jebanje u čmar na otvorenom

Susret u Šumici

Upoznavanje Srbija

Dorijana je uvek uživala u šetnji sa svojom elegantnom mađarskom Vižlom. Ona i njen muž proveli su sate šetajući ga dok je bio štene, ali sada je to uglavnom bila njena samostalna uživancija. Ugledala je sebe u izlogu dok je išla do lokalnog parka u blizini njihove kuće i dozvolila sebi da bude zadovoljna onim što je videla.

U svojim kasnim 40-ima, vatrene kose i još uvek uglađene i gipke građe kao i njen saputnik, bila je zadovoljna efektom uparivanja sportskih helanki i uske majice za vežbanje sa laganim čizmama, uprkos tome što je bilo toplo proleće.

Ušla je u svoj uobičajeni park i pustila psa sa povodca; odskočio je od nje i našao svog redovnog prijatelja, hrta kojeg je tamo često dovodio vlasnik. Dorijana je takođe bila zadovoljna što ga je videla jer je njen vlasnik bio njen miljenik; mladić od oko 25 godina čije ime nikada nije saznala. Bio je zgodan, vitke mišićave građe i mekih očiju. Bio je tih i delovao je stidljivo u blizini nje, nesumnjivo osećajući istu seksualnu tenziju u kojoj je i sama uživala.

Dorijana je omala dovoljno godina i bila je dovoljno mudra da zna seksualnu hemiju kada je oseti i činilo se da dotični momak nije znao gde da pogleda kada su se sreli. Ali je bio prijateljski nastrojen i kao i obično je došao i malo su razgovarali o svojim psima, koji su njuškali i igrali se u blizini, gurajući svoja mišićava i snažna tela jedan uz drugog.

Uživala je u njegovim stidljivim osmesima i letimičan pogled na njeno čvrsto i uredno telo, baš kao što je uživala u tome što mu je dozvolila da primeti kako njene oči preplavljuju i njegovo telo. Uhvatila je njegov mišićav i dobro proporcionalan torzo ispod bele majice i način na koji je materijal na prednjoj strani njegovog šortsa delovao zategnuto i napeto.

Ona mu se malo koketno osmehnula dok je nespretno objašnjavao da mora da ide, i uživala je posmatrajući njegove mišićave listove dok se udaljavao. Dorijana je dozvolila sebi da se nasmeje; bio je zgodan momak i nije bilo ničeg lošeg u njihovom nevinom flertu. Znala je da njen muž, još jedan zgodan momak, flertuje sa mladim ženama u njegovoj kancelariji i nije joj smetalo; seks je seks. seksi matorka šeta kera

Uživala je u osećaju da je privlačna i seksualna. Sa kucom je krenula kući.

***

Nekoliko dana kasnije vreme je zaista počelo da se zagreva i Dorijana je odlučila da prošeta psa kroz šumicu dole pored reke. Odabrala je šorts i majicu bez rukava i divila se svojim vitkim i mišićavim nogama i sitnoj figuri u ogledalu. Njenoj bledi koži bi koristilo malo sunca.

Kratka vožnja kasnije, krenula je skrovitom stazom za koju je znala, koja ju je vodila niz šumu i pored reke. Prošarana svetlost kretala se kroz drveće preko staze i primetila je svog psa kako stoji ukočeno, podignutih ušiju.

„Šta je dečko?“ tiho je promrmljala smešeći mu se.

Tada je čula još jednog psa ispred, i pre nego što je to shvatila, zlatnodlaki hrt je došao iza ugla i dva psa su se oduševljeno pozdravila. To je nesumnjivo bio pas njenog tihog i seksi prijatelja. Bila je prilično iznenađena da ga sretne ovde na ovom osamljenom i mirnom mestu. Bože, čak i lagano poznato pulsiranje u njenoj pički se pojavilo dok se sećala njegovih mišićavih i preplanulih listova od pre neki dan.

Tada je, na periferiji svog sluha, čula prskanje u vodi. Nastavila je do mesta gde se staza spajala sa rekom i zaustavila se. Bio je dole i… plivao je? Go? Mogla je da vidi njegovo smeđe telo kako se kreće kroz vodu. Bože, bio je go. Zakikotala se u sebi misleći kako će mu tek sada biti neprijatno.

Primetila je kako se mišići na njegovim leđima tečno kreću dok je plivao, svetlija koža njegove zategnute zadnjice. Ponovo se zakikotala kada je primetila da grize usnu, kao tinejdžerka! Pa, Dorijana nije bila tinejdžerka i sada je počela da se spušta dalje ka ivici reke.

Široko se osmehnula i mahnula mu kada ju je ugledao, uživajući u njegovom iznenađenju, čekajući da vidi kako će on ovo podneti. Međutim, sada je bio njen red da se iznenadi, jer joj je on uzvratio osmehom i sa svesnim samopouzdanjem. Ipak nije tako stidljiv? Zastao joj je dah kada je krenuo ka njoj kroz plićak, nivo vode mu je padao preko grudi, dole preko mišićavog stomaka, zaustavljajući se na tamnoj slamnastoj intimnoj kosici ispod.

„Oni se zaista vole, zar ne?“ pokazao je prema njihovim psima, koji su se igrali na obali, jurili se i lizali jedno drugo po nosu. On je Dorijani dao osmeh koji je izazvao električni puls u njenoj pički. Odjednom je shvatila dve stvari; trenutno je bila mokra i na trenutak je ostala bez reči.

Nasmejala se, „oni imaju afiniteta jedno prema drugom, zar ne? Životinjska privlačnost možda“ i pustila je da se pogled polako spusti niz njegovo telo, pazeći da on ima priliku da primeti. Sigurno je primetila njegove oči kako se penju po njenim nogama i uzimaju u njenu vitku, ali jaku građu. Nema sumnje, sada je bila napaljena i odlučna da uživa.

Činilo se da je izgubio uobičajenu stidljivost i izašao iz vode, očigledno nimalo svestan svoje golotinje. Divila se vodi koja je tekla niz njegova napeta bedra i dozvolila sebi da uživa u pogledu na njegov penis. Dorijanin muž, ponekad prilično umišljen čovek, bio je svestan i ponosan na to da je dobro obdaren. Nije volela da to često priznaje, ali je uživala u tome da se kod kuće igra sa velikim kurcem, tako da nije bila iznenađena onim što je videla, ali je bila zadovoljna. seksi mladić se kupa go u reci

Njegov penis je bio dobro proporcionalan i lep. Vene su se isticale jer su počele da bujaju dok je išao ka njoj. Ona je gubila dah ne skidajući pogled sa prizora ispred sebe. Njen iznenađujući prijatelj je sada bio nekoliko metara dalje, a ona je krenula napred ka njemu i bez reči su počeli da se ljube. Koža mu je bila meka i mokra pod njenim dodirom, njegovo telo čvrsto i prijatno za nju.

Njene ruke su ga slobodno istraživale dok je nakratko razmišljala o ludilu svega ovoga. Otrgla se od njega i brzo povukla majicu preko glave, otkrivajući svoje blede grudi koje su oduševljeno poskakivale, a ona je spustila ruke na njegova ramena. Njene ružičaste bradavice su se odmah podigle na hladnom vazduhu i on je tiho zastenjao kada ih je video kako ponosno sede uz bledu kožu njenih grudi, odmah spuštajući usta na njih.

Zabacila je glavu unatrag dok je uživala u osjećaju njegovih gladnih mladih usta, šaljući male šokove iz uzbuđenih bradavica do njene sada potpuno vlažne pičke. Možda je to osetio jer je sada delovala skoro očajno i on se spustio na prašnjavi pod na kolena ispred nje. Jednim snažnim pokretom povukao joj je šorts i gaćice. Položila mu je ruku na glavu da ga uspori, a on je stao, klečeći ispred nje i gledajući u mokru zrelu pičku dok je ona polako i zavodljivo izlazila iz lokve svoje malene odeće.

Stajala je sa blago razdvojenim nogama i osmehnula mu se. Namestila se sa rukama u njegovoj kratkoj crnoj kosi dok je proždirao njenu blistavu picu. Ponovo se njena glava izvila unazad dok je osetila kako njegov vreli, meki jezik radi na njoj, lapkajući njene pune usne. Činilo se da je uzeo njenu celu macu u usta, sisajući i udarajući jezikom u njoj, čineći je da se rastvori u njegovim prelepim ustima.

Stenjao je kao da mu je ovo trebalo neko vreme, a ona je osetila poznatu bol i treperenje orgazma u izgradnji. Odgurnula mu je glavu i rekla mu da ustane, spustivši se na kolena. Prošlo je dosta vremena otkako je uzela kurac stranca u usta i ona će uživati u tome. Sada je bio potpuno uspravan, prijatno debeo i tvrd sa zakrivljenjem nagore, divno je virio iz njegovih tamnih stidnih dlaka.

Čvrsto ga je uhvatila u levoj ruci, primetivši kako sjajno zlato njenog venčanog prstena blista na tamnijoj koži njegovog penisa. Osećao se neverovatno u njenoj ruci. Njegov miris naterao je i nju da zastenje i njena bolna pička je ponovo počela da luči slatki nektar. Znala je da je dobra u ovome i dok je ustima obavijala njegov veliki mladi kurac, pogledala je u njega kako bi uživala u njegovim nevoljnim trzanjima mišića dok ga je pohlepno sisala, uživajući u njegovom ukusu i snažnom pulsiranju dok ga je vadila iz usta da jezikom prati vene. sisanje mlade kurčine pored reke

Nakratko se zapitala da li je njen muž kod kuće, dal drka svoj kurac dok razmišlja o nekoj mladoj seksualnoj mačkici u kancelariji. Sigurno bi uživao u ovoj sceni ovde! Izgubljena u svom ukusnom zadatku, Dorijana je tada ponovo postala svesna prazne boli u svojoj natečenoj pički i sklonila je usta od njegove osovine, ustajući.

Imao je gladan pogled u tamnim očima. Uhvatila ga je za kitu, okrenula se i odvela ga do obližnjeg drveta. Stavivši obe ruke uz njega, razdvojila je noge i uzvratila pogled na njega, gurajući svoje dupe prema njemu. Nije mu bio potreban dalji poziv i odmah se uselio. Zastenjao je i Dorijana je uzdahnula dok je trljao sjajnu ružičastu glavu svog penisa gore-dole po njenoj pički pre nego što je gurnuo kitu u nju otpozadi.

Kao i uvek u ovom položaju, u početku je bila zategnuta i on je naišao na otpor. Uhvatio je za guzu i uvukao je u sebe; postojao je još jedan trenutak ukusnog otpora pre nego što se predala i njena maca je odjednom dočekala njegov velikodušni kurac. Osetila je talase zadovoljstva dok je grebenasta osovina sa žilama tonula skroz u nju, dok su je njegova nisko obešena jaja šamarala dok ju je jebao.

Plašila se da će ga njegova mladost izneveriti i da će odmah svršiti, ali on je bio vešt i samouveren, dajući joj duge, čvrste, ali spore poteze svog divnog kurca. Bol se pretvorila u zadovoljstvo koje se dalje pretvorilo u talas dok je orgazam pulsirao kroz njenu upaljenu ženstvenost. Osećala se punom i živom i divno jebanom.

Odjednom se povukao, ali nije svršio. Šta je radio? Njegovo disanje je i dalje bilo plitko, a bio je očigledno blizu, zašto nije bio u njoj? Osetila je frustraciju i posegnula za njegovom dobro podmazanom erekcijom, ali on joj je odmaknuo ruku i ona je osetila kako se njegova velika glava namešta na njenom čvrstom, ali blistavom šupku. Pogledala ga je preko ramena i uhvatila njegov pogled.

Da! Naravno! Ovo je bila dodatna senzacija koju su oboje želeli. Ugrizla se za usnu kao da mu to želi saopštiti, a on joj je propisno gurnuo kurac u guzu. Oči su mu se zatvorile i ona je povikala dok je tonuo duboko u uski anus, ova nova punoća je sada u kontrastu sa njenom još uvek drhtavom, a sada praznom pičkom. jebanje u čmar na otvorenom

O Bože, bilo je dobro! Guzom je stegla njegov kurac; zaklela se da može da oseti svaku venu. On ju je jebao sa divljim tempom, grcajući i stenjući dok se približavao sopstvenom orgazmu. Dorijanina leđa su se izvila dok su je daljnje kontrakcije naterale da se povuče i poviče i čula ga je kako viče dok je njegov snažni mladi penis pulsirao i pumpao njegov vrući seks duboko u njeno dupe.

Oboje su se smirili, vraćajući se sebi. Odmaknuo se od nje i ona se ponovo zakikotala i osetila kako sperma ističe iz njenog ukusno iskorišćenog čmara. Odstupio je i ona se okrenula prema njemu, gledajući dole i ponovo se diveći prelepom mladom kurcu koji mu se sada ljuljao uz prepone.

Preuzela je kontrolu, krenula napred i pokupila svoju odeću. „Pa, svakako je bilo zadovoljstvo upoznati te na pravi način, mladiću“, rekla je, nagnuvši se napred i poljubivši ga u usne.

Zatim je, ne zastajući da se obuče, pozvala svog psa i udaljila se od njega, puštajući smeh dok se osvrnula preko ramena i videla ga, šokiranog, dok joj se lepa guza njihala i udaljavala od njega kroz šumu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 10 Prosek: 4.4]

2 komentara na “Susret u Šumici

  1. ne znam dal je mašta ili realna priča ali ovo je apsolutno moguć scenario. mlad momak voli milf i obrnuto.. to je poznata stvar. ona ima znanje i iskustvo a on ima energiju i želju… možda je jedino deo sa analom malo nerealan 😀

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!