posle petnaest godina cekanja sam je posevio

PETNAEST GODINA ŽUDNJE

Kada sam na plaži gradića koji se nalazio pedesetak kilometara od grada u kojem sam živio naletio na Mirelu, nisam bio iznenađen. Sresti nekoga, iz našega grada, u tom gradiću bila je svakodnevna pojava, pogotovo u špici turističke sezone. More, sunce i plaže, kao standardni dio ponude tog mondenog ljetovališta, bile su magnet koji je neizbježno privlačio mnoge moje sugrađane. Ono što me je iznenadilo bilo je to da je na plaži bila sama. Bez svoga nevjenčanog supruga s kojim je u braku bila već punih dvadeset godina. A društvo joj nije pravila ni najbolja prijateljica Katica, s kojom je često dolazila na tu plažu. Njezino prisustvo silno me je obradovalo, jer Mirela je bila žena koja mi se sviđala i za kojom sam žudio od prvoga dana našeg poznanstva. Već dugih petnaest godina.

Mada je između njenoga i ručnika postarije Austrijanke, koja je zauzela mjesto pokraj nje, i gotovo cijelo vrijeme korila dvoje unuka na koje je pazila, bilo dovoljno prostora da smjestim svoj ručnik, ja sam se locirao ispod Mirele.

Tako da sam ležeći na stomaku, i okrenut prema njoj imao savršen pogled na njeno međunožje. Mada se, uglavnom trudila držati noge skupljenima, kako ne bih vidio previše, ipak bi se počesto zaboravila, pa bi raširivši noge mome pogledu pružila veličanstven prizor. Ležao sam toliko blizu Mirelinog tijela, da sam gotovo mogao osjetiti miris njene pičke.

posle petnaest godina cekanja sam je posevioMaštati o njoj obučenoj u svakodnevnu odjeću i pri tome ju sretati u običnim, rutinskim situacijama iz života, a ponajčešće na poslu, bilo je jedno; vidjeti ju ovako, polu-golu, odjevenu samo u gaćice i grudnjak kupaćeg kostima bilo je nešto posve drugo. A te crvene gaćice i grudnjak, koji su bili malčice pretjesni, savršeno su isticali sve njezine čari.

 • Sva si pocrvenila. Izgorjet ćeš posve, treba to namazati kremom – dramatično sam preuveličao opasnost od neznatnog, jedva vidljivog crvenila, koje se pojavilo na njenim leđima, pod izlikom da ju dodirnem, a možda i tko zna…

Kremu sam počeo utrljavati po njezinim ramenima, podmuklo ju umirujući, namjerno odabravši ramena kao dio tijela koji je udaljen od svih intimnih zona, kako bi spriječio njeno odbijanje da ju namažem. Ali, sluteći da bi me ipak mogla spriječiti u tome, vrlo brzo sam dlanom prešao preko leđa i opasno blizu približio se rubu gaćica a time i guzi. Prozrjevši moju nakanu lupila me je po ruci uz jedno autoritativno izrečeno: nemoj! Te nešto blažim tonom: – Koristiš svaku priliku da me ispipaš.

 • Joj! – nevješto i prozirno sam se opravdavao – Koje pipkanje, diram te po leđima. Nisam te za guzicu uhvatio.
 • Bi ti, da te nisam zaustavila. Krenuo si to napraviti.
 • Ne mogu si pomoći, kada si jako, jako zgodna.
 • I jako udata – uzvratila je.
 • Rastani se. Ja ću te odmah oženiti – bila je to naša interna šala, mada je imala i puno istine u sebi. Osim što sam priželjkivao da se Mirela rastane, bez puno dileme i premišljanja ponudio bih joj brak.
 • Jašta ću. Sve letim – uzvrati uz cerek.
 • Onda mi budi ljubavnica.
 • Pa sanjam. Od kada sam te upoznao.
 • Sanjaj i dalje.
 • Petnaest godina te zavodim i maštam o tebi. To ti govori o iskrenosti mojih osjećaja. I o tome koliko mi se sviđaš. Zar nisam zaslužio da mi konačno daš. Barem da malo liznem – oboje smo se nasmijali na ovaj moj prijedlog.
 • Pa hajde, reci – inzistirao sam – zar nisam zaslužio da ti ju barem malo pomilujem…
 • Pa jesi – odgovori Mirela, tonom koji je sugerirao: jesi, zaslužio si, ali i dalje nećeš dobiti.
 • Pa što onda čekaš? Još koju godinu i ostariti ćemo, pa nećemo više moći ni ti ni ja.

U početku našega poznanstva, moji pozivi Mireli da se upustimo u seksualni odnos bili su suptilniji, dvosmisleniji, da bi s vremenom i protokom godina postajali su sve otvoreniji i izravniji. Mada je obojma bilo jasno da su iskreni i stvarni, nekako smo ih doživljavali kao šalu. Valjda je tako, za oboje, bilo lakše.

 • Ja ću moći. Uvijek. Za tebe ne znam – zadirkivala me je. Pri tome se promeškoljila i tijelo namjestila u položaj u kojem je mogla udobnije ležati. Dok je to činila, bez namjere i vjerovatno posve nesvjesna toga, na izrazito je podatan i seksipilan način zamrdala guzovima i jednostavno se desilo…

Mada sam prema Mireli imao svakakve bludne, a počesto i perverzne primisli, nikada ju prilikom fizičkog kontakta nisam neprimjereno dirao. Sve moje želje i namjere ostajale su u granicama mašte. Međutim, ovaj put, suočen da njenim razgolićenim tijelom, na kojem je imala samo izazovni kupaći kostim, jednostavno si nisam mogao pomoći, i pljesnuo sam ju po desnoj polutki guze, te ju čvrsto stisnuo dlanom.

 • Heeejjjj! – gotovo je vrisnula, poskočivši s ručnika, na kojem je ležala.
 • Imaš pijeska na kupaćem…- postiđeno sam promucao bijednu ispriku.

Kiptila je od bijesa zbog mog postupka. Lice joj je, u trenu, poprimilo sve nijanse crvene boje. I definitivno, to crvenilo, nije bilo prouzrokovano suncem.

 • Jebem ti! – opsovala mi je, uz gnijevan izraz lica. U jednom trenutku izgledalo je da će me lupiti otvorenim dlanom, ali nekako se ipak suzdržala. Vratila se nazad na ručnik, i nepomično je ležala, šuteći. Ljutnja ju je posve obuzela. I ne, nije to bila ljutnja ispunjena mržnjom. Više je to bila ljutnja učiteljice, revoltirane ponašanjem darovitog učenika, koja zna da taj učenik svojim glupostima uzalud prosipa svoj talenat i potencijal.

 

Kada je, nakon desetak minuta, polušaptom, ali odlučno, izgovorila prijedlog da se odemo poseksati, obuzela me kombinacija silne radosti i zaprepaštenosti zbog pristanka. Samo je, kao da govori o nekoj rutinskoj, bezazlenoj pojavi rekla: poseksati ćemo se. Ali samo ovaj put, i nikada više.

 • Idemo tamo do onih stijena – predložila je, pokazujući rukom, na obližnju skupinu kamenih gromada – Ponekad tamo idem piškiti, dobar je zaklon, ima par mjesta gdje je pijesak…
 • Idemo – pozvao sam ju.
 • Ne smiješ nikome reći – nije molila, već ultimativno prijetila, kada smo stigli u zaklon stijena.
 • A kome bi rekao, uopće? – branio sam se.
 • Ona ti je najbolja prijateljica, njoj sve govoriš.
 • Ne brini! Neću nikome reći – uvjeravao sam ju.

 

Mirela je otkopčala i skinula grudnjak kupaćeg kostima, a ja sam joj, niz noge svukao gaćice.

Pred licem mi se ukazalo međunožje, čije je središte ukrašavala pička, o kojoj sam maštao dugih petnaest godina. Ta mitska, sanjana i dugo priželjkivana međunožna krasotica o kojoj sam snatrio, i zamišljao, kako ju ispunjavam jezikom, prstima, vibratorom, kurcom…Crvane gaćice sam prinjeo nosnicama i duboko udahnuo miris Mirelinog tijela. Miris je bio opojan i božanstven.

Čim sam poljubio međunožje obraslo, iznimno kratkim i oštrim, crnim dlačicama, kurac mi se ukrutio i narastao do pune veličine. Sam pogled na golo Mirelino tijelo prouzročio je da počne pulsirati sav okamenjen, željan i spreman na čari pičke čekane tolike duge godine.

Predugo sam čekao mogućnost da poševim Mirelu, da bih gubio vrijema na predigre, pa sam ne gubeći više ni časa legao na vreli pijesak i povukao Mirelu prema dolje. Sjela mi je na noge i posmatrala s neskrivenim iznenađenjem natprosječnu veličinu moga uda.

 • Ooopaaa! Koliki je! – iskreno je izrazila divljenje i iznenađenost što vidi toliko moćan primjerak muškosti.
 • Sviđa ti se? – upitao sam, uzimajući je za bokove i usmjeravajući joj tijelo na taj impozantni primjerak.
 • Da sam znala da je tako velik, već bih ti odavno dala – reče uz osmijeh, spuštajući se niz taj moćni kurac.

Prvih par pokreta napravila je suzdržano, kao da se prilagođava veličini uda s kakvom još nije imala iskustva. A zatim, nakon što je sporo, oprezno, nekoliko puta, napravila kretnje podizanja i spuštanja, posve se oslobodila i nesputano se stala obrušavati i dizati, uz jecaje koje joj je izazivao moj veliki, čvrsti kar, koji ju je požudno svrdlao. Pokušavao sam usnama uloviti njene velike sise koje su lamatale ispred moga lica. Povremeno bi mi to i uspjevalo pa bi ustima uspio usisati ukrućene bradavice, ali sam uglavnom svu pažnju usmjerio na punjenje, Mirelinog iskusnog, razrađenog pičića. Vješto je ubrzavala i usporavala tempo, najprije dajući žustri ritam, a onda kada bi procjenila da treba usporiti, kako bi odgodila svršavanje, ritam bi postajao lagan, usporen…Nije dugo trebalo da joj pičku ispune vlastiti sokovi, na što je zažmirila, čvrsto sklapajući kapke. Počela je gristi usnicu, prikrivajući sve glasnije jecaje, kao da se pomalo suzdržava pokazati u kojoj je mjeri napaljena.

Ali nije dugo izdržala. Suočena s kapitalcem koji joj je ispunjavao mačkicu, jednostavno nije mogla još dugo obuzdavati jecaje, pa se predala i prestala suzdržavati, a mene su, njeni sada već jako glasni jecaji potakli, da potražim otvor njene guze, u koji sam uvukao srednji prst desne ruke.

Ševio sam joj obje rupice istovremeno, picu s velikim, moćnim kurcom a guzu sa srednjim prstom, uživajući u svakom trenutku tog dogoočekivanog čina. Mada koncentriran i fokusiran ponajviše na  genitalije trudio sam se upiti i zapamtiti svaki detalj geografije njezinog tijela. Svaki madež, sitni ožiljak, svaku boru i rupicu.

A dotle je njena međunožna rupica iskazivala zadovoljstvo na način da je sve obilnije vlažila.

Svršio sam tako da sam ju, obuhvativši joj guzove, polegao na zemlju, pa je ona završila ležeći na pijesku, a ja sam sjedio na njenom tijelu. Istresao sam ga između pupka i sisa.  Uzeo sam joj dlan u svoj i razmazao spermu najviše po sisama, a dobar dio toga ugurao sam i u rupicu od pupka. Na kraju sam ga ugnijezdio između sisa i trljao ga tako stiješnjenog između te dvije impozantne okrugle ljepotice, brišući  od njih naše sokove.

Spustio sam se u Mirelino rastvoreno međunožje i dodatno joj raširivši noge uronuo jezikom u posve natopljenu pičkicu. Ševio sam ju jezikom, dok me je milovala po kosi. Tijelo joj se uvijalo i grčilo, od ugode, pa mi je potaknuta s time, prošaptala par komplimenata, koji su možda bili i pretjerani, a svakako uhu i egu ugodni.

 • Zbilja si me dobro izjebao. Imaš baš moćnog macana. Nitko me do sada nije tako kvalitetno poševio – komplimentirala mi je, dok sam gutao njenu spermu koja joj je ispunila pičku u potpunosti.

Kada mi je kurac opet poprimio željenu čvstoću usmjerio sam ga k Mirelinim ustima, no ona ga usmjeri prema dolje, ka otvoru požudne pičke koja ga proguta cijelom dužinom. Ako je godinama odbijala imati moj kurac u mačkici, sada ga je željela imati što duže.

Ulazio sam u nju ljubeći ju pri tome malo po usnama, pa zatim po grudima. Ona je odgovorila ne samo s poljupcima već je i stopala utiskivala u moje guzove kao da je htjela da naša tijela, još više spoji i priljubi jedno uz drugo. Ustrajno sam punio njenu ružičastu pukotinu, ulazeći cijelom dužinom. Htio sam da Mirela osjeti svaki centimetar mog velikog kurca. Htio sam da Mirelina pička osjeti svaki centimetar mog velikog kurca.

 • Jebati ću te redovito i stalno- perverznim tonom prošaputao sam joj u uho, u trenutku kada je nokte zarila u moja leđa, totalno raspmećana pod naletima mog međunožnog kapitalca. Mada sam do prije nekoliko minuta mogao samo sanjati o Mirelinoj pički, pa čak i o nekoj puno bezazlenijoj intimnisti, ipak sam si dopustio tu dozu bahatosti, u trenutcima kada je bilo očito kako nemilice svršava, i što je i važnije: silno uživa.
 • Izjebati ću te u sve rupe. Napunit ću te cijelu s kurcom. Biti ćeš puna sperme. Ševiti ću te prvo u pičku pa onda u guzicu. Uzeti ću ti dupetu nevinost. Ja ću biti prvi i jedini koji će te jebati u guzicu. – nastavio sam, pojačavajući ritam i razarajući joj međunožje.

Mirela je samo uzdisala a na trenutke sam pomislio i da ponavlja jednu riječ, kao odgovor na moje izjave: da, da, da…

*                                        *                                    *

 

 • Zašto si se predomislila? – znatiželjno sam ju upitao, dok smo par minuta kasnije, vrativši se na plažu, ležali na našim ručnicima.
 • Pa ne znam – slegnula je ramenima – Ono što si rekao…kako ćemo ostariti. Iskreno, ponekada sam razmišljala o tome kako me zbilja sve ove godine voliš…nekako ono…znaš…pomislila sam da će mi nekada biti žao što ti nisam dala, a jesi… zaslužio si. Zbog svih tih godina….A i mužu mi se sve slabije diže…ha, ha, ha… zaboravio si da je stariji od mene petnaest godina…
 • Meni će se, na tebe, uvijek dizati – obećao sam joj.

 

Onoga prvoga dana kada sam upoznao Mirelu, i počeo maštati o seksu s njom, bila je petnaest godina mlađa i barem desetak kila mršavija, nego danas. Današnji trbuščić nije imala, sise su joj  prpošnije ispunjavale košarice grudnjaka, guza je bila utegnutija i čvršća ali moj užitak i zadovoljstvo bilo je jednako onom, koje bi osjetio i iskusio, da sam ju poševio tog prvog dana kada sam osjetio tu famoznu, magičnu, petnaestogodišnju privlačnost.

Dado Jović

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!