seks sa zgodnom transicom

CIMERICA TRANDŽA

Upoznavanje Srbija

Ovo je priča mog dobrog prijatelja koju vam želim ispričati. Imena ću promijeniti jer sam mu obećao da nikome nikada neću ispričati njegov ljubavni doživljaj. Priču ću pričati u prvom licu kao svoj doživljaj jer mi je tako lakše opisati neke scene koje mi je on ispričao.
Kao i većina mladih ljudi i ja sam prijatelju poželio otići malo u Njemačku i zaraditi si za 5 -6 godina novaca da si izrenoviram kuću, kupim pristojan auto i onda se vratim ovdje i pokušam pronaći neki pristojan posao. Preko jednog poznanika sam dobio prvi posao u privatnom poduzeću za proizvodnju drvene ambalaže. To su bile uglavnom palete ili sanduci za bijelu tehniku i slično. Nije posao težak, satnica za početak solidna i dok se ne nađe nešto bolje dobro je. Kao i većini, problem mi je bio stan pa sam za početak počeo stanovati u jednoj kući sa šest soba , dvije kupaone i jednom kuhinjom. U nekim sobama su bila dva a u nekima tri kreveta. Soba gdje sam ja stanovao je bila dvokrevetna i u njoj je već od prije živio jedan mladić koji je pričao da će za mjesec dana najkasnije otići živjeti u nekom stanu jer je dovoljno uštedio za predujam i prvi mjesec režija. Tako je i bilo. Ja sam radio svaki dan od 07 do 17 sati. Sve subote sam dobrovoljno radio da što više zaradim a i vrijeme ide brže.
seks sa zgodnom transicomKad je moj „cimer“ otišao odmah isto veče je došao jedan mladić u njegov krevet i poslije upoznavanja mi je rekao da će za početak raditi u nekakvom noćnom klubu i da će u biti danju spavati a noću raditi. Bilo mi je svejedno ali mi je on nekako djelovao drugačiji. Imao je crte lica poput nekakve djevojke. Jedan je kofer raspakovao i složio u ormar a drugi mu je bio ispod kreveta i otključavao se na šifru. Nije me ni zanimalo što je u njemu ali jedno jutro sam u gradu susreo curu koja je malo pognula glavu i počela gledati u neki izlog dok ja nisam prošao. Imala je kosu do pola leđa, garderobu sličnu uličnim prostitutkama i odnekud sam ju poznavao. Poslije sam mislio da mi se samo čini i da sam ju vjerojatno zamijenio sa nekim. Taj dan sam malo ranije došao sa posla jer je kasnila isporuka sirovine i nismo imali sa čime raditi pa je vlasnik odlučio da one subote pretvori u slobodne dane i da nekoliko dana ne radimo zbog problema sa sirovinama (daskama). Kad sam ušao u sobu moj je cimer spavao ali sam ostao šokiran kad sam vidio da je jedan dio tijela otkriven i da ima na sebi crvene čipkaste gaće, i to ženske bokserice. Otišao sam se okupati i vratio se u sobu. Legao sam na krevet i tipkao neke poruke sa svojima iz domovine a on se okrenuo i otkrio još više. Vidjela mu se cijela guzica, jedna moga i dio leđa jer se otkrio dok se okretao. Nigdje na nozi nije bilo dlake, guzica okrugla i slična ženskoj kao i leđa. Nisam mogao a da ne gledam i odjednom se on trgne, pokrije se i pogleda u mene naglo se probudivši. Vidio sam da mu je neugodno i da ne zna što da kaže.
– Ne moraš se pokrivati, ja sam već sat vremena u sobi i vidio sam skoro sve. Otkri se slobodno da te vidim cijelog.
– Prvo odi zaključaj pa ću ti onda sve pokazati i objasniti
Ustao sam zaključao vrata i sjeo na krevet a on je ležao i dalje pokriven. Vidjelo se da mu je neugodno ali ipak je sklonio prekrivač i ustao pa prošetao po sobi. Poslije šetnje je sjeo na krevet i rekao
– Ja radim u jednom noćnom klubu gdje se okupljaju tranvestiti i CD tipovi. Ako ti nije jasno objasnit ću ti.
– jasno mi je sve, ne moraš objašnjavati
– jutros sam ja bio uz onaj izlog kad si naišao. Obično dođem ili puno ranije dok ti spavaš ili kad ti odeš iz sobe. Danas se poklopilo tako da si ti došao ranije. Jesi li me prepoznao jutros?
– Poznato lice mi je bilo ali nisam shvatio da si ti
– Ne moraš se ničega bojati jer ja sam bezopasan. Ja sam ti trans -osoba koja voli nositi žensko rublje i garderobu jer se u stvari više osjećam kao žena. Pasivna sam i ne diže mi se skoro nikada a i kad se digne je jako mali. Jedva 7 cm. Molim te da ovo nikome ne kažeš. Ako ti smetam u sobi potražit ću ovih dana smještaj negdje dalje.
– Ne smetaš mi jer se skoro ni ne viđamo a i kako kažeš „bezopasan“ si. Znači voliš muškarce a ne žene. Ja sam hetero ali priznajem da imaš guzicu bolju od većine cura.
– Hvala, znam da imam struk i guzicu poput žene i ako ikada budem imao novaca za sve te operacije i bit ću žena. Otišao bih na promjenu spola ako budem to mogao platiti.
– Ne zezam te, hajde još malo prošetaj da te vidim.
– Pričekaj samo da se odem otuširati onda ću se obući.
Ustao je , obukao kućni ogrtač ,muški, plavi i otišao sa priborom za osobnu higijenu u kupaonu. Za petnaestak minuta se vratio glatko izbrijanog lica i kad se raskopčao nije imao ništa na sebi. Otključao je kofer ispod kreveta i počeo vaditi „krpice“. Obukao je prvo čisto bijele čipkaste gaćice, najlonke, mini suknjicu, grudnjak sa spužvastim umecima i nekakvu majicu preko. Navukao je crnu periku do ramena i uzeo ruž za usne i namazao se. Po licu se namazao nekakvim puderom i prikrio sve tragove brade. Ja sam to sve promatrao i kad se skockao ostao sam šokiran. Pretvorio se u lijepu, zgodnu crnku koju bi svaki normalan muškarac volio izjebati. Tek kad mi je on pogledao među noge postao sam svjestan da mi se kurac digao i da su moje bokserice napete.
– Što misliš sada? Vidim da si se uzbudio.
Ovu je rečenicu izgovorio potpuno drugačijim glasom. Izvježbao je i glasnice da pričao kao žena.
– Prvi puta ovo vidim u životu, mislim oblačenje. Na ulici bih te pogledao i pokušao odvesti na piće.
– Dogovorimo se. Ja te oralno zadovoljim kad god stignem ili ako budeš htio i više a ti šutiš i nikome ništa ne govoriš.
Čim je to rekao došao je do mog kreveta, kleknuo i izvadio mi kurac iz gaća i počeo ga lizati po glaviću a ubrzo ga je počeo tako dobro pušiti da sam se suzdržavao da ne svršim odmah. Nakon minutu, dvije više nisam mogao izdržati a on kad je osjetio da ću svršiti je nabio kurac još dublje u svoja usta i špricao sam mu ravno u grlo. Polako ga je drkao i lizao dok nije sve polizao do zadnje kapi. Dugo nisam ništa jebao i bio sam gotov za čas. Tako je i on prokomentirao. Rekao je da sad ide na svoj posao i da se vidimo sutra. Kad je otišao shvatio sam da nije zaključao kofer ispod kreveta i nakon sat vremena od kad je otišao sam ga otvorio. Bio je pun ženskog donjeg rublja, haljinica, minića, čak i kozmetike . Poklopio sam ga i tu noć sa se probudio sa erekcijom i izdrkao ga. Pošto ujutro nisam išao raditi sam se otuširao i vratio se u sobu. Rano mi je bilo za šetnju gradom pa sam legao kad sam čuo da ulazi u sobu „cimerica“.
– Oooo, pa ti si budan? Mislila sam da još spavaš.
– Budan sam , sinoć sam rano zaspao pa sam naspavan. Danas ne radim pa ću poslije do grada.
– Ako hoćeš ostani tu dok se otuširam pa se možeš isprazniti ako želiš. Znaš što mislim?
– Znam, odi čekat ću te.
Kad se vratio iz kupaone obukao je na sebe druge gaćice, tange i grudnjak. Opet je stavio onu periku do pola leđa dugačku smeđe boje . Legao je pored mene na krevet i odmah ga rukom počeo milovati i trljati gledajući me u oči. Odjednom sam poželio jebati ga i privučem mu glavu svojoj pa ga poljubim. Odmah je prihvatio i ljubio sam ga a rukama sam mu gnječio guzicu. Nagnuo se i kad mi je skinuo gaće uzeo ga je odmah u ruke i najprije ga ljubio nježno u glavić i polako ga drkao. Nakon kratkog vremena ga je pušio tako da je samo glavić bio u ustima a rukom ga je drkao. Povukao sam ga gore i opet ga ljubio. Bio je to pravi poljubac jezicima. Kružio sam jezikom po njegovim ustima i on je lijepo uzvraćao. Svukao sam mu tange , podigao mu noge i polako mu kurcom trljao ulaz u guzicu. Popljuvačio sam ruku i namočio dobro glavić i njegovu rupicu. Malo po malo se otvarao i kad sam mu ušao glavićem u guzicu samo je zakolutao očima. Pomalo sam ga jebao i ubrzo mu ušaosa cijelim kurcem u guzicu. Čulo se kako jaja lupaju po njegovoj guzici. Obgrlio me je nogama oko kukova i ljubio mi vrat nježno a rukama mi milovao leđa. Bio sam blizu svršavanja pa sam ga izvadio i okrenuo ga naa koljena pa mu prišao s leđa i opet mu ga uvukao. Jebao sam ga jo malo i onda mu svršio u guzicu. Uzdisao je tiho i uživao je dok ga jebem. Kad sam ga izvadio priljubio se uz mene i mazio se poput prave pičkice. Nakon par minuta sam ustao i rekao mu da ode u svoj krevet i da se naspava a da ja idem do grada. On bi obično spavao do 12, najduže do 1 sat pa bi otišao ručati i onda bi poslije podne opet malo odspavao jer nije znao nikada kakva će mu biti noć. Nekada je , kako je pričao imao po tri ili četiri mušterije ali bi nekada prošla noć da nema nikoga. Taj dan sam ga još jednom jebao poslije podne i poslije toga još jedno dva mjeseca sam ga jebo svaki dan barem jednom a nekada i po dva -tri puta. Uvijek ga je rado primao i nikada se nije bunio i rekao da ne želi. Kad sam našao puno bolje plaćeni posao u drugom gradu otišao sam a on je za oproštaj tražio slobodan dan tako da smo 24 sata proveli zajedno i taj zadnji dan sam ga jebao pet puta jer sam znao da se više nećemo viđati. Nikada poslije nisam htio otići da ga vidim jer sam se bojao da ga ne pozovem kod sebe a to bi onda značilo neku vrstu veze.
Tako sam ja prijatelju natezao dva mjeseca zgodnu transicu a nikada prije ni poslije više nisamimao takvo iskustvo. Promjenio sam i broj telefona da me ne zove jer sam i dalje volio pičku.

Osobni oglasi
Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

About Post Author

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Erotski Oglasi

Don`t copy text!