seksi providna haljina moje zene

Ucjena muževog direktora

Upoznavanje Srbija

U do sad objavljenim pričama opisao sam istinite događaje seksa moje supruge sa drugim muškarcima i jedno moje voajersko iskustvo. Ova priča plod je moje mašte, ali iako izmišljena ima veze sa mojom suprugom. Velika mi je želja, naime, da se bar neki dijelovi ove priče ostvare.
S Danijelom sam u braku gotovo pet godina. Vjenčali smo se nakon dvije godine poznanstva i intenzivnog druženja kako na društvenome tako i na seksualnom planu. Sviđala mi se njezina otvorenost i iskrenost. Bez ustručavanja opisala mi je svoja prethodna iskustva s muškarcima. Prema njezinim riječima nije imala mnogo seksualnih partnera, ali vodila je intenzivan seksualni život sa partnerima s kojima je bila u vezi. Bilo je tu vrlo erotičnih, da ne kažem lascivnih, događaja koje mlade djevojke baš i ne prakticiraju u tim godinama. Mene su opisi tih doživljaja, da ne kažem jebačina, jako uzbuđivali i poslije neke njezine priče došlo bi do vatrenog seksa, ma gdje se nalazili. Oboje smo ga žarko željeli.
Danijela je u vrijeme događaja, koji ću opisati, imala 31 godinu, a meni je bilo 38 godina. Tijekom predbračnog i bračnog života uspio sam svoju suprugu osloboditi okova koje su joj u vezi odijevanja nametnuli njezini roditelji izrazito tradicionalnih nazora. Volio sam da se odijeva izazovno i da ne skriva atribute svoga tijela koji su bili jako primamljivi. Naravno da su granice u odijevanju ovisile o situaciji u kojoj se ona nalazila. Na posao, na primjer, odlazila bi dosta klasično odjevena, nikad bez grudnjaka, a da o gaćicama i ne govorim. Haljina je mogla biti iznad koljena, ali ne kraća od polovice bedara. Druga krajnost bili su ljetni mjeseci, posebno za vrijeme boravka na moru, kad bi nosila minimalnu odjeću koja je ponekad više pokazivala nego što bi skrivala. Uživao sam gledati ju kad bi joj se sise slobodno ljuljale ispod neke tanke majice na kojoj se dobro vide obrisi bradavica ili kad bi joj šorc otkrivao pola guzova.
Danijela je imala prekrasnu malo veću i čvrstu okruglu guzu koja je uvijek izazivala pozornost muške publike posebice kad bi bila sasvim gola. Ovdje moram napomenuti da smo mi uvjereni nudisti i kupamo se goli uvijek kad je to moguće, ponekad i na neprimjerenim mjestima. Sise su joj prosječne veličine, solidna trojka, ali su se opustile nakon dojenja naše kćerkice, pa bi poskakivale pri hodu ako ne bi bile sputane grudnjakom. Međunožje je, na moje traženje, uređivala tako da bi brijala samo bikini zonu, preostao bi trokutić prilično crnih dlaka. Meni su izazovnije žene sa dlakama iznad pičke kad se skinu na nudističkoj plaži i izlože svoju ženskost svima na plaži. Primijetio sam da muški dio publike puno više zagleda pičke koje nisu potpuno obrijane.
seksi providna haljina moje zeneBilo je izrazito vrući ljetni dan kad je započeo događaj koji želim opisati. Supruga je koristila slobodni dan, a ja sam bio na poslu. Firma je dosta loše poslovala u zadnje vrijeme, no usprkos tome plaće su bile više nego solidne. Pričalo se da će se smanjivati broj zaposlenika odnosno da se spremaju otkazi. Na jutarnjem redovitom sastanku kolegija dobio sam zadatak za rješavanje kojeg mi je bio neophodan jedan dokument koji sam ostavio kod kuće. Znao sam da se supruga sprema na bazen na kupanje i druženje s prijateljicama pa sam ju zamolio da mi donese potrebni dokument, jer je na putu do bazena prolazila pored moje firme. Rekla je da kreće za oko pola sata i da će dokument donijeti meni u ured.
Nije mi na pamet padala pomisao da će ona biti odjevena za bazen i da bi takva odjeća možda bila neprikladna za posjet firmi. Kod nas radi nekoliko mladih žena i djevojaka i u ove vruće dane ne nose baš mnogo odjeće, minice, šorcevi i majice na bretele bili su uobičajeni u tima vrućim danima. Danijela je stigla ubrzo i donijela mi traženi dokument. Bila je vrlo oskudno odjevena, konačno išla je na bazen. Nije nosila grudnjak, a tamne bradavice nazirale su se kroz tanku majicu na bretele i gola leđa. Nosila je šorc od traper platna sa izrezima na guzovima koji su otkrivali priličan dio njezinoga seksi dupeta. Ništa od toga tad nisam smatrao problematičnim. Kad sam krenuo s njom, da ju ispratim, na hodniku smo sreli mog direktora koji je ostao zapanjen njezinom pojavom. Nakon što sam ih upoznao direktor reče,
– Nisam znao da imaš tako privlačnu i jako seksi suprugu.
– Hvala na komplimentu, bio je jedini moj odgovor.
Pozdravili smo se te smo supruga i ja krenuli prema izlazu iz zgrade. Direktor nas je i dalje pratio pogledom, očito su ga fascinirali otkriveni guzovi moje žene. Još uvijek nisam smatrao da se desilo nešto posebno čemu bi trebalo pridavati neku pažnju. Navikli smo da ju muškarci zagledaju, čak i da dobacuju nekad i nepristojne komentare.
Nakon nekoliko dana pozvao me direktor na razgovor.
– Ti znaš da zbog ozbiljne financijske situacije moram otpustiti određeni broj zaposlenika kako bi smanjio troškove. Nisam još odlučio tko će dobiti otkaz. Ti bi mogao sigurno ostati u firmi, čak i na nešto višem položaju koji nosi i veću plaću ako budeš kooperativan.
– Što to kooperativan znači gospodine direktore?
– Neću okolišati. Ozbiljni smo ljudi. Ti imaš jako jebozovnu ženu. Ja ju želim.
U prvi trenutak bio sam šokiran kako mi je otvoreno rekao da želi jebati moju ženu no ubrzo sam se pribrao.
– Osim seksa što ste još imali na umu?
– Vidim da brzo shvaćaš, to je dobro. Bila bi mi pratilja na jednom druženju u jednoj vikendici nedaleko grada. Tamo bi i prenoćili, a ona bi trebala biti jako izazovno odjevena, puno izazovnije od onoga kad je došla u našu firmu.
– Budite konkretniji!
– Prozirna odjeća, recimo jako kratka haljina bez ičega ispod tako da se vide sise, guza, a i dlakice iznad pičke ako ih ne brije.
– Kakvo je to društvo i tko će biti tamo? Hoće li ju jebati još netko osim vas?
– Ne brini, samo ja ću ju tucati, no drugi će moći to gledati. Tamo će biti gospoda iz visokog društva i mlade i zgodne dame koje vode normalne bračne živote ili nisu udate. Tamo nema mjesta prostitutkama, je li me razumiješ.
– OK, sad mi je lakše. Jasno vam je da moram razgovarati sa suprugom.
– Nije to sve. Ona i ja bi otišli na more u neki elitni hotel na pet šest dana. Uživali bi u seksu i noćnim provodima. Ne bi radili ništa što ona ne želi. To je sve, a o nekim detaljima možemo popričati, ako bude potrebno, kad čujemo što vaša žena kaže na to.
– Razumijem, razgovarat ću s njom Nadam se da imam vašu riječ da neću dobiti otkaz ako ona ispuni sve vaše prohtjeve.
– Imaš moju riječ, a ti znaš da sam ja čovjek od riječi. Još ti želim reći da će tvoja žena sigurno uživati u ovim provodima. Samo te molim da ne moram dugo čekati na odgovor.
Time je razgovor bio završen.
Kad sam stigao kući sve sam ispričao Danijeli. Postavila mi je nekoliko jednostavnih pitanja u vezi njezinih zadataka u vezi seksa. Bila je zadovoljna odgovorima. Za vrijeme tog razgovora meni se digao kurac, što se vidjelo po izbočini na hlačama.
– Dragi pa ti si se napalio činjenicom da će ti ženu jebati drugi muškarac i to tvoj direktor i da će ju zapravo golu vidjeti više nepoznatih ljudi.
– Jesam i to jako.
– Meni su gaćice skroz mokre. Želim da me pojebeš prije nego se naše dijete vrati kući.
U sekundi smo bili goli.
– Nema nikakvog pušenja sad. Nemamo vremena za to. Želim osjetiti kurac u sebi.
Polegla me na leđa i natakla se na kurac do jaja. Bijesno je skakala po njemu i glasno uzdisala. Brzo smo svršili. Tek što smo se malo smirili čuli smo otvaranje brave na ulaznim vratima. To je njezina majka dovodila našu kćerku koja je preko dana bila kod bake na čuvanju, jer mi oboje radimo. Brzo sam uskočio u šorc, a Danijela se samo ogrnula kućnom haljinom. Baka nas je značajno pogledala i nasmiješila se. Znala je da nas je prekinula u jebačini.
Na večer sam upitao Danijelu što da kažem direktoru na njegov prijedlog.
– To ćeš ti odlučiti dragi. Radi se o tebi. Ti znaš da sam bila s muškarcima prije tebe pa jedan više ili manje ne igra ulogu. Ja se znam jebati i nije mi problem zadovoljiti tvog direktora i dati mu da uživa u rasnoj pički. Tako si me ti nazvao, sjećaš se? Nikad mi nisi ništa loše rekao za partnere prije braka. Čak ti je bio tvrđi kad sam ti pričala o drugima. Nadam se da mi ni za ovaj seks nećeš prigovoriti u nekome budućem trenutku.
– Mogu obećati da će moj prigovor biti u obliku kao danas popodne prije nego nas je tvoja majka prekinula. Znači mogu mu reći da pristajemo.
– OK.
Moram priznati da sam bio dosta uzbuđen naredni dan kad sam krenuo na posao. Reći drugom muškarcu da može jebati moju ženu i pokazivati ju skoro golu ipak nije mala stvar. Kad bi mi kroz misao prošla slika njihove jebačine u istom bi mi se trenutku digao kurac. Jebote, pa mene pali da moju ženu tuca drugi kurac i to kurac mog direktora. Kad malo promislim ja zapravo prodajem pičku svoje žene za svoje radno mjesto. Moram priznati da me to nije nimalo smetalo. Često sam maštao da se moja Danijela jebe s nekim kuratim muškarcem, jedino ja bi volio gledati tu jebačinu. Ovaj put to mi neće biti omogućeno.
Kad sam stigao na posao odmah sam otišao do direktora da mu priopćim za njega dobru vijest.
– Razgovarao sam sa suprugom i naš odgovor je pozitivan. Pristajemo, odnosno ona pristaje na sve vaše prijedloge. Kad će biti to okupljanje o kojem ste govorili i kako da se odjene?
– Zabava je ovaj petak. Predviđeno je okupljanje oko 22 sata u vikendici. Očekuje se pet parova. Sad ću ti pokazati na Internetu kakvu haljinu želim da nosi. Ja ću uplatiti potrebni iznos, a vi ćete otići u trgovinu i izabrati veličinu i boju. Još bi molio da negdje kupite pripadajuće sandale sa visokom petom. Ja ću vam naknadno pokriti trošak obuće.
Na laptopu otvorio je stranicu jedne trgovine seksi odjećom u našem gradu i pokazao mi haljinu. Bila je to jako kratka i uska haljina, potpuno prozirna, sa bretelama i potpuno golim leđima. Bilo je tu nekoliko boja.
– Što kažeš za haljinu?
– Vrlo je izazovna. Mislite da može doći u takvoj haljini ispod koje se sve vidi?
– Naravno da može i ja to želim. I druge žene će biti razgolićene. Jasno mi je da samo u takvoj haljini ne može ići od kuće do mjesta našeg sastanka na koje ćeš ti vjerojatno dovesti svoju ženu.
– To svakako, ovakva, zapravo gola, ne može na ulicu.
– U istoj ćete trgovini kupiti ljetni sako, recimo ovaj model koji je dovoljno dugačak da pokriva guzu. Sako će poslužiti da ju pokrije na javnim mjestima. Ja sad obavljam uplatu, a vi već poslije podne možete u kupovinu.
– Gdje i kad trebam dovesti suprugu.
– Ja ću vas čekati prekosutra, tj. u petak u kafe baru Callypso u 21 sat. Znaš gdje je to? Ti ćeš ju dovesti autom pretpostavljam. Molio bi da ona sama uđe u lokal, a ti da ostaneš u autu. Mi se poznajemo i neće biti problema da se nađemo. O odlasku na more ćemo se dogovoriti naknadno.
– OK. Sve je jasno. Moja Danijela bit će u kafiću u naznačeno vrijeme odjevena kako vi želite.
Time je razgovor bio završen i uputio sam se u svoj ured. Poslije podne krenuli smo u kupovinu haljine i cipela. Trgovina, u kojoj smo trebali podići haljinu, bila je ustvari seks shop. Osim uobičajene ponude u takvim trgovinama nudio se dosta veliki izbor odgovarajuće vrste odjeće, grudnjaka i gaćica. Danijela je odabrala haljinu svjetlo plave boje i krenula je u kabinu da isproba veličinu. Haljinu je obukla na vrlo seksi grudnjak i tange što je izazvalo pozornost prodavačice i dvojice kupaca kad je izašla iz kabine.
– Mislim da je veličina dobra, ali ne mogu dati konačni sud dok ne skineš grudnjak i gaćice, jer takva ćeš ju nositi.
– Pa ne mogu gola izaći tu. Zar ne vidiš onu dvojicu kako bulje u mene.
– Ti ih lijepo skini i samo otvori vrata od kabine da te ja vidim i steknem pravi dojam.
Ostao sam bez teksta kad je otvorila vrata kabine. Bila je to prava seks bomba. Sise su izgledale puno bolje nego kad je gola, a o guzi da ne govorim. Digao mi se od pogleda na to jebozovno tijelo moje Danijele. Uz haljinu odabrala je i jedan bijeli laneni sako koji je bio upravo toliko dugačak da pokrije njezinu guzu. Morala je samo paziti pri sjedenju, jer sako bi se rastvorio pa se mogle vidjeti dlakice iznad pičke kroz prozirnu haljinu koja je bila tek nešto malo duža od sakoa.
U drugoj trgovini kupili smo zlatne sandale s remenčićima i dosta visokom petom. Danijela je rekla da ju visina pete ne smeta i da se ugodno osjeća u sandalama. Mislim da će te sandale još više podići erotski naboj moje žene. Time su sve pripreme bile završene. Oboje smo bili uzbuđeni i jedva čekali petak.
U petak je moja žena otišla frizeru i na depilaciju bikini zone, a zatim kod vizažistice na šminkanje. Oboje smo željeli da izgleda vrhunski te da zasjeni druge dame ne samo svojim tijelom već i izgledom. Kad je stigla kući izašla je pred mene sasvim gola u zlatnim sandalama.
– Kako ti se činim? Jesu li me dobro uredili.
– Ma savršeno izgledaš, ali me zbunjuje to što si gola.
– Pa u onoj haljini je isto kao da sam gola, zar ne? Misliš da ću paliti frajere na zabavi?
– Hoćeš sigurno, dignut će im se, već pri prvom pogledu na tebe. Mogu li te snimiti ovako uređenu i potpuno golu?
Naravno da je pristala, jer smo se i ranije snimali goli. Napravio sam nekoliko fotografija na kojima se ona postavljala u nekoliko izazovnih, da ne kažem jebačkih poza. Imali smo popriličnu kolekciju Danijelinih golih slika od početka našega poznanstva. Neke bi se mogle okarakterizirati pornografskima.
Nastavak je u „Orgije u vikendici“.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 20 Prosek: 4]

1 komentar na “Ucjena muževog direktora

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!