sisla je sa mene u zadnjem trenutku

U UDANOJ PIČKI

Laganim kretnjama skidala je crne, mrežaste, samostojeće čarape. Najprije onu sa desne noge, a dok je svlačila drugu, s lijeve, malčice je zadigla tamno plavu suknju, tek toliko da uspijem vidjeti samo rub njezinih bordo gaćica.
– Sada ga izvadi i izdrkaj preda mnom – zapovjedila mi je. – Želim te gledati kako drkaš. Samo se nadam da ćeš poslje moći jebati.-
Poslušno sam sljedio njene upute, znajući da mi je ta bespogovornost najlakši put do njene pice. Znajući da je hirovita, pomalo eksentrična, nisam htio, s ničim, da upropastim nastojanje o mom konačnom zavlačenju u njene gaćice, pa ga bez imalo dvojbe i premišljanja izvukoh iz gaća i stadoh natezati u dlanu.
Narastao je već na sam pogled na polugolo tijelo, te tridesetidvogodišnjakinje, koja ne samo da je dala naslutit da će uskoro biti i posve gola, već i to da će mi, nakon višemjesečnih nastojanja dozvoliti da se osladim njenim oblinama poput najboljeg slatkiša.
Dok je skidala košulju, pa odmah potom i grudnjak, jednako bordo boje kao i gaćice, koji je do tada čvrsto sputavao njene poveće sise ( petice? možda ) ja sam već ustrajno klatio svoj klip zamišljajući ga u njenim rupicama.
Kada se oslobodila košulje i grudnjaka, prišla mi je bliže i stopalom počela maziti po mudima, pojačavajući užitak mastrubriranja. A zatim je, nožnim prstima stala kliziti duž nabreklog uda, došavši do vrha, do glavića, kojeg sa posebnom pažnjom pogladi, izazivajući dodatni paket ugode.
– Svršit ćeš brzo. Vidim to. Eksplodirat ćeš. Nisi izdržljiv – mljela je bez prestanka. – Napaljuje te moje seksi tijelo. Pališ se na mene, zar ne? Na moju ribicu? Na ribicu koja je sada toliko mokra… –
Dok je pričala, podjednako me napaljujući i zadirkivajući, i dalje mi je trljala klip koji je nestrpljivo iščekivao da se nađe u njenim pukotinama. U svim šupljinama tog zamamnog tijela.
– Sviđa li ti se moje tijelo? Moja seksi mačkica? Moja guza, to slatko dupence? Je li? A sise? Sviđa, znam ja, zar ne, aaa? Hajde reci, nemoj se stiditi… – trabunjala je i dalje, odnoseći se prema meni kao prema nekom dečkiću, što mi je bilo svejedno, sve dok sam na putu u njeno međunožje. – Znam da te izluđuje moje tijelo. Aaaa frajeru? –
Povremeno bi joj se, dok je sada sve snažnije gladila stopalom moju kitu, zadizala suknjica, tako da sam usljed oskudnosti i kratkoće gaćica, mogao vidjeti i dobar dio njene guze a i to da je u stidnom područiju izbrijana. Pokušao sam par puta posegnuti u njeno međunožje, ali mi još uvijek nije dopuštala da ju diram.
– Želiš svoga mačora zabiti u mene? Oooo, vidim ja to napaljenko mali. Ummm. Ali to mi se sviđa. Imaš lijepog mačora, znaš?- sad mi je počela podilaziti. I što mi je bilo ugodnije i važnije, usmjerila je, a potom i pojačala pritisak nožnih prtiju na vršak glavića, čija je boja varirala između ljubičaste, crvene i tamno plave. A vrućina, između one što stvaraju visoke peći neke čeličane i šumskog požara ljeti.
Svršio sam, naravno, a to bi se desilo i bez njene svesrdne pomoći. Ona je to samo pospješila i ubrzala.
sisla je sa mene u zadnjem trenutkuA ona je Nataša, tridesetdvogodišnja, udana, bivša kolegica sa zajedničkog posla. Čim sam ju upoznao, naslutio sam, a ubrzo i čuo razna naklapanja da je sklona upuštati se u izvanbračne avanture. Bolje rečeno da je, i u braku, a i prije bila osoba koja se olako i često upušta u seksualne odnose. Radodajka, reklo bi se nekada. Na moja uporna nastojanja reagirala je najprije blagim odbijanjem, da bi u konačnici popustila i pristala. Pretpostavljam što zbog moje dosadne upornosti, što zbog toga što joj je pažnja koju sam joj posvećivao zasigurno morala imponirati i goditi. Ni njeni nevješti alibi izgovori tipa imam muža, ili šta ću ti ja ja sam udana, nisu me pokolebali u pokušajima da povalim tu vitku crnku.
Njene raskošne obline, velike sise i poveća čak i krupna guza, kao da nisu bile u skladu sa njenim vitkim, pomalo krhkim tijelom. Ali su joj, u svakom slučaju, davale znatnu dozu seksipilnosti.
– A sada ćeš mi polizati da i ja svršim.- zatražila je Nataša odlučnim tonom, koji nije ostavljao mjesta polemiziranju ili prigovoru. A onda kao da želi ublažiti čvrstoću prijašnje izjave doda pomirljivije: – Dotle će ti se ponovo dići pa ćeš me moći poševiti.-
Rečeno-učinjeno. Svukli smo ostatak odjeće, pa sam se klečeči zavukao između njenih nogu. Ona mi je, stojeći, stiskala glavu butinama, i vještim, izvježbanim kretnjama namještala se kako bi lakše doprijeo do njene pizdice. S jednom rukom sam raširivao usmine, dok sam ju s drugom milovao po guzovima. Spretno sam jezikom bušio pičič, pomalo narošen i značajno vruć, a nakon nekog vremena Nataša je uzdasima koje je pokušavala obuzdati i prigušiti pokazivala da joj se to sviđa.
Strpljivo sam i temeljito, dajući podjednako pažnje i klitorisu i usminama, a i dubljim predjelima, nalazio putove i načine da ju činim zadovoljnom, čekajući obnavljanje tvrdoće uda. Njen pičič je svakim trenom lučio nove doze tečnosti, pa me je sve češće stiskala za pramenove kose. Ja bi ju s vremena na vrijeme pljusnuo po dupetu, a najviše sam se trudio, da koristeći palčeve, njenu picu držim čim više rastvorenu, kako bi mogao što dublje prodrijeti u nju.
Kada je bila već prilično napaljena, umjesto jezika počeo sam koristit prste. Nekoliko minuta sam neobuzdano, nekontrolirano, primitivno zabadao prste u nju sa samo jednim naumom, da to činim što brže i što dublje. Pod takvom navalom i najezdom prstiju, kao logična posljedica stiglo je njeno uzbuđenje, a kada je bilo na vrhuncu ugurao sam u Natašu, centimetar po centimetar cijeli svoj kurac. Ona je spremno i spretno zauzela pozu u kojoj se naguzila prema meni, s dlanovima na koljenima, a ja sam ju priljubio uz sebe držeći ju za bokove. Mada sam i sam bio strahovito uzbuđen, trudio sam se obuzdavati i kontrolirati, pa intenzitet svojih uboda svoditi na lagane ulaske i izlaske. Ako sam, služeći se prstima, to činio što je moguće brže, snažnije i jače, sada sam htio tempo što sporiji, a sve u nadi da ću produžiti vrijeme odnosa.
Naravno da nisam mogao dugo izdržati…uostalom to ni Nataša nije dozvoljavala, kako joj je mačkica postajala sve vruća, počela je preuzimati kontrolu želeći brži ritam i nije mi ništa drugo preostalo već da ju u slijedim u tome. Ubrzo se seks pretvorio u suludo mahnitanje moga kurca po bespućima njene vlažne zone. Samo sam ga zabadao, pokušavajući ga ugurati još i onda kada je bilo jasno da dalje ne ide. Ona se takođe trsila, upirući se k meni da joj što više toga uniđe. Uslijed tog sirovog tempa guzovi su joj poskakivali, užurbano lupkajući po mom tijelu.
Da nije, valjda instiktivno, osjetila da sam došao do kraja, i na vrijeme ga izvadila, svršio bi u nju. Prosto bih se istresao u njenu udanu pizdu, napunio bi je supermom, i tko zna kako bi to na kraju završilo. Ovako, izvukla ga je u pravi čas, pa je salva umjesto u rupi završila, uglavnom po guzici i negdje na podu, pored nas.
Klonulo smo se izvalili na leđa, oboje znojni, zadihani, još uvijek teško dišući, podrhtavajućih tijela.
Malo smo se još mazili, uglavnom sam joj milovao guzu, povremeno ju ljubeći, sve dok nije rekla, usput ustajući i istovremeno se oblačeći kako mora ići, jer joj se muž vraća sa posla.
Oprostili smo se uzajamnim pusama, prvo u obraze pa onda i u usta. Ja sam se vratio svojim rutinskim, svakodnevnim obavezama, ona svome suprugu.
Bordo gaćice koje je taj dan nosila, a koje mi je sutradan poklonila za uspomenu, s njenim mirisom, koji se još zadržao na njima, bile su sve što sam, što se tiče seksa, od nje više dobio.

 

Dado Jović

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!