jebačina i cuckold
Upoznavanje Srbija

Zvonim na vrata i čekam. Unutra se čuje komešanje, a onda prestaje. Neko me posmatra kroz špijunku. Bez pravog razloga klimnem glavom, uveren da će mi neko uskoro otvoriti. Vrata su širom otvorena, a preda mnom stoji žena izuzetnih proporcija. Noge su joj obložene parom svilenih čarapa, struk joj krasi čipkasta podvezica, ali ništa ne može da prikrije njene raskošne grudi i uredno obrijanu pičku.

Razmenjujemo osmehe sa odobravanjem. Bez reči me uvodi unutra i zatvara vrata. Ona me iskreno gleda u oči, a zatim se udaljava, dozvoljavajući mi da se divim njenoj savršenoj guzi dok vibrira svakim korakom. Zvuk njenih visokih potpetica odjekuje drvenim podovima. Primoran sam da je pratim.

Vodi me u spavaću sobu gde je njen muž čeka sa ogromnom erekcijom. Za trenutak stojim pred vratima dok ona puzi na krevet. Poput lavice ona ga uhodi, uklanjajući prepreke između nje i njenog plena. Njen muž mi klimne glavom, a ja uzvratim. Ne krijem svoju žudnju za njegovom ženom koliko bih trebalo. Ona mu masira jaja i drka kurac. Tada me ona još jednom pogleda, kao da želi da kaže: „Obrati pažnju“ i onda joj je ceo kurac ulazi niz grlo.

Ona halapljivo guta njegov kurac, njene napućene usne čvrsto su omotane oko debele kurčine. Špijuniram udobnu stolicu u krajnjem uglu sobe. Dok šetam ka njoj, odbacujući svoju odeću kao mrvice iza sebe. Sedam samo u farmerkama i primetim je kako krajičkom oka ispituje moj goli torzo. Jasno je da je impresionirana. drka dok gleda pušenje

Budući da sam pomalo egoistična osoba, naprežem mišiće da bi se više izbočili. Podižem noge i jednim pokretom skidam farmerke. Izlažem goli penis na pregled. Podiže se obrva. Ona vadi njegov kurac iz svojih usta dovoljno dugo da dođe do daha i osmehne mi se sa divljenim. Ona nekoliko puta udari kitom svoj obraz pre nego što ga ponovo proždere.

Otvorena boca vina leži na noćnom ormariću pored mene. Oni su, izgleda, mislili na sve. Sipam sebi čašu i lagano se vraćam u stolicu. Ja sam u tuđoj vili, gledam prelepu ženu kako sisa kurac svog bogatog muža i sve vreme me gleda. Da li ona zamišlja da je moj kurac u njenim ustima? Čini se da intenzitet njenog pogleda odgovara na moje pitanje. Susrećem njen pogled, staklo na mojim usnama.

Druga ruka mi se spušta do međunožja. Moj kita je polu tvrda i potrebno je samo nekoliko poteza da se dovede do punog kapaciteta. Gurnuo sam karlicu napred da bi imala bolji pogled. Njen muž je zatvorenih očiju i glasno grca. Mora da se približava. Uživam u pogledu na njene živahne grudi, njen ravan stomak, njenu zlatnu kožu. Ona puzi do uzglavlja kreveta i čvrsto se drži dok joj muž postavlja guzu kako treba.

Sa dva prsta, široko širi njene usmine, dajući mi uvid u ružičastu misteriju iznutra. Uvlači prst unutra. Tako je mokra, čujem kako ulazi. Ona ispušta uzdah dok brže drkam svoj penis. Njegovi prsti su gotovi sa izviđanjem. Grabi svoj alat i, prebacujući se sa kolena na koleno, trpa ga u njenu blistavu pizdu. Ona tiho stenje, spremna da prihvati juriš, ali on je samo zadirkuje. On vadi svoj ljubičasti penis, i držeći ga jednom rukom, ponovo ga uranja unutra. Skroz napolju, pa skroz unutra. On se hvali preda mnom, pokazuje mi da ta pička pripada njemu.

Konačno on završava njene muke. Poput životinje žestoko počinje da je tuca. Njeni jauci su sada glasni i dugi. Između njenih ruku vidim kako joj sise zveckaju napred-nazad pri svakom udaru. Želim da uhvatim te prezrele bradavice ustima, da zaustavim njihov ples, ali to nije bio deo dogovora. Znam svoje mesto. Nastavljam da drkam kurac. jebačina i cuckold

Ona me gleda i oblizuje usne između jauka. Izvukao se i prelazi na novu poziciju. Namešta je u obrnutu kaubojku na ivici kreveta, nekoliko centimetara od mene. Ona se nadvija nada mnom u svom svom sjaju. Sipam još jednu čašu vina dok gledam kako njena pica klizi gore-dole duž njegove kite. Njene sise poskakuju sa svakim poskokom, njena kolena naporno rade da bi se sve to izvelo.

Njeni glasni jecaji i okretanje me mnogo puta dovedu blizu vrhunca, ali znam kada da se zaustavim. Njegove ruke se podižu iza nje i štipaju joj bradavice dok se bori da pronađe dah. Očaran sam obrisom njene pice dok guta njegov penis iznova i iznova. Znoj leti kao iskre sa njihovih tela. Konačno čujem njenog muža kako dostiže svoj vrhunac. Baci je na krevet i ustaje, mahnito drka kurac.

To je moj znak. Ustanem, drkam svoj kurac brže nego ikad, ciljajući ga u njegovu zadihanu ženu na krevetu. Tajming ne može biti bolji. Svršavamo na nju istovremeno, polivajući njene prelepe grudi i vrat. Raspršuje rukama sokove po svojim sisama. U transu, ona hvata penis svog muškarca i još ga drka, istiskujući poslednjih nekoliko kapi. A onda, na moje iznenađenje i šok, zgrabi i moj. Podiže pogled ka meni, i dalje drka svog muža, i stavlja moj kurac u svoja usta, čisteći ga.

Ovo nije bio dogovor. Ovo nije bio plan koji smo pažljivo zamislili. Bilo je potrebno mnoštvo mailova, dani pregovora da bi se došlo do ove noći. Pravila koja su postavili bila su jasna: bez razgovora, bez dodirivanja. A sada je muž gledao svoju ženu kako oblizuje moju muškost. Oslabe mi kolena. Ona se naizmenično smjenjuje između nas, sisa kurac jednom dok drka drugom.

Gledam je sa obožavanjem. U uglu njenih usta je sperma. Brišem je palcem. Onda radim nešto za čim sam čeznuo otkako je otvorila vrata. Naginjem se i ljubim je. Ona gladno prihvata moj poljubac naslanjajući se na krevet, vukući me sa sobom. Grickamo usne jedno drugom kao davno izgubljeni ljubavnici. Mogu da osetim ukus sperme u ustima, ali ne smeta mi.

Ona se uvija ispod mene od zadovoljstva. Stežem joj sise obema rukama i proždiram bradavice. Moji prsti prolaze niz njen stomak i slušam kako joj dah ubrzava dok dolazim do njenog klitorisa. Moja usta odlučuju da prate… Njen muž nam se pridružuje na krevetu, spuštajući glavu svoje žene na krilo dok je konzumiram. Moj jezik je ponekad brz, ponekad temeljan, pegla joj meke nabore, istražuje svaku neravninu između njenih nogu. trojka nabijanje deli ženu

Njeni jauci su mi slatka muzika. Njen muž pijucka vino i igra se njenom kosom. Ona dahće i cvili na putu do vrhunca. A kada svrši – pomera planine. Ona se smeje, postiđena sopstvenim grčevima. Ali njena plašljivost nestaje kada sednem uspravno. Svi buljimo u moje međunožje. Opet mi je kurac tvrd, mazim ga kao ljubimca. Ona grize donju usnu. Imam nešto što ona želi. Ona ima nešto što ja želim. Njen muž se smeška u iščekivanju.

Raširim joj noge i zakopam kurac u njenu mokru picu. Ostajem duboko, pazeći da ona oseti moju debljinu. Njena glava je još uvek u krilu njenog muškarca, i iznenađuje se kada joj on kurcem začepi usta. Njeni jauci sada više zvuče kao režanje dok prima dve kite. Ona je divlja životinja, kao zaposednuta žena a ja sam egzorcista. Moje snažne ruke su je prikovale dok moj penis besno radi da istera njene demone.

Njen muž je jebe u usta dok mi sipa vino u usta pravo iz flaše dok mu rasturam ženu. Progutam vino uz odobravajuće poglede. Crvena stvar curi iz mojih usta i niz grudi. Mora da izgledam kao vampir. Naš ritam se pojačava kako se erupcija približava. Drhtim, stenjem, gubim razum. Ona može da oseti kako moj penis pulsira u njoj dok je mlaznice vrućeg semena ispunjavaju.

U to vreme njen muž joj puno grli svojim nekratom. Čaršavi su natopljeni, a mi smo iscrpljeni. Boginja odaje zadovoljne uzdahe dok nas mazi rukama u stanju sna. Uzvraćamo uslugu, igramo se njenom kosom, milujemo njeno prelepo telo, sisamo njene slatke bradavice, ljubimo njene usne.

Uzimam poslednji gutljaj vina pre nego što se obučem. Iz kreveta me posmatraju, a ja osećam njihovu zahvalnost. Bez reči joj se osmehnem, rukujem se sa mužem i odlazim.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 12 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!