erotske price matorka

Željka, Prodavačica iz Knjižare 1. dio

Upoznavanje Srbija

Moram se pohvaliti, od kad sam upisao fakultet, posrećilo mi se s curama , kao student sam bio sa srednjoškolkama i ne mogu reći da nisam uživao u seksu , bilo je super. Čak i kada nismo više bili zajedno , ostajali smo u kontaktu i dobrim odnosima , ne mogu se požaliti , sve je bilo i više nego savršeno.
Ali , nedostajalo mi je nekako , ne znam kako to reći , ono nešto. Cure sa kojima sam bio , bile su super , bez zamjerke , posebno jedna Gabrijela , s kojom sam posebno kliknuo nakon nekog vremena , davala mi je i bez kondoma , vjerovala mi je, a ja je nisam iznevjerio , uvijek sam ga na vrijeme izvadio van , sa mnom je bila sigurna , tko zna , možda se opet sretnemo.
Ali sada sam se odlučio primiti fakulteta , kada sam uspio nekako dogurati do druge godine.

erotske price matorkaU knjižari sam razmijenio malo duži pogled sa jednom prodavačicom , drugi put smo se i osmjehnuli jedno drugom.
Žena je bila mršava , moje visine , srednje plave kose i jedno 15ak godina starija od mene , mogla je imati između 35 i 40.
Vidio sam , na ruci nema prsten , žena mi se zbilja svidjela , ali kako i gdje da joj priđem , nikada nisam bio sa starijom , sve cure s kojima sam bio bile su par godina mlađe od mene.
Odlučio sam probati , možda to bude to….

Ostajao sam nakon predavanja u učionici , a s obzirom da je knjižara bila blizu tempirao sam kraj radnog vremena i prolazio da vidim kada će prodavačica izaći.
Ubrzo je izašla i uputila se ka tramvajskoj stanici otišao sam tamo i kao fol čekao tramvaj , brzo smo spazili jedno drugo , i ona mi je prišla , bok , ti si naš kupac. Bio sam zbunjen , ali sam rekao da , malo mi je bila vatra u licu, srećom bio je mrak pa se nije vidjelo. Vi ste prodavačica odgovorio sam malo blesavo.
Bio sam zbunjen , nespretno pružio ruku i rekao Mario , nasmiješila se , pružila je ruku , i rekla Željka.
Razmijenili smo par riječi , onda sam se ispričao i gotovo pobjegao.
Drugu večer je bilo lakše , opuštenije smo razgovarali , a par dana kasnije sam je pozvao na piće , pristala je.

Bila je 16 godina starija od mene, imala je 37 godina , nije bila udana i živjela je s mamom u jednoj kući na periferiji. Par mjeseci smo izlazili nakon njezinog posla , znali smo otići u kino subotom , Željka nije bila u vezi tko zna od kada i sve je išlo polako. Meni je to odgovaralo.
Uglavnom smo se rastajali na tramvajskoj stanici, prvi put je bio samo jedan poljubac , a onda smo se znali maknuti od znatiželjnih pogleda i ljubiti se dugo prije rastanka. Vikendom smo znali navečer otići samo na piće , a poslije smo se u mraku, na klupi u parku ljubili satima.
Kako joj je mama bila starija , nakon par mjeseci otišla je u toplice, a Željka je to vrijeme bila sama u kući, i umjesto da odemo u park, prvi put me pozvala kod sebe. Jedva sam se suzdržavao dok smo išli njezinoj kući. Na stanici smo bili malo podalje od drugih ljubili smo se u mraku, grizao sam joj vrat i uši. Prvo u tramvaj , stajao sam uz nju, pazio sam da nas nitko ne vidi, rukom sam joj prolazio preko kukova , pa sam joj dodirnuo guzu , malo se migoljila , ali me nije odbacila.

Na drugoj stanici smo čekali bus , opet u mrak , usne su nam se spojile , jezici dodirivali , prvi put sam joj rukama dodirnuo grudi , zadrhtala je ali se samo nasmiješila , nikada ih prije nisi dodirnuo i poljubila me, taman je došao bus. Opet sam se morao suzdržavati pola sata , lagano sam joj rukom dodirivao malu i tvrdu guzu.
Zadnja stanica, desetak minuta , koliko nam je trebalo do njezine kuće činili su se kao vječnost. Čim smo ušli , bacili smo se jedno na drugo. Raskopčao sam Željki košulju i ugledao njezine, iako male grudi, već su bile jako napete. Željka je otrčala u kuhinju , donijela butelju vina , uzela me za ruku i odvukla do svoje sobice. Sobica je bila više za neku teenagericu nego za ženu od 37. U sobici je bio mali krevet za jednu osobu , ormarić CD player , jedino nije bilo postera.

Željka je pustila laganu muziku , povukla dobar guc iz butelje i pružila je meni , vino je bilo odlično i dobro nas je zagrijalo. Skinuo sam joj košulju do kraja , a ona mi je skinula majicu a zatim si je skinula hlače , imala je crno čipkasto donje rublje. Ja sam se skinuo do kraja , ostao sam samo u gaćicama, bio mi je vidno dignut. Bili smo pripiti od vina i dobrano uspaljeni, privukao sam je k sebi i krenuo je ljubiti. Prvo sam joj otkopčao haltere i skinuo čarape, pod gaćicama se nazirao trokutić. Lagano sam joj rukama, prošao između nogu , preko mačkice , bila je vlažna i vrela. Ona se trljala o mog prijatelja i uživala je – pogledala me , i rekla – al je tvrd.

Ljubili smo se kada sam joj skidao grudnjak i pomazio njene male sise i ukrućene bradavice. Ona je zastenjala , a ja sam joj šapnuo – Željka , želiš li se poseksati sa mnom. Ona je odgovorila – da , i krenula mi je skidati gaćice , a ja sam ih skinuo njoj.
Spuštala se na krevet , lagano me privukla da legnem na nju. Samo mi je rekla – budi nježan , dugo nisam. Obgrlila me i rukama i nogama, glavić sam prislonio na ulaz, bila je vlažna i vrela. Lagano je ulazio, mačkica joj je bila tvrda i očito nerazrađena. Dok sam ga ugurao Željka je stenjala, kada sam došao do kraja, malo smo se ljubili. Osjetio sam kako joj se vagina opušta i vlaži, bila je spremna.

Lagano sam krenuo , Željka je stenjala , čvrsto me držala u zagrljaju i rukama i nogama , i izvijala se ispod mene kao jegulja. Mišići njezine mačkice su obujmili mog prijatelja , glavić je dodirivao njezinu nutrinu a jaja njezinu kožu, za koju su bila zalijepljena sluzavim sokovima iz njezine mačkice. Svaki dodir glavića bio je popraćen Željkinim stenjanjem. Oči su joj bile zatvorene a usta lagano otvorena , iz njih se čuo samo jecaj kada bi ga zabio i vidio bi se osmjeh užitka. Samo bih povremeno prekinuo poljupcem, Željka je bila u sedmom nebu.
Dolazilo mi je, počeo sam ubrzavati, Željka me još jače stisnula, i rukama i nogama, i da sam htio , nisam ga mogao izvaditi , jako je zastenjala , a mišići njezine mačkice su ga obujmili, svršavala je, na jaja su se napela, a na njima sam osjetio njezine tople sokove.
Malo sam ga povukao , zabio do kraja ovaj put je glavić udario unutra , Željka je jauknula i to je bio okidač, sperma je suknula , mogao sam osjetiti kako mi se jaja stišću i pumpaju spermu duboko u nju. To je bilo ono što mi je falilo , ovo je prvi put da sam išao do kraja, Željka je bila prva koju sam napunio spermom. Nisam imao zaštitu , a kako nije bila dugo s nikim, sigurno nije niti Željka. Osjećaj da može zatrudniti me dodatno uzbuđivao.

Nakon orgazma, ostao sam ležati na njoj, još je bio u njenoj pici , lagano smo dolazili k sebi , pogledali smo se očima punim zahvalnosti , znaš Željka , nemam zaštitu , ona je odgovorila , niti ja , nasmiješili smo se jedno drugom i nastavili ljubiti.
Dobro smo se izmorili , a i Željki bi možda bilo previše za još jednom , stisli smo se na njezinom krevetu i zaspali. Željka je ionako sama u kući idućih mjesec dana, što ćemo znati dobro iskoristiti.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 18 Prosek: 4.8]

2 komentara na “Željka, Prodavačica iz Knjižare 1. dio

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!