napaljena tetka

Tetka Bela. ljubav mog života

Upoznavanje Srbija

Ja sam sada star čovek, 60+, ali imam želju da vam ispričam svoju incestoidnu ljubavnu priču, koja je snažno obeležila moj život. Posebno sam bio motivisan čitajući na sajtovima izmišljene i nepismeno napisane incest priče. Imena su naravno promenjena, neki detalji malo izmenjeni zbog zaborava, ali je matrica događaja autentična.
Ako mi neko od starijih čitalaca javi da je prepoznao neke osobe ili situacije iz priče, ja neću ni potvrditi, ni demantovati, iz razumljivih razloga.
Rođen sam i živeo u malom gradu na jugu Srbije, u uglednoj, starosedelačkoj, patrijarhalnoj i bogatoj porodici. Živeli smo u velikoj, komfornoj kući u centru grada i sve nam je bilo na dohvat ruke.

Po očevoj liniji svi su bili razvijeni, lepi, bele puti, crne kovrdžave kose i gospodstvenog držanja.
Mama i njeni su bili plavi, nežni, ali mentalno vrlo jaki.
Roditelji su bili fakultetski obrazovani i zauzimali značajna rukovodeća mesta u tadašnjoj ideološko-upravljačkoj strukturi gradra.
Otac je bio direktor lokalne fabrike, po obrazovanju dipl. ing, a majka je bila načelnik doma zdravlja, lekar.
Otac je imao samo jednu rođenu, mlađu sestru, Biserku, koju su svi zvali Bela, a majka dva mlađa brata.
Porodice su bile vrlo bliske, u zbiru vrlo uticajne, pa su uspešno rešavali sve situacije i probleme koji su se pojavljivali.
Ja sam po izgledu povukao na očevu familiju, visok, širokih ramena, bele puti, kovrdžave kose, po mnogima baš lep i zgodan dečko. Bio sam odličan učenik, a posebno sam bio talentovan za matematiku, koju sam voleo zbog njene egzaktnosti. Moje kršteno ime je Miodrag, ali su me svi zvali Miki, čak i većina nastavnika i profesora. Meni se taj nadimak nije dopadao, zvučao mi je nekako klinački, nevino. Sestra je bila nekoliko godina mlađa od mene, „pljunuta“ mama, pomalo zanesena, umetnički tip.
Moja tetka Biserka, tj. Bela, završila je studije matematike u rekordnom roku i uticajna porodica je zaposlila vrlo brzo u gimnaziji kao profesora matematike. Bila je pojam erotske, tj. sex bombe – malo jača figura, naglašeni kukovi, grudi petica, lepo okruglasto lice, crna kovrdžava kosa, crne oči, pune usne…
Svi su otkidali za njom, ali je ona hladno odbijala gomile udvarača i bila zagonetna i nedokučiva.
Kada sam se ja upisao u gimnaziju, tetka Bela je već imala nekoliko godina staža i postala stroga, kultna profesorka. Nije lako bilo kod nje zaraditi pozitivnu ocenu, tako da su se gimnazijalci istovremeno plašili i pohotno blenuli u nju. Predavala je i meni matematiku i to je bio moj ozbiljan problem i neprijatnost. Ali ne zbog matematike, jer sam tu bio superioran. Redovno sam osvajao prva mesta iz matematike na opštinskom i regionalnom nivou, a na republičkom sam bio među prvih pet. Moji drugovi su blenuli i slinili na Belu i redovno me zadirkivali u stilu uh-što-bi-ti-tetku… Okretali su se prema meni na času matematike, pokazivali srednji prst i druge asocijacije za Belu. I stariji mladići koji su me poznavali, pa i oženjeni muškarci, dobacivali su mi – pozdravi tetku, jebem ti tetku u četku, jebem li ti teta Belu i mnoge druge doskočice. To mi je prilično smetalo, što je bilo vidljivo, pa su pojačavali svoje seksi aluzije, a ja sam se crvenio i preznojavao.
A Bela je bila nedokučiva, gorda, skoro ohola, odbijajući sa nipodaštavanjem svaki pokušaj udvaranja. Njen emotivni život je bio prilično nepoznat, čak i u familiji. Znalo se da je imala veliku studentsku ljubav u Beogradu, sa dečkom iz generacije, koga je dovodila dva-tri puta kod roditelja. Crn, visok i snažan momak, negde sa severa Vojvodine, sve je šarmirao, ali su se pri kraju studija razišli. Nikad nije ispričala razlog raskida, ali se šuškalo da ga je Bela ostavila posle jednog „izleta“ sa njenom drugaricom, neposredno posle njenog abortusa. Posle toga, godinama nije viđana sa muškarcima u rodnom gradu, osim sa profesorom muzike, sa kojim je izlazila na birana mesta i povremeno plesala. A onda, jednog dana, objavila je da se udaje za Zorana, direktora Komunalca, mršavog, bledunjavog pravnika, sa kojim je izlazila vrlo kratko.
Naš odnos je bio vrlo blizak i specifičan – ona me je obožavala, a ja sam bio zaljubljen u nju.
Uvek me je podržavala i ponosno isticala, kao familijarni gen, moj talenat za matematiku. I više od toga. U vreme slava, rođendana, novih godina naglašeno nežno me ljubila, čvrsto mi stiskajući ruku, uvek uz komentar – Moj lepi i talentovani dečko, budući kolega! Uzbuđivalo me to maksimalno, žmarci su mi prolazili telom, zahvaljivao sam se na komplementima, crveneo i jedva prikrivao svoju zaljubljenost. Voleo sam te trenutke, ali sam se i pekao na velikoj vatri. Jednom prilikom sam došao sa basketa i skinuo znojavu majicu, a tog momenta ušla je tetka Bela. Čestitala mi je rođendan, uz zagrljaje, sočne poljupce i jak stisak ruke, dok me drugom pomazila duž celog tela. Gledala me sa divljenjem i rekla koliko sam veliki i lep! U momentu sam se preznojio dok sam joj uzvraćao poljupce i zagrljaje, osetivši na grudima njene velike sise. Objavio sam da mi je hitno potrebno tuširanje i tako se spasao muka. Bio sam zaljubljen u nju kao najgori pubertetlija, zamišljajući kako vodim ljubav sa njom prilikom svakodnevnog masturbiranja. Voleo sam sve što mi radi i pržio se od tetkine erotike i provokacija.
Njen muž je bio pristojan čovek, ali je delovao kao anemični muškarac, koga je Bela tretirala kao poslušno kučence, što je izgleda i bio. Jednom, kad sam bio u gostima kod njih, video sam raskošni povodac za psa, iako ga nisu imali. Zaključio sam da je služio za seksi seanse, u kojima je njen muž bio vezano, poslušno kučence koji je radio sve što mu gospodarica kaže. Živeli su bogato, nisu imali dece, nisu se nikada svađali i uvek bili prisutni na familijarnim proslavama sa skupocenim poklonima.
Mnogo puta, dok mi je čestitala nešto, govorila mi je – A kad postaneš profesor matematike, videćeš… Svaki put sam je pitao šta ću videti, ali se ona samo zagonetno smešila i prelazila diskretno rukom po mom telu. To me je izluđivalo, trnci mi prolazili kroz telo, preznojavao sam se, ali sam bio bespomoćan.
Dva-tri puta je moja pronicljiva majka komentarisala – Bože, kako Bela obožava našeg Mikija, a ja spremno komentarisao da je to zbog talenta za matematiku.
Posle završene gimnazije upisao sam, naravno, matematiku na PMF-u u Beogradu. Bio sam među najboljim studentima u generaciji, ali sam bio i naglašeno socijalan. Često sam igrao basket i izlazio na piće sa društvom, a bar jednom nedeljno sam išao u teretanu. U stanu sam radio sklekove i zgibove, da bih doradio već dosta dobru definiciju svog tela.
Imao sam nekoliko veza sa devojkama, od kojih je jedna trajala dve godine. Devojka iz te veze mi se najviše dopadala, jer je ličila na Belu.
Bela me je često posećivala, što mi je bilo veliko zadovoljstvo, a i muka. Za vreme njenih višednevih ekskurzija i matematičkih seminara u Beogradu dolazila je u moju studentsku garsonjeru, kada se naš bliski odnos podizao na viši nivo. Za mene su to bili pravi praznici, puni muško-ženskih priča, propitivanja o mojim studijama, seksualnim iskustvima, ukusima. Do duboko u noć, uz prigodnu večeru i vino, kada se ona lagano opuštala i raskomoćivala. Ponavljala mi je frazu – Videćeš Miki kad postaneš profesor matematike.
Više je nisam pitao šta ću videti, već sam govorio – Dobro Bela, jedva čekam taj trenutak.
Redovno me molila da joj skinem cipele i čarape sa umornih nogu. A joj, kakvo je to bilo preznojavanje, skinuti joj crne cipele sa visokom štiklom i svući joj crne čarape sa šavom, koje je ona prethodno svukla do kolena. U gluvo doba noći komandovala je – Miki, idem na tuširanje, pa na spavanje, ja u tvoj krevet, a ti na trosed. Slušao sam je kao poslušno kuče, odnosno kao njen muž, a verovatno i svi njeni muški partneri. Posle tuširanja dolazila je do mene u tesnoj bebi dol spavaćici da mi poželi laku noć uz sočan poljubac u obraz. Dugo nisam mogao da zaspim od seksi provokacija moje lepe tetke, misleći kako da nešto konkretnije pokušam sa njom. Međutim, nisam se usuđivao baš ništa da preduzmem što ona nije inicirala, plašeći se njene reakcije.
Uspešno sam studirao, davao ispite na vreme i odlazio kući za vreme praznika i raspusta. Kod kuće su se i dalje slavili rođendani, praznici, nove godine. A bilo i noviteta, moja sestra se zadevojčila, Zoran je smenjen sa mesta direktora, umrla je baka po očevoj liniji…
I najzad, došao je i završni ispit na mojim studijama, koji sam položio sa najvišom ocenom i svrstao se među tri najuspešnija studenta u generaciji. Javio sam mojima, koji su odmah organizovali prigodnu proslavu, a Bela mi je javila da dolazi sutra do mene, specijalno. To me je posebno obradovalo i rešio sam da sredim garsonjeru kao nikad i snabdem se kvalitetnim jelom i pićem. Stomak mi je treperio, što zbog završetka studija, što zbog specijalne Beline posete. Garsonjeru sam sredio cakum-pakum, čista, namirisana, sa svećama na stolu, disketnim svetlom i muzikom. U kasno poslepodne, gledao sam sa prozora, stigla je taksijem, sva u beloj garderobi. Bože blagi, pomislio sam, pa dolazi mi pravi anđeo na čestitanje. Kada sam joj otvorio vrata poljubila me sočno u usta i rekla – O Miki, Miki, kolega moj, čestitam! Meni se zamutilo u glavi od njenog raskošnog izgleda, poljupca i opojnog parfema. Primetila je sređenu garsonjeru i provokativno pitala da li je to zbog neke moje lepe devojke. Hrabro sam odgovorio da je to zbog najlepše žene koju ja znam, a koja je malopre došla. Zahvalila se na komplimentu i rekla da želi da jede, da pije i slavi celu noć ovaj događaj, što sam prihvatio sa oduševljenjem. Otvorio sam viski i nasuo u čaše da nazdravimo, a onda je rekla – Postao si profesor matematike Miki, vreme je da „vidiš“ ono što sam ti godinama najavljivala. Naredila je da iznesem svu hranu koju sam pripremio i da svečano jedemo uz sveće. Jeli smo lagano uz sentiš muziku, sipao sam vino, pa smo svaki čas nazdravljali – Kolega živeli – Živeli koleginice. Goreo sam od nestrpljenja šta ću to „videti“ i jezu ublažavao vinom. Pričali smo veselo o svemu i svačemu uz drugu flašu vina, a onda me je odjednom ozbiljnim glasom upitala – Miki, jel ti mene voliš? Počelo je da mu tutnji u ušima, ali sam smogao snage da joj odgovorim – Bela, ja tebe obožavam na svaki način. Pozvala me da sednem pored nje i pitala da li bi njen obožavalac mogao da je poljubi. Jedva sam dočekao taj dugo željeni momenat i spustio na njene pune, crvene usne vreli, nežni poljubac, pa drugi duži, sledeći još duži… Uzvraćala mi je sve duže poljupce, pa mi je u jednom momentu ubacila u usta vrh jezika. Spremno sam joj uzvratio moj jezik, a onda je počelo njihovo živahno preplitanje i sisanje. Miki ponovi šta si malopre izjavio, rekla je naredbodavno. Bela, teto moja prelepa, volim te do neba, obožavam te, ludim i žudim za tobom godinama, ali nisam smeo da ti ovo priznam bojeći se tvoje reakcije. Miki, lepi moj i pametni dečko, opusti se, zavolela sam i ja tebe još dok si bio mali, ali nisam smela da poremetim tvoj razvoj i obrazovanje. Zato sam bila blaga u izjavama simpatija i erotskim provokacijama. Bela, ja sam ludeo zbog toga, slutio i verovao da ćemo se jednog dana stvarno voleti. I onda se rasplamsala godinama potiskivana požuda. Divlje smo se ljubili, nežno mazili i povremeno pili vino. Usledilo je naređenje – Miki, održavaj tradiciju, skini mi cipele i čarape. Ovog puta bilo je to malo drugačije, lagano sam joj skidao cipele s nogu, pa onda sisao nožne prste preko belih čarapa sa zadnjim šavom. Zabacila je glavu unazad i počela da uzdiše. Krenuo sam lagano dlanovima na gore, ka međunožju. Sporo i nežno sam povlačio čipkaste rubove samostojećih čarapa na dole. Ispružila mi je svoje bele noge u nos i naredila da joj sisam gole prste. Glasno mljackajući, zatvorenih očiju, sam sisao njene bucmaste prste. Polako Miki, ono „videćeš“ treba da traje celu noć. Usporio sam, otvorio oči i duž nogu bacio pogled na njeno međunožje. Nosila je bele, mini gaćice, a na njenim rubovima su provirivale crne, guste, kovrdžave dlake. Obožavao sam dlakave pice i dlakava pazuha, jer je upravo Bela to imala. Davno sam to video kod nje, na zajedničkim letovanjima na moru i prilikom presvlačenja u njenoj kući. Sada sam bio siguran da je namerno širila noge u kupaćem kostimu i ostavljala odškrinuta vrata prilikom presvlačenja kako bih mogao da je gledam.
Lagano sam lizao i ljubio njene tabane, risove, listove, kolena butine i stigao do belih gaćica.
napaljena tetkaStani Miki, čuo sam naredbu, prvo mi skini haljinu, ali lagano. Podigla se i ja sam joj prišao s leđa i počeo polako da otkopčavam mnogobrojnu dugmad haljine. Posle nekoliko otkopčanih dugmadi nisam odoleo prizoru, već sam je poljubo nekoliko puta u vrat i leđa. Stresla se, okrenula prema meni i počela da mi otkopčava košulju. Na pola je zastala i poljubila me nekoliko puta iznad i između bradavica. Tresao sam se, kao u groznici. Jel sam ti rekla nekoliko puta moj Miki veliki da ćeš „videti“, kolega moj voljeni, matematičaru tetkin.
Nastavio sam otkopčavanje haljine na leđima i ona je najzad skliznula niz njene ruke. Sevnula je njena bela prelepa figura, na kojoj su ostale bele minimalne gaćice na zaobljenoj guzi, beli brushalter prepun njenih velikih sisa i bela biserna ogrlica. Stop Miki, sada sam ja na redu sa svlačenjem. Okrenula se i strasno me poljubila u usta nekoliko puta, otkopčala mi košulju do kraja i svukla farmerice. Ostao sam samo u belim boksericama, na kojima se ocrtavao moj nabrekli kurac.
Ljubili smo se do besvesti, a zatim sam ja ljubio njen vrat, grudi, stomak, bedra, guzu… Teško je disala i prešla ovlaš rukom preko moje nabrekline u gaćama. Miki baš ti je velika ova batina, šta si radio do sada s njim? Ubacivao sam nekolicini devojaka među noge. Miki bezobrazniče, a u tetku nijednom. Draga moja voljena tetkice, to sam želeo najviše na svetu ali nisam smeo. Miki, hajde konačno, skini mi brus i gaćice, sisaj mi sise i liži picu. Izveo sam to brzo i pohotno počeo da sisam velike bradavice velikih sisa. Čini mi se da sam uživao čitavu večnost, a onda sam čuo njen zapovedni glas – Siđi dole Miki. Sišao sam, prebirao prstima po njenoj kovrdžavoj šumi i počeo da sisam veliki nabrekli klitoris.
Usledilo je njeno najteže disanje i stenjanje, tako da sam morao da pauziram povremeno. Uhvatila me za moj veliki, tvrdi kurac i lagano ga nadrkavala, a onda ga ovlaš liznula nekoliko puta. O Bože dragi i mili, neizmerno ti hvala za ovo uživanje sa mojom tetkom, pomislio sam. Ne znam koliko je ovo trajalo, kada sam čuo sledeću naredbu – Lezi na leđa Miki i uhvati me za sise. Munjevito sam je poslušao, a ona je rukom usmerila moj veliki i nikad tvrđi kurac ka svojoj dlakavoj, mesnatoj i vlažnoj pici. Kliznuo je lako i duboko, uz njen prigušeni krik i moje izbezumljeno stenjanje. Jahala me je poskakujući gore-dole u ritmu kultnog hita Slađane Milošević, pevušeći ga na slogove:
Mi-ki, Mi-ki, ve-li-ki,
Mi-ki, Mi-ki, lu-di
drži me za ru-ku
ste-gni me u stru-ku.
Jako mi se dopala njena upotreba čuvenog hita, a prvi put mi se dopao i moj nadimak. Jebi me Miki moj lepi, jebi svoju voljenu tetku u pičku, samo guraj, drži me za cicu, jebi me u picu… Najzad sam dočekala da mogu da te ljubim u snažno telo, da ti drkam veliki kurac, da me jebeš kao pravi snažni muškarac…Ajoj, kako mi je digao pritisak njen prljavi incestni govor, bio sam u transu.
Draga moja prelepa, seksi tetkice, ceo život maštam da mi se ovo dogodi, obožavam tvoje belo telo, lepo lice, kovrdžavu kosu, velike sise, guzu, dlakavu picu, seksi noge i prste, ma obožavam te svu kakva jesi. Pola muškaraca u gradu su drkali zamišljajući kako te jebu, a među njima sam bio i ja. Otkad znam za sebe kao muškarca drkao sam samo na tebe. Prolio sam tone sperme drkajući i maštajući o seksu sa tobom.
Ona nije prestajala da jaše moj kurac, a mi smo izbezumljeno i vulgarno pričali jedno drugom svoje muke i potisnute emocije.
Posle neznam-koliko vremena počela je da prigušeno vrišti i dobacila mi da ga ne vadim, da svršim u njoj i odmah zatim sam špricao moju spermu u dubinu njene vruće, dlakave pice.
Pala je na mene potpuno mokra, teško dišući, a ja, takođe mokar, duboko zadihan i izbezumljen.
Ležeći pripijeni, nismo rekli ni reč bar pola sata.
Miki ja sam gladna i žedna, a ti?
Samo tako, odgovorio sam. Bilo je oko ponoći. Ona je otišla do plakara i obukla moju belu atletsku majicu i bokserice, a i ja sam obukao atletsku belu majicu i šorts. Posle obostrane izjave da smo lepi i seksi, seli smo za sto, navalili na klopu i zalivali vinom.
Miki, ovo je bio najbolji seks u mom životu, a znaš li zašto? I meni Bela, bez konkurencije, ali prvo ti reci zašto, pa ću ja. Zato što te volim Miki! Pa uzela si mi reč iz usta, volim i ja tebe Bela. Usledio je dugi, dugi poljubac i maženje po licu i telu.
Miki, tek je ponoć, a naše slavlje će trajati do jutra, pa ću da ti kažem scenario. Važi Bela, slušam te. Imaćemo još dve seanse, prva će biti Misionar, a druga Fosberi. Nisam ni pomišljao da nešto menjam, jer je ona već odlučila da bude tako, samo sam je zamolio da mi malo pojasni naziv druge seanse. Pa Miki sportski si tip, znaš valjda stil skoka u vis. O da, leđni, nasmejao sam se svom nepovezivanju stvari, jer sam bio prilično zamućen od čitavog događaja. Bela, ja predlažem malu dopunu scenarija, da pre Misionara odemo u malu šetnju, da se malo osvežimo. Odlično pametni moj Miki, oblačimo se.
Misionar i Fosberi su protekli ništa manje strasno, uzbudljivo i sočno od jahanja. Kad bih ih opisivao, bile bi to posebne, prilično duge priče.
U cik zore zaspali smo isrpljeni i ošamućeni, goli i pripijenih tela.
Ta noć je postala najmarkantnija u mom životu i posle nje ništa više nije bilo isto.
Kad sam posle završenih studija vratio kući, odmarao sam nekoliko meseci raspojasano se zabavljajući sa društvom, a naročito sa devojkama.
Bela i ja smo se i dalje ludo voleli.
Ali, nije bilo lako imati intimne trenutke sa Belom, s obzirom da smo živeli u malom provincijskom gradu, gde se sve znalo. Ali kada bi to namestili, bilo je svaki put požudno i urnebesno. Naročito kad je njen muž bio odsutan, a ona me pozivala da spavam kod nje, da joj pravim društvo. Između naših seksi seansi voleli smo upražnjavati krišom male provokacije u prisustvu publike. Pogotovo za vreme porodičnih susreta i proslava – zavuče mi ruku pod košulju kad niko ne vidi, ja je poljubim i liznem u vrat s leđa, uhvatim je za sise ili guzu, ona pređe rukom preko mog kurca, ja joj zavučem ruku pod suknju i kliznem do kovrdžavih dlaka…
Sledeće godine zaposlio sam se u tehničkoj školi kao profesor matematike, tako da sam se „poravnao“ sa Belom. Ona je bila ushićena zbog toga, pogotovo što se otvorila nova mogućnost za blisku saradnju i naše intimne susrete.
Ponekad sam razmišljao kuda vodi ova naša veza, s obzirom da nije normalna, da može izazvati skandal za naše porodice ako se otkrije i da nema šansi za hepi end. Ali, zaslepljen ljubavlju i požudom, brzo sam napuštao takve misli i zamišljao moju voljenu tetku u novom susretu.
A onda, jednoga dana, obavestila me da odlaze u Australiju, dok su joj se suze slivale niz lice. Kako, zašto, upitao sam je drhtavim glasom. Zoranov brat je već godinama u Australiji, ima razvijen biznis i zove ga da mu pomogne, jer između njih vlada veliko poverenje. A i Zoranu i meni je dojadila ova učmala, dosadna provincija. Jedino mi ti pričinjavaš radost životu, ali naša ljubav nema budućnost. Ne smem više da te blokiram i da smetam tvom budućem životu. Gledali smo se suznih očiju i ćutali, znali smo oboje da je to tužna istina.
Odselili su se i dali meni ključ da koristim i čuvam kuću. Nastupio je najtužniji period u mom životu. Bio sam vidljivo depresivan, bezvoljan, razdražljiv, slabo sam se družio, nisam imao devojku, počeo sam i da pojačano pijem. Moja majka je zabrinuto pitala – Miki šta se to dešava sa tobom, nema Bele da te diže!? Slutila je šta je uzrok mog ponašanja, a ja sam samo ćutao jer je to bilo tačno, ali nisam smeo da priznam.
Vreme je učinilo svoje, polako se vraćao moj životni entuzijazam i aktivnost, postao sam aktivni mladi profesor, dobar drug i prijatelj, a pojavila se i devojka drugačija od ostalih. Mlada, lepa i nežna plavuša, koja je imala terapijsko dejstvo na mene. Jako mi je prijala i puno vremena smo provodili zajedno u Belinoj kući. Bilo je sa njom puno nežnih trenutaka i dobrog seksa, ali nije bilo onog plamena i strasti kao sa Belom.
Bela se retko javljala porodici i meni, uglavnom da su dobro, da imaju dobar posao, lepu kuću…
I treće godine od odlaska pozvala me da dođem kod njih, da će mi sve biti plaćeno. Naravno da sam pristao i otputovao kod njih za vreme zimskog raspusta. Dočekali su me na aerodromu, veseli zbog mog dolaska, a ja sam bio uzbuđen zbog susreta sa mojom voljenom tetkom. Kuća je bila velika i luksuzna za naše pojmove,
veliko dvorište puno zelenila, bazen, dva off road automobila. Ispričali su mi da su došli u potpuno drugi svet, da je Zoran vrlo brzo ušao u posao, da Bela privatno, ali selektivno, daje časove matematike, da se dosta druže sa našim ljudima i dr. Ja sam njima ispričao šta se dešava u našoj porodici i gradu, a oni su me pažljivo i setno slušali.
Smestili su me u sobu na spratu, ali i pored velikog umora nisam mogao da zaspim od uzbuđenja. U gluvo doba noći video sam žensku siluetu na odškrinutim vratima i pridigao se na laktove – Bela. Prišla mi je lagano, poljubila u obraz i rekla – Dobro došao Miki moj, spavaj, sutra ćemo se družiti i razgovarati. Bela, laku noć i, kao da sam popio sedativ, utonuo u san.
Probudio sam se kasno, Zoran je odavno otišao na posao, a Bela je pila drugu kafu u baštenskom hladu. Pričali smo jedno drugom o proteklom trogodišnjem periodu. Ona meni da je zadovoljna novim životom, ali da nije ispunjena, a ja njoj o svojoj depresiji, oporavku koji još uvek traje, devojci sa kojom sam u vezi… Bili smo obazrivi u priči i ponašanju, jer je u kući bila spremačica i u dvorištu baštovan, osobe sa naših prostora. Otpustila ih je pre vremena i isključila nadzorne kamere. Dan je bio vreo, legli smo na ležaljke pored bazena, držali se za ruke i ćutali. Nismo dugo izdržali, skočili smo u bazen i počelo je veselo kupanje sa prskanjem, pipkanjem po golom telu, vlažnim poljupcima… Nedostajao si mi Miki, dosadilo mi je da budem seksi-domino dama. I ti si meni nedostajala Bela, nema više one vatre otkad si ti otišla. Izašli smo iz bazena i otrčali u spavaću sobu, uvod je bio kratak, spoj nije bio dugačak. Uživali smo, ali nije bilo kao nekada, nedostajao je nekadašnji ljubavni sok i požuda.
Vodili su me na razna atraktivna mesta, naročito vikendom, upoznali me sa nekoliko lepih i poželjnih devojaka,
ali ja nisam bio impresioniran.
Imali smo još nekoliko sličnih seksi seansi pre mog povratka i dan pred polazak smo ušli u iskren razgovor.
Govorila je lagano mirnim tonom – Miki, učio si filozofiju, sećaš se Heraklita. Sve teče i sve se menja, ne možeš se u istoj reci okupati dva puta. Reka je ista, ali je voda drugačija. Mlad si čovek, pred tobom je život verovatno ćeš oženiti tu tvoju plavušu Milu, dobićete decu, postati roditelji. Čista dijalektika.
Otreznila me na neki način, gledao sam je analitički i primetio promene i na njenom telu, nabacila je nekoliko kilograma, na licu se pojavile sitne bore, ležerno se oblačila – džak haljine, ravne cipele.. Nije to više bila ona Bela za kojom sam ludeo.
Slažem se Bela, ti imaš novu vrstu života, uživaš u visokom komforu, nisi nezadovoljna. Ja sam ti zahvalan što si mi omogućila ovoliko uživanje i spoznam realnost promena u protoku vremena.
Vratio sam se kući pomešanih osećanja, ali sam živnuo čim sam ugledao Milu…

Miki

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 12 Prosek: 3.2]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!