat.

„Nisi još unutra.“

„Čekaj šta?“ Njeni blagi udarci su prestali.

„Između butina si mi.“

„Ozbiljno?“

„Da.“ Sagnuo sam se i razigrano povukao vrh falusa. „Ja bih stavio još malo podmazivanja.“

Maja se povukla i potražila lubrikant. „Kako dođavola da znam da je unutra?“

„Osetićeš.“

„Ali kako?“

Pogledao sam unazad da bih je uhvatio kako poliva dildo mazivom, a zatim ga širi po celoj dužini dugim potezima. Leptiri su se kovitlali.

„Daj mi neki znak.“

„Šta da radim?“

„Pa ispusti zvuk. To je obično prilično dobar pokazatelj.“

Još jednom sam se napeo dok se njeno telo pritiskalo uz moje. Osetio sam kako mi se njen remen susreće s guzovima i bez napora klizi niz njih. Ona se povukla. Opustio sam se i čekao njeno sledeće poteze. Onda je jednim pokretom ušla u mene i ukrala svaki privid daha koji sam imao. Usta su mi se otvorila dok je moja žena pritiskala dalje.

Moja gornja noga se sklupčala i ruke su mi se borile da zgrabe bilo šta što bi me sprečilo da levitiram iznad kreveta. Bol je bio isečak vremena, obavijen žurbom kada me je ispunila. Prvobitni udar njenog ulaska u mene ustupio je mesto naizgled beskrajnoj euforiji dubine. Tek kada je osećaj produbljivanja prestao, konačno sam uzdahnuo. Bio je to zvučni egzalt bola i zadovoljstva spojenog u jedan skoro orgazmičan zvuk. Ubrzo je to prešlo u reči. „Jebi me.“

Suptilan potez je poslao udarne talase u moje nožne prste i otežano disanje. Jednostavno je bila usidrena u meni, dozvoljavajući da me obim njenog kaiša rastegne. Moji prsti su se hvatali za čaršave.

„Tako je… velik.“

Proleteo sam kroz talase zadovoljstva. „Sada znaš kako se ja osećam“, rekla je stidljivo. supruga strapon pegging

Njena ruka je pritisnula moj kuk i osetio sam kako je kaiš počeo da beži. Stenjao sam svakim centimetrom. Ona je odredila tempo. Ritmični pokreti nikada nisu zaronili previše u mene dok sam grozničavo pokušavao da shvatim njen ritam. Bilo je beskorisno. Odstupanje od jednog centimetra u bilo kom pravcu ili suptilna pauza ostavilo me je da dahćem i preklinjem za još. Pokušao sam da ukradem pogled. Njeni kukovi su se ljuljali sa metodičnom preciznošću i upornošću.

Njena ruka na mom kuku me je umirila dok je njen pogled bio usmeren nadole. Divila se svom radu i uživala u svakom trenu. Grickala je prokletu usnu kada me je uhvatila kako gledam. Uzela je moju kosu u svoju šaku i bila je gruba.

„Sviđa ti se to dušo?“

„O jebote, tako je dobar osećaj.“

„Tako si prokleto uzak.“

„Jel jesam?“

„Ufffff. Osećam se kao da bi mi mogao oduzeti ovu stvar.“

Poput lukavog čarobnjaka za seks, tempirala je svoje udarce tako da odgovaraju njenom psovanju, pa kada je rekla ‘oduzeti’, gurala je tako jako da mi se noga trzala. Maja se zakikotala i ošamarila me. Njen osmeh je bio opipljiv. Opet me je udarila po guzici — ovaj put sa malo više autoriteta.

„Šta da kažem, brzo učim.“ Na reč ‘brzo’ zaletela se dublje. Mnogo dublje. Stenjanje nije prestalo kada je to učinila jer se jednostavno povukla i uradila to ponovo, ovaj put sporije, a zatim sledeći put brže i sledeći put isto tako brzo. Očajnički sam pokušavao da umirim disanje dok se juriš nastavio.

„To je to dragi. Uzmi ceo ovaj kurac.“ – i tada je uhvatila moju kurčinu i počela da je muze

„Ohhhhh!“

„Oh, da dušo. Želiš me dublje.“ To nije bilo pitanje, ali sam uzdahnuo DA. „Želiš da svršiš dušo?“ Opet nije bilo pitanje i ionako nisam mogao da odgovorim jer je bilo prekasno. Eksplodirao sam. Ogromni mlaz sperme je sleteo na posteljinu pored mene dok sam je hvatao za dupe i držao je na mestu, a ona me je nemilosrdno milovala i šaputala mi još instrukcija na uho koje nisam mogao da čujem ili razumem jer moja čula nisu mogla da rade usred takvog ushićenja. supruga ga jaše strapon pegging

Dok su poslednje kapi curile iz mog kurca, pustio sam njeno dupe i potonuo na krevet kao da sam upravo završio 12-satnu smenu u rudniku uglja. Moja greška je bila što sam mislio da je gotovo. Njeni bokovi su me pritisnuli. Upravlja sa mnom. Nisam mogao da se borim protiv toga jer nisam imao želju, pa sam podlegao njenim tihim uputstvima i sa njom još uvek u meni prevrnuo se i legao u lokvicu moje sperme – čaršavi su se lepili za moj stomak poput očajnog ljubavnika.

Maja se popela na mene i, jednom rukom postavljenom na sredini mojih leđa, pritisnula se dublje. Odavno sam se odrekao svake uzdržanosti i muških stigmi i vrištao sam pri svakom udaru. Lažni testisi na kaišu su se svaki put zabili o mene. Onda su sleteli na moje dupe i ostali na mestu. Bila je potpuno potopljena u mene. Podigao sam svoje dupe naviše, očajnički želeći da dodam bilo šta što bi je dovelo dublje. Silikonska kesa je pritisnula jače.

„Ohhhhh!“ Njeni kukovi su počeli da se okreću. Mali krugovi, ali njen strap-on je nekako uspevao da uđe još dublje. Povećala se težina njene ruke na mojim leđima. Njeni kukovi su bili sve samo ne vezani za mene. Koristila je kaiš kao svoj lični masažer za klitoris. Moje dupe je bilo kolateralna šteta. Majini jauci su postajali jasniji. Brži. Glasniji. Čvrsto mi je udarila po guzici, a ja sam obema rukama pružio leđa i uhvatio se za dupe – ostavivši me licem nadole sa prigušenim stenjanjem.

Jeza je prošla našim telima. Počelo je sa Majom dok je vikala i cvilila svoj nepogrešivi orgazam koji je prožimao strap-on i uranjao duboko u mene dok nisam ponovo stenjao i mahnito pokušavao da pronađem dah. Svaki trzaj. Svaki grč. Svaki jauk. Kao da električna energija juri našim telima. A onda je nestalo struje i bilo je tiho i mračno.

Maja me je pritisnula rukama i potpuno se uklonila dok sam poslednji put dahtao. Osetio sam kako se srušila na krevet pored mene. Nije bilo reči pa niko od nas nije pokušao da ih dozove. Naše orkestrirano disanje popunilo je prazninu. Konačno sam smogao snagu da se podignem iz lepljivosti.

Otkotrljao sam se prema njoj. Bila je na leđima, dahtala i zurila u ventilator na plafonu. Uvukao sam je kao malu kašiku kakva je nekada bila. Naša tela su se zalepila zajedno. Njen lažni penis je odskočio i odjeknuo pre nego što se smestio u fiksni položaj.

Bio je u istom položaju kada smo se probudili.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 15 Prosek: 4.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!