tuca svoju sestru na stepenicama

Gledaju kako Mamu jebe Deda Mraz

Upoznavanje Srbija

Mladen se budi iz sna, nije da je ionako mogao da zaspi pošto je bilo veče pred novu godinu. Skida pokrivače sa sebe i prebacuje noge preko ivice kreveta. Polako se prikrada do vrata i otvori ih da proviri niz hodnik. Svetlost iz dnevne sobe je jedino koje gori. Večeras je noć kada dolazi Deda Mraz i nadao se da će ga uhvatiti na delu.

Još malo gurne vrata, pazeći da ne pravi buku. Zatim izmiče u hodnik i prema stepenicama. Na vrhu stepenica vidi figuru koja već sedi i čeka. Naravno da je to bila njegova sestra bliznakinja – Una. Bili su kući za božićne praznike sa fakulteta i kao i svake godine su se spuštali niz stepenice da gledaju svoju majku kako jebe Deda Mraza.

Bila je to neka vrsta tradicije za njih dvoje. Spušta se niz stepenice privlačeći pažnju svoje sestre. Ona stavlja prst na usne i on seda pored nje. „Vidi“, šapuće ona. „On je tu.“ Mladen gleda kroz proreze na rukohvatu stepenica i vidi njihovu majku kako sisa Deda Mrazov kurac, sa njenim oblim grudima koje vise ispod nje, njišući se u skladu sa njenim pokretima.

Deda Mrazovo lice je zgrčeno od zadovoljstva, a ruke se hvataju za jastuke na kauču. Deda Mraz zatim lagano seda i prevrće njihovu majku na leđa. On se kreće niz nju i skida njene čipkaste gaćice, a zatim zariva lice duboko u njenu pičku. Tiho stenjanje izlazi iz usta njihove majke dok Deda Mraz liže njenu pičku. mama sisa kurac deda mrazu

Mladen baci pogled na svoju sestru i jasno vidi da ova erotska scena deluje na nju. Ona se migolji u spavaćici i njeno disanje zvuči neujednačeno. Njen ceo fokus je na prizoru dole u dnevnoj sobi i izgubljena je za ono što se dešava oko nje. Mladen se kreće iza nje i oslanja ruke na njene bokove. Zatim polako pomera ruke gore-dole po njenom kuku.

Posle nekoliko minuta, on ih uvlači ispod njene majice i trči njima gore-dole po njenom golom torzu, a zatim prema gore da obuhvati njene okrugle i čvrste grudi. Pod njegovim rukama su prilično meke, sa malim bradavicama na vrhu koje su tvrde kao kamen. Una se lagano nasloni na Mladenovo telo za sebe, ne skidajući pogled sa akcije u dnevnoj sobi i dozvoljava njegovim rukama da lutaju po njenim sisama.

Osetivši njeno prihvatanje, Mladen spušta jednu ruku niže. Otkrio je da su njene pamučne gaćice već natopljene sokovima i kada njegov prst dodirne spoljašnju stranu njene pičke, Una dahće od zadovoljstva. Oboje posmatraju kako Deda Mraz sedi na kauču, opkoljavajući njihovu majku.

Njegov penis visi ispod njega dok ga pomera u poziciju. Deda Mraz nekoliko puta prođe vrhom gore-dole kroz otvor, a zatim ga polako gura unutra. I njihova majka i Deda Mraz dahću od prodora dok njegov penis klizi duboko. Mladen pomera ruku unutar gaćica svoje sestre i počinje da trči prstima gore-dole po njenom uskom vaginalnom otvoru.

U ovom trenutku, Unino celo telo se migolji napred-nazad od senzacija, dok njene oči ostaju prikovane za scenu ispod. Ima sjajan pogled na veliki penis Deda Mraza koji ulazi i izlazi iz pičke njene majke. Prizor na to u kombinaciji sa osećajem bratovih ruku – izluđuje je!

On rukom klizi niz njene gaćice, a zatim izvlači kurac kroz otvor bokserica. On je podiže i gura svoj penis uz njen otvor otpozadi, milujući ga gore-dole kako bi se njena vlažnost našla na njemu. Kada je u položaju, lagano čuči, a zatim se podiže, nabijajući je na svoj kurac. Una dahće od punoće dok brat ulazi u nju. Svaka bol od upada gubi se u osećanjima koja je prožimaju.

Ona može da oseti kako se njegov penis gura duboko u nju, a zatim ponovo isklizne napolje, samo da bi je podigao i ponovo penetrirao. Mladen uživa u osećaju kako je pička njegove sestre udobna. Njeno telo deluje mekše i prijatnije od devojaka sa njegovog fakulteta. Čini se da je sestrina pica savršena za njegov kurac. tuca svoju sestru na stepenicama

Mladenov tempo se nesvesno poklapa sa tempom njihove majke i Deda Mraza. Dok je nabijao kurac, njegovi prsti pronalaze njen klitoris i počinju da ga trljaju, dok je druga ruka čvrsto drži preko njenih grudi. Zna da neće dugo izdržati u ovoj poziciji i od jauka koje njihova majka i Una ispuštaju, svako je bliže sopstvenog oslobođenja.

Njihova majka je prva koja svršava. Ona spušta glavu na jastuke i savija leđa prema Deda Mrazu koji zabija kurac. Njene ruke hvataju Deda Mraza za leđa, privlačeći ga čvršće uz sebe dok njena karlica drhti uz njegovu. Deda Mraz tada zajeca i snažno gurne kurac do kraja u njihovu majku.

Mladen i Una mogu samo da zamišljaju mlazove sperme koji sada pune pičku njihove majke. Prizor je dovoljan za Unu jer počinje da dahće od sopstvenog orgazma. Mladen može da oseti kako njena pica hvata njegov penis dok se srušila napred uz rukohvat stepenica. Ovo je svo ohrabrenje koje mu je potrebno da napravi poslednji korak i mlazovi njegove sperme ispunjava njenu mladu picu.

Svi hvataju dah. Gledaju dole sa olakšanjem jer Deda Mraz i mama nisu čuli nijedan zvuk koji su ispuštali. Una može da oseti kako joj sperma curi iz pice dok se osvrće na Mladena. Osvrće se i on na nju i nakratko se zagledaju jedno u drugo, a onda kaže: „Kako bi bilo da završimo ovo pre nego što nas mama uhvati.“

Una klima glavom, on je hvata u naručje i nosi nazad u svoju sobu. Nežno je spušta na krevet i staje ispred nje. Una hvata njegov penis i počinje da ga miluje, pazeći da utrlja svu spermu oko njegovog glavića i tela penisa. Zatim se naginje i klizi jezikom po njemu. Mladen se okreće, položi sestru leđima na krevet i raširi joj noge. brat i seka u pozi 69

Polako uvlači prst u njenu picu natopljenu spermom i počne polako da je jebe prstom. Poza 69 u incestuoznom zanosu postaje sve intenzivnija i snažnija. On odozdo svoj penis sve brže i brže nabija u sekino grlo. Ono što je bilo senzualno na stepenicama pretvorilo se u nešto životinjsko i prljavo u krevetu. Una stenje što tiše može da ne uznemiri njihovu majku.

U trenucima ga škripanje i stenjanje pošalju preko ivice. Zatvara oči i zadnji put snažno nabija svoj kurac u njena usta, koliko god može, i glasno stenje. Puca svoju spermu duboko u njeno žesno grlo. Toliko obilno svršava da Una ne uspeva svu količinu da proguta i deo joj klizi niz usne i bradu.

„Savršen poklon za novu godinu seko.“

Una se osmehuje i privlači ga na dugi poljubac. „Takođe braco“, kaže ona sa osmehom.

On je grli i tada zajedno tonu u san. Bila je to još jedna godina kada su gledali mamu kako jebe Deda Mraza.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 30 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!