panduri je jebu dupla penetracija

Ja sam Kurvetina

Upoznavanje Srbija

Momci, kada saznate koliko sam promiskuitetna, laka, prljava – potražićete me. Ali to ne ide tako. Ako želim da me jebeš, naći ću ja tebe! Ja nisam vaša tipična žena koja će reći – ma i mali kurčići su adekvatni. Ja sam drugačiji tip kurve. Ja želim da me jebu najveći kurčevi u gradu. Da me napune do vrha najvećom kitom.

Jebanje? Pa to je lako. Svi momci koji nisu gej traže pičku i trče za njom. Zašto da ne, sasvim je normalno i prirodno želeti da se nabiješ u sočnu, prijemčivu pičku. Što se mene tiče – ja uvek tražim kurac. Dakle, za razliku od vaših žena i devojaka, ja sam uvek raspoložena za tucanje. Moja pička je razvaljena i savršena je. Ako me nekada pojebete, videćete na šta mislim.

Ali nije sve u nabijanju… volim da kažem da loši momci vole i da jedu pičke. Nazovi me kurvom, kučkom, droljom, ali ja dobijem šta želim. Morala sam da isprobam mnogo momaka da bi pronašla najvećeg i naučila ga kako da ga koristi.

Momci su takođe poprilično glupi (bez uvrede). Seks je više od veličine kurca, ali veličina boli – na pravi, na najbolji mogući način. Ako me pojebe ogroman kurac, mogu to osetiti sutradan, kao da je još uvek u meni. Pa hajde da vam opišem jednu od mojih avantura.

***

Vozila sam se kući sa neke zabave, neka kafana gde su uglavnom izlazili samci. Već su me pojebala tri tipa u kupatilu, ali mi je trebalo još. Bila je topla, blago maglovita noć. Vozeći polako, zaustavila su me dva policajca.

„Koji kurac momci, zašto ste me zaustavili?“

„Pa hteli smo da te pozdravimo.“

„Da me pozdravite? Koji kurac. Niste ni duhoviti a bogami ni zgodni. Imate li vas dvoje nešto veliko da ponudite napaljenoj mladoj dami, ili ćete samo da me smarate ovde u sred noći?“

„Veliko? Gospođice, izgleda da je ovo vaš srećan dan. Ja i moj kolega ovde imamo kurčeve preko 20 centimetara. Toliko smo veliki da nas supruge izbegavaju. Očigledno nisu toliko gladne velikog kurca poput droljetine kao što si ti.“ pandur sa ogromnom kitom

„Sad već pričamo. To je vrsta akcije koju volim. Gde možemo da proverimo te vaše kite.“

„Ne veruješ nam?“

„Ne verujem ja prijatelju ni sama sebi. Pokažite mi.“

Veliki krupni policajac je otkopčao pantalone. Bio je visok, širok i mlad. Velika glava sa tankim brkovima, obećavajuće. Nakon što je izvukao kurac iz pandurskih pantalona, oduševila sam se. U polu erekciji imao je po mom mišljenju sigurno preko 17cm. Pička mi se odmah upalila.

„U redu, imaš moje interesovanje. Da vidimo tvog partnera.“ Njegov partner, sredovečni zdepasti pandur, otkačio je kaiš polako kao striptizeta. Potom je spustio pantalone i donji veš. Osetila sam trnce u mojoj mokroj pički. Njegov penis je bio dugačak i bio je u punoj snazi.

„Uhhh jebote. Priđi malo bliže dušo, sisaću ga makar me ugušio!“

Izašla sam iz automobila, kleknula i zgrabila sam taj penis. Prvo sam mu ga samo drkala i divila se najvećoj kiti koju sam ikada videla i dodirnula. „U pravu si dušo. Velik je, ogroman je. Dakle, kako ćemo ovo da uradimo? Jebaću vas oboje, jednog po jednog ili u isto vreme. Mislim, pecite me na ražnju, samo mi ih dajte.“

Bili su pomalo zbunjeni, kao da ipak nisu verovali da sam tolika kurvetina. Oženjeni, videlo se da nisu bili neverni. Igrali su se „opasnih pandura“ ali kada je đavo odneo šalu malo su ustuknuli. Međutim, kurčevi su im bili full dignuti, laži nije bilo.

„Nećemo gubiti vreme, nemam gaćice. Staćemo tamo pored puta ispod tog velikog drveta. Vas dvoje imate pravo da me razvalite bez milosti.“ panduri je jebu dupla penetracija

Čim smo se nas troje sklonili sa puta, podigla sam suknju. Mlađi je uzeo moje dupe, stariji se čvrsto uklopio u moju vaginu. Krenuli su žestoko i grubo. Mlađi momak je bio poput životinja – brz žustar i jebeno grub… stariji u mojoj pici je bio stabilan i sporiji, ali ništa manje uzbudljiv. Naginjao je kurac na sjajan način da pogodi svaku tačku.

Mlađi je bio očigledno pod većim adrenalinom i veoma brzo je počeo da mi svršava u čmar. Drhatala sam dok se izvlačio i sperma je curela niz moje noge a stariji pandur me je i dalje razvaljivao svojom debelom batinom. Mogla sam da osetim kako njegova sperma puca u mene i puni mi i drugu rupu.

„ A ne ne… nismo završili. Policajci koji treba da štite nas civile, razjebali su me i sada žele da završe. E pa neće moći! Ti mladi momče, pojedi mi pičku, a ti iskusni guzicu mi oliži da se sija.“

Blefirala sam naravno, ali na moje iznenađenje obojica su kleknuli i pojeli svoju spermu iz mojih razvaljenih otvore. Bilo je božanstveno pa sam ponovo svršila. Kada sam bila sjajno čista, spustila sam suknju i rekla: „U redu momci, završili smo. I zapamtite – kraj je tek kad JA kažem!“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 8 Prosek: 4.9]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!