trojka na otvorenom

Drolja i Lov na Duhove

Upoznavanje Srbija

Bilo je nekih 18 časova jedne subote i nisam imala šta da radim. Proveravajući svoj telefon, primetila sam poruku od Marka, momka kojeg sam upoznala preko interneta pre nekoliko nedelja, u kojoj me je pozvao da idem u „lov na duhove“ sa njegovim prijateljem. Ja kakva sam ludača uvek sam spremna za avanturu pa čak i tako neku debilnu, ali to je bila prilika da se konačno upoznamo lično, pa sam pristala a onda sam pitala za detalje.

Prvi utisak je veoma vaan pa sam odlučila da se obučem droljasto iako će i njegov prijatelj biti tamo. Nakon malo razmišljanja, navukla sam crnu suknju koja je jedva dopirala do sredine butine, leopard top opšiven crnom čipkom, mrežaste čarape sa otvorom na mestu pice i guze i čizme visoke do kolena. Da, ako ste me zamislili jasno vam je da sam izgledala kao kurva za iznajmljivanje.

Razmišljala sam o tome da nosim gaćice, ali sam se odlučila da ih ipak ne obučem, leto toplo, ko ga jebe. Nijedna prava drolja ne nosi gaćice. Odlučili smo da je njegovom prijatelju Borisu najlakše da vozi jer ima navodno dobar auto pa sam im dala obližnju adresu na kojoj bismo mogli da se nađemo, ipak ne želeći da im dam ličnu svoju adresu.

Kada su stigli hodala sam polako prema autu kako bi oboje mogli dobro da pogledaju. Marko je iskočio da me zagrli, i bilo je jasno da je izgledao zadivljen mojom odećom. Sela sam na zadnje sedište, gde mi se Marko pridružio dok je Boris skočio nazad na vozačko sedište. Markova ruka je odmah prešla uz moju butinu i njegove usne su pronašle moje, dok su nam se jezici nakratko zapleli. ljube se u kolima

„Izgledaš neverovatno.“ prošaputao je pre nego što me je ponovo poljubio. Okrenula sam glavu u stranu kako bih pustila njegove usne niz moj vrat, samo da bih srela pogled Borisa, njegove zelene oči širom otvorene. Okrenuo se i otvoreno zurio u nas sa vozačkog sedišta, izgledajući kao da želi da se pridruži.

Iako sam uživala, zaustavila sam Marka nakon nekoliko minuta i predložila da krenemo u taj lov. Putovanje je bilo uglavnom tiho, a Marko se naginjao da me povremeno poljubi i rukama pređe preko mog tela. Bilo mi je jasno da mu je žao što me nije sam sreo te večeri.

„Budi strpljiv.“ Prošaputala sam mu na uho, dok su njegove usne ponovo pronašle moj vrat, povlačeći jecaj iz mene. Tim tempom, čudno je da se nismo jebali baš tamo na zadnjem sedištu. Nadala sam se da taj naš ‘lov na duhove’ neće dugo trajati. Otprilike 20 minuta kasnije, automobil je usporio, a zatim se zaustavio u travi i stao.

Bila sam previše zauzeta Markovom izbočinom da bih pratila kuda idemo, pa kada sam provirila kroz prozor, drhtala sam od prizora napuštene seoske kuće okružene klimavom drvenom ogradom i ničega drugog osim polja i njiva oko nas. Činjenica da je moja pička nadjačala moj zdrav razum upravo mi je pala na pamet. Ali sad je bilo kasno.

Izašla sam iz auta i otišla do kapije da sačekam momke. Visili su pozadi, tiho razgovarajući o mestima za proveru aktivnosti pre nego što mi se pridruže. Obišli smo celo imanje, ali ništa čudno nismo videli ni čuli. Međutim, namerno sam se trudila da se pritisnem uz Marka u svakoj prilici, uživajući u izgradnji seksualne napetosti.

Marko i ja smo konačno odustali i vratili se do auta dok je Boris napravio još jedan krug oko kuće. U trenutku kada je nestao pozadi, Marko me je zgrabio i gurnuo uz auto, a ruka mu se gurnula ispod mog topa da mi stisne sise.

„Neverovatno kako prkosiš kurcu sa tom odećom i ponašanjem“, promrmljao je, uvijajući bradavicu dok nisam zajecala.

Njegova druga ruka je podigla moju suknju i kliznula između mojih usmina, a palac je pronašao moj klitoris i snažno ga trljao. Dva prsta su kliznula duboko u mene i uhvatila sam ga za ramena dok sam se borila da ostanem na nogama. Njegova iznenadna grubost me je opasno napalila. Marko je podigao moj gornji deo i nagnuo se da siše bradavicu, okrećući jezik oko ukočenog vrha pre nego što je pomerio usta na drugu, koristeći zube da povuče pirsing koji je prolazio kroz bradavicu.

„Tako si mokra jebote… sviđa ti se ovo?“

Sve što sam mogla da uradim je da klimam glavom i stenjem dok me je prstima pipao i igrao se mojim sisama dok mi bedra nisu bila mokra od sokova koje sam lučila. Uspela sam da mu otkopčam farmerke, izvlačeći njegov penis da bih ga mogla drkati. Već je bio tvrd i curio je, što mi je olakšavalo klizanje rukom preko njega, ali ja sam ipak polizala dlan pre nego što sam nastavila, srećna što je u stvarnom životu bio jednako velik kao što se hvalio.

„Jebote…“ Jedva sam imala vremena da registrujem njegove reči pre nego što me okrenuo oko sebe, savijajući me i gurnuvši svoj kurac u mene od pozadi. drolja se jebe na otvorenom

Odmah je počeo da me tuca, mokro šlapkanje svaki put se čulo kad bi nabio kurac u mene, a naši jauci ispunjavali su inače tihu noć. Do tog trenutka sam potpuno zaboravila na Borisa, pa kada je Marko opsovao i usporio korak, podigla sam glavu da vidim šta nije u redu. Boris nas je čuo i okrenuo se umesto da završi svoje drugo putovanje oko seoske kuće i sada je stajao na korak odatle, zureći.

Dopustivši da moja požuda prevlada, nabijala sam se guzom uz Marka, dobijajući tiho stenjanje od njega prije nego što sam ga upitala: „Da li ti smeta ako nam se pridruži?“ Mora da je klimnuo glavom jer je Boris brzo otkopčao pantalone i za sekundu je bio ispred nas. Marko se izvukao i napravio nekoliko koraka unazad kako bi Boris mogao da se nasloni na auto ispred mene.

Kada je bio na mestu, uzela sam Borisa koji je već tvrdi u usta i držala se za njegove bokove kako bih ostala u ravnoteži, dok je on šakama držao moju kosu. Marko je odmah skliznuo nazad u mene i nastavio svojim tempom.

„Ti si stvarno opasna kurva!“ uspeo je da uzdahne između udaraca svojom kurčinom u mene.

Bila sam u raju, uhvaćena između dva čvrsta kurca muškaraca koje sam jedva poznavala. Dok sam se ljuljala između njih, ceo moj svet se suzio na iskorišćenost, ne obazirući se na činjenicu da neki ljudi mogu da naiđu i da nas uhvate. Ispunjavala sam svoju pravu svrhu i to je sve što je bilo važno.

Boris me je žestoko jebao u usta. Njegov penis je bio nešto manji, ali ubrzo sam imala pljuvačku niz bradu i po sisama, boreći se da nastavim sisati i lizati dok sam se tucala. Marko me je na kraju upozorio da svršava i izvukao se, pucajući vrućim potocima sperme na moje dupe nekoliko sekundi nakon toga. trojka na otvorenom

Ne gubeći vreme, Boris me je lagano odgurnuo i zauzeo poziciju iza mene, čak se nije ni potrudio da pita pre nego što je gurnuo svoj kurac u mene. Po drugi put te noći sam bila brutalno jebana, a moja pica je bila nezasita. Prebrzo se Boris izvukao iz mene i naredio mi da se okrenem i kleknem na travu. Kada sam bila u poziciji, ciljao mi je u grudi i drkao dok nije svršio, oblažući moje sise i vrat debelim slojem sperme.

Ustala sam i popravila suknju i gornji deo koliko je to bilo moguće. Boris je stajao tamo neko vreme kao da je upravo sada shvatio šta smo uradili pre nego što je zakopčao pantalone. Nasmejala sam mu se i on je pocrveneo, okrenuvši se.

Ušla sam u auto, dajući znak da sam spremna da krenemo. Na moje iznenađenje, Marko mi se ponovo pridružio na zadnjem sedištu. Ubrzo sam saznala zašto kada je izvukao svoj polu tvrdi kurac, pozivajući me k sebi. Gledao je Borisa kako me jebe i očigledno uživao u tome. Poslušala sam, nagnula sam se i zadirkivala ga jezikom, a zatim sisala dok nije postao tvrd, u tom trenutku me je zaustavio i rekao mi da legnem.

Dok je Boris vozio, Marko me je ponovo pojebao, izvlačeći na vreme i svršavajući po mojoj pički i butinama neposredno pre nego što smo stigli na odredište. Sada sam bila lepljiva i mirisna na spermu.

Iscrpljena, izašla sam i mahnula zbogom pre nego što sam krenula stepenicama do svog stana. Možda nisam videla nikakve duhove, ali noć ni na koji način nije bila izgubljena. Deo mene se pitao da li su sve isplanirali, misao koja me je nasmejala. Bila sam uvek spremna da budem zarobljena između dva kurca. Trebalo je samo da pitaju.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 4.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!