jebavao sam milfaru

Teta Ana : mama nad mamama 2

Sljedeceg jutra ja i Ana smo se naj normalnije ponašali prvenstveno radi Ivana. Nakon doručka ja i Ivan smo otišli do grada na kavu,dok smo nju pustili da se pripremi za taj događaj. Dok smo bili na kavi razmišljao sam što se dogodilo sinoć i osjecao sam se potpuno mirno. Vracao sam film u glavi i shvatio da je to između nas bilo obostrano. I bilo je takooo dobroo.
Nebi puno govorio o kakvoj je priredbi riječ. Ana je posao odradila sjajno. Bila je topla i profesionalna. Obukla je crvenu haljinu sa bijelim uzorcima, a na nogama je imala ljetne stikle. Imala je raspustenu kosu koju je napravila u lijepu frizuru. Ono što je naj vise upadalo na njoj su bile te velike i sočne sisetine koje su izbijale iz haljine. Teren na kojem smo bili je bio poprilično strm tako da su joj se pri opreznom hodu sise konstantno treskale. Onako jebozovna sa nevinim izrazom na licu, tko zna kome je sve potajno dizala kurac ta rasna mamica.
Nije nam se dalo tu stajat pa smo ja i Ivan odlučili otići na piće i malo razgledati grad. Posto sezona kupanja još nije počela odlučili smo pronaći neko intimnije mjesto. Kad smo se vratili priredba je bila gotova. Tamo je bio organiziran ručak tako da smo nas dvoje odlučili iskoristit priliku i tu pojesti. Ana je sjedila za stolom na nekakvoj drvenoj klupi i jela pršut. Pored nje, na nogama su stajala dva muškarca i pokušavala su vodit razgovor sa njom. Posto je bio ručak ostalo je još dosta ljudi tu tako da sam mogao promatrati Anu sa distance. Dok je onako sjedila održavala je razgovor sa njima dok bi malo gledala u njih, a malo ljude koji su tu prolazili. Dok su njih dvoje sa primitivnim osmjehom na licu gledali u Anu i njezine sise. Bilo je vidljivo da su se matori napalili i koristili svaku priliku da budu u njezinoj prisutnosti. Nisam više mogao izdržati i prošao sam joj. Dok sam joj prilazio Ana me je mirno odmjeravala, ali kad sam sjeo kod nje mogao sam joj vidjeti na izrazu i pogledu da joj je drago sto sam tu. -Ajde molim te reci mi sta ti to govore ova dvojica? Da mi je znat koje su to filozofije izrekli.- Izvukao sam joj osmjeh na lice sto mi je i bio cilj. -Ajde,ajdee…vidi gdje je Ivan pa da idemo polakoo. – -Ma tu je on. Ajmo ga skupa naći pa da idemo.. Dok smo šetali pitao samo je: -Iii..jel se ides sa nama okupati? – Nisam sigurna. Ne znam ocemo imati vremena.- -Ajdee Anaa, našli smo odličnu intimnu lokaciju, otiđi je vidjeti bar sa nama.-
Bio sam potpuno svjestan koliko je ovo sjebana situacija i da ne smijem nista forsirat. Ali nisam mogao doputiti da se samo tako vratimo doma.
Pošto smo svi rucali, otišli smo u hotel po stvari za more. Ana je željela da odemo autom još malo razgledati lokacije, a takvu ženu se naravno mora slušati. Na Ivanu uopce nisam vidio da se brine što svo troje idemo na kupanje. U svome nekom filmu izgledao je kao da ga boli briga.

Smjestili smo se na idealnom mjestu. Takve plaže se inače zovu “divlje“. Obala je bila puna malih oštrih stijena. Imala je mali dio koji je vodio u more, a on je bio polu pješčani. Uhvatili smo i hlada gdje smo ostavili stvari, a naj bitnije od svega je bilo to što smo bili sami. San snova..
Ivan je prvi krenuo u more, a ja sam stajao do pola u plicaku i pravio se neodlucnim. Kad je Ivan već malo odmakao okrenio sam se prema Ani i polako joj prišao. -Ajdee, ulazii..sta čekaš. Dozivao sam je rukom sa osmjehom na licu. -Ajde dođi..molim te. Ana je sjedila sa suncanim naočalama i promatrala me. Ustala je i otišla prema stvarima u hlad. Ja sam već ušao u more i dobro preplivao kad sam skuzio da je i ona u moru! Ne mogu do nje jer je Ivan tu. Ispast cu sumnjiv. Cekao sam da njih dvoje dođu blizu pa sam se napravio blesav i prišao im blizu. Ivan je krenuo prema obali. Izasao je, obrisao se na suncu i krenuo prema stvarima u hlad. Doplivao sam do Ane, prišao sam joj sa leđa i priljubio se uz nju. Poljubio sam je u vrat a rukama poceo tonuti po njezinom tijelu.

-Jesii lud. Vidjet će nas- Rekla je u strahu. Rukom sam joj izvukao sisu iz kupaćeg kostima i poceo je mjesiti. Došli smo do plicaka gdje smo napokon mogli stajati na nogama. Priljubio sam se uz njezina leđa dok sam je ljubio po vratu i obrazima, a rukama sam joj ispod kupaćeg mazio velike sočne sisetine. Dok sam je pohotno ljubio, teta Ana je cijelo vrijeme pogledavala u Ivanovom smjeru. Kad sam vidio da nema nikog, zavukao sam joj ruku i poceo joj trljati picku. -mmmh…ahhh..- sada je već otvorila svoja usta i tiho počela stenjati. Lizao sam joj vrat dok sam pogledavao dali će Ivan doći. Istovremeno sam sve više i više prstima tonuo u njezinu pičku, dok sam dignuti kurac pritisnuo uz njezinu rasnu guzu. -Mmmm Anaaa..kako si dobraa..jojjj Anaa..kako ću te jebati.. Kako ćeš svrsavati nisi svjesna mmm. Cijela situacija je bila toliko bizarna tako da sam onako napaljen ipak bio svjestan da je ovdje ne mogu izjebati. Sjeo sam na obalu i gledao je kako izlazi iz mora. Kakva žena!! Kako je bila jebozovna to je bilo neopisivo. Seksipil je naprosto izlazio iz nje. Promatrao sam joj rasne butine i seksi noge. Jedva sam ih čekao osjetiti na svojim rukama i ramenima dok je budem žestoko razvaljivao! Kurac mi se poceo sve više dizati tako da sam morao opet u more. Nisam ga htio izdrkati već sam čuvao sjeme za tu rasnu mamicu.

Teta Ana ima velik stan. U jednoj sobi je njezin bračni krevet, u drugoj sobi joj je sin, a u trećoj su joj dva kreveta od kćeri. Nebi puno o njima. Jedna studira dok druga radi. Obe dvije imaju svoje momke i žive sa njima. Iako joj je slobodna soba, nema šanse da se pojebemo kod nje. Ja isto ne zivim sam jer su stanovi u Zagrebu pre skupi. Jedino nam je rješenje moja vikendica na Jadriji u Šibeniku.
Jadrija je gradsko kupaliste udaljeno nekih 15ak minuta voznje od grada. Mirno mjesto koje privlači lokalce, većinom penzionere. Mjesto općenito nije izkomercijalizirano i reklamirano, iako u posljednje vrijeme i tu znade biti koji techno/rave party.
Malo je reći da je posao Gospođe Ane sjajan. Žena je bila na godišnjem od 7og do kraja 8og mjeseca. I prije godišnjeg znali smo se viđati. Pokupio bih je autom nakon što bi ona otišla ranije sa posla. Popili bi neko piće na brzinu i mazili bi se u autu. Ne znam što se njoj sviđalo na meni. To bi trebalo pitati nju. Sigurno da joj se svidio moj izgled..ali ipak kao da je to bio osjećaj koji je imala u mojoj prisutnosti. Djelovala je sretno i poletno, kao da je u 20im. Osim što smo mogli o svemu pričati, često sam svojom spontanoscu i zajebancijom znao na njoj izvući osmjeh na lice. Pametna je to i zrela žena. Mislim da je presudilo to sto je vidjela na meni da je obožavam. Kad sam to shvatio, beskrajno sam cijenio.

Došlo je vrijeme godišnjih odmora. Jedan dio godisnjeg je provela sa suprugom i sinom na Korčuli. Ja sam svojih 15 dana godišnjeg odlučio provesti čekajući nju uživajući na Jadriji. Plan je bio da kaže svojima kako će ostati za vikend kod majke u Zagrebu, dok joj je suprug sa kćerkom išao u Novalju. Poprilican rizik…

jebavao sam milfaruČim je došla autobusom pokupio sam je i obvezao na Jadriju. Bila je u bijeloj majici i crnim kratkim hlačama. Nisam mogao sakriti oduševljenje dok sam je vozio. Dok sam je gledao kurac mi je polako rastao. Kad smo napokon došli u vikendicu to je bilo to. Osjecao sam se kod kuće! Ušla je unutra i nije mogla sakriti oduševljenje. -Joooj kako je lijepo ovdje..gledala je po kuci zadovoljno. -Nemogu ti opisat koliko mi je drago sto si dosla. Rekao sam joj i zagrlio je. Gledali smo se kratko u oči i počeli se ljubiti. Prvo polako a zatim sve strasnije. Ovog puta je i ona bila slobodnija tako da je svojim rukama prolazila kroz kosu i ruke mi. Njezno i zenstveno prolazila je rukama kroz moje mlado i nabildano tijelo.

Poceo sam ju dirati po tijelu i napokon sam joj uhvatio te rasne guzove kad me je prekinula. – Cekaaj Markoo, tek sam stigla. Pustio sam je da se raspremi i ode pod tuš. Odnio sam joj kufer u sobu na katu i otisao se napiti vode. Pogledao sam kroz prozor, bio je pravi vrući ljetni dan. Kad sam se sjetio gdje se nalazi gospođa Ana, krenuo sam polako uz stepenice i došao do wc-a. Njezno sam otvorio vrata i automatski zaboravio koje je vrijeme i dan. Teta Ana se tuširala zatvorenih očiju. Kakav prizor čovječe! -pomislio sam. Skinuo sam majicu i hlace i polako došao kod nje. Nista nije govorila, samo se onako jebozovno nasmjesila i nastavila tuširati. Uzeo sam joj tuš iz ruke i polako je nastavio polivati po glavi i sisama. Polivao sam sebe pa nju i tako naizmjenice. Kurac mi je bio dignut no kako sam stajao pored nje nježno bi je kurcem dodirivao, a on je rastao i bio sve veći i veći. Mazio sam je po mokrim sisetinama i poceo polako ljubiti dok sam nas i dalje polivao mlakom vodom.

ataknuo sam tuš za ručku i sada sam je slobodnim rukama počeo maziti po tijelu dok sam joj ljubio te prelijepe usne. -Mmhhmm mmmmhhmm- pod tušem su se mogle čuti samo naše usne. Kurac mi je stajao ko raketa dok je dirao Anin stomak. Dok sam joj ljubio vrat i sise, a rukom lagano prolazio kroz njezinu mesnatu pičku, Ana mi je polako počela navlačiti sada tvrdu kurcinu. Uživala je pod svakim mojim poljupcem dok su joj oči bile duboko sklopljene. Stezala mi je kurac sve jače i jače. Bila je napaljena i spremna! Izvukao sam je iz kade. Ucinili smo par koraka da ne skliznemo i tada sam je podigao na sebe i odveo u sobu.
Onako mokru polegao sam je na leđa, rasirio joj butine i zabio joj glavu u pičku. -AAAAHHHH- zajecala je glasno Anica. -Mmmmhhm mmmmm – topio sam se dok sam joj lizao tu mesnatu pičku. Pogledao sam te rasne butine i kao u bunilu ih poceo ljubiti i lizati. Zatim sam joj ljubio stidnu kost dok sam joj mazio butine, a drugom rukom sam joj polako zavlačio prste u nabreklu camel toe picketinu. -Mmmmm, kako si socna Ankice, mmmm..- topio sam se. Podigao sam se prema njoj i nastavio je strasno ljubiti po vratu i usnama. Zatim sam joj stiskao sisetine ljubeci ih i baleci onako još mokre. Ana se zatvorenih ociju uvijala oko mene tražeći dignuti, tvrdi kurac. Kako me je napaljivala to je bilo strasno. – ahhhhh mmmm- tiho su se čuli njezini uzdasi. Zatim sam joj ponovno počeo lizati pičku ovog puta strasno i jako. Uvijala i nabijala na moje lice dok su joj sokovi polako izlazili i važili je. -Ahhhhh Markooo aaahhhhh mmmm Markooo dajjj mi gaaa aahhh- jecala je mamica. Naglo sam se podigao i pospremio joj svoju kurcinu u milfarska usta. -Oooohhh Aniceee mmmm…pusi gaaa..dudlaj mi gaa- Zajecao sam. Napokon je usutila i samo se moglo čuti pušenje kurca u njezinim jebozovnim ustima.

Drzao sam je za glavu dok je i dalje onako razvaljena ležala na leđima. Sisala ga je strasno sa sklopljenim očima i nesto mumljala. Gledao sam joj velike i sočne sisetine kako se njisu i te rasne jebozovne noge kako me zovu da ih uzmem u naručjue i da joj ga napokon zabijem unutra. Izadio sam joj kurac iz usta, poljubio je i razmaknuo joj noge. Tek što sam ušao glavicem i poceo joj rastezati pickicu, teta Ana je glasno počela stenjati. – Aaaahhhhhh aaaahhhh polakoooo Markooo jooojjj- Ulazio sam joj polako unutra. Tonuo sam sve dublje kurcem ispunjavajuci njezinu pičku. Malo bi se tako zadržao, uživao u prizoru, malo ga izvadio i ponovo ulazio sve dublje i dublje. -Aaaahhhh- uživala je gospođa. Kad sam je vidio tako rasnu kako uživa ponovo sam joj ga izvadio polako do pola i zatim joj se do kraja sjurio u vlaznu picku! -Aaaahhhh- zajecala je mama! Primakao sam joj se i ljubio je strasno u usne dok sam joj sada uredno ulazio do kraja. Imala je zatvorene oči, a svaki put kad bi me pogledala, pogled joj je bio mutan. Bila je spremna za razvaljivanje i bila je samo moja! Stezao sam joj sise dok su me njezine noge mazile po leđima. Rukama me je mazila po leđima,vratu i prsima. Onako njezno i strasno. Žena je uzivala u meni i ja u njoj. -Aaaahhh Markoooo mmmmmm ..aaahh.. takooo.. mee-ee. Jebii mee-ee. Jecala je teta Ana. Trljao sam svoju stidnu kost od njezinu sto je posebno dovodilo do ludila.

-Mmmm kako si dobra Anice…kako cu te karati…mmmm. Sada sam je sve jače poceo tucati. Nas krevet se poceo sve jače tresti i cak je i on proizvodio jebozovne zvukove. -Ooo Anaa kako ti je dobra picka mmm..kako ću te karati ohhh..- govorio sam joj to na uho dok sam je sve jače trpao. Malo sam se podigao i uzeo joj butine u svoje ruke. Dok sam je strasno jebao, ljubio sam joj listove i lizao prste na malim stopalima. Gledao sam je onako rasnu kako uživa dok su joj se sise tresle, a ruke je samo rasirila dohvacajuci plahtu na krevetu. Koji god dio djela sam gledao dovodio me do ludila! Drzao sam je za noge dok sam je sada duboko i snazno jebao. Ulazio sam joj jako i brzo do kraja, a zatim bih joj ga jednom snažno zakucao u pičku i gledao je kako mi nabijena i razvaljena stoji na kurcu! Ana se počela tresti i svrsavati,a ja sam od tog prizora izgubio pojam o bilo čemu . Primakao sam se njezinim usnama dok sam je sada svom silinom jebao na krevetu!!
-Ooohhhh Anaaaa – drzao sam je rukom snažno za glavu dok sam je gledao u lice i snažno poceo duboko i žestoko puniti!! -Punimmmm teee Anaaaa aaaahhhh aaaahhhhhh Aannnnaaa- praznio sam se sa takvim zadovoljstvom u tu rasnu ženu da je to neopisivo!
Ostao sam i dalje duboko u njoj ljubeci je i mazeci sve dok mi kurac sam nije ispao iz nje.
Sunceve zrake su nam ulazile kroz otvoreni prozor i milovalo nam tijela.

Popodne smo otišli u restoran na ručak i ostatak dana smo proveli na plaži sve do mraka. -Kakva milfusa. Kakva mamica. Jednistavno je stvorena za kurac i žestoko karanje. Odzvanjalo mi je u glavi cijeli dan dok sam je promatrao kako se sunca na plaži. Navečer nismo izdržali. Ponovo smo se strasno jebali. No meni posebno draga vecer se dogodila sljedeceg dana…

autor price IvanDrago93

besplatan sms

2 thoughts on “Teta Ana : mama nad mamama 2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Usamljena mamica trazi pomoc

Don`t copy text!