erotske pricce cigani

Strast sa nepoznetim temnoputim muškarcem

Upoznavanje Srbija

Bila je nervozna ali je sasvim bila svesna na ovo želi. Zvuci muzike I graje sa svadbe ostajali su sve tiši i tiši iza nje u velikoj sali . Kako se udaljavala prema praznim hodnicima hotela, njeni koraci u štiklama sve su se jasnije čuli. Osećala je kao da joj se koraci strapaju sa otkucajima srca, koje je lupalo sve jače i jače.

Bila je u letnjoj plavoj i lepršavoj haljinici koja je sakrivala činjenicu da ispoid ima samo tanane tanga gaćice a na nogama sandale sa štiklama. Spremljena i našminkana za svadbu, privlačila je poglede mnogih muškaraca ali i žena. Pravila se da to nije.

zbog toga što ima jake četvorke u haljini sa dubokim dekolteom i da ne zna da joj bradavice štrče kroz tananu tkaninu letnje haljine.

Vrtelo joj se pomalo u glavi, znala je šta radi i znala je da ovo ne sme da radi…

Stala je pred tamnim delom hodnika u koji niko nije zalazio. Starinski hotel iz vremena socrrealističke megalomaniej imao je više napuštenih delova nego onih koji su se koristili…

Ovaj deo hodnika bio je u sumraku…. Na vratima je pisalo WC ženski “NE RADI”. Stala je i pitala sebe jeli normalna šta radi….

Otvorila je vrata moleći se da su zaključana. Ali nisu bila. Zakoračila je unutra i tu je bio on.

U dopola raskopčanoj košulji, tamnih i maljavih grudi, nabilndovan da su se pločice videle. Glave izbrijane i pogleda sa dva zelena oka koja su davala takav kontrast njegtovoj tamnoj puti. Nije bila svesna kada mu je prišla. Obavila je ruke oko njegovog vrata i prosto mu se bacila u zagrljaj, pitajući se da li joj se to stvarno dogadja.

Utopila se u poljupcu i snazi njegovih ruku koje su je prihvatile oko struka. Jezici su im se spojilia njene krupne grugi pritisle su se uz njegovo izvajano telo bronzane boje. Njegov miris bio je opijajući još više nego kada su ove večeri nekoliko puta igrali u gužvi na svadbi. On je bio opčinjen njenim izvajanim i mlečno belim telom, mirisom predivne bele žena a onda snazi i sirovošću tajanstvenog tamnoputog stranca.

erotske pricce ciganiPrvi pogledi i piće koje joj je poslao, potom drski dolazak i poziv na ples su je zaperepastili i toliko joj prijali na neki čudan i neobjašnjiv način. Njegov miris kolonjske vode pomešan sa mirisom muškosti. Bila je uzdržana u prvom plesu i mislila da je to kraj, ali posled nekog vremena, prišao joj je ponovo i pozvao na ples, a ona prihvatila sasvim bez oklevanja. Sada je njegov miris bio više opojan a njega je opijala bliskost kojoj se ona više nije opirala.

Njegove ruke sada su je bez otpora milovale po telu dok se ona trudila da ne pravi zavodljive poteze telom, ali kukovi je prosto nisu slušali….treći ples, bio je koban, sentiš tokom kojeg je primila prvi njegov poljubac u sali gde je bilo hiljadu ljudi i gde su mogli da se sakriju u sred gužve..njena glava je nakon toga pala na njegovo rame, a on joj je spustivši ruku na njeno dupe šapnuo:

– Za deset minuta na kraju hodnika u ženskom WC-u

I onda je nestao Ona je ostala sama samcata okružena onom masom ljudi, galamom, muzikom i žagorom, osećala se sama u masi od stotina ljui u ogromnoj sali…

Polako, se pribrala i popivši još jedno piće iskoračila van, u hodnik….

Ljubili su se tako u napuštenom ženskom WC-u, kao tinejdžeri, njene ruke milovale su njegove čvrste gruti, zavlačile se pod njegovu svilenu košulju, a njegove krupne i tame šake zašle su pod tananu tkaninu njene letnje haljine i dohvatile njenu golu sisu. Stresla se, njena dojka bila je kao stvroena za njegovu krupnu šaku, osećala je prosto kako treperi a sokovi iz pice počeli su da čine jednu dugačku, tananu liniju niz njene izvajane bele butine.

Pogledala ga je u oči i izgubila se u njihovj smaragdnoj zelenoj bolji Sama je spustila bretele svoje haljine i dozvolila da njene krupne grudi budu prikazane u svoj svojoj veličanstvenosti nepoznatom tamnoputom strancu u kojeg se večeras zaljudima. Haljina joj je pala na struk, gruti i ravan stomak sasvim oslobodjeni. Uzdahnula je u orgazmu zabacivši svoju glavu unazad kada je uzeo u usta njenu bradavicu i počeo da joj ljubi dojke.

Trgla se kada je čula neko komešanje na vratima, mada je stranac i dalje uživao u ukusu njenih belih dojki.

– Žao mi je WC ne radi, pronađite drugi – čula je glas ispred vrata.

– To je moj čovek, rekao joj je tiho, na uvo, njen neznani ljubavnik – on se brine o dsikreciji…

Ona je bila opčinjena ovim svim, posebno situacijom ali i time da ovaj čovek koji je ljubi ima sve do tančina isplanirano….

Onda je uzela da mu vraća, ljubila mu je bronzane grudi, mirisne na muškost i strast, jezikom lizala debeli zlatni lanac koji je imao oko vratam spuštala se ka stomaku, otkopčavajući mu košulju, a svojim usnama i jezikom ostavljajući sluzav trag ženske požude

Nije ni bila svesna kada je bila na kolenima i otkopčavala njegove pantalone….

Prelepa bela žena, krupnih beliuh dojki sa haljinom palom oko strtuka klečala je u WC-u ispred alfa mužjaka tamne puti, ljubila bu očigledno ukrućeni ud preko tkanine pantalona…. Borila se sa kaišem tok je njegova šaka prelazila preko njenog lepog lica.

Tada je uzdahnula. Ispred nje ispred njenog lepog, ovajnog lica, pokazao se gotovo vrn, krupan i obrezan kurac.

Niakda nije držala ili ljubila obrezan muški ud.ovaj joj je ispunjavo i prepunjavao njenu belu šaku, videla je dužinu preko dve njene šake i na vrhu kurca par kapljica koje se skupljaju da padnu na pod WC-a……to nije mogla da dozvoli i pokupila ih je usnama….osetila je slankasto presladak ukus muške sluzi i znala je da je ovo veče postala zaljubljena ženka.

Da je neko bio sa njima u WC-u video bi tu belu mladu ženu kako nabija svoju glavu, klečeći poslušno u talasu strasti na krupni obrezani crni ud, dok joj ljubavnik glave zabačene unazad, taje ritam jebala je svoja usta, a nepušila kurac, unutrašnjosti obraza ona je milovala glavić koji je bubreo u njenim ustima, jer nile bilo šanse da joj stane u grlo. Njenom ljubavniku ovo je donosilo izdahe užitka i ona ga je od dole gledala groz svoje naočare koje su samo donosile izgled seksi učiteljice, i spojenih poigelda obo je su se spajali i dušom i strasti.

Njewna pica puštala je sokove, toliko da joj je zasmetala tkanina tangica, te je zavukla sedbi ruku iza ledja i izmakla haljinu da joj se ne pokvasi vlastitim pičkinim sokovima.

Onda ju je crni ljubavnik podigao ispod miški i njegov obrezani crni kurac koj je ispao iz usta, a ta usta još su pravila pljuvačku kao da je kurac još u njima, i kapala joj na krupne sise. Poljubio ju je jednom žestoko, muški i okrenuo od sebe, gurnuvši je odlučno ka umivaonicima, Rukom ju je pritisnuo i ona je poslušno spustila svoje sise na hladnu ploču kraj umivaonika.

Zabacio joj je haljinu na struk i sada je izgledala skoro potpuno gola jer se lagana letnja hgaljina više ponašala kao malo deblji pojas na njenom struku. Gaćice su pokidane u jednom naletu, izmamivši osmeh zadovoljstva na njeno lice. Ostala je praktično gola, samo u sandalicama na štiklice.

– Sva si mokra…. rekao je zadivljen lepotom željne pičke ispred sebe

Jednim potezom u sekundi, nacentrirao je veliku glavu svoj crnog obrezanig kurca, još vlažnog od njene pljuvačke i snažnim ubodom kukovima uterao joj do pola.

Ona je visnula

Ako. Niko ne čuje. On je stao obuzet vrelinom i vlagom bele pičke koju je opravo osvojio, i potom malo sporije uterao prelepoj beloj želi ispod sebe kurac do kraja.

Ona niej bila sigurna da li je počela da svršava kada juj je nabio prvu polovinu ili kada jedošao glavom kurca do dna njene pičke, kada su mu jaja lupila o njene usmine.

Tek, tresao ju je orgazam…činilo joj se čitav minut, a produžavali su ga njegovi jaki, odlučni pokreti kukovima dok ju je šakama držao za kukove.

Jebao ju je grubo, strastveno, ni on ni ona nisu želeli drugačije.

U zanosu nabadanja i spajanja, pogledali su se u ogromno ogledalo ispred sebe i uživali u prizoru prelepe bele žene koju jebe i dominria tamnoputi alfa mužjak.

On je morao da uspori pa da par puta i stane kako ne bi ispraznio jaja pre vremena, jer je toliko želeo ne da svrši nego da baš jebe ovu belu lepoticu ispred sebe….Onda ju je okrenuo:

– Hoću da te gledam u oči i lice dok te jebem

Ona se ni najmanje nije protivila Dupe joj je bilo na ploči pored umivaonika, a telo i glava su koj bili na ogromnom ogledalu, sise se spustile levo i desno..noge u letnjim sandalama, sa sve crvenim noktima bile su otvorene. Jedna je visila pored a drugu je njen ljubavnik sebi stavio na rame.

Uleteo je u nju, i ona je zabacila glavu i zaječala. Jebao ju je sada malo sporije, geldajući se u oči. Ovo je prelazilo jebanje, ovo je bilo već vodjenje ljubav.

Držao joj je obe noge, onu na svom ramenu za butinu, a onu drugu za članak, savivši je u kolenu do njenog stomaka. Tako je učinio da mu kurac uđe još nekoliko santimetra dublje.

Ona više nije mogla da se konrtoliše, masirala je sebi sise i uživasla u kurcu koji j ejebe, on je bio pri kraju i niko niej mislio o tome da on u opšte nema kondom, samo su se spojili u trenutku orgazma kada on više nbiej mogao da podnese uskoću i vrelinu njene pičke, nabivši se do kraja i i izbacujući tovare vrele spreme u njenu žensku dubinu, oboje su uzdisali u orgazmu

Njene noge pale su na pod i njegov kurac je ispao napolje, jedva malo splasnut. Barica bele sperme ispala je iz njene dobro izjebane belke pičke. Sa njenovog obrezanog kurca još je kapala po koja kap sperme….

Poljubio ju je i zagrlio.

Šapnuo joj je nešto u uho i izašao napolje sa svojom telohraniteljem koji je bio ispred vrata.

Ona je naslonjena na zid, a potom na umivaonik polako dolazila sebi. Iz torbice izvadila je vlažne maramice i obrisala se.iskoristila je skoro pola pakovanja….

Gaćice ionako nije tražila. Ostavljene su pocepane na podu WC-a.

Vraćala se istim onim hodnikom kojim je otišla u greh, samo sada se buka i pesma pojačavale kako je prilazila sali Veselje je bilo u punom zanosu. Kada je ušla videla je svog jebača kako prilazi mladi i mladoženji, čestita i ljubi ih…. Prišla je svom stolu probijavši se kroz ljude koji su igrali i pevali…..

Sela je za sto odahnuvši.

– Dosta ste se zadržali – prozborio je muškarac kraj koga je sela

Ona ga je pogeldala setrnim ali srećnim pogledom i zagrlila poljubivši ga.

– Znači da ste oboje dobro uživali, dodao je on

– Jesmo ljubavi, bilo je savršeno, hvala ti….. Ne bih ovo doživela da nema tvog ohrabrenja – rekal je i ponovo poljubila svog supruga

– Da li je ovo bilo samo za jedno veče? Pitao ju je

– Ne dragi, uzeo je sobu u ovom hotelu..za sat vremena želi da mu se pridružim rekla je nesigurno, ali uzbudjeno, želevši izrazito da se ovo desi.

– Idi u sobu sa njim, možeš da ostaneš do ujutru..prenoći sa njim u krevetu….ali misli na mene

Poljubila ga je žestoko i njen ljubavnik preko puta sale je to video.

Bio je pomalo ljubomoran ali je znao da je probudio vulkan u njoj.

– Biću samo tvoja kada dodjem kući, ljubavi…..ali mirisaću na njega i biti puna njegovog semena…

– Nemoj se tuširati samo dodji takva

I srećni bračni par se ponovo poljubio

Angel of Lust

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 9 Prosek: 4]

1 komentar na “Strast sa nepoznetim temnoputim muškarcem

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!