ćaletova bivša mu ga sisa

Ćaletova Bivša Riba

Upoznavanje Srbija

Kada je Luka došao kući kasno i pijan jedne noći posle žurke u centru grada, zaboravio je da Sneža spava u njegovoj sobi i da mu je dodeljen kauč u kancelariji njegovih roditelja. Nije se ni sećao kada je ušao i kada se onesvestio na levoj strani kreveta. Sneža je bila bivša devojka njegovog oca još iz srednjoškolskih dana.

Nepotrebno je reći da je njegova mama bila manje nego oduševljena saznanjem da je njegov tata ponovo naleteo na nju na poslovnom putu, a i njih dve su se znale iz viđenja iz mlađih dana. Još manje je bila oduševljena kada joj je suprug rekao da će ista ta prijateljica biti njihov gost na par dana. Naravno da večera nije prošla bez blagih tenzija. Takođe nije pomoglo ni to što je Snežina gusta, plava kosa i dalje bila bujna i divna, i što je imala figuru o kojoj je Lukina mama mogla samo da sanja. Sa svojih 50+ godina, ona je zaista bila melem za oči

Luka se probudio kada je zora provirila kroz prozor i prevrnuo se na drugu stranu, ali tek tada je shvatio da je tatina devojka iz srednje škole ležala i spavala pored njega, a noge su im se dodirivale. Budilnik mu je zazvonio u glavi i oči su mu se širom otvorile, ali se nije pomerio da je ne probudi.

Tada je primetio da je njen gornji deo satenske pidžame bio delimično otvoren, dajući mu dobar pogled na njenu golu levu dojku. Luku je to oduševilo. Ležao je i zurio u nju sve dok ponovo nije shvatio gde se nalazi i uspaničio se. Iskliznuo je iz kreveta što je moguće opreznije i na vrhovima prstiju prišao vratima još uvek pijan od prethodne noći. Iza sebe je čuo kako se pomera i brzo je otvorio vrata i izašao, zatvarajući ih pažljivo.

Odatle je otišao u kancelariju i pokušao da ponovo zaspi. Još uvek je bilo veoma rano. Njegovi roditelji još nisu ustali za posao, pa nisu primetili njegovo odsustvo sa kauča. Zatvorio je oči i navukao ćebe preko sebe. Zatvorio je oči, ali kada je to uradio, sve što je mogao da zamisli bile su Snežine gole grudi.

Ponovo je otvorio oči i shvatio da ne može da spava, pa je rasvukao pantalone ispod pokrivača i posegnuo dole da ga izdrka. Zamišljao je da je ostao u sobi i da je dodirnuo njenu dojku. Zamišljao je da se probudila nasmejana, govoreći mu koliko liči na svog oca kada je bio njegovih godina. Konačno je svršio zamišljajući sebe kako prska po njenim golim grudima i licu, a odatle je mogao da zaspi, uprkos ogromnoj mokroj mrlji u donjem vešu. drka kurac na tatinu devojku

Probudio se negde oko podneva, pitajući se šta da radi. Ležao je na kauču pola sata dok se konačno nije odlučio da se pretvara da se sinoć nije dogodilo. Obukao se i sišao dole da napravi doručak. Njegovi roditelji su bili na poslu, a ona je verovatno ionako već bila napolju na ručku sa starim prijateljima. Skuvao je kafu i spremao doručak, kada je čuo kako se kuhinjska vrata otvaraju iza njega.

„Dobro jutro“, reče blistav glas iza njega. „To je moj mali prijatelj za maženje.“

Luka se okrenuo i odmah mu je lice pocrvenelo. „Ja… izvini zbog toga, bio sam malo…“

„Pijan?“

„Da. Zapravo, fino pijan. Totalno sam zaboravio da si u mom krevetu…“

„U redu je, i ja sam nekada bila student, znam kakve su to žurke. Osim toga, to je tvoja soba.“

„Da… hvala što razumeš“, rekao je Luka, donekle mu je laknulo.

„Mogu li dobiti malo te kafe?“

„Naravno, posluži se.“

Završio je pravljenje doručka, otišao je do kuhinjskog stola i seo. Gledao ju je kako sipa kafu u šolju, a ona je prišla stolu i pridružila mu se. Nekako se nadao da neće prići, i dalje mu je bilo malo neprijatno i sve to, ali ona je to učinila pa je pokušao da započne razgovor.

„Čista, a?“

„Šta?“ reče ona sedajući. Naslonila je bradu na šaku i pogledala pravo u njega. Sada je bila našminkana i obučena za izlazak. Na sebi je imala bež top dekoltiran i dugu, crnu suknju. Bilo je nečega u načinu na koji se nosila što ju je činilo posebno seksi.

„Tvoja kafa. Piješ je čistu, gorku.“

„Mmm-hmm.“

Nastala je neprijatna pauza. Njeno samopouzdanje u toj tišini ga je učinilo još neprijatnijim.

„Mislio sam da ćeš već biti negde napolju… sa prijateljima i to“, rekao je konačno.

„Volim da spavam do kasno na odmoru.“

Nervozno se nasmejao. „I ja“, rekao je.

„Nervozan si.“

„Khm… Malo.“

„Zašto?“

„Pa, još uvek sam malo postiđen.“

„Nemoj biti. Bilo je nekako lepo imati društvo. Ne volim da spavam sama.“

„Stvarno? Pa drago mi je ako nisam smetao.“ Dovršio je svoj doručak i ustao.

„Sedi još malo sa mnom.“ I dalje je zurila u njega.

„Imam neka posla.“

„Samo još malo.“

„U redu“, rekao je, ali je i dalje stajao. „Hoćeš još kafe?“

„Dobro sam.“

„U redu“, rekao je, i dalje stojeći tamo u njenom pogledu.

„Opusti se Luka, nemoj biti tako nervozan.“

„Ali… način na koji me gledaš.“

Ona je ustala. „Da, buljim… izvini ali… Izgledaš isto kao tvoj otac u tvojim godinama.“

„Stvarno?

„Mmm-hmm.“ Prišla mu je sa ovim gladnim izrazom lica. Pokušao je da odstupi, ali nije mogao. „Ja izgledam drugačije nego tada, naravno“, rekla je stavljajući ruke oko njegovog vrata. „Ali ti si džentlmen i laskaćeš starici, zar ne?“

„Khm khm… da, mislim, izgledaš sjajno…“

„Ne govorim o tome.“ Nagnula se i počela da ga ljubi u vrat. Sisala ga je i lizala svuda po vratu dok je on skamenjen drhtao pod njenim dodirima. Nasmejala se dok je skidala gornji deo odeće i spuštala ga na pod. Liznula je usne dok je otkopčavajući grudnjak.

Uzeo je njene grudi u ruke i opipao, meseći ih rukama. Bradavice su bile savršene. Crvenkasto ružičaste snažno se ljuljale pod njegovim dodirom. Stavila je ruke oko njegovog struka i podigla mu majicu. Podigao je ruke da je lakše skine. Zatim ga je privila uza se tako da su njene gole grudi, bradavice poput kamenčića, izbočene, pritisnule njegova prsa. Poljubio ju je.

„Mmmm“, rekla je.

Uhvatio je rajsferšlus na njenoj suknji. Pomogla mu je da ga otkopča i ona je izašla iz nje. Nosila je plave, čipkane tange. Sećao se da mu je bilo čudno što i tako starija žena nosi tange. Kada je skinula suknju, raskopčala mu je pantalone i skinula ih, donji veš takođe. Pogledala je dole i uzela ga u ruke. I dalje je bio nervozan i samo napola tvrd.

„Oh, još je uspavan“, rekla je, klečeći.

Uzela ga je u usta i počela da ga sisa. Osetio je kako mu se kurac stvrdnjava u njenim ustima i ona ga uzima sve dublje i dublje. Nije bio toliko velik, oko 15cm, ali je bio prelep i nabrekao, solidnog obima. Onda je počeo da je jebe u usta, vrhom joj je svaki put dodirivao zadnji deo usta. ćaletova bivša mu ga sisa

„Oh, aaah“, rekao je, spremajući se da svrši. Odvojila se od njega i ustala. Svojom desnom rukom obavila je njegovu osovinu i nastavila da ga miluje, dok mu je kurac još uvek bio mokar od njene pljuvačke. „To je nešto što nikada nisam radila sa tvojim ocem“, osmehnula se ona.

„Nisi?“ pitao je ne znajući šta bi drugo bilo prikladno.

„To sam naučila tek kasnije.“ Poljubila ga je u usta.

„Da odemo u moju sobu? Mislim, u tvoju sobu? Mislim u sobu u kojoj si spavala?“

„Naša soba?“ nasmešila se. „Ona u koji si sinoć ušao pijan i opipao me?“

„Šta sam?“

„Ha, nema veze, ne ljutim se“, rekla mu je. „Umukni sada i uzmi me otpozadi ovde, na tepihu tvoje majke.“ Spustila se na sve četiri, dižući dupe u vazduh. Njene sise i stomak su joj visili. Gledala ga je dok se spuštao iza nje na kolena. Posegnuo je okolo i osetio njene sise. Zatim je pomerio ruke na njene bokove, zgrabio ih i privukao je k sebi, stavljajući glavu svog kurca na njen prorez.

„Jebi me žestoko!“ Uz to je gurnuo svoj kurac u nju i počeo da je jebe s leđa.

Bila je izuzetno mokra, ali ne mnogo zategnuta. Ipak, drhtaj mu je prošao kroz kičmu od osećaja njene tople pizde. „Aaah! Oh! oooo!“ zacvilila je dok je ulazio dublje. „Aaaaah!“ Počela je jače da uzvraća kukovima uz njegove udare. sin njenog bivšeg je jebe s guza

Vikali su naizmenično. Nakon još nekoliko minuta, ona je povikala i on je mogao da oseti kako se njena pica skuplja i postaje sve vlažnija oko njega dok je svršavala. Hteo je da je nastavi da je jebe, ali ona je pala na stomak. Uzeo ju je u naručje i oni su se otkotrljali na bok. Počeo je da se zabija, ruke mu se stisnule uz njene bokove.

„Mmmm, dobar si jebač.. kao i tvoj tata“, rekla je.

Tucao ju je sve dok nije bio pri ivici orgazma, i tada ga je pitala da li želi u nju ili na nju. Shvatio je da nikada ranije nije svršio sa ženom bez kondoma. Okrenuo se i počeo da drka. Pokazao je na njeno lice.

„Na mene dakle?“ Opet je imala onaj gladni pogled. Zatim je vrhom prošao niz njen stomak do proreza i pogledao je u oči. On je gurnuo svoj penis duboko u nju i pritisnuo se uz nju.

„Ne“, rekao je, zabijajući dublje,.

„Ah, aaaaa!“ Pustio je svoj teret u njenu picu! Nastavio je da polako ulazi i izlazi, zaintrigiran osećajem da je u vagini ispunjenoj spermom. Na trenutak je legao uz nju, odmarajući se. Poljubio ju je u usne i ona mu se nasmešila. Konačno se povukao. Pogledala je iza sebe na sat na mikrotalasnoj.

„Oh, jebote“, rekla je. „Kasnim na ručak sa bivšim dečkom tvoje mame.“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 24 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!