sočno pušenje kurca

Upoznala sam ga preko interneta, a onda i probala njegov penis

Upoznavanje Srbija

U tom periodu života radila sam i živela u inostranstvu. Moje vreme bilo je okrenuto ka poslu, a slobodno vreme sam uglavnom provodila u stanu. U Nemačkoj nisam imala bogat društveni život. O seksu nisam ni razmišljala. Ne zato što nisam želela to, već zato što niko nije uspeo da dobije moju pažnju i odvede me u krevet. Bila sam usamljena i bilo mi je dosadno. Tako sam na internetu našla jednu društvenu mrežu za upoznavanje.

Na toj mreži bilo je puno napaljenih muškaraca. Svi žele samo jedno! Žele da svoje penise zabiju u moju vaginu, i to odmah. Moja profilna fotografija je tu jako skromna. Ja okrenuta leđima, obučena. Ništa provokativno. Ali oni na svojim profilima stavljaju penise. I uglavnom pitaju kada možemo da se vidimo. Kada čuju da nisam u blizini, prestaju da pišu. Mada većina njih i nije dobila moj odgovor. Neki od njih misle da radim za novac, i šalju mi svoje ponude. 50 €, 150 €, 300 €. “Da li bi mi popušila za 100 €?”, “Koji su tvoji uslovi za druženje?”, “Savršena si, reci cenu!”. Drugi jasno navode da su oženjeni i da traže avanturu. Javilo se par kulturnih momaka, ali nisu uspeli da dobiju moju pažnju.

Vratila sam se sa posla, opet mi je dosadno! Na televizoru gledam neku emisiju, i ona je dosadna. Palim svoj laptop, on je pun virusa, star je i koči, baguje. Nervira me. Sećam se da sam imala nekoliko caka da taj laptop krene da radi normalno, te cake bile su čista magija. I sada ne bi uspela da ih ponovim. Ulazim na jednu, drugu, treću društvenu mrežu. Ništa zanimljivo. I opet odlazim na onu već pomenutu društvenu mrežu. Poruka od Miloša. lep seksi muškarac

Od prilike je izgledala ovako: “Ćao ja sam Miloš, ’86 sam godište, već pet godina živim u Chikagu. Izvoli nekoliko mojih fotografija, pa ako želiš, javi se.” Gledam njegove fotke odmah. Vidi se da trenira, dobar je frajer. Deluje visoko, nasmejan je na svakoj fotografiji. Nije klasičan bilder, ali je izgleda na putu da postane to. Svaki mišić mu je savršen. Crte lica su mu oštre i muževne. Vidim odmah da ima lep i mio pogled. Verovatno je namerno hteo da zagolica moju maštu. Na jednoj od fotografija sedi u fotelji, na sebi ima samo crni kratak šorts, a njegov penis je solidno ocrtan. Vidi se da je obdaren.

Uzvraćam jednom fotografijom, sećam se da je bila najnormalnija fotka. Nisam igrala na kartu provokacije. Odgovaram na poruku. I nakon par dana krećemo našu konverzaciju. Sećam se da sam u to vreme koristila MSN messenger, razmenili smo adrese. Sećam se da mi je rekao da je u Chikagu u 15 h, i da ide na posao od 18 h. Ali tih dva sata dopisivanja je bilo sasvim dovoljno da saznam sve o njemu. Radi u kafiću, konobar je, ali pored toga završava nekakvu obuku za profesionalnog trenera. U sezoni radi i kao spasilac na bazenu. Živi sa još četiri cimera. I svi oni su sa naših prostora. On je iz Srbije, iz unutrašnjosti je, odnosno iz jednog grada na jugu Srbije. Studirao je DIF, i uz pomoć fakulteta otišao za Ameriku. Tada mi je takođe rekao da narednog leta dolazi za Srbiju.

Nismo se često dopisivali, ali smo nekako održavali kontakt. Naša dopisivanja su bila kratka, i bila su u fazonu: “Kako si? Šta radiš? Šta ima novo?”. Ja sam živela svoj život, Miloš svoj, ali smo se nalazili u tom našem mikro svetu. Mene je taj moj život vratio iz inostranstva u moj rodni grad. A i Miloš je stigao u svoj rodni grad, i tada mi se javio.

Mmmmm, Miloš mi se javio.

Vraćala sam se sa bazena, bio je jako topao, pravi letnji dan. Telefon zvoni. To je Miloš. Rekao mi je da je stigao u Srbiju. Od tog trenutka, narednih sedam dana čuli smo se svakog dana. Par sati dnevno sam provodila razgovarajući sa Milošem. Naš mikro svet postao je jako zanimljiv. Pričali smo o svemu. A onda opet, kad se taj isti poziv prekine, svako je živeo svoj život. I tako nakon sedam dana Miloš dolazi da me iznenadi.

Budim se, razvlačim se po krevetu, gledam – 13 h je. Opet sam se razbila od spavanja. Mrzim to, naročito u letnjim danima. Uzimam telefon, dva propuštena poziva od Miloša i SMS: “Šta radiš danas popodne, hoćeš da se čujemo oko 17 h. Jesi li slobodna?”. Odgovaram: “Važi, čujemo se”. Sećam se da sam vrlo brzo otišla kod drugarice, sedele smo u njenom dvorištu, i tada me je Miloš pozvao. Mrtav hladan mi je rekao da je u mom gradu. “Krenuo sam za Beograd, treba da se vidim sa ortakom. U prolazu sam. Gladan sam, tako da možemo negde da klopamo.”

Izgledam nikad gore, ali nemam vremena za sređivanje, objasnila sam Milošu gde da me sačeka. Na sebi sam imala plavu haljinicu, koja je bila prilično stara. Ali sam se u njoj super osećala, po kući recimo. Na nogama sam imala drvene nanule sa visokom štiklom. Vezana kosa, bez grama šminke. Otišla sam samo do drugarice koja je par ulica od mene. Ali mogla sam da prođem za dnevnu varijantu. ‘Ajde, nema veze, nisam toliko strašna – govorila sam sama sebi.

Zovem taksi, i krećem ka Milošu. Po tablicama sam znala da je to njegov auto. Ulazim, pozdravljamo se, kao da se znamo čitav život. Ja pozitivno luda, on još luđi. Super energija. Obožavam pozitivne ljude. Stižemo u restoran. Miloš je baš takav kako sam ga i zamišljala. Visok 190 cm. Preplanuo od sunca. Njegovi pokreti tela su muževni, pogled oštar i spontan. Vidi se da je jako snažan i jak muškarac. Njegovo telo se najbolje može opisati na jedan prost način; kao da vidite sliku muškog tela u knjigama iz anatomije, e tako je Miloš bio građen. I ako mislite da smo se ovog dana kresnuli, ne nismo! Ručali smo, razgovarali, smejali se, šalili. Miloš mi je rekao da za par dana ide na svoju vikendicu sa društvom. Da će biti 10-15 dana na Vlasinskom jezeru, i pozvao me je da idem i ja sa njima. Nekako sam odmah pristala na to. društvo na pikniku

Miloš je nakon nekoliko dana došao po mene, i krenuli smo put Vlasinskog jezera. Kao da mi je najbolji drug kog poznajem čitav život. Naš odnos je bio takav. Nije me ni pipnuo. Stižemo tamo, njegovih 7-8 drugara, neki od njiih su poveli i svoje cure. Tu su i neke njegove drugarice. Vesela i luda ekipa. Vikendica je velika, Miloš mi je rekao da ću ja biti u jednoj sobi na spratu. Mala sobica, sa nešto starijim bračnim krevetom. Vidim da su u njoj i njegove stvari. U sobi se nalazi samo krevet. Soba je prijatna, klima uređaj radi. Dobro je, neću se kuvati.

Ručali smo, to je više bio neki zakasneli poslepodnevni roštilj. 18 h uveče, bila sam jako umorna, rešila sam da odem u tu istu sobu, i odmorim malo. Ležim na krevetu, gledam u plafon. Otvaraju se vrata, Miloš ulazi, na sebi ima samo šorts žute boje. Šuškavi, baš onako letnji. Najnormalnije me pita: “Šta bi ti pila večeras? Hoćemo da se olešimo.” Kreće da traži nešto po svojoj torbi, u blago savijenom položaju. Gledam ga. “Ja u glavnom pijem belo vino, nemam pojma, ali u suštini, mogu sve”. Miloš nalazi majcu, oblači je.

Nastavlja da pretura po torbi. “E imamo samo crno vino, belo nemamo, a hoće Darko da pravi neki koktel sa votkom, poneli su votke za izvoz…”. Miloš u tom trenutku vadi bokserice, sećam ih se, bile su čisto bele sa plavim detaljima, u slip fazonu, stavlja ih na krevet, i nastavlja da traži po torbi nešto i dalje. “Ja inače pivo pijem, ali izbegavam alkohol, jako mi smeta posle”. Nalazi šorts, ostavlja i njega na krevet. U sekundi skida šorts sa sebe, okrenut je ka meni. Moj pogled odmah leti ka njegovom kurcu. Penis mu je u poluopuštenom stanju, a tako je veliki. Nije obrijan, po mudima, su manje dlake, vidi se da ga nije sređivao 3-4 nedelje. Iznad njegovog kurca je gusta šuma dlaka, ali deluje jako seksi. Zbunjeno gledam, a Miloš uzima bokserice sa kreveta i kreće da ih oblači.

Kao da se ništa nije desilo, nastavlja da priča: “Hoćeš dole sa nama? Nemoj, nemoj da sediš tu sama”. Dok to priča, uzima i šorts sa kreveta, oblači ga. Ja sam u šoku, ali se trudim da ne pokažem to. “E hoću, samo još malo da odmorim, nenormalno sam umorna. Slabo sam spavala sinoć a i umorna sam od puta, osećam se iscrpljeno”. Dok to odgovaram oseća se promena u mome glasu. Ali Miloš nastavlja da bude opušten. “’Ajde važi, siđi”. Mrtav hladan se okreće i odlazi.

Slika njegovog penisa mi je u glavi. Već želim Miloša. Ležim još neko vreme. Ustajem, presvlačim se. Na sebe oblačim crvene tange, providne sa prednje strane. Njihova jako tanka tanga se gubi u mojoj guzi. Brus crvene boje ide na moje grudi. Oblačim teksas šorts, kraći, dovoljno dug da prekrije samo moju guzu. Navlačim na sebe majicu bele boje, uska je, uz telo. I odlazim dole.

Sedeli smo na terasi te vikendice. Muzika, alkohol, druženje. Bilo je ludo i veselo. A onda crna rupa u glavi. Osećam nečiju ruku na svom klitorisu, ta ista ruka ga nežno mazi. Ležim na boku. Nepomično otvaram oči, u trenutku ne znam gde sam. Treba mi malo da shvatim. A onda. Ne smem da se okrenem i pogledam ko je iza mene. Ali mi taj dodir prija. Pogubljena sam skroz. U trenutku mi se vraća scena u glavi. Ja i Miloš se ljubimo na krevetu. Čujem Milošev glas, tiho mi kaže. “Pola pet je, prespavala si dan, budi se”. Počinje da mi ljubi vrat.  poljupci u krevetu

Pogledam – u istoj onoj beloj majici sam. Pipnem rukom svoje grudi, brushalter nije na njima. Miloš pomera ruku sa mog klitorisa, kreće da mi mazi stomak, ljubi mi vrat, uvo. Rukom blago podižem čaršaf. Samo sam u tangama. Miloš rukom ulazi ispod moje majce, nežno, hvata moju bradavicu. I dalje nisam pri sebi. Moram da se istuširam i sredim, odmah! Uzimam Miloševu ruku, sklanjam je sa sebe. Okrećem se, ležem na leđa. Blago se nasmejem. Pogledam ga. “Šta se desilo sinoć?”. Miloš kreće da se smeje: “Nemam pojma ni ja, ali u suštini ništa konkretno, mnogo smo bili pijani”. Nastavlja da se smeje.

Ustajem iz kreveta, gledam ka njemu, na sebi ima samo crne uske boxerice, njegov penis se ocrtava. “Gde su ostali?”. Miloš samo leži, poluokrenut ka meni, jedna noga mu je ispružena, a druga savijena u kolenu. “Otišli su na jezero, bio sam i ja, ali sam došao da vidim kako si, ti si zakucala skroz”. Nastavlja da se smeje. Tada je smeh stao, u sekundi, zavukao je ruku u svoje bokserice, protrljao je svoj penis, izvadio ga, krenuo je da mlati sa njim naprad-nazad. “Hoćeš da se središ? Dođeš sebi? Pa da se malo volimo?” Samo sam ga pogledala, malo sam se zbunila. Nadrkao ga je nekoliko puta, jako brzo i vratio u bokserice. Ne sećam se da li sam mu odgovorila nešto, ali mislim da nisam. Otišla sam da se tuširam, sredila se. Na sebe sam navukla crnu haljinu do kolena. Sa bretelama, široka, pada ali prati liniju tela. Brus i gaćice nisam imala.

Kada sam se vratila u sobu, Miloš je ležao u istom položaju. Legla sam pored njega, razgovarali smo spontano. A onda je naglo nabio ruku između mojih nogu. Okrenuo se ka meni, bio je na boku. Ja sam bila na leđima, ljubili smo se. Mazio mi je klitoris u krug. Poljupci su bili jako sočni i jako vreli. Samo je trljao moju ribicu. Vrlo brzo je pustila puno sokova. U sekundi je skočio iznad mene, spustio svoje bokserice na pola svojih butina. “Hoću da te tucam!”

Samo je stavio glavić na ulaz od moje ribice, i krenuo glavićem da obrađuje rupicu. Držao je svoj kurac usmeren ka njoj, gledao ka mojoj ribici, pa ka meni, neizmenično. Moja procena je da je njegov kurac bio veći od 20 cm, i mislim čak i najveći koji sam ikad probala.

Raširila sam noge, savila ih u kolenima. Izdigla sam blago svoje telo. Gledala sam ka njegovom kurcu, pružila ruku, i krenula nežno da ga mazim po mudima. Gledao je u mene. Uzeo moju ruku sa kojom sam mazila muda, pomerio se malo nazad, njegov glavić nije više bio u mojoj ribici. Stavio je moju ruku na kurac, a ja sam odmah krenula nežno da ga drkam. Samo je pocepao jednu, pa drugu bretelu, moja haljinica je pala do pupka. Zadigao je donji deo haljinice da sve ostane na stomaku. maženje ogromnog kurca

Drkala sam mu ga, a on je rukom krenuo da mazi moj klitoris. Svo vreme je čučao ispred mene. Samo me je u sekundi gurnuo, vratila sam se na leđa skroz. Spustio se dole, raširio je moju ribicu sa obe ruke, i krenuo da je liže. Nestvarno dobro je to radio, tačno je znao koju tačku treba da obrađuje, i kojim intenzitetom, a rukama je stalno držao, da bude raširena. Bila je jako vlažna. Stavila sam mu noge na ramena, i krenula da stenjem. Opustila sam svoje telo skroz.

Uzeo je klitoris u usta, i krenuo da ga sisa, jako, da uvlači vazduhom klitoris u usta. Stenjala sam još jče. Pomerio je svoju glavu gore, pogledao me, a njegov prst je ušao u moju ribicu, nežno je krenuo da ga nabija, da ga vrti u njoj. “Koliko prstiju može da stane u nju?”. Gledala sam ga, nasmejala sam se: “Nemam pojma, u glavnom dva”. Samo je zabijao prst, bila je mokra mnogo. “Hoćemo da joj nabijemo tri?”. Drugi prst je uleteo u nju, prsti su mu bili savijeni, samo je krenuo vrhovima prstiju da trlja gornji zid moje ribice. Opet sam počela da stenjem. Pljunuo je na moj klitoris, da pljuvačka krene da se sliva ka njegovim prstima. Izvadio je dva prsta, a onda je ubacio vrhove svoja tri prsta, i jako grubo krenuo da ih nabija. Vrištala sam. Opet je pljunuo na nju, dosta pljuvačke je izbacio. A onda je vratio dva prsta na isti način kao prošlog trenutka.

Drugom rukom je krenuo da mazi u krug donji deo stomaka. Samo me je gledao. Osećaj je bio savršen. Uživala sam, moje telo je bilo napaljeno, žmarci su prolazili svuda. Izvadio je prste iz nje, sočno poljubio klitoris. Rukama je pokidao haljinicu na stomaku. Mnogo je snažan. To me još više pali. Krenuo je da mi ljubi stomak. Grubo je sa obe ruke krenuo da mi mazi, steže grudi. Naglo je ustao, i kleknuo iznad moje glave. Njegov penis pao je na moje lice.

Odmah sam ga uzela u ruku, i krenula da sisam glavić. Donji deo kurca je dobijao porciju nežnog drkanja. Gledala sam ga u oči. Njegove ruke naslonile su se na zid, i samo je gledao ka meni. U pogledu mu se videlo da uživa. Izvadila sam glavić i polizala njegova muda, lepo i soćno. Nisu mi smetale dlake na njima. A onda sam ga pripremila za moje grlo. Uvek pre pušenja volim da lepo nakvasim ceo penis. Da bude vlažan.  sočno pušenje kurca

Polizala sam ga sa svih strana, nežno, lagano i polako. A onda sam lagano, deo po deo stavljala u moja usta. Otvorila sam grlo jako, njegov kurac je bio ogroman. Uspela sam, ušao je ceo. Davila sam se. Ali sam ga dudlala. Ulazio je do kraja, i izlazio do glavića. Prvo nežno i polako, a onda sve brže. Kada se tada sa Miloševim kurcem u ustima nisam udavila, verujte da nikada i neću.

“Ako tako nastaviš. svršiću, mnogo dobro pušiš kurac!”. Izvadio ga je, pomerio se dole, i nastavio je da je liže. Stenjala sam jako, mnogo je dobro to radio! U sekundi je ustao, stao uz prozor: “Učinilo mi se da dolaze ovi, ali ipak nisu.”. Otišao je do torbe, izvadio je kondom iz nje. Iskusno ga je otvorio zubima, i još iskusnije navukao na svoj penis. Došao je na krevet i legao na leđa. Iste sekunde sam ga opkoračila. Ali sam mu okrenula leđa. Kaubojka je spremna za jahanje, ali u suprotnom smeru.

Odmah sam uzela njegov kurac, stavila ga u moju dobro pripremljenu rupicu. Ruke sam stavila na njegove butine. Krenula sam da pomeram kukove gore-dole, i tako se navlačila na njegovu kurčinu. Krenuo je da mazi moju guzu, da je masira. Noge su bile jako raširene, moj oslonac tela je bio na rukama. Guza izbačena, samo sam se nabijala iz kukova. U trenutnu je namestio svoje snažne noge. Uhvatio me je za kukove i nabio do kraja na kurac. A onda je krenuo da ga od ispod zakucava u moju pičku.

Krenula sam da vrištim iste sekunde. Namestila sam se da može lepo da ulazi. Nisam se pomerala, jedva sam izdržala da ostanem u tom položaju. Ali sam se prepustila užitku. Kovao je moju ribicu jako, brzo, stenjao je i on. Vrištala sam jako! jahanje poznanika

U trenutku je zastao, povukao je za kosu, ispravio moje telo: “Jaši ga!”. Odmah sam ga poslušala, samo sam krenula da jašem po njegovom kurcu. Spustila sam ruku, i nežno, sa vrhovima noktiju dirala njegova muda. “Okreni se ka meni i jaši ga!”. Uvek volim da poslušam muškarca, jer ako sam već krenula u jebanje, čemu foliranje? Okrenula sam se ka njemu, i vratila ga u moju napaljenu, vrelu, vlažnu ribicu. Krenula sam nežno da ga jašem, gledala sam ga u oči? “Zašto si stavio kondom?”. Malo sam ubrzala ritam, jahala sam ga samo. “Zbog tebe, mislio sam da nećeš bez njega”. Krenula sam još nežnije da se nabijam, gledala sam ga. “A kada je bio poslednji nezaštićeni odnos?”. Nasmejala sam se, i samo ga nežno jahala. Miloš je počeo da se smeje glasno: “Pre šest godina”.

Samo sam ustala sa njega, polako mu skinula kondom. Držala sam ga u rukama, krenula sam njegovim glavićem da mazim moj klitoris, stenjala sam, trljala se. Uživao je, pogled mu se gubio. “Hoću da je jebem od pozadi!”

Sviđalo mi se što konkretno u momentu priča šta želi, a njegov glas je tako lep i tako deluje napaljeno. Podigla sam svoje telo, okrenula se na krevetu. Bila sam na kolenima, rukama sam se oslonila na ivicu kreveta. Raširila sam noge, izdigla guzu jako. Prišao je iza mene, udario me je nekoliko puta po guzi. A onda je glavićem krenuo da trlja moju rupicu na guzi, osećala sam da ga to jako pali, samo sam blago ljuljala svoje kukove. Bezobrazno i jako je uleteo u moju ribicu, i krenuo jako da me tuca. Njegovo telo udaralo je u moje. Opet sam stenjala.

Uhvatio me je za kosu, držao za nju, vukao mi je glavu ka njemu, i samo jako tucao, jako udarao u mene. Namestila sam kičmu da ga lepo osetim, i samo ga primala. Ogromno jaka hemija je vladala sa našim telima, razumom, mnogo sam bila napaljena. Naglo sam krenula da svršavam, orgazam je bio prelep. Vrištala sam, moja vagina se stezala ritmično. Moje telo je drhtalo, obuzeo me je hladan znoj. Jedva sam dolazila do daha, a Miloš se smirio i samo nežno mešao u mojoj vagini. Tada je prvi i poslednji put iz moje vagine izašla nekakva tečnost. Nikada mi nije bila 100% jasna ta situacija. Kao neka ogromna količina nekakve vode. squirt svršavanje

Butine su mi bile mokre. Nikada nisam prskala prilikom svršavanja, ni sada nije bilo prskanje. Prosto je to nešto procurelo. Pogledala sam čaršaf ispod sebe, bio je solidno i vidljivo mokar. Miloš je izvadio svoj kurac iz nje. Ja nisam imala snage, samo sam pala na krevet. Borila sam se da povratim ritam disanja. Srce mi je lupalo jako, noge su bile oduzete. Kao da nisu deo mene.

Prišao je bliže meni, bio je na kolenima, usmerio je glavić na moje sise i krenuo je da ga drka jako. Ubrzo je velika količina sperme letela po mojim grudima. Jedan deo je preleteo na moj vrat, a nešto je završilo i po stomaku. Miloš je stenjao svojim prelepim muževnim glasom, njegovo telo se cimalo. I on je izgubio dah. Smirio je svoj kurac, okrenuo se i legao pored mene. Dolazila sam sebi, Miloš je dolazio sebi. Bilo nam je prelepo.

Otišli smo pod tuš zajedno. Ljubili se, mazili. Desila se jedna lepa i nama smešna situacija: ja sam njemu oprala penis, a on meni vaginu. Nije imao pojma kako se vagina pere pravilno. Ali sada zna, naučila sam ga za celi život. Miloš se zaljubio u mene, a i ja u njega. Imali smo kraću letnju vezu. Uživali smo u njoj.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!