tucanje sa suprugom u krevetu

Seks u braku ne mora biti loš

Upoznavanje Srbija

Vesna se promeškoljila i na trenutak zastala sa čitanjem da bi bacila pogled na svog muža. Zoran je takođe čitao neku knjigu tog oblačnog popodneva i ona je na trenutak pomislila da njihov život i nije toliko uzbudljiv. Naravno, oni gaje ogromnu ljubav jedno prema drugom, ali ona zna da on zapravo ne dobija dovoljno seksa, barem ne onoliko koliko biželeo. Vesna je oduvek imala jak libido, ali nažalost taj libido je obično rezervisan za njen vibrator. Seks sa Zoranom ima tendenciju da bude kratak, ostavljajući je uvek u želji za još više penetracije, dužu predigru, više svega.

Knjiga koju je čitala postajala je sve bolja. „Staklena devica“ je priča o ljudima iz različitih društvenih klasa smeštena u Englesku 1800-ih. Kako se radnja odvijala, tako je postajala sve veća seksualna tenzija između dva centralna lika, Manuela i Anabele. Vesna počinje da se udaljava u svojim mislima i zatvara oči.

Mlada Anabela je odgajana u bogatoj porodici da bude najprefinjenija dama, ali njeno novootkriveno saznanje da je zapravo kopile prostitutke i boksera šokiralo je njen svet. Pitala se da li možda, samo možda, ovo objašnjava neka od onih zabranjenih i opasnih osećanja i misli koje je ponekad iskusila tokom kupanja, ili u najdubljim delovima noći kada se njeno telo osećalo kao da ga je pogodio grom.

Pita se da li postoji neko koga bi mogla da pita o tim osećanjima – svakako ne mamu, tj ženu koju je oduvek zvala mama – i ne može da se seti nikoga drugog ko bi mogao da je sasluša. Osim, možda, Manuela. Manuel Mendoza je džin od čoveka. Visoko iznad većine muškaraca, i jak kao konji koje pripitomljava, njegova španska tamnija koža izaziva trnce u međunožju svake devojke i žene.

Iako je odgajan u ropstvu, on se izborio za svoje „ja“ i odavno nikoga ne naziva svojim gospodarom. Brinuo se o gospođici Anabeli od kada je imala 10 godina, učio ju je da jaše konje i bio joj je pravi prijatelj.

„M—Manuel?“ Anabela se jednog subotnjeg jutra pojavila pred njim u svojoj najlepšoj odeći za jahanje.

„Gospođice Anabela, šta radite tako rano ujutru?“ odgovori Manuel, zaprepašćen što je zatiče u svojoj odaji.

Spuštenih očiju, Anabela je polako prišla napred, sve dok Manuel nije očistio stolicu za nju da sedne. „Molim vas, sedite, gospođice. U čemu vam danas mogu pomoći?“

Anabela, koja se i dalje polako, oprezno kretala, podigla je glavu i susrela se sa njegovim očima. Zaprepastila se vatrenim pogledom koji je našla u njima. „Manuele, šta će biti sa mnom? Hoću li postati prostitutka sada kada znam da je to moje pravo nasleđe? Da li ću nastaviti da osećam više vatre među nogama kada jašem konje, i da osećam takve zabranjene stvari kada se kupam? Hoćeš li mi pomoći da odagnam ove misli zauvek? Mama ne može da mi pomogne, ona već misli da sam đavo, a ja nisam, Manuele, stvarno nisam — želim da budem dobra devojka i ne ne želim više da ove misli budu u mojoj glavi, i…“ čita knjigu i jebe se prstima

„Gospođice Anabela..“ Manuel je ustao. „Molim vas, gospođice Anabela. Vi niste đavo i nećete ići u pakao. Vi ste dama kakva vas je majka vaspitala. Ali, gospođice, što se tiče vaših misli…“ zaćutao je, razmišljajući. Postajao je neprijatno svestan njenog tela i njenih neospornih oblina u još uvek detinjastoj haljini. Tako je lepa, pomislio je… ali ne! Mora da je pošalje nazad.

„Gospođice Anabela, mislim da bi sada trebalo da odete i da provedete popodne uz čaj sa svojom mamom. Ona će to najbolje znati.“

Vesna se trgnula, sa jednom rukom među nogama. Mrzela je što ne može da svrši tako brzo i lako kao muškarci. Jednom kada krene, ona se žestoko napali, i čini se da ništa ne može ugasiti tu vatru… ali nikako da dođe do tog vrhunsca. Ranije je to bilo prelako, ali sada… Razmišljala je o likovima u svojoj knjiziž i njihovoj dugoj predigri na 400 stranica, tačnije činilo da je da je toliko.

Ona ima lošu sklonost da želi da juri napred ka dobrim delovima, što je skoro uvek greška. Bacivši pogled na svog muža, koji je sada dremao, malo se opustila dok joj je ruka nežno trljala ribicu ispod gaćica. Njene bradavice, uvek spremne za zabavu, stajale su na oprezu i protrljala ih je kroz tanku tkaninu.

Pomislila je na Zorana i kako se on uvek nadao da će biti više seksa nego što je ona pružala. Razmišljala je o njihovim ranim danima zabavljanja, kada bi on zakopao lice između njenih velikih grudi i samo trljao lice o njih, ližući i ljubeći sve što je mogao, dok su je njegove snažne ruke privlačile bliže sebi. Želeo je da se udavi u njenim grudima, u njenom mirisu, u njenim rukama, a onda bi tražio odobrenje od njenih očiju pre nego što je pojebe svojim tvrdim kurcem.

Kako bi njegov kurac uvek bio tvrd. Samo se setivši, otkrila je da je prepaljena i tiho je ustala, spustivši knjigu na pod. Iako je fino zadremao, bila je uverena da se neće probuditi dok ona to ne poželi. Otkopčala mu je rajsferšlus pantalona što je tiše mogla, a zatim povukla jezikom dva duga liza od njegovih jaja do vrha njegovog penisa. sisa kurac svome mužu

Zatim je, pogledavši mu u lice, rekla: „Probudi se Zorane.“ zatim je brzo zaronila i usta smestila oko njegovog penisa. Tada su se njegove zaprepašćene oči otvorile, a zatim se zamaglile od zadovoljstva zbog ovog iznenadnog osećaja, ovog divnog oralnog iznenađenja. Zastenjao je i zgrabio njenu kosu u šake. Oduvek je bila u stanju da duboko primi kurac u grlo.

Sada kada je bio budan, želela je da dobije više od njega. Zavukla mu je ruke pod dupe i povukla ga prema sebi dok ga je uzimala u usta. Znala je da će brzo dsvršiti. To je bilo u redu – zaista je želela da oseti taj vrući nektar na poleđini svog grla, morala je da oseti kako njen muž gubi kontrolu na hir njenog jezika, a kasnije će biti dovoljno vremena za više.

Činilo se da mu kurac postaje još tvrđi i deblji pod njenim pokretnim jezikom. Pomerala je glavu gore, dole, ponekad u stranu, pomerajući jezik u krug, čak i dok joj je glava išla u drugom pravcu, uvek pazeći da njegova jaja budu pod stiskom i gnječenjem. Bila je jebeno napaljena. Počela je da slobodnom rukom trlja svoju vrelu pičku što je izazvalo nove mokre zvukove.

Videvši to, Zoran se nagnuo dovoljno napred da je uhvati za grudi. Volela je kada je grubo postupao sa njima, kao kada je bio stvarno napaljen. Sada je mahnito stenjala i sisala njegov kurac, kretala se tako brzo da nije mogao da izdrži i odjednom ju je JAKO zgrabio za glavu i progunđao, „O bože, o bože Vesna, jebote!“

Očekivala je eksploziju u ustima ali umesto toga njena usta su iznenada postala tužno prazna. Oborena na leđa, Zoran ju je obuhvatio i svom silinom joj nabio kurac u mokru pičku! Oči su joj se raširile i momentalno je doživela snažan orgazam od kojeg su joj nakratko uši zazujale. Bio je na ivici ali je želeo da je tuca makar par minuta, goreo je od želje. Ona se oporavljala od orgazma dok je nabijao kurac u nju i ustima preletao sa njenih usana na vrat i na grudi. tucanje sa suprugom u krevetu

Bio je kao divlja zver koja se probudila nakon nekoliko meseci bez seksa. Telo joj je trnulo, pička joj se grčila, bila je izvan ovog sveta sve dok on napokon nije iskliznuo iz njene vagine i uleteo u njena usta. Držala je njegov kurac u ustima dok napokon nije osetila lavinu vreline u grlu. Gutala je i gutala dok je on čvrsto držao njenu glavu i rikao kao lav, prazneći jaja u nju.

Dugo im je trebalo da uspostave normalan ritam disanja i oporave se od jakih orgazam. Konačno su došli sebi kad je položila glavu u njegovo krilo, gledajući u njega: „Dobra neka knjiga?“ upitala ga je.

„Ono… nije loša. Šta ti čitaš, to mene zanima?“

Nasmešila se. „Ma, neka glupa priča. Ali, sledeći put kada budemo u krevetu, šta mislim o tome da me zoveš Anabela, a ja tebe Manuel?“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 10 Prosek: 4]

1 komentar na “Seks u braku ne mora biti loš

  1. tako je! stalno slusam prijateljice i sestre kako se zale da im je sexualana zivot dosadan nije nimalo zanimljiv ali nemora tako biti ja sma udata preko deceniju i uvek smisljamo nove nacine da zacinimo stvari i uzivamo i svaki dan se skoro seksamo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!