fuksa iz kraja mu jaše kurac

Trojka i Neočekivani Zaplet

Upoznavanje Srbija

Zabavljao sam se sa Marijanaom pre mnogo godina. Bila je prava slatkica. Sitna, niske građe, plava, sa velikim grudima koje su bile čvrste i lepe kao i ona. I volela je da ih pokazuje; uvek je nosila niske majice i često ih je pokazivala. Da, bila je dosta nevaljala. Zbog toga smo se zapravo i razišli. Bilo mi je muka od toga da me zajebavaju za nju. Muka od mojih prijatelja koji su mi redovno govorili da maštaju o njoj. Mislim… ma ubeđen sam da je većina njih drkala na nju.

Nije čak bila ni najbolja u krevetu koju sam ikada imao, tako da mi nije smetalo da je ostavim, ako gledamo taj seksualni momenat. Mislio sam da neću imati problema da je zamenim drugom podjednako zgodnom. E pa tu sam pogrešio.

U svakom slučaju, to je bilo pre mnogo godina. Sada je imala petoro dece od tri ili četiri različita momka. Imajte na umu, ona je i dalje bila veoma slatka, neodoljiva. Vratila se kod svoje majke sa svojim najmlađim detetom i ponovo počela da pije u lokalnom pabu u mom kraju. Uvek bi rekla „zdravo“ kada me vidi.

Ponekad bih joj uzvratio a ponekad ne bih. Nisam želeo da me prijatelji vide sa devojkom na glasu poput nje. I ona je to znala. Video sam je uznemirenu više puta kad bih je mrko pogledao dok su moji drugari bili u blizini… Ali, i dalje me je pozivala kod sebe, s vremena na vreme, na kasnu noćnu čašicu. Ako su moji drugari bili u blizini, odbio sam; ako nisu – otišao sam. Samo na nekoliko besplatnih piva, ništa više od toga, imajte na umu. Nije smešno dragi čitaoci… Zaista ne jebem takve fukse. seksi plavušica u pabu

Elem, to i nije glavna tema ove moje priče. Glavna tema je ova mala plavušica koja je jedne noći ušla u pab (namerno ne kažem kafana, mada budimo realno, kafana je 😀 ). Zapanjujuća! Minić koji joj jedva pokriva guzu, velike sise skrivene samo u top na bratele. Dođavola! Svaki momak je slinio na nju čim je ušla… uključujući i mene.

Zatim je ugledala Marijanu i sela pored nje.

Reagovao sam odmah, prišao sam i rekao Marijani, „Hej, kako si?“, iako sam je cele noći ignorisao.

Plavokosa je poljubila Marijanu u obraz i otišla a da me nije ni pogledala. Ukratko, bila je to njena ćerka Tijana, koja je dobila ime po njenoj mršavoj, staroj baki. Nisam je video godinama. Izgledala je fantastično. Posle te noći, bio sam mnogo ljubazniji prema Marijani. Uvek sam joj plaćao piće, ili dva; u nadi da ću više videti Tijanu. Čak sam se par puta družio sa Marijanom kada sam bio posebno pijan i napaljen.

Uvek sam naravno zamišljao da je to Tijana. Laka fantazija. Bile su otprilike iste visine, i obe su imale slične sise, iako sam bio siguran da će Tijanaine, naravno, biti čvršće. Onda je jedne noći Marijana bila posebno pijana; pitala me je da li sam ikada imao trojku.

Rekao sam, „Nisam. Ali o tome mašta svaki muškarac, zar ne! Zašto pitaš?“

„Ma onako“, rekla je uz drski pijani osmeh.

Nakon što sam je častio sa još par viskija, rekla mi je da je ona bila u trojci više puta. Rekla je da mnoštvo momaka mašta i fantazira o trojkama majke i ćerke i da joj to ne smeta. Bio sam u šoku!

„Čekaj… ti… ti i Tijan…?“ promucao sam.

„Naravno“, rekla je. „Baš je zabavno. Zašto? Da li bi želeo da nam se pridružiš?“

„Jebote DA“, rekao sam ko iz topa!

Moj kurac je bio tako tvrd da me je boleo.

„Oho hooo“, rekla je, trljajući moju erekciju kroz farmerke. „Sačekaj“, pomerila se na tiše mesto, da obavi brzi poziv. Vratila se osmehujući se, „Rešeno. Izašla je, ali će se vratiti za pola sata. Hajdemo sada kući. Počećemo bez nje. Ne smeta ti da jebeš fuksu kao što sam ja, zar ne?“

Pocrveneo sam i ponovo zamucao, ali ona se nasmejala i samo ustala, uhvatila me za ruku i izvela kroz vrata. Svi moji drugari su gledali, ali mene nije bilo briga. Znao sam da mi se smeju, ali vredeće. Ko se zadnji smeje – najslađe se smeje.

Stigli smo do njene kuće i otišli ​​gore. Bacila me je na krevet i skočila na mene, mlevejući svoju picu o moj kurac. Bilo je tako dobro. Povukla mi je pantalone i ubrzo sam bio go. Brzo sam otkrio da nema gaćice ispod suknje. Stare navike teško umiru, pomislio sam. Podigla je gornji deo, otkrivajući svoje velike sise. Oh da! Lepa kao i uvek. Trebao sam da prihvatim njenu ponudu seksa odavno. fuksa iz kraja mu jaše kurac

Njen stomak je bio malo opušten, a imala je i jedva vidljive strije. Ali posle petoro dece, nije ni čudo; nije me bilo briga u tom trenutku. Ugasila je svetlo, ostavljajući nas u gotovo potpunom mraku. Onda se popela na vrh i moj penis je skliznuo u njenu veoma mokru picu. Skoro sam zaboravio na Tijanu dok sam sisao i lizao njene bradavice.

Zatim sam čuo kako se ulazna vrata otvaraju i zatvaraju i čuo sam korake koji se penju uz stepenice. Vrata su se otvorila i mogao sam samo da vidim tamnu senku. Jebote, to me je još više napalilo. Krenuo sam da kažem nešto, ali Marijana me je ućutkala, stavljajući prst na moje usne. Čuo sam da odeća pada na pod. Bože, voleo bih da je mogu videti. Pridružila nam se u krevetu, idući ispod pokrivača. Osetio sam kako uzima moj kurac u usta.

„Oh, Tijana, Tijana“, stenjao sam, dok me je vešto zadovoljavala svojim ustima.

Sisao sam Marijanine sise i strastveno je poljubio. Ubrzo sam bio na ivici orgazma.

„Svršiću Tijana. Stani, pusti me da te pojebem.“ Nije stala i posle par sekundi ejakulirao sam u njena usta. Divno mi ga je popušila i svu spermu progutala. Posle nekoliko sekundi, bio sam previše osetljiv i izvukao sam kurac ali me je prethodno očistila jezikom i grickala mi jaja. Bilo je nebesko. Najbolje pušenje koje sam ikada dobio. Kakva mala kurva. baka dudla kurac

„O Bože, Tijana, to je bilo tako dobro. Dozvoli mi da ti poližem pičku i da te vidim. Želim da te vidim.“ Marijana je potom upalila svetlo a na mom licu hladan znoj! Prebledeo sam u trenutku! Nije to bila Tijana nazvana po svojoj baki… to je bila Tijana… baka Tijana!!

O Bože. O Bože. Stara Tijana, 60 i kusur godina, možda i punih 70! Osećao sam se užasno. Osećao sam se iskorišćeno. O Bože. Bila je… uf. Bila je… a jebiga, bila je stara.

Marijana je izvadila cigarete iz komode i zapalila jednu; izgledala je veoma zadovoljeno. Okrenuo sam se prema njoj. „Rekla si ti i Tijana!“

„Hmm, da“, odgovorila je. „Upoznao si moju mamu Tijanu još ranije, zar ne?“

Smejala se kao podmukla zmija. Znala je ona vrlo dobro na koga sam ja mislio. Pogledao sam njenu majku. Na usnama joj je bila sperma. Moja sperma. Polizala ga je. Kao mačka. Veoma stara mačka, ali mačka.

„O moj Bože“, stalno sam govorio.

Pao sam nazad na krevet. Starija baka je dopuzala na mene. Sedela je na mojim grudima. Njena pica na nekoliko centimetara od mog lica. Svetlo se ugasilo i sve što sam čuo bilo je: „Liži me ti veliki dečko“, i osetio sam da mokru pičku gura u moja usta.

Jebiga… tu sam gde sam… sad nema nazad…

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

licni oglasi

Don`t copy text!