erotske price seks

LUDI RAZVRAT NA MALOM LOŠINJU

Upoznavanje Srbija

Ludi razvrat na Malom Lošinju
Tog leta spremao sam se sa društvom na more, trebali smo da idemo na Mali lošinj. predivno ostrvo puno mladih želnjih druzenja, noćnog provoda, kupanja a naročito noću kada ulazak u more biva fantastičan. Postoje neke svetleće alge koje prosto sijaju i na koži ostavljaju trag dok plivaš u mraku. Elem spremam se na put, komšinica Rada, mamina prijateljica, super izgleda i uvek je pobudjivala maštu a verujem i svim mojim drugarima. Volela je da priča sa nama, ja sam bio njen ljubimac, govorila je da jednog dana kada joj ćerka poraste biću njen zet.
Svašta mi se tada vrzmalo po glavi, bila dobro matoro parče i često sam mislio, blago njenom mužu. Takav struk i grudi malo mojih dugarica i devojaka je imalo. Pila je kafu sa mojima na terasi kada dolazi njena mladja ćerka i zove je; Mama stigla nam je teta iz nemačke sa drugaricom. Teta je bila Radina mladja sestra, puno zgodnija, znam da me je uvek merkala svake godine kada bi dolazila na letovanje i poseti sestri. Za nju sam bio budući zet, Violeta treba da se uda za tako zgodnog momka kakav sam ja. Nikada nisam obraćao pažnju na njene reči ali uvek na njen pogled koji je bio meni čudno upućen.

Zatečeni smo bili svi kada je pozvonila na vrata i glasno izgovorila, samo sam došla da vidim i pozdravim mog budućeg lepog zeta. Bilo mi je malo neugodno, nisam očekiva tako nešto, naročito ne pred mojom majkom. Violeta me nije zanimala jer bila derište sa tek propupelim sisićima,mršavica koja nije ličila na devojku. Rekoh dobar dan i izbegoh njen vlažni poljubac blizu usana, osetio sam da je blesava, šta hoće ova žena od mene. Sutradan sam se spakovao i krenuo na more. Komšinica Rada, njena sestra i drugarica su došle kod moje majke rano ujutru na kafu i zajedno me ispratile, poželele su mi dobar provod. Putujemo vozom drugom klasom, ekipa se sakupila i počinje provod još u putu, upoznajemo veliki broj ljudi, niko ne sedi u kupeu svi su na hodniku, raspituju se gde ko ide u kom gradu će odsesti, da li planiraju negde dalje. Upoznajemo se sa puno devojaka , jednu ekipu čine Goca, i njene dve drugarice. Goca je moja koleginica sa prve godine fakulteta i one su se uputile na Mali lošinj što putovanje čini još zanimljivijim. Goca me upoznaje sa svoje dve drugarice, jedna je Suzana, prijatna devojka sa lepim osmehom i lepom guzom, to mi je odmah palo u oči, druga je Radmila, plavuša tanka i mršava fenomenalno gradjena, tanak struk, grudi čvrste i veća 4 , odavno nisam video devojku sa takvim prednjim ekstremitetom. Bila je ćutljiva i na prvi mah mi se učini da je uobražena. Suzana se odmah bacila na mene a moji drugari počeše da se nabacuju Goci. Goca je bila blesava, stalno mi se nabacivala na fakultetu ali nisam ništa želeo da imam sa njom iako mi se dopadalo kako izgleda. Jednom smo imali bliži kontakt dok smo zajedno sedeli na predavanju, bila je izazovno obučena, kratka suknja, bez čarapa, spustila je ruku na moju butinu, kao slučajno. Pogledao sam je i reka „Gocoo “ postidela se i brzo se povukla. Pred kraj predavanja sam joj vratio istom merom i malo jače, zavukao sam joj neprimetno ruku ispod haljine i uhvatio je za pičku, bila je skroz mokra i morao sam da potražim maramicu da obrišem ruku. Ništa nije rekla samo je sagla glavu i još više raširila noge.

Izvinuo sam joj se nakon predavanja rekavši, “Izvini molim te Gogi “. Uplašio sam se od te njene paljevine na mene, nije normalno da neko od jednog dodira bude toliko vlažan osim ako o meni nije maštala i zamišla me u nekoj situaciji. To je bilo sve izmedju mene i Goce . Put smo proveli u šali i zezanju svi zajedno moja 3 druga i Goca sa njenim drugaricama. Stigli smo na more, ukrcali se na trajekt i pravac Mali lošinj. Izlazili smo stalno zajedno, plaža, restorani, diskoteke. Jedno veče u diskoteci smorio sam se više od celog društva, malo su više popili pa su pričali gluposti. U uglu diskoteke zapazio sam jednu devojku, plavuša divne kose, preplanula i mršava baš kakve volim, muzika je svirala neki sentiš pred zatvaranje a ona je bila sa drugaricom. Prišao sam im i rekao “ ja sam Milan da li bi plesala ovu pesmu samnom” . Na zvučniku je bila pesma 3 Times a Lady, divna pesma voleo sam je iz nekog razloga. Pružila mi je ruku sa osmeho i rekla “ Ja sam Andrea, hoću radu da plešemo Milane“. Okrenula se ka drugarici i samo se osmehnula. Zagrlili smo se čvrsto i nismo se razdvajali sledećih nedelju dana. Bila je to prava morska ljubav, Stalno smo bili zajedno, oboje smo društvo zanemarili, kupali smo se na plažama gde nije bilo ljudi, provodili vreme zajedno kao da je bio kraj sveta. Ljubili smo se stalno, vodili ljubav na pustim plažama u vodi u mom i njenom stanu. Bilo nam je predivno, voleo sam to tanko i mršavo telo dok se zabijam u njenu pičku.

Imala je divnu pičku i male usmine, nežne dlačice na pički su joj bile kao svila. Uživao sam ljubeći je nakon tuširanja kada su postojale još tananije i svilenije. Kurac nije mogla da stavi ceo u usta tek malo više od glavića ali uživala je da ga ljubi, pučila je usne i šaputala mu moj Mikica, lepi moj Mikica, stavi mi Mikicu ovde pokazujući na obraze. Volela je da mi legne posle jebačine na kurac, volela je da joj stalno bude pred očima. Govorila mi je Mikice moj kako je velik vidi stao je u meni ceo, čekaj hoću da vidim kako ulaziš u mene. Kada bi se tako uspravila da ga vidi ocrtavao joj se na stomaku. Pogledaj pa on se vide i kroz kožu, Miki moj pa to nije normalno. Od takvih reči i stvarnog pogleda kako joj param utrobu kurac mi se nije spuštao.Znali smo se jebati ceo dan, bilo je dana kada nismo ustajali iz kreveta. Svršavali smo a da nismo znali koliko. Jedno je brojala i smejala se rekavši “ znaš jednom mi je Lea ( njena drugarica ) rekla da se sa momkom 3 puta za jedno veče. A pogledaj nas znaš li koliko puta sam izbrojala ? Ma pusti to ljubavi nećemo brojati, lepo nam je. Jedne večeri smo se posvadjali zbog mojih drugarica. Goca i Suzana su bile ljubomorne stalno su komentarisale Andreu kada bi je videle da se ne razdvaja od mene. Andrea je naslutila da nešto nije u redu i pitala me je da li sam nešto imao sa nekom od mojih drugarica. Ne nikada ništa slično, ne zanimaju me guske, ne verujem ti gledam Suzanu i osećam kao da sam joj otela momka. Hajde ne pričaj gluposti šta ti pada na pamet. Dobro samo da znaš da ti ne verujem. Andrea se naljutila i otašla je kući bez reči i pozdrava.

Bilo mi je krivo ali rokoh sebi “ ma šta me briga došao sam samo da mi bude lepo, letnja kratka avantura i ništa više”. Brzo sam zaboravio na Andreu i krenuo bez cilja sam do grada. Nije mi trebao niko, muško društo je i onako zabijeno negde u nekom kafeu i ispijaju pivo po ceo dan. Krenuh sa plaže do grada kad na putu zaustavlja se beli sportski kabrio sa dve gospodje koje glasno uzvikuju “ Milaneee, pa ti su ovde srećo naša “ Radina sestra i njena drugarica. Auu šta sad da radim pomislih. Upadaj vozimo te, ideš sa nama na ručak i piće. Nema vadjenja i izgovora zete.
Upravo sam krenuo do grada u stan pa na plažu kod drugara, čekaju me rekoh. Ma kakvi drugari ideš sa nama ne puštamo te nigde. Ove dve tete su same i treba nam zgodan dasa da nas čuva.
Majko mila kakve babuskere pomislih. Udjem na zadnje malo sedište a one se smeju i jedna drugoj dobacuju. Kakvo smo parče pokupile, sve devojke će da nam zavide. Nikada sebe nisam tako doživljavao a taj komentar ni malo mi nije prijao.

Parkiramo se van grada u jedu konobu koja je važila za najbolje i najskuplje mesto.
Vodimo te na ručak a bogme i da te napijemo, a posle idemo kod nas na plažu!
Pravdam se i govorim, može samo piće, društvo me čeka.
Ma hajde zete pusti društvo, zar ti drušvo dve mačke ne prija.
Pogledaj kako te svi muškarci u restoranu gledaju, najbolji frajer sa dve najbolje ribe.
Pomislih u sebi , jeste zgodne matorke ali niste ribe.
Naručuju one prstace, pa gambore na buzari, pa zubatac na žaru, pitaju me šta da pijemo Zete ?
Pa uz ovo jedino ide neki proseko ili šampanjac.
Pazi našeg Zeta, pravi izbor obe u glas.

Konobar donese ledenu flašu koju ispismo brzo. Hladan proseko je prijao u smiraj dana, već je bilo pola šest. Drgarica poruči još jednu flašu da se nadje, pa popismo mi i nju. Završismo sa drugom flašom i krenusmo kod njih na plažu ispred vile. Objasnile su mi da su iznajmile na kraju Lošinja predivnu vilu pored mora, borova šuma, same su, nigde nikoga u okolini, a borova šuma pravi predivan hlad i još lepše miriše.

Dodjosmo do vile, plaža stvarno predivna.
Sedi zete ovde dok se mi presvučemo pa idemo da se malo rashladimo a ti drugarice donesi još neku flašu proseka pa da nastavimo reče Radina sestra.
E dosta je rekoh, hmm rokoše obe, pa tek smo krenule zlato, evo nas za minut.
I stvarno pojavile su se za minut sa čašama i flašom u ruci.
Idemo, na plaži imamo ležaljke i suncobran mada nam on sada i ne treba.
Skidam foliju sa proseka a one skidaju gornji deo kupaćeg kostima, smeju se i ne govore ništa.
Pravim se blesav i ja ne govorim ništa, moderni smo ljudi, šta ako su se skinule.
Ja sam i dalje u majci i šortcu.

Pijemo polako, nazdravljamo za lepo druženje i obe me ljube u obraz.
Ti si naš slatki zet. Svidja li ti se naša Violeta?
Ma šta vam pada na pamet, pa ona je još dete, kako možete.
Jeste dete ali brzo će Zete da poraste a mi smo se svi na tebe nameračili.
Dobro de nećemo o tome.
Hoćemo li u vodu da se malo rashladimo, hajde zete skini se i ti pa idemo svo troje.
Istog trenutka njih dve skidoše ostatak kupaćeg kostima , meni svukoše moj
„Nećeš valjda sa kupaćim u vodu, nije fer, mi gole a ti obučen“.
Ma naravno, idemo svi.

Skočismo u vodu, njih dve su se glasno smejale i pokazivale jedna drugoj da zarone, drugarica mi prodje izmedju nogu i očeša se o mene gladeći mi jednom rukom jaja a drugom kurac, Radina sestra izroni pravo ispred mene i pritisnu me svojim grudima a onda me obgrli nogama i promeša mi pičkom kurac.
U odbrani uhvatih je izmedju nogu i palac joj stavih u pičku,a prstima ščepah za butinu, sad je ona htela da se oslobodi ali čvrsto sam je držao dok je pokušavala da se održi na vodi.
Samo vraćam tetka!

Nasmeja mi se i reče “vraže mali”
Obe su bile zgodne i čvrste, jakih bujnih sisa. Pičke se tada nisu skroz depilirale i obe su bile dlakve, drugarica crnu i malje po sredini iz kojih su izranjale mesnate usmine.
Radina sestra je imala plavu kovržavu ne mogo dlakavu pičku, i njoj su se usmine videle kako štrče. Izadjosmo iz vode a meni kurac poče da se diže.
Matorke su me naložile nema šta.

Ideš sa nama na tuširanje, da vidiš samo kakvo je kupatilo, tuševi biju sa svih strana i ima mesta za troje. U kupatilu pod tušem je bilo zanimljivo, zgrabile su neki meki sundjer, mirišljavu kupku i počele su da me sapunjaju, sve vreme su se smejale i vrištale, bilo im je zanimljivo da dodiruju mlado telo. Drugarica je bila pozadi i trljala je svoje telo o moje. Osetio sam njene sise na svojim ledjima kako me dodiruju, pičku je trljala o moju zadnjicu. Radina sestra jednom rukom mi je sapunjala grudi a drugom mi držala kurac i povlačila gore dole. Imao sam utisak kao da ga izvlači da bude još veći nego što jeste. Kupale su me neizmenično se okrečući i deleći me, čas mi je jedna držala kurac, pa druga, a onda su ga obe uhvatile i nisu ga puštale. Radinu sestru sam jednom rukom držao za sise a drugm rukom gladio pičku. Tri psta šake sam joj uvukao u dlakavi procep a palcem sam jo trljao klitoris. Izvuče se hitro kada sam joj zabio tri prsta. Nasmeja se i reče; Pazi vraga mladog.

Neće moći ove noći !

Istog trenutka sam se okrenuo ka drugarici i ista tri prsta joj zario u pičku, ušli su bez otpora, drugom rukom sam joj pritegao zadnjicu da ne pobegne ali ona se nije branila, samo mi je stavila jezičinu u usta od koje zamalo da svršim. Jezik joj je bio mek i pun a poljubac nešto što do tada nisam ni sa jednom devojkom osetio. Zavlačio sam joj šaku što sam dublje mogao a ona se samo izvijala. Istraživao sam prstima tu dlakavu pičketinu, vrteo prste u krug, čas jedan prst, pa drugi.
Rada se usprotivi i reče drugarici, stani malo, nećemo tako! Pusti ga vidiš da zet zna radnju.
Pusti mu kurac, hoću ja da ga malo drkam i mazim.
Ne može rano je još, nema ništa od seksa. Može da nas okupa prvo pa ćemo kasnije.
Važi !
Hajde da nas lepo okupaš Zete.
Uzeo sam sudjer i sada sam ja njih sapunjao i dirao svuda po telu, bile su glatke što od sapunice što od vode koja se slivala niz ova dva jedra mesa. U glavi mi je bio košmar, dok sam ih sapunjao dodirivao pa ispirao vodom, nisam znao koju ću više pošto su mi obe bile jebozovne.
Obema bih uterao kurac da mogu.
A one su cičale i vriskale na svako moj dodir, naročito kada bih ih dirao za mokre i vlažne pičke. Opraću vas mao i iznutra predložio sam i uperio tuš u pičku drugarice, spustih glavu do medjunožja da je jezikom poližem i osetim ukus njene dlakave pičke, a ona se samo blago izvi i obema rukama raširi pičku, Izvoli lepoto liži, celu je poliži.
Pička joj je bila prelepa, video sam otvor u kojem su malo pre bili moji prsti, gurao sam jezik što dublje i uspeh da joj usisam klitoris , usnama počeh da ga sisam.
Samo što nije pala, vrisnula je i koža joj se naježila.
Nastavi još malo, molim te, reče mi.

Ali Radina sestra otrgnu mi glavu : Stani hoću i ja da proba moju.
Okrenuh se a ona raširila pičku još više, mislim da je htela da mi cela glava udje u nju.
Bože kakva pička, pomislih i krenem da ližem i usisavam klitoris.
Uhvatio sam je za glatko dupe dok su prsti klizili, gurnuh jezik duboko u ružičasti otvor.
Potom gurnuh palac ruke u njenu pičku a jedan prst joj zavukoh u dupe.
Ovo nije očekivala, jezik na klitorisu a prsti u njenom dupetu i pički.
Stisnuh oba prsta dok sam ih povlačio gore dole a ona se uhvati za zid i reče drugarici;
Mali je lud!
Vidiš li šta mi radi?
Jebe me u obe rupe i liže mi klitoris.
Vidim i hajmo odavde na neko lepše mesto.
Završili smo sa tuširanjem i kupanjem i predložile su da popijemo još malo proseka.
Mogli bi da igramo poker u svlačenje. Čekaj koje svlačenje kad nemao ništa drugo osim bade mantila, a i videli smo sve jedo na drugima.
Smeh….
Pa dobro tako se kaže, prvo mantili a posle možemo da onaj ko izgubi ispunjava želju onom ko pobedi. Brzo smo se dogovori i nastavili sa igrom koju do tada nikada nisam igrao.
Prvu partiju sam izgubio i skinuh mantil sa sebe dok su se one smejale.
Kurac mi je bio dignut i nije padao još od kupanja i lizanja.

erotske price seksSmejale su se i licitirale, tako da je drugarica izgubila a Radina sestra imala najbolje karte.
Drugarice moja, imaš naredjenje da se skineš i Zetu da uvučeš kurac u usta ali moraš do korena bez obzira koliki mu je a nije mali reče kroz smeh.
Dobo, reče drugarica, skide sa sebe bade mantil, bradavice velike a grudi prelepe, nadvi se ka meni i počne mi polako usisavati kurac, usisa ga do pola pa reče ne, ne mogu celog.
Vidi dogovorili smo se moraš celog da ga staviš .
Hajde ti mi pokaži kako, reče joj drugarica.
Evo ovako!
Radina sestra se nadvi nad moim dignutim kurcem i strpa ga celog u grlo pa zagrize ga u korenu.
Smejući se reče drugarici; Jesi li videla kako?
Znači polako do kraja, pomoćićemo ti.
Drugarica navali da ga stavi u usta i krenu junački da ga guta, skoro je došla do kraja i kada je htela da odustane Radina sestra skoči i gurnu joj glavuna na moj kurac i nabje joj ga do kraja.
Auuuu majko mila, oči mi iskočiše od ovoliko kurca, ovo još nisam doživela.
Osećao sam se malo bez veze, kurac mi je dignut već sat vremena a nisam ni jednom svršio, hoću da eksplodiram o pored mene dve pičke koje treba da jebem i izjebem.
Jaja su mi se skupila i jedva uspevam rukom da ih vratim na mesto, primećuju šta radim i pitaju me frka ti je a ? Hajde druga partija pa da nastavimo.
U drugoj partiji ja pobedjujem i konačno mogu da zahtevam, ovaj put od Radine sestre.
Želim da mi Seka Popuši kurac i da joj svršim u usta !

Uuuuu rekoše obe, može samo pušenje ali bez švršavanja.
Rada skoči na moj kurac i krenu da ga liže i dudla dok mi je rukom povlačila uvučena muda i pokušavajući da ih vrati u normalu.
Hajde Seko još samo malo molim te, sad ga uvuci i posisaj mi malo jače, ugrizi me i uzdrkaj ga.
Povuče glavu sa kurca, obrisa usne rukom i reče, a to čemo obe da ti damo.
I stvarno obe navališe da me grle i ljube, nisam znao gde pre da okrenem glavu ili da stavim ruke.
Da li na jednu sisu, dupe ili pičku?

Drugarici sam ostao dužan da joj zavučem oba prsta, pa sam posegnuo da jo stavim u pičku i dupa a Seki sam stiskao bradavice na sisama. Cvilele su obe od uzbudjenja a i ja sam ispuštao neartikulisane glasove, više nisam znao i gledao čije usne su mi na kurcu a čije na mudima. Sisale su ga obe kao pomahnitale.
Hoćemo li da se jebemo više, nemojte me mučiti ceo dan !
Hoćemo Zete evo mene ćeš prvu, sešću ti na kurac ali prvo hoću da nam svršiš u usta pa da posle možemo dugo da uživamo u jebanju.
Sisale su ga neizmenično i halapljivo dok nisam počeo da urlam od zadovoljstva. Svršavam, praznim im se u ustima, sisaju ga i dalje ali ga ne puštaju, udaraju se po obrazima, jeziku, stežu mi muda, razvlače i prstima mi trljaju prostatu. Osećam olakšanje, ispraznio sam se a kurac mi stoji još uvek prav.
To zete, sad ćeš i da jebeš !

Seda mi na kurac dok ga drži sa obe ruke, trlja klitoris i vlažnu pičku, osećam jak stisak njenih prstiju oko kurca i jedva čekam kada ću osetiti toplinu njene pičke. Za to vreme drugarica mi seda na lice sa raširenom pičkom i trlja se, čeka da joj zabijem jezik i sisam klitoris. Umesto jezika zavlačim joj prst u čmar koji je vlažan od sokova koji su se prelili iz pičke, stiskam joj grudi i bradavice kao lud. Meša mi pičkom po licu i konačno joj jezik guram u otvor ali ne mogu duboko koliko trebamo oboje. Grizem je za usmine i povlačim ka sebi, sisam klitoris a sa druge strane osećam toplinu i nešto vlažno kako mi se sliva niz butine a nije moja sperma. Seka se sama navlači na moj kurac, meša, kosti nam se do bola dodiruju, Steže me svojim vaginalnim mišićima i predosećam da joj je potekao mlaz urina. Prija mi sve to, jedna pička u ustima, druga pička koja klizi kao podmazana na kurcu. Gde ćeš lepše. Seka se trza i meša kao pomahnitala, zastaje na trenutak a ondaa još par puta napred nazad i jedan dugi urlik i uzdah aaaaaah majko mila, majčice.
Drugarica je blizu orgazma, klitoris mi je medju usnama, sisam ga ubrzano a sa obe ruke je držim za sise i hvatam je pod pazuh obe ruke. Stiskam je a ona se izvi i glasno reče” drugarice, zet ti je pravo čudovište”. Nisam znala da ovako deca ližu, a otkrio mi je i novu erogenu zonu od koje sam odmah svršila. Daj mi ga nije još svršio, hoću da me jebe ovaj tvoj mladi zet, prevario me je sa ovim orgazmom. Seka ustaje sa mog ukrućenog kurca koji udara u moj stomak i obe se smeju od tog prizora i zvuka. Seka ga ljubi kao da se pozdravlja sa najmilijim.
Vidiš da sam u pravu, treba da ga potrošim pa da vidim koliko može.

Drugarica bez ustezanja uhvati me za kurac i samo se nabode, počne brzo da se trlja i povremeno podigne zadnjicu i nabode se. Seka mi pridje i ponudi mi sisu da joj ljubim. Rukom me miluje po kosi i glavi dok drugarica pomahnitalo jaše i nabija se, držim je jednom rukom za pazuh i stiskam ne bi li svršila brzo, da mogu i ja da ustanem i da se par puta zabodem u jednu od njih jer ovako mogu do sutra da ih jebem. Seka uvidja da će joj drugarica brzo svršiti pa me sa dva prsta hvata za koren kurca.
Hajde zete napuni jojo pičku vidiš da će svršiti. Joj, joj joooj, svršiću, gotova sam, kidam se, kiiiidam se. Hajde zete švrši i ti, napuni me već jednom, hajde napuuuniiiii i drugarica svršava. Sedi mi na kurcu i osećam kako joj se utroba steže i opušta. Pada mi u naručje i pokušava da mi ugura jezik u usta. O mili naš zete kako mi je bilo lepo. Ustajem i kažem im obema, a sad ja ! Zaslužio sam i ja jedno svršavanje. Okrećem Seku na bok, ona je odmornija a čini mi se da joj je i pička malo tesnija, podižem joj jednu nogu i smeštam se da je jebem sa strane. Volim ovu pozu, imam osečaj dominacije, mogu da se zabijem u pičku bez otpora i mogu da ga zabijem do koske. Želim da me zapamte za sva vremena. Seka me gleda kako je nameštam i smeška se; Hajde zlato spremna sam da me jebeš kako ti želiš.
Istog trenutka sjurim kurac u Seku gledajući je pravo u oči. Drugaricu sam pozvao da gleda kako jebem
Seku.

Dodji, dodji da vidiš kako joj ulazi u pičku a možeš i da mi daješ ritam kada se zabadam.
Hmmm ovo još nisam nikad radila, hajde manijaće mali.
Zabadam se u Seku svom silinom dok se gledamo u oči, čuju se udarci tela o telo, kurac mi je napregnut i osećam njenu kost dok se zabijam. Gledaju me obe a Seka ne može da veruje šta joj se dešava. To zete, dobro me jebeš, gledam te odavde ispod i deluješ mi tako moćno.
Baš te moćno te jebe drugarice, baš moćan ovaj naš Zet.
Hoću i mene da jebeš tako.
Hoću i tebe ću jebati, jebaću te i razvaliću ti pičku.
Seka svršava pod naletima kurca. Razmišljam da li da je napunim pošto obe vrište i deru se; Seka napuni mi pičku a drugarica me pritiska za zadnjicu i govori; Puni je, napuni joj pičketinu, vidi mi drugaricu kako želi da je napuniš.

Savladavam se u poslednjem trenutku i izvlačim ga iz pičke, kurac mi ponovo udara u stomak a sperma šiklja kao vodoskok.
Drugarica krenu da prihvati ali želeo sam da isprskam Seku svuda po telu i da je razmažem kao kremom.
Volim kada razmažem ženu po telu i kada miriše na moju spermu.
Mogu onda da je ponovo jebem bez nekog dugog predaha. Kurac mi ne pada ostaje čvrst.
Istresao sam svu spermu na Seku razmazao je po pički, stomaku i grudima a onda se okrenuo ka drugarici i rekao joj; Sačekaj da odem do kupatila pa mi se spremi za jošjednom.
Smejale su se u glas obe.
Ne preterij nisi supermen, odmori malo.
Kratko sam se zadržao u kupatilu, samo sam uspeo da izbacim dva mlaza iz kurca, oprao ga hladnom vodom i sjurio se pravo na krevet gde su obe gole ležale i držale se za pičku. Razdojio sam ih i namestio drugaricu u isti položaj. Obzirom da sam tek svršio, znao sam da ću moći još dugo i da ću Seku morati da izjebem zguza, nisam je ni jednom udario po dupetu.
Sjurio sam se u drugaricu svom žestinom, gledala me je sa nevericom kako je jebem, obema rukama je uhvatila čaršaf a onda je Seku stegla za zglob ruke. Podiga sam joj jednu nogu visoko kako bi kurac osetila celog u sebi. Jebao sam je iz inata da zapamti za ceo život. Nogu sam joj stavio na rame i sad sam hteo da joj zabijem jedan prst u dupe, prvo sam joj prst stavio u pičku a onda sam polako izvadio kurac i sjurio joj nenadano prst u dupe. Ponovo sam joj uterao kurac a pod prstom sam osetio kako ulazim i izlazim. Ložila me je sama pomisao kako je jebem a prizor je bio ludački.
Seka nije mogla da veruje šta se dešava sa njenom drugaricom.

Dodji Seko, gledaj kako ti jebem drugaricu, čekam da svrši pa da tebe jebem od pozadi.
Manijače reče i poče drugarici da stežei mesi sise. Okreni se Seko hoću da ti vidim pičku, naguzi mi se hoću da te pomirišem. Seka mi se naguzi da mogu da joj pomirišem pičku, pridjoh bliže malo i počeh da je ližem pri svakom ubodu. Bilo je tesko iz ovog položaja da joj jebem drugaricu a da njoj ližem pičku.
Pogled je bio više nego očaravajući, gledam svoj kurac kako dere drugaricu a Sekina pička mi ipred nosa. Drugarica vrisnu… svršavam lepoto moja, svršavammmmm. Nabodem se još jednom u nju i ostadoh u njoj par trenutaka dok se ona trljala o moju kost, iz pičke joj je lio potok, lepljiva sva. Kurac mi je bio kao da sam ga namazao vazelinom, sijao je od nje. Izvadih ga i reših da svršim u Sekinu pičku. Zgrabih je tako nagnutu preko drugarice, povukoh je sebi bliže da mogu da joj se zabijem dok joj drugarica leži ispod nas. Raširi noge oslobodi mi pičku da te bolje jebem. Nije se snašla, povukoh je još bliže sebi, razmakoh joj još više noge i pritisoh joj ledja da mi dupe bude višlje i natrćenije. Konačno je namestih i zabodem joj se do koske. Ču se samo tup udarac kosti od kosti, Pička joj je bila taman na pravoj visini i pravom položaju. Udarih je jako preko dupeta i zabih se ponovo. Sve je curilo iz nje, samo je stenjala i mumlala, majko mila, majko mila. Nastavio sam još jaće i brže, rešio sam da svršim, bio sam pri kraju snage, falilo mi je još malo, gledam kako joj ulazi kurac u pičku i to mi daje stimulans da završim , ali kraja nikako, stajem udaram je po dupetu,ona meša, trlja se o moju kost, ponovo uzimam dah i zabijam se kao da mi je poslednje. U trenutku kada sam pomislio da neću švršiti drugarica me hvata za kurac i pomaže. Stiska ga i sada se nabijam preko njene ruke, otpušta stisak i blago mi drži jaja dok se svom silom zabijam u Seku. Seka govori drugarici da je uhvati za pičku, gledam novi prizor, ispod nas drugarica gleda našu jebačinu otvorenih usta i otvorenom šakom pritiska Seku i usmerava moj kurac. Od ovog prizora sam se naježio, kurac samo što ne eksplodira. Seka nešto nerazgovetno mumla a drugarica otvorila usta i čeka da svršim. Zabadam se još par puta u Seku, udaram je po dupetu, izvlačim kurac iz njene pičke, hoću da svršim u drugaricina usta.
Seka se trza švršava a i ja sa njom. Drugarica guta moj kurac a ja uvlačim dva prsta u Sekinu pičku i palcem trljam klitoris. Oboje svršavao kao manijaci. Kurac je u ustima drugarice, celog ga je stavila u grlo onako lepljivog. Trzam se u grču, padamo i Seka i ja. Drugarica je progutala svu spermu. Seka traži da proba, a ona se smeje i kaže, dobila si više od mene. Seka se okreće ka mom kurcu i cedi preostale ostatke, smeje se i kaže ostalo je i meni malo, bar da mogu da naslutim. Smejemo se svi, ležimo još neko vrema a onda seka ustane i nali nam po čašu proseka da dodjemo sebi a drugarici da spere grlo.

Ujutro smo se svi probudili zajedno i nastavili da se smejemo i prepičavamo predhodnu noć. Kasnije smo se Seka i ja ponovo jebali ali sada bez drugarice, htela me je samo za sebe i da uživa u meni. Stvarno sam uživao, posvetila mi se u potpunosti, dugo smo se ljubili i mazili. Grdno sam pogrešio nazivajući ih matorkama i babuskerama. Bile su ovo prave rubetine kakve se teško nalaze. Kasnije je došla i drugarica pa smo nastavili da vodimo ljubav. Ovde je sve bilo fino i polaka sa puno nežnosti. Gledala me je kao neka šiparica i samo se smešila. Bile su lude i zanimljive, potpuno različite od svih devojaka koje sam upoznao. Odvezle su me kući kasno uveče nakon večere u njihovoj vili i dogovorili da se obavezno sutra vidimo na ručku oko 12 u gradu.
Društvo me je čekalo na glavnom korzou u jednom od restorana, Goca je bila nervozna a i Suzana jedino je Radmila bila raspoložena da pričamo. Razvoj ove situacije i dogadja u nekoj drugoj priči.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 5 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!