biseksualna trojka

Uhvatila sam Muža sa drugim

Upoznavanje Srbija

Počela sam svoj dan kao i svaki drugi normalan dan. Probudila sam se rano, istuširala se, sredila kosu i otišla na posao. Moj muž je obično van kuće zbog posla pre nego što ustanem i obično se vraća kući tek nakon mene. Tako da me je iznenadilo kada sam videla da je njegov auto bio na prilazu kada sam došla kući nešto ranije tog dana. Razmišljala sam o tome zašto je došao kući tako rano, posebno jer mi nije javio, ali nisam mogla da smislim koji bi razlog bio pa sam ušla u kuću.

Nisam ga videla u dnevnoj sobi kada sam ušla unutra, ali sam čula prigušene zvukove koji su dolazili iz naše spavaće sobe. Moja prva pomisao je bila da je razgovarao sa nekim preko telefona. Kako sam se približavala našoj spavaćoj sobi, prigušeni zvuk je više ličio na stenjanje. Primaknula sam se bliže, trudeći se da ne otvorim vrata odmah, ali sam bila u iskušenju.

Vrata naše spavaće sobe bila su malo odškrinuta i mogla sam da vidim dovoljno da znam šta se dešava, ali nisam mogla da vidim ko je ta osoba sa mojim mužem. Nečujno sam ušla u sobu, pazeći da ne budem previše bučna, ali jauci i stenjanje su prigušili svaku buku koju sam možda pravila. Prizor preda mnom je definitivno bio šokantan. Moj muž i ja smo često raspravljali o fantazijama i razgovarali o tome da ih zaista uradimo, ali se obično nikada nisu desile. gay tucanje pred suprugom

U braku smo 7 godina i iako je naš seksualni život već bio sjajan, uvek sam mislila da su naše priče o našim fantazijama samo to… razgovor i fantazija. Duboko sam udahnula dok sam posmatrala scenu ispred mene kako se odvija, osećajući kako se sve više uzbuđujem. Mislila sam da ću se ljutiti na svog muža što je sa nekim drugim, ali umesto toga osećala sam se jebeno napaljenom.

Oblizala sam usne i počela polako da se svlačim, ostavljajući grudnjak i gaćice na sebi. Po zvukovima stenjanja mog muža, znala sam da je blizu svršavanja. Osećala sam se nekako smešno dok sam im prilazila, niko me nije primetio u sobi sve dok moja ruka lagano nije dodirnula leđa mog muža i krenula do guze.

Glava mu se sa šokiranim izrazom pomerila u stranu, ali se izraz lica polako preneo u osmeh kada je video da sam praktično gola. Moj muž je nabio kurac još jednom u dubinu tipa kojeg je jebao i počeo da mu puni rektum spermom. Držao je svoje meso zakopano duboko u njemu sve dok se sav njegov divan kurac nije ispraznio. Momak kojeg je jebao, okrenuo se, sa osmehom na usnama dok mu se pogled nije sreo sa mojim. Osmeh je malo izbledeo i on je pogledao mog muža da vidi šta da radi.

„Khm, Žare, ovo je moja žena… ona je glavna. Ako ne znaš šta da radiš, pitaj je.“ Moj muž je rekao pre nego što me je nežno poljubio.

„Stefanija, ovo je Žare… Žare… ovo je moja supruga Stefanija.“ Rekao je gledajući prijatelja koji je sada sedeo na mom krevetu. On me je pogledao i klimnula sam glavom. Mislila sam da ću biti samosvesnija, ali bila sam prokleto mokra da bih brinula. Pogled mi je prešao preko Žaretovog golog tela, zaustavivši se na njegovom kurcu. Nije bio tako obdaren kao moj muž, ali ono što mu je nedostajalo u dužini, nadomestio je u širinu.

Žare je krenuo da ustane, ali sam ga nežno gurnula nazad na krevet. „Gde si pošao? Ti si napravio nered na mom krevetu i očekujem da to počistiš.“ rekla sam mu glasom autoriteta. Vratio je pogled na mog muža pre nego što je pogledao dole u divan penis mog supruga. Nećkao se da ga očisti ustima.

„Dušo… Žare je bi… on bi mogao da te zadovolji.“

Samo sam mu se nasmešila i vratila pogled na Žareta, čekajući da uradi ono što sam tražila. Žare je uzeo penis mog muža u ruku i počeo da ga drka. Gaćice su mi bile natopljene do srži. Gledala sam kako je Žare lizao kurac pre nego što ga je nabio u svoja usta. Oči moga muža su bile zatvorene, a glava blago zabačena unazad. Izgledalo je kao da iskreno uživa. Dok je Žare sisao, nisam više mogla samo tako stajati. biseksualna trojka

Skinula sam svoj sada natopljen donji veš i lagano počela da radim na svom nabreklom klitorisu, donoseći stenjanje sopstvenim usnama. Osećala sam njihove oči na sebi, pa sam za zastala i gurnula muža s puta. Želela sam da mi neko počne udovoljavati pa sam gurnula Žareta tako da je legao na moj krevet. Opkolila sam ga i postavila njegov tvrdi penis u podnožje moje pičke. Bilo je toliko mokro da je njegov debeli penis glatko uklizao, rastežući moju picu.

Počela sam životinjski da ga jašem. Stavio je ruke na moje kukove i pokušao da me navede u njegov ritam, ali ovo je bila moja igra. Skinula sam njegove ruke sa kukova i stavila ih čvrsto iznad njegove glave, govoreći mu da imam kontrolu. Stavila sam ruke na njegove grudi da se balansiram i rekla mužu da dođe u krevet. Drkala sam mu kitu dok sam jahala našeg novog prijatelja.

Nežno sam vodila mužev penis na Žaretova usta. Oboje su znali šta želim. Muž ovog puta nije pokušao da se povuče, postavio je svoj kurac na Žaretova usta i Žare je sa zadovoljstvom prihvatio vreli kurac i počeo da ga tuca svojim ustima.

„To je to… jebi ga u usta dragi.“

Prizor šta su obojica radili, učinio me je još vlažnijom nego što sam već bila, ako je to uopšte bilo moguće. Počela sam brže da se ljuljam preko Žaretovog penis, vozeći ga brzo i dublje u mojoj mokroj pički. Čula sam da je muž rekao da će da svrši. Otvorila sam oči taman na vreme da vidim kako vadi svoj kurac iz ortakovih usta i vrela sperma pogodila je Žareta u lice. Žare je držao usta otvorena kako bi pokušao uhvatiti deo sperme, a zatim je počeo lizati penis da ga očisti.

Tada sam osetila kako me ispunjava njegova vrela semena telnost. Stisnula sam picu jače i brže se ljuljala uzvikujući „O JEBI MEEE! Napuni me…“ osetivši najjači orgazam svog života. Otkotrljajući se od Žareta, svi smo legli na krevet jedan pored drugog i znala sam da je ovo samo početak jedne veoma bogate noći.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 67 Prosek: 4.7]

1 komentar na “Uhvatila sam Muža sa drugim

  1. Jbt kako bih ja volio da imam ovaku ženu,da joj ne smeta što i ja volim popušiti dobar komad,da zajedno pušimo nekom dečku,da uživamo svakakvim sex igricama

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!