puši kurac sa povezom na očima

Vezana, raskrečena, deljena…

Upoznavanje Srbija

Drhtala je dok je ležala na krevetu, gola i potpuno otkrivena. Njene misli su jurcale sto na sat, ne znajući šta će se dogoditi. Osećaj straha i uzbuđenja borili su se za prvu poziciju. Stalno je govorila sebi da se opusti i da uživa u svakom trenutku. Alkohol je pomogao. Ali vazduh joj je i dalje bio hladan na koži. Ništa se nije moglo učiniti u vezi s tim jer su joj ruke bile vezane za okvir kreveta. Povez za oči je samo pojačao njena druga čula.

Nije mogla da veruje da je zaista pristala na ovo, ali je verovala svom mužu i znala je da on samo želi da joj ugodi. Pitanje je kako će to da uradi. Po zvukovima koje je ispuštao dok se kretao po prostoriji, odgovor je uskoro stigao. Njene bradavice su se stvrdnule dok je razmišljala o mogućnostima i slušanje erotskih priča koje joj je ranije čitao izazvalo je nalet senzacije u njenom donjem delu stomaka i klitorisu.

Mogla je da oseti kako njeni sokovi počinju da cure i znala je da će biti spremna za sve što se dogodi. Čula je šapat: „Stvari će uskoro postati veoma zanimljive. Samo lezi i uživaj“, rekao je njen suprug. Sledeće ga je čula kako razgovara sa nekim. Bože dragi, pomislila je. Pozvao je nekog drugog u ovu prljavu seksualnu igru. Ili možda samo želi da mislim da jeste, pomislila je.

Nije smela da priča pa nije mogla ni da pita. Odjednom je osetila ruku na svojoj butini. Nije mogla da kaže da li joj je taj dodir poznat ili ne. Toliko stvari joj je jurilo po glavi – kako je on ovo namestio? Kako on zna da li je bezbedno ako je pozvao drugu osobu? Šta ako je to neko koga poznajem? Ali shvatila je da ako dozvoli svojim mislima da prevladaju, neće uživati u onome što dolazi.

Ruka na njenoj nozi je počela da se pomera naviše. Ubrzo je nežno milovao njenu picu i ljubio unutrašnju stranu butina. Otvorila je noge kako bi mu dala do znanja da može da nastavi kako god hoće sa njom. Ubrzo je postalo očigledno šta je on zaista želeo kada je počeo da guta njen klitoris i potom polako ga ližući gore-dole. liže supruginu pičku povez na očima

Njegovi prsti su našli svoj put u njenu pičku dok je njegov jezik radio svoju magiju. Pitala se da li će uraditi jednu od njenih omiljenih stvari i ubrzo je bila nagrađena odgovorom jer je njegov jezik zamenio prste i ušao što je više mogao u njen topli tunel. On ju je bukvalno tucao jezikom dok je istovremeno milovao njen klitoris. Ovaj čovek je imao talente i bilo je očigledno da uživa u onome što radi.

Mogla je da oseti kako se orgazam počinje graditi. U tom ritmu, neće joj trebati puno vremena. Međutim, odjednom je osetila dve druge ruke koje joj masiraju grudi i igraju se njenim bradavicama. Oduvek se pitala kako bi bilo da je dvoje muškaraca ili više njih dovodu do orgazma. Bila je to jedna od fantazija kojima se prepustila dok je masturbirala. Sada se to dešavalo i osećaj je bio apsolutno neverovatan dok je popuštala intenzivnim osećanjima koja su se nagomilavala u njenom klitorisu.

Njen orgazam je eksplodirao i osetila je kako joj se pica steže oko tog divnog, topolog jezika. Ublažio je dodire na njenom klitorisu, ali je nastavio sa pokretima dok je osećala da se još jedan gradi. Volela je kada je drugi orgazam udari odmah posle svog prethodnika, sa osećanjem čistog blaženstva. Podsticala ga je da ide jače dok mu je gurala kukove u lice i ruku. Nije mogla misliti ni na šta osim na osećaj da je na vrhuncu orgazma i da poželi da traje duže od minute.

Ruke na njenim grudima nastavile su sa svojom senzualnom masažom, pomažući da se vrhunac produži što je duže moguće. Kako su joj otkucaji srca i disanje usporili, pokušala je da se fokusira na te ruke. Jesu li bile od njenog muža? Ako ne, onda… ne, nije mogla da razmišlja o tome da postoji više od jedne osobe. Kako je počela postepeno da jenjava od orgazma, osetila je kretanje čoveka koji je zario jezik u nju. Pomerio se na njenu levu stranu i ona je osetila kako krevet popušta pred njegovom težinom dok se penjao.

Ruke su okrenule glavu prema njemu i ona je brzo shvatila šta on želi. Nije bilo šanse da je ovo njen muž. Glava njegovog penisa dok ju je očešao o njene usne osećala se drugačije – malo duža i možda malo deblja. Kliznula je jezikom preko tople kože, čineći je glatkom i vlažnom. Zastenjao je od zadovoljstva. Mogla je da oseti miris njegovog parfema. Bila je to lepa promena od njenog muža koji nije mario za te vrste jakih veštačkih mirisa. puši kurac sa povezom na očima

Alkohol koji je ranije konzumirala je pojačavao iskustvo dok je prijatno zujanje nastavilo da je obavija. Ubrzo je osetila kako joj ruke koje su bile na grudima pomeraju niz stomak i klize između njenih nogu. Još je bila mokra od orgazama. Želela je da može da vidi, ali možda je ovako još jača ekstaza.

Predivan penis u njenim ustima započeo je ritmičke pokrete dok je jezikom pritiskala na njega. Kretao se polako, očigledno uživajući u onome što se dešava. Nije znala kako, ali činilo se da je on sa svakim udarcem postajao sve tvrđi. Osetila je kako joj se ruke sa pičke pomeraju dalje i osetila je da joj se neko približava. Odjednom je još jedan tvrdi penis našao svoj put u nju. Raširila je noge i savila kolena da pozdravi ovaj iznenadni upad. Ovo je bez sumnje bilo najneverovatnije seksualno iskustvo u njenom životu; osećajući veliki, tvrdi penis u njenoj pički dok joj je još jedan punio željna usta. ortak i muž je tucaju

Obično bi je stimulacija klitorisa dovela do vrhunca, ali je bila prilično sigurna da će svršiti ponovo čak i bez nje. Kurac u njenoj pički zabijao se sve jače i jače. Nije se mogla zasititi. Kurac u ustima joj se nabijao u grlo i gubila je vazduh, ali nije marila. Osetila je kako joj dva seta ruku počinju da masiraju grudi, nežno kotrljajući njene bradavice prstima. To je bilo dovoljno da je gurne preko ivice.

Njeni klimaktični krici imali su očigledan efekat na dva penisa u njoj. Čovek u njenim ustima izvukao je svoj kurac i ona je mogla da oseti kako joj potoci njegove tople sperme udaraju o grudi i lice dok je on stenjao. Čovek u njenoj pički držao joj je noge rukama i pucao svoje seme u nju. Nije mogla da veruje da se to upravo dogodilo.

Toplu spermu raširila je po grudima dok su muškarci svojim komentarima pokazivali zadovoljstvo. „O da dušo“, čula je svog muža kako govori.

„Jebeno je dobra.“ Drugi muškarac rekao je, i dodao da nikada nije video nešto tako seksi. Njihove komplimente je prihvatala sa zamišljenim osmehom. Možda će se jednog dana i sama uveriti u sve, samo ako bude bila dovoljno hrabra da skine povez sa očiju.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 10 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!