menadžer joj liže pičku

Usamljena u hotelu

Upoznavanje Srbija

Gabrijela je provokativno ležala na krevetu, čekajući da njen muž izađe iz luksuzno opremljenog kupatila. Nosila je crvenu svilenu haljinu koja je padala tik ispod njene čvrste guze i čiji je vrh bio dovoljno otvoren da se jasno vide njene raskošne grudi. Bila je naslonjena na jedan lakat, okrenuta prema vratima kupatila. Gabrijelina je ruka prelazila preko njenih ženstvenih oblina od struka do crveno nalakiranih nožnih prstiju.

Čak je ostavila svoje visoke štikle na sebi kako bi upotpunila izgled pohotne žene. Pička joj je bila mokra i peckala ju je od iščekivanja njegovih prstiju jezika i naravno tvrdog kurca. Mogla je da oseti kako topli sokovi cure i natapaju svilenkasti materijal. Gabrijela se jedva suzdržavala dok je razmišljala o tome kako će njen muškarac reagovati kada je vidi u ovoj erotičnoj odeći.

Vrhom prsta pronašla je uspravni klitoris i delikatno ga pomazila kroz tkaninu. Zatvorila je oči i tiho zastenjala dok su trnci prostrujali kroz njeno telo. Gabrijela je lebdela na oblaku sve većeg zadovoljstva kada ju je uznemireni glas njenog muža iznenada vratio u stvarnost. „Jebote! Zakasniću“, viknuo je otvarajući vrata kupatila. Utrčao je u sobu i završio oblačenje košulje. Činilo se da čak nije ni primetio Gabrijelu kako leži ispred njega na krevetu. usamljena napaljena supruga

Seo je na stolicu i mahnito pokušao da veže cipele. „Dušo… Zar ti se ne sviđa ovo što vidiš?“ upitala je sa seksi glasom.

„Šta? Uhhh… da bebo, izgledaš sjajno. Jesi li videla moj šešir?“

„Hej… šta je sad ovo? Mislila sam da ćemo provesti dan u krevetu?“

„Šef me vodi na njihov PRIVATNI golf teren svetske klase. On tamo ne zove bilo koga. Imam sjajan osećaj i ne smem to da propustim.“

Gabrijela se prevrnula na leđa, široko raširivši noge. Haljina se otvorila i otkrila grudi sa tvrdim bradavicama koje su bile usmerene ka nebu. Ruke joj se pomeraju ka butinama, držeći noge otvorene i pokazujući preokupiranom mužu svoju slinavu ženstvenost.

„Ali draaagi… Zar ne vidiš koliko sam mokra? Trebaš mi… Trebaš mi da me jebeš i da me razvališ od kurca“, rekla je, a glas joj je bio ispunjen očajničkom željom.

„Jesi li ti čula išta od onoga što sam upravo rekao? Nemam vremena da te jebem… kasnim“, rekao je poljubivši je u čelo. Zgrabio je svoju torbu za golf i otišao. Gabrijela je ležala na krevetu nekoliko minuta u zaprepašćenoj neverici. Bila je povređena, ali još gore od toga bila je izuzetno napaljena. Podstaknuta besom i gorućom željom, znala je šta će učiniti da popravi situaciju. Posegnula je za telefonom na noćnom ormariću.

„Recepcija, kako mogu da vam pomognem“, pitao je ženski glas na drugom kraju linije.

„Ovo je apartman 1022… Moram odmah da vidim menadžera! Hitno je i bolje bi mu bilo da požuri.“

Menadžer se dovezao liftom do desetog sprata nesiguran u čemu je problem u apartmanu 1022. Samo je znao da je dotična žena uznemirena i htela je odmah da vidi menadžera. Kada su se vrata lifta otvorila, popravio je kravatu i pločicu sa imenom, brzo je pogledao u ogledalo lifta, a zatim je izašao i krenuo niz hodnik. Menadžer Boris je duboko udahnuo, pripremajući se za ono što je trebalo da usledi, a zatim je pokucao na vrata apartmana 1022. Vrata su se otvorila i iza njih se pojavilo lepo žensko lice.

„Dobro jutro gospođo, moje ime je Boris. Ja sam menadžer hotela. Kako mogu da vam pomognem?“ on se trudio da bude što je moguće ljubazniji.

„Uđite“, rekla je Gabrijela i bez čekanja krenula prema sredini sobe. Boris je ušao i zatvorio vrata za sobom. Okrenuo se da je prati i tada je prvi put dobro pogledao. Bila je skoro gola osim kratkog crvenog ogrtača, visokih potpetica i svetlucavih najlonki. Boris je ostao bez reči.

Dok se okretala prema njemu ona je olabavila pojas svoje haljine. Stajala je ispred zapanjenog menadžera sa nogama u širini ramena i rukama na bokovima. Sve što je mogao da uradi bilo je da u neverici bulji u prelepu ženu ispred sebe. Njena plava kosa padala joj je do ramena u zlatnim talasima. Njene čvrste okrugle grudi prkosile su gravitaciji sa svojim jarko ružičastim bradavicama koje su stajale uspravno i prkosno uperene u njega.

Gibljiva oblina njenih kukova koja se spuštala do fino definisanih zgodnih nogu bila je očaravajuća. Boris je sve mogao da vidi kroz apsolutno providan materijal na njoj. Vlaga joj je prekrila čitavo međunožje i širila se niz unutrašnjost obe butine. „Šta nije u redu sa ovom slikom?“, upitala je Gabrijela sa strogim pogledom u očima.

Borisa je to pitanje zateklo jer je još uvek bio u transu. Osećao se veoma neprijatno dok je njegov penis pokušavao da se oslobodi iz granica pamučnih pantalona. „Khm, izvinite?“ najzad je odgovorio.

„Pitala sam te nešto… Šta nije u redu sa ovom slikom?“ ovaj put je naglasila svoje pitanje tako što je pokazala rukama na sebe.

„Pa… ja hmmm… Izgledate… neverovatno,“ saplitao se sa rečima.

„Hvala… To je ono što sam se nadala da ćeš reći“, rekla je Gabrijela osmehujući se od uha do uha. „E sada, ključno pitanje – zašto bi moj muž išao da igra golf kada je ovo mogao imati?“

Boris je na trenutak pomislio, a zatim je rekao: „Zato što je lud?“

„Ha. Tačno tako… jebeni ludak! Skidaj se!“ rekla je otvoreno, prišavši mu bliže.

„Š-Šta!?!“ Boris je uzviknuo.

„Ne umeš sam? Evo… dopusti da ti pomognem.“ Gabrijela je posegnula za Borisovim sakoom, ali on ju je uhvatio za ruke.

„Mogu da me otpuste zbog ovoga!“

„Ja neću nikome reći… ti?“

„Čekaj stani! Da ne spominjem da si udata… i da bi tvoj muž mogao da nas uhvati na delu!“

„Ufff… Nadam se tome… taman da nauči lekciju da jebeno napaljenu ženu ne ostavlja zarad povišice.“ Gabrijela je izvukla ruke iz Borisovog stiska i stavila ih na njegova ramena, pritiskajući svoje sise u njegove grudi. Gurnula mu je jaknu s ramena i pustila je da padne na pod. Olabavila mu je kravatu, a zatim otkopčala košulju, ljubeći mu otkrivenu kožu. Tada mu je kroz pantalone uhvatila njegov kruti kurac. sisa menadžerov kurac

„Mmmmm… Nekome se sviđa to što radim“, rekla je tihim seksi glasom. Otkopčala mu je kaiš i spustila rajsferšlus, a njegov penis je iskočio, blistajući od pre-sperme. Gabrijelina desna ruka okruživala je njegov uspravan kurac polako milujući gore-dole. Njena druga ruka mu je obuhvatila jaja dok ga je uzimala u usta.

„Aaaaaaaahhhhhh,“ mladi menadžer je stenjao dok je njen jezik kružio oko vrha njegovog penisa.

Skinuo je kravatu i bacio je u stranu. Sada više nije bilo povratka. Zatvorio je oči i potčinio se Gabrijelinoj volji. Čim je osetila da Boris neće pobeći, ustala je i snažno ga poljubila u usne. Ona je čvrsto pritisnula svoje telo uz njegovo i omotala jednu nogu oko njega, mlevući klitoris o njegov debeli tvrdi penis koji je bio zarobljen između.

Gabrijela je pustila Borisa i sela na podnožje kreveta. Široko je raširila noge i držala stopala na podu. Pozvala ga je kažiprstom, a zatim se vratila na krevet. Njena ruka je počela da trlja njen natečeni klitoris dok je čekala da joj se menadžer pridruži. Nije morala dugo da čeka. Boris se izvukao iz pantalona koje su mu bile oko članaka i izuo cipele. Kleknuo je na pod između Gabrijelinih otvorenih butina diveći se pogledu na njenu mokru pičku.

Uklonila je ruku kako bi mu dala potpuni pristup svojoj pizdi. Njegove ruke su se kretale gore-dole po njenim nogama kada je vrhom svog jezika dodirnuo njen osetljivi ljubavni pupoljak. Gabrijela je skočila kada je osetila njegov topli mokri jezik kako joj licka klitoris. Njegov jezik je vijorio preko klitorisa nemilosrdno uzrokujući da se njeni bokovi guraju prema njegovom licu. Boris je uhvatio njen tvrd mali snop nerava u svoje usne i usisao ga u usta; jezik nije prestajao da se kreće.

Dahnula je dok se njegov oralni napad na njen pol pojačavao. Sisao joj je sokove iz mokrog najlona i stimulisao potrebito meso njene mace na najzadovoljniji način. Protok tople tečnosti se povećavao dok su se njegova usta kretala niz njen rascep. Boris je pio njen nektar kao isušen čovek u pustinji. Njegovi zvuci hrkanja su postajali sve jači. Jezik mu je probio put u njenu mokru dolinu duboko koliko je to najlonska barijera dozvoljavala; pritiskajući i bockajući sve dublje.

Njeni tihi jauci postali su glasni krici požude i zadovoljstva dok se njeno telo uvijalo na krevetu! „Aaaaahhh da… liži mi pičku…mmmmmm… tako je dobar osećaj. Ne staj…da…da…O Bože, svršiću…da… da da!!!“ Njeno telo je eksplodiralo u orgazmu. Boris se držao za njena drhtava bedra kako bi održao usta zalepljena za njenu zgrčenu picu. Imao je problema da održi korak sa ogromnim količinama soka koje su curile iz nje. Prekrila mu je lice ljigavom maskom, spuštajući se niz bradu i kapajući na grudi. menadžer joj liže pičku

Zarila je prste u sise snažno stežući i štipajući bradavice dok nisu postale ljubičaste. Odjednom je gurnula Borisovo lice iz svoje pičke i viknula jasno i preglasno – „Jebi me! Jebi me ODMAH!“

Boris je odmah i reagovao, ustao je i stavio glavu svog pulsirajućeg penisa na ulaz njene pice. Čim je vrh ušao u nju preko zagrejanog ulaza, njene noge su se stegnule oko njegovog struka i naterale ga da uđe do kraja. Stopala su mu bila na podu, a ruke na krevetu kako bi se mogao podržati dok je nabijao kurac u njen totalno mokar kanal. Nije bilo ničeg nežnog ili romantičnog u tome što su radili. Tucali su se kao divlje životinje.

Gabrijela je bila obuzeta požudom dok je vikala svom ljubavniku. „Jebi me jako…mmmmmmm to je to… jebi me aaaahhhh… nemoj stati!“ Boris je mogao da oseti kako joj se pička grči bez prestanka. Pustila je stisak na njegovom struku dovoljno dugo da se prevrne i namesti na ruke i kolena ispred njega.

Kapi bistre lepljive tečnosti kapali su iz njenog preplavljenog međunožja. Boris je zabio svoj kurac u njenu rupu i koristeći njene kukove za hvat, povukao je u sebe. Njegovi kukovi su vlažno udarali o njeno dupe dok je zabijao kitu u nju sve većom brzinom i žestinom. Gabrijela se divlje mlatarala po krevetu dok je Boris nastavio da je nabija. Osetio je da se približava orgazmu, ali je želeo da ovo traje što je duže moguće. Bio je natopljen njenim sokovima od stomaka do kolena i sve više je šikljalo iz nje svakim udarcem. jebanje sa menadžerom

„Približavam se“, upozorio ju je dok su njegovi pokreti postajali sve kraći i snažniji. Oslobodila se od njega i prevrnula se na leđa. Gabrijelina stopala sokružila su Borisov kurac i počele da drkaju njegovu dobro podmazanu muškost.

„Želim da ispucaš vruću spermu po mojim najlonkama. Želim da osetim kako mi teče niz noge i između prstiju“, rekla je zavodljivim tonom i crvenim licem. Borisovi kukovi su se pomerali u skladu sa Gabrijelinim stopalima. Njene reči i divna stopala su ga sve više približavale orgazmu. Penis mu je bukvalno otekao.

Nije više bilo moguće da odlaže orgazam i sperme je počela da leti. Borisovo telo se grčilo i sa svakim grčem ispaljivao je sve više svog semena na njene noge i stopala prekrivene najlon čarapama. Nakon što je poslednja kap iscurila iz njegovog penisa on se srušio na krevet pored nje. Njih dvoje su zajedno ležali na leđima dahćući nekoliko minuta. Milovala je njegov penis koji se smanjivao dok je on milovao njeno svilenkasto bedro.

Kada se potpuno oporavio Boris se obrisao od silnih sokova i obukao. Gledao je Gabrijelu kako skida najlonke natopljene spermom niz svoje prelepe noge. Ustala je i strastveno ga poljubila u usne. „Hvala ti Borise. Ovde ćemo biti još nekoliko dana… ako moj muž ponovo odluči da me odbije, zvaću te.“ Ispratila ga je do vrata i sa poslednjim poljupcem on se vratio na svoj posao.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 10 Prosek: 4.4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!