sisa kurac dečku svoje ćerke

Ćerkin Sladak Dečko

Upoznavanje Srbija

Svi aktreri priče su punoletni. Imena su promenjena. Ovo je moja ispovest koja želim da ostane zabeležena. Vaša Gospođa D.

Osobni oglasi

„Zašto mu se jebeno ne sviđam?“ Uzdahnula sam, zureći u sebe u ogledalu.

najlonke seksi carape stiklice

Moja crna haljina je bila pripijena uz moje obline ali nažalost, ona neće zaživeti na meni. Opet me je ispalio isti tip. Jebeni smrad ne može da se pojavi čak ni na deset minuta ili makar da me pozove da mi kaže da se neće pojaviti!

Mrmljala sam dok sam otkopčavala rajsferšlus na haljini i zurila u potpuno nove roze gaćice i grudnjak koji sam kupila za ovaj sastanak. Za sredovečnu ženu, majku, izgledala sam prilično dobro. Moj stomak je bio ravan kolko tolko, a moje sise nisu bile spuštene. Takođe, jednom nedeljno sam išla na depilaciju, tako da nije bilo dlačica nigde.

Povukla sam kosu gledajući svoje telo u ogledalu. Možda zato i nije došao; možda nisam dovoljno privlačna. Pustila sam svoju smeđu, skoro crnu kosu i posegnula iza sebe da otkopčam grudnjak kada sam začula neko komešanje iza sebe. Okrenula sam se skoro gubeći ravnotežu na svojim crvenim štiklama koje su se slagale sa mojom haljinom, i primetila dečka moje ćerke kako stoji i bulji u mene.

„Nikola!“ – proderala sam se.

„Gospođo D! Ja… izvinite!“ brzo se okrenuo i dalje stojeći pred otvorenim vratima.

„Šta radiš ovde? Znaš da Tina nije kući!“ uzviknula sam, boreći se da ponovo navučem haljinu.

„Nisam znao, tako mi je žao, molim vas nemojte joj reći!“ krenuo je da se okreće, ali ja sam brzo odbrusila: „Ne okreći se čoveče!“ Povukla sam rajsferšlus al sam ubrzo shvatila da se zaglavio.

„Nikola, šlic se zaglavio.“ Oklevajući se okrenuo i pogledao me.

Haljina mi je napola visila sa tela dok sam je jedva držala sa rukama iza leđa. Nervozno je obliznuo usne i upitao: „Želite li moju pomoć?“

„Da jebote“, zakolutala sam očima ni ne obazirući se što sam u afektu opsovala.

Ušao je u moju sobu i prišao mi. Ruke su mu bile tople kada su dodirnule otkrivenu kožu mojih leđa. Uvrnuo je tkaninu u rukama i nežno povukao cibzar. Namrštila sam se i promrmljala: „Pogrešno radiš.“

„Gde ste krenuli ovako doterani?“ upitao je, povlačeći rajsferšlus dalje.

„Ma na sastanku, ali me je ispalio.“

„Nikada ne bih ispalio stako lepu ženu“, rekao je.

Pogled gore u ogledalo pokazao mi je da je pocrveneo. Uspostavili smo kontakt očima u ogledalu, dok su njegove ruke još uvek bile na mojim leđima. Lagano sam se ugrizla za usnu i njegove oči su se spustile na taj pokret. Pomerio je ruke sa mojih leđa na moj stomak, privlačeći me nazad na svoje grudi. Ispustila sam kosu i on je počeo da me ljubi i liže po vratu. Brzo sam omotala ruke oko njegovog vrata, uživajući u osećaju. Prošlo je nekoliko trenutaka pre nego što sam se vratila u realnost i shvatila šta se dešava.

„Nikola! Šta je sa Tinom?!“

Zaustavio se i zastenjao uz moj vrat. „Gospođo D“, uzdahnuo mi je na uho, gladno i željno.

Rastopila sam se. Njegove ruke su kliznule sa mog stomaka na butine. „Ona ne mora da zna“, uveravao me je.

„Ali… znaćemo mi,“ slabašno sam protestovala dok su mu ruke klizile uz moja bedra, skupljajući svilenu haljinu u svojim rukama.

„Biće to naša mala tajna.“

„Ohhh, Bože“, odgovorila sam dok su se njegove ruke nalazile na tangama koje sam nosila.

„Tako si jebeno zgodna.“ – odlučio je i on da opsuje.

Samo sam zastenjala kao odgovor dok je prstima sklanjao tange s puta. Njegov kažiprst mi je okrznuo klitoris i osetila sam kako postajem sve vlažnija. Zadrhtala sam od njega i on je ponovo počeo da mi siše vrat. Bila sam opasno napaljena, iako sam bila svesna kolika je ovo greška i izdaja.

Oči su mu bile ispunjene požudom kada sam se okrenula prema njemu. Zgrabila ga za kragnu košulje, povukla sam njegova usta do svojih i gurnula svoj jezik unutra. Pokušao je još jednom da me zagrli, ali sam ga ja samo odgurnula i počeo da mu otkopčavam košulju. Kada se oslobodio košulje ja sam se povukla da mu pogledam grudi. Bože, bio je tako zgodan. Videla sam mu grudi na suncu nekoliko puta kada je bio sa mojom ćerkom pokraj bazena.

Prešla sam rukama niz njegova prsa do kopče za kaiš, vešto je otkopčavajući dok sam uperila pogled u njegove oči. Graciozno sam pala na kolena i on je zastenjao. Nasmejala sam se i povukla mu pantalone sa boksericama. Njegova erekcija se slobodno grčila ispred mog lica i ja sam nestrpljivo uzela vrh u usta.

Pročešljao je prste kroz moju kosu i uzdahnuo: „Tako si seksi… tako prelepa…“ sisa kurac dečku svoje ćerke

Uzela sam ga dublje u usta, jednom rukom obavivši njegove guzove, a drugom sam mu masirala testise. Njegovi prsti su zastali i uhvatili moju kosu. Polako je počeo da mi nabija kurac u usta. Stenjala sam oko njega, nadajući se da je shvatio da uživam u ovome. Uživala sam što kontroliše mene u seksualnom smislu. Provirila sam kroz trepavice i videla ga kako me gleda dole, smešeći se. Kada je progovorio, glas mu je bio hrapav, ali i dalje isti nevini, radoznali ton koji je oduvek imao: „Da li vam se to sviđa gospođo D?“

Još jednom sam zastenjala oko njega, zatvarajući oči dok me je konačno pustio da uzmem vazduha. Sa njegovim prstima i dalje u kosi, teško sam disala. Njegova ruka je uklonila moju sa njegovih jaja – potpuno sam zaboravila da sam ih zgrabila. Pomerio je prst ispod moje brade i naterao me da pogledam u njega. Nasmešio se, očigledno srećan što mi je lice pocrvenelo, a ja sam lagano dahtala.

„Igrajte se sa svojom pičkicom za mene, gospođo D.“ njegova ruka se savijala u mojoj kosi i ja sam se ugrizla za usnu pre nego što sam razdvojila noge. Poslušala sam ga i spustila ruku. Njegova čvrsta ruka u mojoj kosi me naterala da nastavim da gledam u njegovo lepo lice. Pomno je posmatrao moju ruku pa sam umočila prst između raširenih usmina i ispustila lagani jauk. Pročistio je grlo i činilo se da se lagano protresao pre nego što je dao instrukcije: „Trljajte klitoris gospođo D.“

Počela sam da ga trljam i njegov jezik je tada okružio oko njegovih usana. Iako sam samo nekoliko puta iskusila oral na sebi, prolazna pomisao da ovaj osamnaestogodišnji momak stavlja svoj ružičasti jezik u moju pičku, naterala me da postanem vlažnija i da brže pomeram prst.

„Da, baš tako“, ohrabrio se. „Trljaj tu soču, zrelu pičku za mene.“

Njegova ruka se neverovatno snažno stegla u mojoj kosi, dajući mi znak da se zaustavim. Ovaj momak je već znao sve moje slabosti. Pomilovao je levom rukom moj obraz i uzdahnuo: „Stvarno ste prelepi gospođo D.“

Prešao je rukom niz moja leđa i do mog dupeta. Grubo ga je zgrabio i iznenada me privukao uz sebe, zbog čega sam zacvilila od iznenađenja. Sa mojim rukama na njegovim grudima, njegova druga ruka je posegnula da me uhvati za drugi guz, a potom ga je i pljesnuo. Ispustio sam uzdah koji se završio jaukom.

„Uh, i to vam se sviđa?“ upitao je, i dalje mi šapućući u uho.

Moja unutrašnjost je zadrhtala dok sam brzo klimnula glavom. Opalio mi je još jedan šamar po guzici, zatim lagano me ugrizao za vrat i nastavio s sisanjem dok su mu ruke trljale i naizmenično me udarile po guzici nekoliko puta. Konačno je povukao usta sa mog vrata i šapnuo: „Moram da vas jebem. Lezite na krevet na sve četiri.“

Jeza mi je prolazila niz kičmu dok sam sledila njegova uputstva. Moje dupe je bilo visoko u vazduhu, čekajući ga. Kada je kleknuo na krevet iza mene, između mojih još uvek štiklama pokrivenih stopala, zaprepastio me je udarivši obema rukama po mojem dupetu. Zarila sam lice u čaršave, prigušivši jecaj.

Njegova desna ruka mi je raširila guzove i rekao je: „Niste svesni kako želim da vas jebem… tako lepo mirišete, tako ste napaljeni…“

Njegovi prsti koji su uronili u moju pičku iz koje je curilo. „Imate neverovatan ukus, gospođo D“, zastenjao je. Njegova leva ruka je bila na mom dupetu, a ja sam pretpostavila da je desna bila na njegovom kurcu. Otkucaji srca su mi se duplirali kada je vrh kurca postavio na moj ulaz. Zadržao se na trenutak, dozvoljavajući mi da se prilagodim njegovom prilično velikom kurcu.

„Tako jebeno uska“, promrmljao je.

Njegova ruka na mom dupetu se stisnula dok se polako izvlačio. Kada je u meni ostao samo vrh, gurnuo je kukove napred i ja sam ponovo počela da stenjem. Zaustavio se otprilike na pola puta i dao instrukcije: „Želim da čujem kako stenjete za mene.“

Ponovo je počeo da se nabija, ja sam glasno stenjala a oči su mi se zakolutale. Kako se njegova brzina povećavala, moj stisak na čaršavima se povećavao i počela sam jače da stenjem. Njegov stomak je počeo da pritiska moja leđa dok se naginjao napred da bi ponovo uhvatio moju kosu. Moje stenjanje je postalo glasnije i on je počeo da grca dok su mu kukovi jače udarali po mom dupetu. ćerkin dečko je jebe s guza

Znojila sam se i osetila trnce u stomaku. Pogledala sam iza sebe da vidim njegovu glavu unazad i pogled na njega kako me jebe brzo i snažno naterao me da zavapim njegovo ime dok mi se telo ljuljalo od orgazma.

„Hajde… svrši moj kurac“, vikao je, a njegov tempo nikada nije posustajao.

„Aaaahhhhh!“ Plakala sam iznova i iznova dok je nastavio da me jebe kroz moj orgazam.

„Tako sam jebeno blizu“, njegovi kukovi su se pomerali neverovatnom brzinom, a ja sam nastavila da plačem. Neposredno pre nego što je svršio, izvukao se i prevrnuo me. Uhvatio me je za kukove i povukao na pod ispred sebe. Zgrabio je svoj gigantski kurac u desnu ruku i počeo da ga drka.

„Ah, jebote“, promrmljao je, stavljajući pogled na moja otvorena usta.

„Da, hajde, Nikola. Svrši u moja usta, molim te. Želim da osetim tvoj ukus“, ohrabrila sam ga.

Ruka mu je ubrzala i prsnuo je gust mlaz u moja usta i na moje lice. Drugi mlaz mi je pao na grudi i vrat. Nakon toga sam se obrusila ustima na kitu i sisala i gutala spermu. Ukus mlade vrele sperme bio je očaravajući!

Ustala sam na drhtave noge – nuspojava orgazma – i rekla: „Trebao bi da se istuširaš. I ja bih trebala.“

„Zajedno?“ upitao je pogledom punim nade.

Samo sam prošla pored njega, ljuljajući dupetom i škljocajući štiklama. Ušla sam u kupatilo i zagrlila vrata pre nego što sam rekla: „Sledeći put… možda.“ Namignula sam mu pre nego što sam zatvorila vrata.

Njegov jecaj me je nasmejao dok sam uključivala tuš.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 4.8]

1 komentar na “Ćerkin Sladak Dečko

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Da li zelis da lizes

Don`t copy text!