jebao mi je suprugu dok sam snimao

Supruga i ja smo imamo stabilan brak i ispunjen seksualni život. Ona ima blage bi sklonosti tako da smo povremeno upražnjavali trojku sa damama . Takav oblik druženja nam je malo postao stereotipan i odlućili smo se da probamo seks sa još jednim muškarcem. Ona i ja smo u petoj deceniji života i zajednička je odluka bila da potražimo mladjeg muškarca. Namera je bila da mladom momku priredimo nezaboravan provod , a da i mi malo divljamo u ovoj kombinaciji.

Nimalo lako ostvariti , imali smo bukvalno ponude stotine likova čija je isklučiva namera da nesto povale bez uvazavanja nasih zahteva koje smo jasno definisali .

Odluka je pala da se u avanturu upustimo sa momkom 23 godine iz naseg grada. Deleovao je pristojno preko poruka . Ja sam se upoznao sa njime , a na sledecem susretu upoznala ga je i moja supruga. Uz njeno odobravanje i komentar da je ok derište dogovorili smo susret kod nas u stanu.

Supruga se je detaljnno spremala za ovaj tulum , od frizure , preko zahteva da je odbrjem ribicu , preko sminkanja pre dolaska naseg momka.

Dosao je kod nas predveče spremljen kao da ide na matursku proslavu. Ponudli smo ga picem zezali se i ucinili sve da se malo opusti jer je bio napet kao struna.

Moja supruga je preuzela inicijativu i zamolila ga da podje sa njom u kupatilo da joj „ pomogne“ oko tuširanja . ( mada sat vremena nije izlazila iz kupatila pre njegovog dolaska ).

jebao mi je suprugu dok sam snimaoJa sam čekao u dnevnoj sobi dok su njih dvoje bili u kupatili.Izasli su , moja supruga u baden mantilu , a on u boksericama sa vidnom erekcijom.

On je bio crven u licu kao rak , a video sam da je i moja supruga dobrano napaljena. Seli su na trosed , a ja preko puta na fotelji.Odmah je klekla ispred njega izvadila kurac momku i počela da ga zadovoljava. Mislim da je prevazisla sebe. Gutala ga je i lizala sa očiglednim užitkom.

Položila je momka na trosed i opkoračila , stavila je rukom njegov kurac na ribicu i poćela da se nabada polako a onda brže.Okretala je glavu prema meni imala neki blentav osmeh na licu i tražila da snimam , sto sam i uradio. Momak je brzo zavrsio. Obrisala se je peškirom , a odmah zatim polizala njegov kurac. Sela je pored njega , igrala se njegovim kurcem , pitala ga koko je i zezala se i samnom. Brzo je bio spreman za nastavak.

Zamisao je bila da se i ja uključim ,ali zabavnije je bilo gledati njih dvoje.

Sada je supruga legla na ledja raširila noge i uvukla ga u sebe. Momak tucao i ljubio po vratu. Prekinula ga je u jednom momentu sa „polako „ zavrsices ponovo. Okrenula se na stomak i tražila da nastavi sto je momak i uradio. Tucao je i u jednom je i posle nekog vremen pitao moze li da je tuca u guzu , dozvolila mu je ( inače voli analni sex ) uz opasku da stavi kondom.. Dok se on mučio sa kondomom ja sam doneo gel . Namazao sam joj guzu , a momak je odmah zatim uleteo u nju. Supruga je uzdahnula i ponovo pogled prema meni i grimasa vau dobro je. Tucao je tako neko vreme , a onda je moja žena insistirala da skine kondom i stavi joj ga u ribicu. Poslušao je i sada skoro divljački tucao. Zavrsila je uz glasne uzdahe.

Posle kratke pauze , ustala je i meni popušila možda najbolje do tada . Momak je milovao po grudima i zadnjici dok su joj usta bila puan mog kurca,

Sada se redovno vidjamo sa mladićem. Uslovno on je nase otkrovenje. Supruga ga je zvala u seks posete i kada ja nisam tu.

Vise nismo imali trojke sa curama iako je supruga blago bi kao sto sam rekao. Mali je postao zacin za nas seksualni život.

besplatan sms

0 thoughts on “Trojka

  1. biki pricaje super slicnismo godina muza ovo pali tokom seksa mi govori da bih voleo da mepotuca neko mladjij ja se jos femkam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!