jebanje na autu

Orgije u vikendici

Upoznavanje Srbija

U do sad objavljenim pričama opisao sam istinite događaje seksa moje supruge sa drugim muškarcima i jedno moje voajersko iskustvo. Ova priča plod je moje mašte, ali iako izmišljena ima veze sa mojom suprugom. Velika mi je želja, naime, da se bar neki dijelovi ove priče ostvare. Ovdje opisani događaji nastavljaju se na one opisane u priči „Ucjena muževog direktora“.
Kad se približilo vrijeme polaska u vikendicu Danijela je obukla prozirnu haljinu koja joj je dosezala do pola bedara. Na nju navukla je sako da pokrije svoju golotinju i krenuli smo do našeg automobila. Srećom na hodniku i u liftu nismo sreli ni jednog od susjeda. Otvorio sam joj vrata od auta da lakše uđe. Pri sjedanju bljesnula je njezina gola pička, jer se haljina jako podigla pa ju je popravila kad je sjela. Ostali su problemi sa sakoom koji se rastvorio u donjem dijelu i nikako se nije mogla pokriti pička.
– Što se sekiraš. Dok si ovdje u autu nitko ne može vidjeti da nemaš gaćica. Moramo samo pripaziti kad budeš izlazila.
Dovezao sam ju pred kafić par minuta poslije 21 sat. Kad je izašla i krenula prema ulazu ostao sam gledati svoju ženu kako jebozovno korača u lokal. Guzovi su joj se prekrasno njihali zbog visokih peta koje je nosila. Bio sam užasno napaljen. Kurac mi je htio probiti hlače. Odvezao sam se do udaljenog dijela parkirališta, izvadio kurac i divno izdrkao u papirnatu maramicu. Sad mi je bilo lakše.
Kad je Danijela ušla u kafić prišao joj je jedan mladić, vjerojatno konobar.
– Gospodin vas očekuje, molim da me slijedite.
Odveo ju je u jednu manju prostoriju do stola za kojim ju je čekao moj direktor Stjepan. Pružio joj je ruku, poljubio u lice i ponudio da sjedne do njega na klupu uz stol.
– Divno izgledate, zaista seksi.
– Hvala! Nešto bi vas zamolila. Mi ćemo noćas vjerojatno biti intimni. Nekako mi je neumjesno da smo na vi. Zar nije nekako čudno da ja kažem večeras ću vam dati da me poševite. Predlažem da oboje pređemo na ti.
– Potpuno se slažem. Još bi dodao da koristimo slobodni rječnik pa umjesto da te poševim da ti kažem pojebat ću te večeras Danijela.
– Ma naravno.
– Lijepu boju haljine si izabrala. Uvjeren sam da ti dobro stoji i da ističe ono najbolje na tebi.
– Moj muž bi se složio s tobom. Doduše prilično je kratka što stvara probleme kod sjedenja, ali ako se netko baš zagleda nije me briga. Ovdje ti se, međutim, ne mogu pokazati u haljini.
– Svakako, ali mogla bi raskopčati sako da ti vidim prostor između grudi, to nije nepristojno.
Učinila je kako je želio. Sako se malo rastvorio, ali strateški dijelovi sisa ostali su pokriveni. Vidjelo se da uživa u pogledu na ono što se moglo vidjeti. Njegovo uživanje prekinuo je konobar pitanjem što će popiti. Naručili su koktele. Stjepan je dao neku opasku glede pripreme koktela, koju nije razumjela, ali ona se baš i ne razumije u koktele.
– Imaš divnu frizuricu dolje.
– Sviđa ti se. Zar se tako dobro sve vidi? Moj muž ne želi da se potpuno obrijem, jer njemu je ovako više seksi ili jebozovnije kako on kaže pogotovo kad ju izložim pogledima na nudističkoj plaži. Ne znam jeli ti poznato da smo muž i ja nudisti već duže vrijeme.
– Pa haljina je prozirna, zaboravila si. Ništa ne brini, nitko osim mene ne može to vidjeti, zato sam i tražio da odjeneš prozirnu haljinu. Osim toga tvoj muž je u pravu glede dlakica među nogama.
– Osim tebe mislim da me mogu vidjeti i oni momci za stolom preko puta iako je ovdje dosta mračno.
– Sama si rekla da ako se netko zagleda da te nije briga.
– Pa i nije me briga, neka gledaju i uživaju u pogledu ako žele.
Konobar je u međuvremenu donio koktele pa su pijuckajući ih pričali o raznim temama, a ponajviše o Danijelinom bračnom i predbračnom seksualnom životu. Sve više ju je uzbuđivalo pričati s njim o intimnostima i partnerima s kojima je bila. Najviše riječi je bilo o njezinom mužu i njihovom seksu.
Tijekom razgovora sve više ju je počela svrbjeti pička. Pokušala je to riješiti tako što bi ju diskretno protrljala preko haljine, ali bez pomoći. Znala je da bi se taj problem najbolje mogao riješiti tako da joj kurac uđe u pičku. Imala je veliku potrebu za tim, ali to sad nije bilo moguće. Otišla je u WC i u kabini bjesomučno trljala pičku gurajući i prste u nju. Osjetila je minimalno olakšanje. Odlučila je da ju pokuša smiriti hladnom vodom pa je izašla iz kabine zadigla haljinu i počela prati pičku hladnom vodom. Bilo joj je puno bolje.
U trenutku dok je pičku zalijevala vodom u WC je ušla jedna jako mlada djevojka također prilično oskudno odjevena. Kad je vidjela Danijelu što radi obratila joj se,
– Jeli se ti to pereš poslije seksa?
– Ma ne, jako me svrbi pa to pokušavam riješiti hladnom vodom.
– Hladna voda će ti za neko vrijeme olakšati tegobu, ali problem ti može riješiti smo potentni muškarac ako te dobro kresne.
– Kako to misliš?
– Ma to je klasična priča. Ubacili su ti u piće sredstvo za napaljivanje kako bi lakše pristala na seks. To ovdje često rade. Zato ti lijepo napusti lokal sa svojim prijateljem, s kojim si došla, odvezite se koji kilometar u šumu i kresnite se. Bit će ti odmah lakše, ali da znaš to sredstvo djeluje nekoliko sati i želja za kurcem će ti i dalje ostati, ali ćeš to lakše podnositi.
– Kako ti to sve znaš? Izgledaš mi prilično mlada.
– To se najviše i koristi među mladima, jer mlade cure teže daju od starijih.
Pozdravile su se i vratila se Stjepanu za stol.
– Kad bi mi trebali krenuti, pitala je.
– Pa mogli bi, baš je dobro vrijeme.
Krenuli su prema autu. Kad su izašli iz lokala Stjepan ju je zamolio da sad skine sako i ostane u prozirnoj haljini kad sjeda u auto, jer tako odjevena treba doći na mjesto druženja. Prije nego su krenuli obrati se Danijela Stjepanu,
– Stjepane, ja nisam naivna curica i ja znam da si mi u piće ubacio sredstvo koje je kod mene izazvalo strahovitu seksualnu želju. Ne zamjeram ti to, to mi je čak i razumljivo.
– Nisam ti ubacio ja nego sam rekao konobaru da to učine kad pripremaju koktel. Sad mi je jako neugodno. Nadam se da to neće pokvariti ovu večer i naše druženje.
– Rekla sam ti da se ne ljutim zbog toga, ali ti sad moraš sanirati posljedice što si me tako napalio.
– Kako?
– Odvezi nas na neko mirno mjesto na putu do vikendice i pojebi me tamo. Meni treba kurac.
Bio je malo zbunjen njezinom otvorenošću, ali upalio je auto i krenuli smo. Nakon kraćeg vremena skrenuo je na neki seoski put među njivama. Put je, međutim, završavao nakon 50-tak metara. Stjepan očito nije poznavao teren, ali dovoljno su se udaljili od glavne ceste da ih ne osvjetljavaju farovi prolazećih automobila. Problem je bila samo jaka mjesečina koja je omogućavala popriličnu vidljivost.
– Kako ćemo? Nisam imao seks u autu od mladih dana.
– Valjda imaš neku deku u autu.
– Imam.
jebanje na autu– Uzmi onda deku, stavi na haubu pa ćemo tamo na brzaka. Nikakav oral i stimuliranje, samo penetracija u mene.
Učinio je kako mu je rekla. Ona je skinula haljinu da se ne izgužva ili zaprlja i sasvim gola, samo u sandalama, legla je na haubu i raširila noge. Stjepan je bio šokiran prizorom rasne žene sasvim gole obasjane mjesečinom kako mu se podaje. Spustio je hlače i bokserice iz kojih je iskočio lijepi primjerak kurca. Danijela je bila ugodno iznenađena. Drhtala je od iščekivanja da ga osjeti u sebi. Protrljao je glavić po njezinom klitorisu što je izazvalo glasne uzdahe. Polako je uguravao kurac u pičku i kad je došao do kraja malo je zastao. Danijela se tresla od užitka. Nije uopće pomislila da bi ga morala tražiti da stavi kondom, toliko je bila željna jebačine. Stjepan je počeo polako izvlačiti kurac iz nje i tako ju polako jebati. Ludovala je. Tražila je da bude žešći, a on ju je samo djelomično poslušao.
– Jeli mogu u tebe, pitao je.
– Ma daj me jebi konačno, što oklijevaš, zakucaj tu svoju kurčinu u mene i napuni mi pičku svojom spermom.
To je djelovalo na Stjepana. Danijela mu je stavila noge na ramena a on se zabijao u nju svom snagom. Svršili su istodobno i jako glasno. Ako ih je netko vidio, a mogao je, jer nisu bili daleko od ceste, mogao je vidjeti strastveno parenje muškarca i žene obasjanih mjesečinom.
Sperma se cijedila iz Danijeline pičke. Brisala ju je papirnatim ubrusima koje je Stjepan imao u autu. Stjepan je stavio neki ručnik na Danijelinu stolicu u autu za slučaj da još nešto izađe iz pičke, a ona je odlučila sjesti u auto gola kako ne bi zaprljala haljinu. Prolazili su kroz slabo naseljeni kraj i nije bilo opasnosti da se uoči njezina golotinja. Osvjetljavali su ju samo automobili, koji su im dolazili u susret, ali nije bilo za očekivati da će netko u njima gledati putnike u autu koji vozi u protivnom smjeru. U blizini vikendice Stjepan ej zaustavio auto kako bi se Danijela obukla.
– Dobro si ono obavio i smirio me. Sad mi je puno lakše. Moram priznati da sam se iznenadila kakvoga imaš. Zadovoljio si me za neko vrijeme u potpunosti.
– Nadam se da to ne znači da večeras neće više biti seksa.
– Ne boj se toga, kod mene je želja još uvijek jako velika.
– Molio bi te samo da burno ne reagiraš ako se netko od gostiju bude malo slobodnije ponašao prema tebi.
– Koliko slobodnije?
– Pa ako te malo uhvati za guzu ili sisu ili te pomiluje po bedru. Uostalom ti odlučuješ dokle ćeš im dopustiti da idu, ali ovo što sam spomenuo molim da svakako dopustiš.
Stigli su pred vrlo lijepo uređenu i dosta veliku vikendicu. Ispred nje bilo je parkirano nekoliko automobila poprilično visoke klase. Stjepanov Audi bio je bijeda među njima. Na ulazu pozdravili su se s domaćinima, parom u pedesetim godinama. Bila su tamo još tri para njihovih godina ili nešto stariji. Očekivao se dolazak još jednoga mlađeg para. Domaćin ih je upoznao i sa dva mladića od najviše 25 godina koji nisu imali partnerice. Dečki su bili atletske građe i prilično nabildani.
Danijelina pojava izazvala je veliku pozornost prisutnih. Nisu, međutim, niti druge žene zaostajale za njom. I one su bile maksimalno razgolićene i jasno se vidjelo da ni jedna ne nosi ništa ispod haljine. Neke su imale proreze na haljinama koji su poprilično otkrivali. Malo su prekrivena bila mjesta među nogama i donekle bradavice grudi. To prekrivanje je bilo formalno, jer se radilo o prozirnom materijalu. Neki od proreza dosezali su prilično visoko, dosta iznad struka. Jedna od dama imala je praktično gole grudi. One su bile prekrivene samo spiralnom trakom koja je bila tek malo gušća na području bradavica.
Danijelu je malo iznenadila nazočnost dvojice solo mladića, o čemu nije bilo govora ranije. Obratila se Stjepanu s tom primjedbom, a on je otišao porazgovarati s domaćinima. Vratio se s objašnjenjem. Kod dva prisutna para muževi su impotentni pa su tražili da se za njihove supruge osiguraju izrazito potentni i obdareni mladići kako bi ih seksualno zadovoljili pred njihovim supruzima. Danijeli se odgovor činio zadovoljavajućim bio on istinit ili ne.
Zabava je počela nazdravljanjem žestokim pićima sve dok nije stigao catering sa obiljem kvalitetne hrane. Uz hranu pila su se vrhunska vina. Kako je alkohol sve više preuzimao kontrolu to je raslo raspoloženje prisutnih. Danijela je u jednom trenutku osjetila nečiju ruku na guzi, prvo preko haljine, a poslije ispod haljine. Okrenula se i vidjela da se radi o jednome od solo mladića. Bilo joj je jako ugodno njegovo gnječenje njezine malo veće guze i prema dogovoru nije reagirala. Reagirala je, međutim, njezina pička koja je počela vlažiti. Mladić, ohrabren izostankom reakcije krenuo je malo niže. Danijela je nesvjesno malo raširila noge i osjetila prste na klitorisu koji je već bio poplavljen. Razgovarala je cijelo vrijeme sa drugim gostima dok joj je mladić rovario po klitorisu, a onda gurnuo dva prsta u pičku i počeo ju prstenjačiti. Stjepan, a i još nekoliko gostiju, vidio je što se dešava i to mu je bilo jako drago, jer ispunjavao se njegov plan da Danijelu pojebe nekoliko prisutnih muškaraca.
Danijela se sve teže suzdržavala da bude tiha i ne skrene pozornost svima da ju dečko seksualno zadovoljava. To joj nije uspjelo kad ju je uhvatio žestoki orgazam i kad je krik izletio iz njezinih usta. Svima je bilo jasno da je svršila. Mladić se tad udaljio od nje sa velikom nabreklinom u prednjem dijelu hlača.
Nije Danijela bila jedina koja se odala seksu. Jedna od gošći pušila je kurac svojem partneru, vjerojatno mužu, pri čemu su se pokušali donekle zakloniti od pogleda, ali sa slabim uspjehom. Atmosfera je već bila dosta vruća. Skoro gole žene i napaljeni muškarci užarili su situaciju. Osim toga svima je postalo dosta vruće iako su svi prozori bili otvoreni. Domaćin je tad predložio da se svi riješe odjeće i da zabavu nastave sasvim goli. Prijedlog je bio prihvaćen sa zadovoljstvom. Dogovor je bio da parovi zajedno ne napuštaju prostoriju u kojoj se sad nalaze i da se sve, pa i seks, odvija pred svima.
Danijela se također skinula gola i ostala je samo u sandalama. Pogledom je tražila mladića koji ju je zadovoljio. Htjela je vidjeti kako je opremljen. Ostala je bez daha kad je vidjela tog momka s ogromnim kurcem u punoj erekciji prošaranog žilama. Drugi mladić bio je jednako napet. Kurac mu je bio tek nešto manji, ali puno deblji i imao je puno veća jaja. Muškarci, koji su došli u paru bili su znatno manje obdareni. Sve su dame, osim Danijele, bile potpuno obrijane među nogama, dvije sa prilično velikim sisama. Jedna je imala i poprilično dupe, čak nešto veće od Danijelinog.
Uskoro su pale sve granice. Za vrijeme plesa dame su držale muškarce za napete kurčeve, a oni su njima ljubili sise i mazili pičke. Danijela je još uvijek bila pod djelovanjem droge koju je popila u kafiću. Kod nje su sad sve granice pale. Neizmjerno je željela pojebati se. Tu želju su pojačavali pogledi na napete kurčine prisutnih muškaraca. Prišla je Stjepanu s upitom,
– Ona tvoja droga još jako djeluje. Smijem li si priuštiti jedan kurac koji me neizmjerno pali?
– Naravno da smiješ draga. Nadam se samo da ću i ja još jednom doći na red. Jeli to onaj dečko, koji te isprstenjačio, kojeg želiš?
Ništa mu nije odgovorila. Mladić, o kojem je riječ, bio je u razgovoru s jednom gospođom. I dalje je bio napaljen i kurac mu se ispružio u punoj veličini. Danijela im je prišla, ispričala se što ih prekida, uhvatila je mladića za tvrdi kurac i odvukla ga od gospođe.
– Želim te, rekla mu je.
– Što želiš, gdje, kako, kad?
– Želim da me žestoko pojebeš i to sad odmah, ovdje. Možeš svršiti u mene.
Povukla ga je prema jednom trosjedu, gurnula ga na trosjed, opkoračila i naciljala njegov kurac na ulaz pičke. Natakla se uz duboki uzdah.
– Uh jebote koliki ti je. Osjećam ga cijelog, prekrasno.
Upravo kad je htjela započeti svoj jebački ples na kurčini prišao im je Stjepan, napetog kurca kao puška.
– Puši mi kurac! To smo preskočili tamo na haubi.
Prislonio joj je karu na usta i ona ga je sa zadovoljstvom prihvatila. Lagano je ljubila i oblizivala glavić, a rukom mu je milovala jaja. Mladić, na čijem je kurcu sjedila zabezeknuto je gledao taj oralni seks pred njegovim nosom. Danijela je počela lagano usisavati kurac i skoro ga je cijelog uvukla u svoja usta, zatim ga je počela sisati sve brže i brže.
– Dudlaj kurac pičko! Divno to radiš, vidiš da dečko čeka da ga počneš jebati, govorio je Stjepan.
– Daj se pomiči malo da ti osjetim pičku. Želim te izjebati kao kobilu i napuniti tu tvoju ogromnu pičketinu. Uh kako me pali što si dlakava dolje, – govorio je mladić.
Stjepan se za to vrijeme zabijao u njezina usta, a većina ostalih gostiju gledala je tu prvu jebačinu ove večeri i to jebačinu sa dva muškarca na jednoj ženi. Stjepanov kurac je ubrzo počeo pulsirati nakon čega je slijedila erupcija sperme ne u baš velikoj količini. Ipak je dio potrošio na haubi automobila. Mladić je poludio kad je Danijela progutala spermu i počeo joj je nabijati kurac koliko je mogao. Ona se onda uhvatila za njegova ramena i počela je skakati po njegovoj kari. On ju je za to vrijeme u početku držao za sise, a kasnije za bokove te ju je tako navlačio na svoj kurac.
– Uh što se dobro jebeš pičko. Čim si došla u onoj prozirnoj haljini, zapravo gola, digao mi se kurac na tebe. Nevjerojatno kako možeš primiti cijeli kurac, ogromna i divna ti je pička. Jeli te pali što nas svi gledaju kako se jebemo?
– Jako. Prekrasno mi je da nas gledaju kako uživamo i kako jedan rasni mladi kurac jebe jednu pohotnu i kurca željnu gospođu. Jebi samo i nemoj stati!
Mladić nije dugo izdržao. Počeo se prazniti u Danijelu što je kod nje također izazvalo orgazam. Vrištala je od zadovoljstva. Kad su završili i nakon strastvenog poljupca Danijela je otišla u kupaonicu pod tuš.
– Prijateljica ti je fantastična. Odakle ju znaš i kako je pristala doći ovamo? Jesi joj rekao što se ovdje dešava, – upitala je domaćica Stjepana.
– Ona radi kod mene u firmi. Udata je i imaju jedno dijete. Jako je seksi i jebežljiva, ali nisam čuo da daje pičke okolo. Nagovarao sam ju na ovo neko vrijeme i pristala je.
– Što ako njezin muž sazna da se ovdje jebala sa nekoliko muškaraca i to pred svima?
– Muž je znao da će ovdje biti seksa i složio se da ide. Želio je udovoljiti njezinima visokim seksualnim prohtjevima. Dobro, nismo mu rekli da će se jebati sa više muškaraca i da će ovdje biti solo mladića.
– Čini mi se da ona voli egzibicionizam.
– Pa to je očito, jebala se ovdje pred svima nama, a kad smo dolazili pojebali smo se na haubi auta uz cestu.
Danijeli je trebao odmor poslije ovih napornih aktivnosti. Uzela je čašu vina i promatrala dešavanja na zabavi. Dva su se para upustila u seks. Nije znala tucaju li se dame sa svojim partnerima ili sa drugim muškarcem. Jedna starija gospođa bučno je davala do znanja koliko joj prija oralni seks kojeg je dobivala. Ona je jako raširila noge, a muškarac se smjestio između njezinih jačih bedara i ljubio joj klitoris.
– Divno me ližeš. Gurni mi jezik u pičku. Jebi me jezikom, – tražila je od svog jebača.
Zvukovi, koji su slijedili, jasno su pokazivali da joj je ispunio želju. Drugi se par odao životinjskom seksu. Gospođa se naguzila, a onaj drugi solo mladić počeo ju je jebati s guza. Prvo joj je glavićem mazio klitoris u tome psećem položaju. To ju je izluđivalo i molila ga je da joj zabije kurac. On je to činio polako što je gospođu još više napaljivalo. Jebao ju je polako. Izgleda da su užitci kod gospođe prevladali nestrpljivost da bude jebena. Sve više je ubrzavao ritam da bi to završilo bjesomučnim zabijanjem i lupanjem njegovih jaja po pički. Gospođa si je dala oduška urlajući da se nikad ovako nije jebala. Svršila je malo prije njega, ali nije se pomicala dok on nije izvadio kurac iz nje i pošpricao ju ne samo po guzi nego i po cijelim leđima. Mlaz sperme bio je izrazito jak.
U vikendici su jebačine bile u punom tijeku. Odnekud se stvorila i neka jako mlada cura, očito tinejđerka. Kasnije se saznao da je pred mjesec dana navršila 18 godina. Stigla je u kratkim hlačicama, koje su otkrivale pola njezine male guze, i majici na bretele. Ubrzo je odbacila svu odjeću kad je vidjela da smo mi svi goli. Imala je male, ali seksi, grudi i čvrstu malu guzu. Bila je potpuno obrijana. Poprilično se zagledala u jedan par koji se jebao na klasični način, a impresionirali su ju mladi dečki kojima je kurac stalno bio u punoj erekciji. Domaćin joj je ponudio čašu vina i iskoristio priliku da ju čvrsto uhvati za guzu na što je reagirala uzdahom, a on trenutnom erekcijom. Domaćica je samo promatrala svog muža kako obrađuje klinku i očito se napalila. To je iskoristio jedan od muškaraca i uhvatio ju za pičku gurnuvši prste u nju. Bila je sva mokra.
– Hajdemo se jebati, – obratio se domaćici.
– Daaaa, želim to. Napalilo me gledati mog muža kako bari onu balavicu.
Poveo ju je do prvog stolca. Sjela mu je u krilo okrenuta licem prema njemu. Uhvatila ga za kurac i uvela ga u sebe. Započeli su se jebati. Povremeno je domaćica bacala pogled prema svojem mužu koji je već oštro guslao po klinkinoj pički, a mala je vrištala iz sveg glasa. Starije dame su izgleda dobile svoje porcije i osim jedne samo su promatrale događanja i pijuckale vino.
Druženje se približavalo kraju. Dva para, mladići i ta cura napustili su vikendicu, a ostali su se spremili na spavanje. Spavali su goli po troje na bračnim krevetima, jer nije bilo više mjesta. Danijelu je zapalo da spava sa Stjepanom i domaćinom na istom krevetu. Ona je ležala u sredini među njima. Pred jutro, zapravo to je bilo već 10 sati, osjetila je nešto tvrdo među guzovima. Shvatila je da se domaćinu digao kurac i da se probijao među njezina bedra. Razmaknula je malo bedra, a kurac je odmah kliznuo do već mokre pičke, čak je glavić već ušao u nju. Uzela je mobitel, razvukla štap za selfie i snimila kako joj domaćin stavlja kurac u pičku iako je on u to vrijeme još spavao. Počela se meškoljiti kako bi joj kurac dublje ušao i to je probudilo domaćina. Kad je shvatio situaciju zabio joj je kurac do jaja i počeo ju jebati kraj usnulog Stjepana.
– Šta misliš, jeli se tvoja žena jebe u susjednoj sobi, – pitala je domaćina.
– Ne znam, ali hajdemo provjeriti.
Iskrali su se iz kreveta i preko terase krenuli prema drugoj sobi, jer očekivali su da će ta vrata biti otvorena. Bili su u pravu. Tamo su se odvijale prave orgije, dvije žene i jedan muškarac. Jedna mu je sjedila na kurcu i jebala se, a druga mu je došla pičkom iznad glave i on ju je lizao. Domaćina je to jako napalilo, gurnuo je Danijelu preko ograde balkona i naguzio. Bila je to prekrasna jebačina, ne samo za njih, nego možda i za nekog susjeda ako je gledao.
Kad se Stjepan probudio zaključio je da samo on nije jebao Danijelu u vikendici, a ono na haubi da se ne računa. Ona je rekla da će mu dati pičke, ali je tražila da domaćin snimi tu jebačinu Danijelinim mobitelom. U prvom je trenutku to odbio, ali nakon što mu je Danijela stavila kurac u usta, a Stjepan ga nagovarao pristao je. Priredili su stol za jebačinu na sredini sobe da se može sve dobro snimiti iz svih smjerova. Prvo joj je Stjepan lizao pičku pri čemu je prvi put svršila. Onda ju jebao na stolu misionarski kad je ponovno doživjela nešto blaži orgazam. Zatim ga je uzjahala i nabijala se. Bilo je divno, ali nije mogla svršiti. Domaćin je inzistirao da ju Stjepan pojebe na terasi nagnutu preko ograde, kao što ju je domaćin pojebao, samo Stjepan to nije znao. Jebačina na terasi je potrajala, jer Danijela nije htjela da stane, a Stjepanov kurac je i dalje bio tvrd. Onda ju je Stjepan zamolio da ju pojebe u guzu.
– Može ali samo ako imaš kondom.
Stjepan nije imao kondom, ali mu ga je domaćin spremno dao. Namazali su joj guzu lubrikantom i Stjepan je polako počeo ulaziti u dupe. Danijela je bila malo prestrašena, jer analni seks nije prakticirala od djevojačkih dana. Za divno čudo Danijela je uspjela analno primiti Stjepanov kurac i on ju je počeo polako jebati. Taj seks joj je postajao sve bolji, jer Stjepan je zaista to nježno radio. Domaćin je snimao to guženje na terasi, zapravo u javnosti. Stjepana je izludila Danijelina velika okrugla guza i svršio je u kondom.
– Mislim da je za danas seksa bilo dosta, – rekla je Danijela.
Muškarci su se složili s tim iako su se iz druge sobe još čuli uzdasi seksualnih orgija.
Nakon zajedničkog doručka svi su se obukli i pozdravili se s domaćinom. Danijela baš nije bila prikladno odjevena za dnevni izlazak i brinulo ju je kako će ući u svoju zgradu kad ju Stjepan doveze. Kako zajedno nisu našli rješenje odlučila je stisnuti zube pa što bude.
– Stjepane, možeš li se zaustaviti kod one njive s kukuruzom, – zamolila je tijekom vožnje kući.
Kad je stao zamolila ga je da ju njezinim mobitelom slika golu unutar kukuruza. Stjepan je spremno pristao. Ušli su u kukuruzište, Danijela se skinula gola i on je napravio nekoliko snimaka. Zatim je htjela slikati se gola uz cestu. Stjepanu je to bilo malo čudno, ali ako žena hoće zašto ne. Na kraju je tražila da ju snimi kako autostopira gola i to tako da napravi snimku kad se približi neki automobil. Stjepana je to počelo napaljivati. Napravio je i takvu snimku. Iz dolazećeg automobila su vidjeli golu ženu uz cestu i htjeli su se zaustaviti, no Danijela i Stjepan su brzo sjeli u auto i krenuli. Danijela se međutim nije stigla obući i bila je gola u autu. Zaustavili su se nakon nekoliko kilometara da se obuče.
Stjepan ju je dovezao do njezine zgrade i pozdravili su se do ponovnog viđenja. Sad je nastupao odlučni trenutak. Bilo je oko 14 sati i ona je trebala, onako izazovno odjevena iako prekrivena sakoom, doći do zgrade i dizalom se popeti do svog stana. Sve je dobro prošlo do zadnjeg trenutka kad je u dizalo uletio jedan dečko od oko 16 godina koji je stanovao u istoj zgradi. Zagledao se u njezina do guze gola bedra i prorez među sisama. Bilo joj je neugodno, ali izdržala je, izašla je iz dizala i ušla u svoj stan.
Ja sam ju je dočekao s poljupcem i strastvenim zagrljajem. Priredio sam čak i neki jednostavni ručak. Istuširala se i presvukla te smo zajedno ručali uz ohlađeno bijelo vino. Poslije ručka preselili smo se u dnevnu sobu sa još po jednom čašom vina.
– Kako je bilo, pričaj, znatiželjan sam?
– Bilo je jako elegantno i na nivou, ugodno i zanimljivo.
– Ma reci mi jesi li se jebala, jeli te netko gledao, kakav je bio seks?
– Jesam i to nekoliko puta, zadnje jutros. Svi smo se jebali u istoj prostoriji tako da su svi mogli vidjeti mene, a i ja njih. Seks je bio drugačiji nego kod nas, ali izvrstan. Valjda je ta razlika učinila da jako uživam.
– Jesi se suzdržavala ili si bila bučna kao obično?
– Ni u čemu se nisam suzdržavala. Prepustila sam se seksu i užitku. Jako sam bila bučna kad sam svršavala.
– Uh, da znaš koliko me pali ovo što čujem. Znam da si umorna, ali mogu li ju dobiti bar malo sad odmah, da ju malo osjetim?
– Zaista sam se puno jebala i pička mi je prilično nadražena, no ne mogu te odbiti. Jeli može da mi ga staviš odostraga kad smo na boku i da me jako nježno jebeš?
– Ti si najdivnija žena na svijetu. Ponosan sam da te imam. Hajdemo u spavaću sobu.
U sobi smo se skinuli, Danijela je legla na bok, a ja iza nje. Prstom sam joj dotaknuo klitoris. Pička je bila mokra. Danijelina pička je uvijek bila mokra i spremna na seks. Stavio sam kurac na ulaz u pičku i gurnuo ga unutra. Jebao sam ju polako.
– Draga, nemaš pojma koliko me pali da sam u pički u kojoj je nedavno bio drugi kurac. Reci, jeli Stjepan koristio kondom?
– Nije.
– Jebao te golim kurcem. Gdje je svršavao?
– U mene.
To je za mene bilo previše, svršio sam u trenutku i napunio pičku svoje žene. Danijela je samo stavila papirnati ubrus među noge, pokrila se i ubrzo zaspala. Prethodna je noć zaista bila naporna za nju.
Na večer, sjedili smo uz TV i razgovarali.
– Što si ti radio sinoć i jutros dok nisam došla?
– Da ti budem iskren izdrkao sam nekoliko puta. Koji muž zna da mu se žena jebe s drugim. To me užasno palilo. Osim toga gledao sam porniće s temom da ženu kreše ljubavnik, a muž ih gleda i snima.
– Onda ja imam nešto za tebe.
– Što?
– Pornić.
– Kakav?
– U kojem tvoju ženu jebe tvoj direktor, a to snima tebi nepoznati muškarac.
– Daj da vidim!
– Prvo spoji moj mobitel na kompjuter ili još bolje na televizor da se bolje vidi na većem ekranu.
To je bilo brzo učinjeno. Danijela je prvo pustila snimku na kojoj ju Stjepan jebe na stolu. Njezinom je mužu srce počelo jako lupati. Zatim je pokazala jebačinu na terasi i konačno kako Stjepanu navlači kondom nakon čega ju on jebe u dupe.
– Ajme meni, ovako dobar porno film još nisam gledao, a glavna glumica u njemu je moja žena. Ma ne, nije glumica nego akterica, ti ne glumiš seks ti se stvarno jebeš.
– To je ono glavno, ali nije sve. Mi smo oboje egzibiionisti. Tražila sam da me Stjepan slika golu u javnosti. Sad ću ti pokazati slike.
Pokazala mi je svoje gole slike u kukuruzištu u nekoliko erotskih poza, zatim sliku uz cestu i na kraju kako gola autostopira dok joj se približava neki automobil.
– Jeli se auto zaustavio?
– Da zaustavio se, ali mi smo pobjegli prije nego su putnici izašli iz tog auta.
– Draga, volim te što si takva, neopterećena svojim tijelom i seksom. Volim da si spremna na ovakve egzibicionističke igrice.
Naravno nije mi pokazala kako se u krevetu jebe sa usnulim domaćinom što je sama snimila. To sam vidio nakon nekoliko mjeseci kad sam i saznao da se na zabavi jebala s više muškaraca među kojima je bio i jako obdareni puno mlađi dečko bez pratnje.
Time je moja žena ispunila prvi Stjepanov uvjet da ja zadržim radno mjesto.
Nastavak je u „Javno prikazivanje pornografskog filma moje žene“.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 12 Prosek: 4.9]

2 komentara na “Orgije u vikendici

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!