jebi me u guzu anal

Vodič: Dvostruka Penetracija – jebi me u guzu i picu i usta!

Upoznavanje Srbija

Koliko puta ste čuli da je partner(ka) rekao – jebi me u guzu … ali i u druge otvore! Slušajte, „Dva je bolje od jednog“ može biti otrcani kliše ili naziv nekog rok benda. Ali zapravo može biti potpuno istinita fraza kada je u pitanju penetracija. Da, danas govorimo o dvostrukoj penetraciji (DP). Šta je zapravo dvostruka penetracija?

Pornići na koje ste naišli ili ste ih potražili pokazali su vam da je DP seksualni čin. Pomislili ste da uključuje vlasnicu vagine kojoj jedan penis prodire u guzu, a drugi u vaginu. Ali to je samo jedan od mnogih načina na koje možete istražiti DP. Dvostruka penetracija je svaki čin koji uključuje prodor jednog ili više otvora (anusa, vagine ili usta). I to bilo kojom kombinacijom penisa, dildoa (ili drugih seksualnih igračaka), prstiju i pesnica.

Hajde jebi me u guzu i vaginu i usta!jebi me u guzu štikle

Svako može da istraži dvostruku penetraciju. To može da se desi između dve osobe, kombinacijom troje ljudi, ili pojedinac koji dvostruko prodire u sebe. Evo neiscrpne (!) liste scenarija koji se svi kvalifikuju kao DP: Vaginalno prodiru dildo i penis. Penetriranje dilda vaginalno i penisa analno. Analni čep guza, penis u pički. Geg loptica i šaka u pički. Analni čep i vibrator. Oral (penis u ustima) dok koristi analne perle. Geg i šaka u vagini. Vlasnik penisa istovremeno analno penetrira sa dva dilda. Penis u vaginu i penis u guzu. I još mnoogooo varijacija.

Seksualno zadovoljstvo za Primaoca i Davaoca.

Vaginalna penetracija može se osećati dobro zahvaljujući unutrašnjim vrućim tačkama kao što su G-tačka, A-tačka i C-tačka. Ako ste analno penetrirani, možete se osećati dobro zahvaljujući prstenu nerava na ulazu u anus i osećaju punoće. A za muškarce koji imaju prostatu, može omogućiti stimulaciju jako osetljive P-tačke. Takođe, stvara se ukusna dinamika moći! Kao da svaki od navedenih otvora prima dvostruko više ljubavi a to može biti rudnik zlata za zadovoljstvo.

Za davaoca je jako moćno – takođe! Mentalno, čin dvostrukog prodiranja u nekoga može stvoriti submisivnu/dominantnu dinamiku. Ona čini da se onaj koji daje oseća zadovoljavajuće moćnim. Fizički, DP može dovesti do veće zategnutosti i pritiska od „redovne“ (čitaj: pojedinačne) penetracije.

Kakav je osećaj – jebi me u guzu … i ne staj!

Opet, ne postoji ~univerzalno DP iskustvo.~ Dakle, bilo da je u pitanju solo, partnerski ili višepartnerski poduhvat, osećaj je sjajan! Naravno, on zavisi od toga ko ste u lancu seksa i koji otvor je u pitanju. Na primer, mnoge žene opisuju iskustvo istovremene vaginalne penetracije dva penisa kao ispunjavajuće (i uzbudljivo!). Prvi osećaj je da ste jako rastegnuti, ali se skoro odmah transformiše u osećaj punoće. Kao da je jedan zaista debeo kurac u vama.

Lubrikanti, lubrikanti… i još lubrikanata!

Čak i ako rupa(e) u koju se probija može biti samopodmazujuća (vagina), o lubrikantima se NE može pregovarati. Ako planirate da koristite igračku na bazi silikona, preporučujemo lubrikant na bazi vode. Ako ne, najbolje je deblje mazivo na bazi silikona. Takođe, Ne zaboravite da ponovo nanesete lubrikant kada ste u pokretu.

Uspostavljanje sigurnosne reči poput – jebi me u guzu!

Kao i u BDSM svetu, uvek uspostavite sigurnu reč. Kada treba da usporite ili napravite pauzu, možete jednostavno da kažete tu reč. Ako su usta jedan od otvora u koje se prodire, uspostavite neverbalni sigurnosni znak. Na primer, možda tri uzastopna udaranja po butini znače zaustavljanje.

Idite polako, probudite svoj um i telo uz stvari koje inače volite tokom seksa. Tek tada treba da počnete da prodirete. Počnite sa jednim prstom ili igračkom pre nego što dodate drugi predmet. Kada dodate drugi objekat, idite polako i pažljivo. Povucite se ako osećate bilo kakvo peckanje ili oštar bol.

Kako isprobati sa više partnera?

Istraživanje DP-a sa dva partnera zahteva mnogo pripreme, strpljenja i procesa. Morate unapred da razgovarate o tome do detalja. Uložite u maziva i druga seksualna pomagala i igračke, idite sporije i komunicirajte sve vreme. Ali postoji nekoliko dodatnih koraka. Provedite više vremena u razgovoru o statusu polno prenosivih bolesti i metodama zaštite. Jer osim ako redovno imate trojke sa njima, može doći do nesporazuma i problema.

Kao podsetnik: idite polako. Otkrijte koje poze najbolje funkcionišu jer ljudi zaborave da idu sporo i tada dolazi do nelagode. Dakle, zapamtite da osoba koja prima DP treba da određuje tempo za sve penetrativne radnje. Ako planirate da koristite dildoe, penise ili veće igračke, može biti zaista zabavno da počnete tako što obe osobe koriste svoje prste da prodru. Učinite to da biste stekli osećaj kako ta osoba reaguje u zadovoljstvu i nelagodi.

jebi me u guzu dp

Istražite više poza, ovo je bitno posebno kada postoji više strana koje treba razmotriti. Neke pozicije koje treba isprobati uključuju: doggy stil, jahač na vrhu, 69. Nemojte se obeshrabriti jer dvostruka penetracija možda neće uspeti prvi put kada poželite… ili čak peti. I to je sasvim u redu! Tokom istraživanja naučićete nešto više o svom telu, šta vam prija a šta ne.

Kako probati sam – jebi me u guzu… ili ću sam(a) sebe!

Postoji toliko načina da sami istražite DP! Na primer, možete da koristite kuglični geg u ustima, analne perle sa proširenom bazom ili dildo u anusu. Ili možete isprobati dildo u obliku slova U sa duplim krajevima za dvostruku vaginalnu i analnu penetraciju. Shvatate i sami da su mogućnosti nepresušne i prosto sami kombinujte. Možete svoju pesnicu uneti u vaginu dok sedite na analnom dildu. Možete gutati dildo dok se nabijate vaginom na vibrator… uključite maštu.

Kada je sve rečeno, obavezno proverite emocionalne i fizičke potrebe vas i vaših partnera. Emocionalno, dvostruka penetracija može biti veoma intenzivna. Dakle, razgovarajte sa svojim partnerom(ima) o tome kako se osećate, šta je bilo seksi a šta neprijatno. Prilagodite se svom telu. Vaše rupe mogu biti bolne, natečene i suvlje nego inače. Zato su lubrikanti uvek potrebni! Ako ima bilo kakvih dugotrajnih ili oštrih bolova posle dan ili dva, obratite se lekaru.

IZVOR: mojfetis.com

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!