Dobra, guza, dupe, guzica

Dobra, guza, dupe, guzicaJa sam Tixi, trenutno studiram i mnogo sam ponosna na svoje telo a posebno na moju savršenu figuru i guzu. Jeste da sam mlada ali ipak, nema ni grama sala na meni kao ni jedan jedini celulit na mojoj zadnjici. To je što zbog treninga što zbog ishrane, a naravno i genetika radi svoje, pošto i sestra i mama su mi takođe zgodne.

Ali sa takvim telom dolaze i loše strane a to je da muškarci kao da se plaše da mi priđu. Dugo nisam imala dečka a bivšeg sam ja smuvala jer on nije imao muda ni da mi priđe iako smo flertovali celo veče. Zašto je to tako? Gde su se izgubili oni samouvereni hrabri muškarci, vitezovi koji su se borili ko će prvi osvojiti prelepu devojku?

Zato sam došla ovde u nadi da će biti više vas hrabrijig koji su za početak anonimni. Samo nemojte odmah krenuti ono klasično- uhhh kako si dobra, tako bih te jebao u to dupe … Mislim, možemo i o tome, ali polako, da se malo upoznamo pa ćemo posle preći na moje sjajno dupe. P.S. – guza mi je još uvek nevina 😉

Klikni OVDE da vidis ceo PROFIL

Tixi

 

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!