vrhunska gay trojka

Susret posle 10 Godina (gay)

Upoznavanje Srbija

E-mail je bio iznenađenje za mene. Aleks, drug iz srednje škole i sa fakulteta, želeo je da se okupimo posle deset godina. Aleks je bio jedan od mojih najboljih prijatelja i nisam se čuo s njim otkako sam otišao da radim kao pilot na drugi kraj države, a on je bio zaposlen u filmskoj industriji. Razišli ​​smo se u ne baš sjajnom raspoloženju kada je „izašao“ i izrazio svoja osećanja prema meni.

Uspaničio sam se. Bio sam zainteresovan, ali moji pilotski snovi i ozbiljna veza nisu išli ruku pod ruku. Nažalost, karijera mi je u međuvremenu propala a imao sam i jedan neuspeli brak iza sebe. Aleks je kontaktirao mog oca i dobio moje kontakt informacije. Pozvao me je na produženi vikend kod njega na vikendici na moru.

Bio sam nervozan, ali me je ubedio da dođem kako bismo mogli da se setimo starih dana, ali je to bila dobra prilika i za mene da se izvinim što sam bio kukavica. Aleks me je pokupio na aerodromu sa svojim partnerom Filipom. Aleks je izgledao odlično, plava kosa, plave oči, još uvek u odličnoj formi. Filip je takođe imao plavu kosu i plave oči, mada malo mršaviji.

Zagrlio sam Aleksa nervozno. Razmenili smo uobičajene dosadne formalne reči i krenuli ka njegovoj velikoj kući na plaži sa 5 spavaćih soba i prekrasnim pogledom. To nije bila mala vikendica kako sam zamišljao.. ovo je bila prava vila. Filip je napravio nekoliko koktela i preselili smo se u kuhinju.

„Slomio si mi srce tada“, rekao je Aleks nakon što se Filip povukao iz vidokruga.

„Znam“, odgovorio sam stidljivo, „od tada me to proganja.“

„Stvarno?“ reče Aleks sa dozom iznenađenja.

„Da, bio sam kukavica“, rekao sam.

„Ma ne busi tako strog prema sebi“, uzvratio je Aleks.

„Ali to je istina“, rekao sam, „ali verovatno nisam bio spreman ni zreo za vezu. Oženio sam se nekoliko godina kasnije i to je bila katastrofa. Bila je to jebena katastrofa“, nastavio sam, „a onda su nailazili kratkoročni periodi za jebanje i veze za jednu noć.“

„Zvuči prilično usamljeno i depresivno“, dodao je Aleks.

„Da“, rekao sam, „uživao sam u poslu dodupe.“

„Bar si to imao“ Aleks je odgovorio. „Pa šta se sada dešava?“

„Rad u privatnom sektoru“, rekao sam, „videćemo šta će mi posle toga doći u privatnom životu.“

„Zvučiš pomalo izgubljeno“, uzvrati Aleks.

„To je možda istina“, odgovorio sam, „Izgleda da je Filip dobar ulov.“

„On je sjajan partner i on je jebena seks mašina.“

„Zvuči kao pun pogodak.“ Rekao sam: „Nadam se da ću i ja naći nekog takvog jednog dana.“

„Ne moraš toliko da tražiš“, odgovorio je Aleks dok je stavljao ruku na moju butinu, nežno je milujući.

„Šta to treba da znači?“ Nervozno sam uzvratio, telo mi je malo zadrhtalo dok je njegova ruka očešala moje međunožje i zadržala se tamo sekund-dve.

„Filip i ja imamo dogovor“, rekao je Aleks. „Mi smo u otvorenoj vezi, možemo da se viđamo sa drugim ljudima i možda će biti zainteresovan za dodavanje trećeg momka sa punim radnim vremenom.“

„Ha?“ on mi se približavao i postavio vlažan, vruć poljubac koji sam mu željno uzvratio.

„Opa, opa“ čuo sam kako Filip sarkastično komentariše dok je ulazio u prostoriju, „Nisi gubio vreme dušo.“

Ustao sam dok je Aleks išao za mnom, hvatajući me, a njegove ruke su me čvrsto držale. „Znam da želiš da me probaš“, rekao je Aleks, „da osetiš šta si propustio.“ Ušao je agresivno i poljubio me jače dok su mi ruke otkopčavale košulju. Filip mi je prišao otpozadi, održavajući moju ravnotežu dok je Aleks nastavio da me ljubi, a ruke su mu prilazile mom pojasu. Osetio sam kako me Filipove ruke nežno miluju po leđima.

„Ne znam da li sam spreman“, rekao sam između dubokih udisaja.

„Znam da jesi“, rekao je Aleks dok je oslobađao moj potpuno uspravan kurac.

Aleks je završio sa skidanjem mene, a Filip me je povukao do sofe. I dalje je bio iza mene, njegove ruke su me još pipale, a usta su mi grickala vrat. Pogledao sam dole i video Aleksa kako se divi mom natečenom kurcu. Počeo je da trči jezikom gore-dole po celoj dužini, a ja sam uzbuđeno uzdahnuo.

Filipove ruke su se pomerile do mojih grudi i počeo je lagano da me štipa za bradavice dok je Aleks uzeo ceo moj kurac u svoja usta, držeći ga tamo. Tresao sam se dok se njegov jezik vrteo oko mene. Počeo je polako da klacka gore-dole, dajući stručno pušenje i posvećujući mi punu pažnju. Odvajao je vreme i uživao u trenutku za kojim smo oboje čeznuli.sisanje kurca gay

Filip je nastavio da pomera ruke oko mog tela i mogao sam da osetim njegov kurac kroz pantalone dok mi je nežno pritiskao dupe. Aleks je nastavio da ide polako, zbog čega sam još više želeo da se oslobodim. Pokušao sam da ga zabijem grublje u usta, ali Filip me je držao na mestu. Činilo se da sporo puši namerno, pošto bi me Aleks doveo do provalije samo da bi me tamo zadržao.

Bilo je to božansko mučenje, moje telo je želelo da se oslobodi, ali sam previše uživao u trenutku da bi se završilo. Aleks nikada nije prekinuo kontakt očima, gledajući duboko u moje oči sa strašću za koju nisam mislio da je moguće. Moje telo je počelo da se grči, vrhunac je bio neizbežan i Aleks je činio sve što je mogao da ga odloži, čineći ga još intenzivnijim.

Konačno sam osetio da je to to. Ispustio sam glasno stenjanje kada sam konačno krenuo da ispuštam svoju spermu u Aleksova usta koja su čekala. Progutao je svo to blago i pomogao mi da siđem sa vrha ekstaze.

Svi smo bili mirni na trenutak pre nego što mi je Aleks dao još jedan dubok poljubac, a zatim prešao na Filipa. Oboje su ustali i počeli da se ljube i da se brzo skidaju. Njihova usta su ostala zaključana u sve dok nisu bili potpuno goli. Aleks je kleknuo ispred Filipa i počeo da mu neuredno, bezobzirno puši kurac.

Filip je stenjao dok je Aleks radio njemu što i meni malo pre. Primetio sam da je Aleks otvarao fioku na krajnjem stolu i izvukao mazivo. Dok je gutao Filipovu ogromnu muškost, počeo je da se pipa po guzi, mazajući svoj anus. Filip se konačno sagnuo i otkotrljao Aleksa na sve četiri, dok mu dupe nije bilo podignuto u vazduh, čekajući kurac.

Filip je polako prelazio glavom svog penisa gore-dole po Aleksovoj guzi, a zatim je zadirkivao anus polako uvlačeći i povlačeći se. „Ne zadirkuj me“ Aleks je molio, „Želim da me jako jebeš!“ Filip se tada zabio celom dužinom u Aleksovo dupe dok je on vrištao „DAAAAA!“ Filip je počeo da pumpa, ulazeći duboko i snažno.

Aleks je stenjao kad smo uspostavili kontakt očima. Filip je pogledao u moju stranu i namignuo mi je ne prestajući da iskusno, majstorski jebe mog starog prijatelja. Primetio sam da mi je kurac ponovo počeo da se stvrdnjava i bio sam primoran da se preselim do Aleksa, ljubeći ga i prelazeći ustima preko njegovog tela dok sam osećao Filipove udare.

Filip je počeo da ga jebe sve jače i brže, pa sam mogao da primetim da se približava vrhuncu. Aleksovi jauci i uzbuđeni vriskovi postali su prigušeni njegovim teškim disanjem dok ga je Filip uhvatio za kukove radi bolje kontrole. Filip je konačno dostigao tačku preloma, stenjajući i grcajući dok je izvlačio kurac iz Aleksovog dupeta i bacao svoje seme na guzu i leđa. vrhunska gay trojka

Filip se srušio na pod dok sam duboko poljubio Aleksa koji se prevrnuo na leđa, privukao me je k sebi u misionarski položaj. „Tvoj red, veliki dečko!“ komandovao je dok su me njegove noge obavijale. Aleks je komandovao dok je pomerao dupe u bolju poziciju, „Želim te u sebi!“

Prošlo je deset godina kako sam maštao o ovome i konačno sam zabio kurac u svog drugara do kraja. Osjećaj njegovog anusa koji me je obavijao bio je neverovatan. Nisam oklevao i počeo sam da se zabijam u njega, dok sam se saginjao da ga ljubim. Aleks je pomerio kukove kako bi odgovarao mojim potiscima dok sam se uspravljao kako bih imao bolji prodor. Pojačao sam tempo kada sam video da Filip prilazi kreće da mu drka kurac.

Aleks je počeo da stenje dok je dobijao pažnju svojih dvoje ljubavnika. Nastavio sam da ga jebem dok sam gledao kako Filip poseže da uzme uzima Aleksov penis u usta. Ovo je izludelo Aleksa jer sam osetio kako se migolji ispod mene. Osetio sam kako se njegov sfinkter steže oko moje kite, bilo je jasno da je spreman da svrši.

Filip je uklonio usta i počeo da mu drka rukom. Aleksov penis je eksplodirao, svršavajući na svoje grudi stomak i na Filipovu ruku. Zatezanje mog kurca dovelo me do mog drugog vrhunca te noći, izvukao sam i isporučio svoje spermu na njegove grudi gde je njegov penis upravo odložio svoj teret.

Srušio sam se iscrpljen, dok smo se Aleks i ja mučili da dođemo do daha. Nekako sam znao da će to biti ono za čim sam čeznuo. Nisam više bio izgubljen. Nisam više bio depresivan. Bio sam na pravom mestu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 17 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!